Benim pembe renkte geliyor bugün. Hafif de bel ağrım var gibi.Hayır canım 2 gun oldu 1 defa geldi bugunde oldu ama 2 güne göre az akıntı kanda yok bakalım bugün az gelmisti yine gelirmi bilmiyorum
Ahh cok guzel darisi basimizaVicdan azabi duymadan istedigini yiyebilmek ne harika bir duyguymus ya.
Bu sefer geliyor galibaKızlar evrene yolladığım mesajdan cevap geldi. Kanlı akıntım var bugün.Acaba geliyor mu ki gerçekten? Anlayamıyorum diye diye "Al anla." mesajı.
Sefamızzzz olsuunnVicdan azabi duymadan istedigini yiyebilmek ne harika bir duyguymus ya.
Gece 12den sonra yemek yasak idi sabah 7bucukta orda oldum.Kızlar doktora sormayı unuttum sezeryana giderken aç karna mı gittinizkaç saatlik açlıkla
Benim pembe renkte geliyor bugün. Hafif de bel ağrım var gibi.
Ben gaviscon kullaniyorum oda iyi geçiyor hemenKızlar midem berbat yediklerime içtiklerime ne kadar dikkat edersem edeyim artık nafile şurup ta işe yaramıyor artık üç gündür uyku uyuyamıyorum desem yeri. Rennie çiğneme tableti var biraz hafifletti gibi onu kullansam ne olur kullanan var mı. Pazartesi sabah doğuracağım zaten
Kızlar evrene yolladığım mesajdan cevap geldi. Kanlı akıntım var bugün.Acaba geliyor mu ki gerçekten? Anlayamıyorum diye diye "Al anla." mesajı.
Evet ama pembemsi.Nasıl bi akıntı canim afedersin sumuksu kanlımi
Ayy bende öyle olmuştum yaaaKv daha beter
Oturdum ağlıyorum 1 saattir herkes uyudu evde. Sessiz sessiz ağlıyorum resmen. Lohusa depresyonu dedikleri bu mu
Gece 12den sonra bişey yemiyceksin dedi bana anestezi doktoru canımKızlar doktora sormayı unuttum sezeryana giderken aç karna mı gittinizkaç saatlik açlıkla
Canım rennie de gaviscon da şurup ve çiğneme tableti kullanabilirsin hepsini kullandırıyor doktor bana hala kullanıyorum son günlerde benim de arttı iyice gece daha kötü oluyorum az kalmış senin de sağlıkla al kucağına inşallahKızlar midem berbat yediklerime içtiklerime ne kadar dikkat edersem edeyim artık nafile şurup ta işe yaramıyor artık üç gündür uyku uyuyamıyorum desem yeri. Rennie çiğneme tableti var biraz hafifletti gibi onu kullansam ne olur kullanan var mı. Pazartesi sabah doğuracağım zaten
Canım kızım erken gelmezse benim de çarşamba sezaryen sabah 8 de olacak doktor gece 12 den sonra birşey yeme çok susarsan arada yudum yudum su içebilirsin dediKızlar doktora sormayı unuttum sezeryana giderken aç karna mı gittinizkaç saatlik açlıkla
Evet ama pembemsi.
Canım bana gece 12 den sonra aç kal bişi yiyip içme dedi sabah 6 da da burda ol dediKızlar doktora sormayı unuttum sezeryana giderken aç karna mı gittinizkaç saatlik açlıkla
Benim sümuksu geldi kanlı gelmedi hicSenin akıntı nasıl oldu? Kanlı geldi mi hiç?
Sağol canım artık dayanamıyorum 5. Ayımdan beri mide yanması zaten var ama şu üç dört gündür böyle bir yanma ağrı sızı yok kafamı yastığa koyamıyorum ya gastroen diye bi şurup kullandırıyordu bana de artık fayda etmiyor o bana. Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimiziCanım rennie de gaviscon da şurup ve çiğneme tableti kullanabilirsin hepsini kullandırıyor doktor bana hala kullanıyorum son günlerde benim de arttı iyice gece daha kötü oluyorum az kalmış senin de sağlıkla al kucağına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?