2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar midem berbat yediklerime içtiklerime ne kadar dikkat edersem edeyim artık nafile şurup ta işe yaramıyor artık üç gündür uyku uyuyamıyorum desem yeri. Rennie çiğneme tableti var biraz hafifletti gibi onu kullansam ne olur kullanan var mı. Pazartesi sabah doğuracağım zaten

Ben gaviscon kullaniyorum oda iyi geçiyor hemen

Canım rennie de gaviscon da şurup ve çiğneme tableti kullanabilirsin hepsini kullandırıyor doktor bana hala kullanıyorum son günlerde benim de arttı iyice gece daha kötü oluyorum az kalmış senin de sağlıkla al kucağına inşallah

Kızlar doktora sormayı unuttum sezeryana giderken aç karna mı gittiniz kaç saatlik açlıkla
Canım kızım erken gelmezse benim de çarşamba sezaryen sabah 8 de olacak doktor gece 12 den sonra birşey yeme çok susarsan arada yudum yudum su içebilirsin dedi

Sağol canım artık dayanamıyorum 5. Ayımdan beri mide yanması zaten var ama şu üç dört gündür böyle bir yanma ağrı sızı yok kafamı yastığa koyamıyorum ya gastroen diye bi şurup kullandırıyordu bana de artık fayda etmiyor o bana. Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi

Bugün hiç doğum yapan yok galiba . 40. Haftayı doldurup hala gelmeyenler inşaallah bu akşam bir takım işaretler alırsınız sabahına da haberinizi alırız inşaallah . Benim ilk numara 42 de doğdu . Sancı mancı hiç bir belirti yoktu . Suni ile yaptım . İnşaallah bunlara gerek kalmadan tez zaman da fırlatırsınız tabi buna bende dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…