2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kv daha beter

Oturdum ağlıyorum 1 saattir herkes uyudu evde. Sessiz sessiz ağlıyorum resmen. Lohusa depresyonu dedikleri bu mu
Yok anacım lohusa depresyonu değil bu lohusayı zorla çıldırtmak. Ay gelip hepsini dövesim geldi. Temizlik yapsinlar, buzluğa yemek stoklasınlar ne bileyim bir işe yarasınlar. Gece kapı tıklamak nedir. Neyseki uzun kalmayacakmış. Sen bunaldıkça buraya yaz, kendi başına da ağlama git eşine sarıl da ağla. Bir de içinde tutma söyleyeceklerini yoksa alakasız bir yerde paylarsın, seni gıcık ettiklerinde terbiyeni bozmadan ağızlarının payını ver. Öptüklerinde huzursuz olduğunu söyle mesela. Sürekli Hastaneye gidiyorsunuz, mikrop bulaşır diye endişeleniyorum de. Çok olsa ay bi sen doğurdun sanki diye düşünürler, düşünsünler boşver. Önemli olan senin huzurun.

Evet bomba geliyor kv kp görümce ücü bu gece bende kalıyomus kızlar . valla sabır taşı olsa bencebenım yerimde catlardı
Yenidoganin 6 ay bagisikligi çok düşük, el ve yüzlerin öpülmemesi gerekiyormuş dedi doktor, sonradan vicdan azabi çekmemek için bir süre uzaktan sevilecek de. Yaklaşmasıyla, adı üzerinde yenidogan.

Valla ben eşime İstanbul dışındaki dayı hala teyzeleri için dedim, 40 gün lohusayim, memem dışarıda olacak, il dışından gelen kalmalı geliyor, sen yapmazsın ama hatırlatıyorum lohusa halimle evde yatılı misafir istemiyorum dedim. Yok olmaz öyle şey zaten dedi.

Lohusa evinde kalmaya gelenin ağzına kürekle vurasım var belki akillanirlar. Doğum yapıyoruz, bebe emziriyoruz tüm gün, eve sahiplenip kedi köpek almiyoruz, bir destur kendine gelsin herkes...

Sen mesafeni koymadıkca suyu çıkar, sonra da derler ki ama Janna da bsey demedi olur, ihale sana kalır. Bu dönemi stressiz geçirmen çok onemli

Kızlar merhaba tam 40 haftalık olduk ama benim bebişten ses yok sancı filan yok hiç gelmeye niyeti yok gibi hemen hastaneye koşmak da istemiyorum hareket ediyor ama ben korkuyorum sizde durumlar nasıl
Stres yapmamaya çalış doğumun normal vakti 38 ile 42. haftalar arasında. Sadece 40tan sonra kontroller sıklaşıyor biraz ama normal zamanı hala. Bir şekilde doğacak ne zaman isterse o zaman gelecek. Benim de 40.haftanin dolmasına 3 gün kaldı. Oğlum da 41+3'te doğmuştu 9 ay 19 günlükken Kendi sancın gelmezse bile suni sancı ya da sezaryen ile bir şekilde doğurtturacaklar. Hiç bir bebek sonsuza kadar annesinin karnında kalmamış

Benımkıler aynı şehirde oldukları halde kalmalı geldiler. Bugün İpeği doktora götürürken eşimle konuştum ağladım arabada. İstemiyorum dedim acık acık. O da anlayısla karsıladı zaten bugün gidecekler babam cok ısrar etti falan dedi. Bende bidaha istemediğimi net bir sekildr söyledim

En sevdiğim taktik eşe ağlamak diğerlerine cici olmak

Ben de şu an sancı gibi bir şeyler hissediyorum ama bağırsak hareketi mi değil mi ayırt edemiyorum. Ne zaman ayırt edeceğim ben bunu ya. Bir daha çocuk da düşünmüyorum artık.
Kızlar evrene yolladığım mesajdan cevap geldi. Kanlı akıntım var bugün. Acaba geliyor mu ki gerçekten? Anlayamıyorum diye diye "Al anla." mesajı.

Ayni şehirde ne kalması, çocuğu onlar mı emzirecek?

Gündüz gelir görür gidersin, oldu bitti.

Genç genç insanlara ya sabır çektiriyor bu büyükler

Benımde kalmak icin ısrar eden kayınpederimmiş meğer. Eşimle konuştum agladım. O da dedi annem kalmayacaktı ama babam tutturdu nolur 1 gün diye dedi. Bende dedim normalde lohusa evinde kayınpeder kalmaz bunu biliyosun dimi o da hakkısın dedi. Neyse ki bugün kurtuluyorum cok sükür.
Sorma ya. Dün agladım sabah agladım eşimin yanında. Şuan cok hassasım zaten olmaz yanı kalp kırmakta istemiyorum. Gitsinler evlerine . Cok isteyrn 1-2 saat görür gider aynı şehirdeyiz bir yere kacmıyoruz.
Ayni şehirde ne kalması, çocuğu onlar mı emzirecek?

Gündüz gelir görür gidersin, oldu bitti.

Genç genç insanlara ya sabır çektiriyor bu büyükler
Evet aynı şehirde kalalım diye tutturmus kayınpeder hemde:) şaka gibi ama gercek. Sanki cocugu kacırıyorum keske herkes biraz daha düsüncelş olsa.

Kızlar merhaba tam 40 haftalık olduk ama benim bebişten ses yok sancı filan yok hiç gelmeye niyeti yok gibi hemen hastaneye koşmak da istemiyorum hareket ediyor ama ben korkuyorum sizde durumlar nasıl
Canım benim oglumunda gelmeye niyeti yok biz 40+4olduk salı gününe kadar yani 41 haftaliga kadar bekliyicem salı günü 41 haftalikken hastaneye gidicez insallah salı gününe kadar gelir bebisim 2 kizimda normal doğumla oldu insallah oğlum salı gününe kadar gelir bebisim

Of bende kaşar kefir tuketmekten sıkıldım
Insan evhamlaniyor acaba besleyemiyomuyum diye ya üzüldüm strese girdim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…