Tabikşde canımm bu günümüzede çok şükürSağlıkla kavuştunuz ya önemli olan bu. Kısmette böyle bir hikaye yaşamak varmış
Yok anacım lohusa depresyonu değil bu lohusayı zorla çıldırtmak. Ay gelip hepsini dövesim geldi. Temizlik yapsinlar, buzluğa yemek stoklasınlar ne bileyim bir işe yarasınlar. Gece kapı tıklamak nedir. Neyseki uzun kalmayacakmış. Sen bunaldıkça buraya yaz, kendi başına da ağlama git eşine sarıl da ağla. Bir de içinde tutma söyleyeceklerini yoksa alakasız bir yerde paylarsın, seni gıcık ettiklerinde terbiyeni bozmadan ağızlarının payını ver. Öptüklerinde huzursuz olduğunu söyle mesela. Sürekli Hastaneye gidiyorsunuz, mikrop bulaşır diye endişeleniyorum de. Çok olsa ay bi sen doğurdun sanki diye düşünürler, düşünsünler boşver. Önemli olan senin huzurun.Kv daha beter
Oturdum ağlıyorum 1 saattir herkes uyudu evde. Sessiz sessiz ağlıyorum resmen. Lohusa depresyonu dedikleri bu mu
Teşekkür ederimE normal dogum olacaksa süreç nirnal cnm. Sancı ne zaman gelirse o zaman doğuma:)
Yenidoganin 6 ay bagisikligi çok düşük, el ve yüzlerin öpülmemesi gerekiyormuş dedi doktor, sonradan vicdan azabi çekmemek için bir süre uzaktan sevilecek de. Yaklaşmasıyla, adı üzerinde yenidogan.Evet bomba geliyor kv kp görümce ücü bu gece bende kalıyomus kızlar .valla sabır taşı olsa bencebenım yerimde catlardı
Stres yapmamaya çalış doğumun normal vakti 38 ile 42. haftalar arasında. Sadece 40tan sonra kontroller sıklaşıyor biraz ama normal zamanı hala. Bir şekilde doğacak ne zaman isterse o zaman gelecek. Benim de 40.haftanin dolmasına 3 gün kaldı. Oğlum da 41+3'te doğmuştu 9 ay 19 günlükkenKızlar merhaba tam 40 haftalık olduk ama benim bebişten ses yok sancı filan yok hiç gelmeye niyeti yok gibi hemen hastaneye koşmak da istemiyorum hareket ediyor ama ben korkuyorum sizde durumlar nasıl
Amşn canım çok sağol inşallah hepimizin benişi sağlıkla büyüsünAyy maşallah canım gözünüz aydın olsun sağlıkla büyüsün kizcen
Benımkıler aynı şehirde oldukları halde kalmalı geldiler. Bugün İpeği doktora götürürken eşimle konuştum ağladım arabada. İstemiyorum dedim acık acık. O da anlayısla karsıladı zaten bugün gidecekler babam cok ısrar etti falan dedi. Bende bidaha istemediğimi net bir sekildr söyledimYenidoganin 6 ay bagisikligi çok düşük, el ve yüzlerin öpülmemesi gerekiyormuş dedi doktor, sonradan vicdan azabi çekmemek için bir süre uzaktan sevilecek de. Yaklaşmasıyla, adı üzerinde yenidogan.
Valla ben eşime İstanbul dışındaki dayı hala teyzeleri için dedim, 40 gün lohusayim, memem dışarıda olacak, il dışından gelen kalmalı geliyor, sen yapmazsın ama hatırlatıyorum lohusa halimle evde yatılı misafir istemiyorum dedim. Yok olmaz öyle şey zaten dedi.
Lohusa evinde kalmaya gelenin ağzına kürekle vurasım var belki akillanirlar. Doğum yapıyoruz, bebe emziriyoruz tüm gün, eve sahiplenip kedi köpek almiyoruz, bir destur kendine gelsin herkes...
Sen mesafeni koymadıkca suyu çıkar, sonra da derler ki ama Janna da bsey demedi olur, ihale sana kalır. Bu dönemi stressiz geçirmen çok onemli
En sevdiğim taktik eşe ağlamak diğerlerine cici olmakYok anacım lohusa depresyonu değil bu lohusayı zorla çıldırtmak. Ay gelip hepsini dövesim geldi. Temizlik yapsinlar, buzluğa yemek stoklasınlar ne bileyim bir işe yarasınlar. Gece kapı tıklamak nedir. Neyseki uzun kalmayacakmış. Sen bunaldıkça buraya yaz, kendi başına da ağlama git eşine sarıl da ağla. Bir de içinde tutma söyleyeceklerini yoksa alakasız bir yerde paylarsın, seni gıcık ettiklerinde terbiyeni bozmadan ağızlarının payını ver. Öptüklerinde huzursuz olduğunu söyle mesela. Sürekli Hastaneye gidiyorsunuz, mikrop bulaşır diye endişeleniyorum de. Çok olsa ay bi sen doğurdun sanki diye düşünürler, düşünsünler boşver. Önemli olan senin huzurun.
Kızlar evrene yolladığım mesajdan cevap geldi. Kanlı akıntım var bugün.Ben de şu an sancı gibi bir şeyler hissediyorum ama bağırsak hareketi mi değil mi ayırt edemiyorum. Ne zaman ayırt edeceğim ben bunu ya. Bir daha çocuk da düşünmüyorum artık.
Ayni şehirde ne kalması, çocuğu onlar mı emzirecek?Benımkıler aynı şehirde oldukları halde kalmalı geldiler. Bugün İpeği doktora götürürken eşimle konuştum ağladım arabada. İstemiyorum dedim acık acık. O da anlayısla karsıladı zaten bugün gidecekler babam cok ısrar etti falan dedi. Bende bidaha istemediğimi net bir sekildr söyledim
Benımde kalmak icin ısrar eden kayınpederimmiş meğer. Eşimle konuştum agladım. O da dedi annem kalmayacaktı ama babam tutturdu nolur 1 gün diye dedi. Bende dedim normalde lohusa evinde kayınpeder kalmaz bunu biliyosun dimi o da hakkısın dedi. Neyse ki bugün kurtuluyorum cok sükür.İlkinde yapamadım k baba filan cümbür cemaat lohusalik geçirdim bu kez çok ters mesaj attım oğluna da arattım. K baba gelcez diyo ne demek ya hu ameliyatlı olcam torun sevcez derdine beni kim umursar. Hepimizin ortak derdi inşallah vakitlice giderler rahatlarsın.
Sorma ya. Dün agladım sabah agladım eşimin yanında. Şuan cok hassasım zaten olmaz yanı kalp kırmakta istemiyorum. Gitsinler evlerine . Cok isteyrn 1-2 saat görür gider aynı şehirdeyiz bir yere kacmıyoruz.Yok anacım lohusa depresyonu değil bu lohusayı zorla çıldırtmak. Ay gelip hepsini dövesim geldi. Temizlik yapsinlar, buzluğa yemek stoklasınlar ne bileyim bir işe yarasınlar. Gece kapı tıklamak nedir. Neyseki uzun kalmayacakmış. Sen bunaldıkça buraya yaz, kendi başına da ağlama git eşine sarıl da ağla. Bir de içinde tutma söyleyeceklerini yoksa alakasız bir yerde paylarsın, seni gıcık ettiklerinde terbiyeni bozmadan ağızlarının payını ver. Öptüklerinde huzursuz olduğunu söyle mesela. Sürekli Hastaneye gidiyorsunuz, mikrop bulaşır diye endişeleniyorum de. Çok olsa ay bi sen doğurdun sanki diye düşünürler, düşünsünler boşver. Önemli olan senin huzurun.
Evet aynı şehirde kalalım diye tutturmus kayınpeder hemde:) şaka gibi ama gercek. Sanki cocugu kacırıyorumAyni şehirde ne kalması, çocuğu onlar mı emzirecek?
Gündüz gelir görür gidersin, oldu bitti.
Genç genç insanlara ya sabır çektiriyor bu büyükler
Senin akıntı nasıl oldu? Kanlı geldi mi hiç?Kizlar dogum yapan varmi biz 40 + 4 olduk rabbim insallah sancim gelir rabbim yarrimcimiz olsun
Bende merakla bekliyorum 40 olduk şimdi korkuyorum ben deKizlar dogum yapan varmi biz 40 + 4 olduk rabbim insallah sancim gelir rabbim yarrimcimiz olsun
Canım benim oglumunda gelmeye niyeti yok biz 40+4olduk salı gününe kadar yani 41 haftaliga kadar bekliyicem salı günü 41 haftalikken hastaneye gidicez insallah salı gününe kadar gelir bebisim 2 kizimda normal doğumla oldu insallah oğlum salı gününe kadar gelir bebisimKızlar merhaba tam 40 haftalık olduk ama benim bebişten ses yok sancı filan yok hiç gelmeye niyeti yok gibi hemen hastaneye koşmak da istemiyorum hareket ediyor ama ben korkuyorum sizde durumlar nasıl
Hayır canım 2 gun oldu 1 defa geldi bugunde oldu ama 2 güne göre az akıntı kanda yok bakalım bugün az gelmisti yine gelirmi bilmiyorumSenin akıntı nasıl oldu? Kanlı geldi mi hiç?
Senin bebiş kızmı erkekmi birde ilk mi canimBende merakla bekliyorum 40 olduk şimdi korkuyorum ben de
Canım sağlığı yerindeyse hiç moralini bozma. Bizimki de hep önden gitti kilosu boyu uzundu hep. Ben 173 babamız 193 bir de ikimiz de iri dogmuşuz o yüzden hep öyle bekledik. Son 1 aya yakındır yerinde sayıyor neredeyse 3 kilo 52 cmde kaldı kaşar peyniri muz süt çok dikkat ediyorum ama almıyor. İlk başta ben de kafaya çok taktım ama sağlıklı çok şükür ve 3 kilo da güzel bir kilo. Erken doğum olabilirdi ya da daha farklı şeyler o yüzden şükretmek akışına bırakmak lazım biraz galiba. Annelik duygusu şimdiden başladığı için acaba besleyemiyor muyum diye düşünmeden edemiyor insan tabi ama ne yaparsak yapalım bazen herşey olacağına varıyor. Sağ salim doğsun da minnaklar hiç üzme kendini canım
Of bende kaşar kefir tuketmekten sıkıldımBenimde öyle canım 9 günde 100gr bile almamış 2 hafta geriliği 4gune düşünmüştüm ama 2 haftaya gerilemiş yine dikkatte ediyorum ama anlamadım salı kontrol var eğer yine almamissa alicak doktor süt ve süt ürünü görmek istemiyorum artık
Insan evhamlaniyor acaba besleyemiyomuyum diye ya üzüldüm strese girdim birazArkadasim doğumda yapınca 3 gün eve Yenidogan hemşiresi getirdi.kadinin yaptığı ilk şey yatak altı yastik koyarak reflu yatağı gibi yükseltmek olmuş başını
Cnm hiç üzülme , biliyorsun ben riskli gebeliğe gidiyorum. Doktor -1 +1 hafta tıbbi veri degildirdiyor. 3 gün geridenmis diye takilma yani...
Seninkinin kilosu düşük değil, premature kilosu da değil. Emzirmek önemli hızlıca büyüyorlar. 1700 doğum yapan arkadaşımın bebegi 1 nolu bezden direkt 3 e geçti, çok hızlı atak evresi geçirip büyüyorlar yani. Bir de dogum kilosuna boyuna takilma, eşim 40 haftada 2900 gr 50 cm doğmuş, ama 190 boy şu anailenin en uzunu, bilmem anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?