2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kızım erken gelmezse benim de çarşamba sezaryen sabah 8 de olacak doktor gece 12 den sonra birşey yeme çok susarsan arada yudum yudum su içebilirsin dedi
Canım bana gece 12 den sonra aç kal bişi yiyip içme dedi sabah 6 da da burda ol dedi
Teşekkür ederim Kızlar birimde erken gelmezse Cuma’ya .. sabah 7 de gel demişti .. geceden kesiyim bende

Kızlar merhaba dün agrilarimdan dolayi doktora gittim 36+0 ım bebeğimin kilosu 3700 çıktı. Çok fazla değilmi dünden beri çok endiseliyim. 2 hafta sonra sezeryan olacam şekerim var acaba onu. İcin mi bukadar büyüdü. Çok kafama taktım. Doktor ama bir sorun var demedi.

Olabilir şeker bebeği etkiliyor. Doktorunuz diyet vermemiş miydi size

Zararsiz, ise yarıyorsa kullanabilirsin

Çok teşekkür ederim canım çemen otunu denicem. Evet uyku ve su bakalım eğer istediyim gibi olmazsa o zaman takviyeye başlarım

Doktor 36.haftada mi fazla dedi? Şeker varsa tespiti yapıldığında doktor diyet talep etmiş olmalı. Ayrıca bel ölçümü nasıl? Bel ölçümü haftasina göre çok önde veya su fazlalığı var mı?

3700 40 haftalık bebek kilosu, haftasına göre 1 hafta önden veya geriden ortalama oluyor. Ama senin 1 ay önden gibi. Doğru ölçüm mu yapılmadı acaba? Önceki doktor ziyaretin kaç hafta önceydi kaç çıkmıştı bebek kilosu?

Evet karindayken daha kolay her sey. Ilk aylar boyle zor geciyor me yazik ki. 4den sonra gaz sancilari bitiyor bir nefes aliyorsun. Ek gida ile 2. Bir nefes. 1 yasindan sonra rahatsin. Ivme hep yukari dogru gidiyor.

10gün önce gittigimde 2900 gramdi. Dün gittim 3400_3700 arasi 53 cm dedi. 20. Haftadan beri diyetisyene gidiyorum insülin kullaniyorum. Şeker ölçumlerim sinirlar icinde surekli siniri gecmiyor.
Ablamın şekeri yoktu 37+5 te 3750 gram 53 cm doğurdu. Ben ablamdan uzunum acaba genetik mi diye kendimi rahatlatmaya calisiyorum. doktor kilosuyla ilgili kotu bisey soylemedi.

Evet karindayken daha kolay her sey. Ilk aylar boyle zor geciyor me yazik ki. 4den sonra gaz sancilari bitiyor bir nefes aliyorsun. Ek gida ile 2. Bir nefes. 1 yasindan sonra rahatsin. Ivme hep yukari dogru gidiyor.
Off gerçekten öyle. Bir an önce alışmak istiyorum yeni yaşamıma
Diyet yapıyorum aslinda açlığım 95in toklugum 120_130un üstüne çıkmıyor
Anladım canım belki bebek kilo almaya meyillidir. Yediklerin de yarıyor olabilir.

Şekerli bebekler kilolu oluyor genelde, zaten sezeryan olacakmışsınız kilosunu düşünmeyin. Sadece doğumda çocuk doktoruna söylemeniz lazım bebeğin şekerine bakıyorlar

Off gerçekten öyle. Bir an önce alışmak istiyorum yeni yaşamıma

Anladım canım belki bebek kilo almaya meyillidir. Yediklerin de yarıyor olabilir.
Sen daha 27 sin, daha gençsin, adaptasyon sürecin ve tahammulun daha hızlı olur bu kadar karamsar olma cnm.l

Şekerli bebekler kilolu oluyor genelde, zaten sezeryan olacakmışsınız kilosunu düşünmeyin. Sadece doğumda çocuk doktoruna söylemeniz lazım bebeğin şekerine bakıyorlar
Sağlık sorunu olur mu diye endiseleniyorum zaten mutlaka doktora söylicem öncesinde teşekkurler

Tum hamileliğim boyunca 1 kilo aldim bu bebis beni sömürüp kendi mi şişiyor napiyor anlamadim valla
O zaman bebişe yaramış maşallah yediklerin. Hiç endişelenme sezaryen olacakmışsın zaten. Doktorununda zaten bilgisi falan vardır bu konuda

Sen daha 27 sin, daha gençsin, adaptasyon sürecin ve tahammulun daha hızlı olur bu kadar karamsar olma cnm.l
Ben günlerdir acizlerin gelemiyorum sanırım ondan da kaynaklı biraz yoruldum. çok hastalandım doğumdan sonra. Ama şükür bugün daha iyiyim. Hasta da olsam iyi ki doğurmuşum diyorum. O kadar güzel ki..

O zaman bebişe yaramış maşallah yediklerin. Hiç endişelenme sezaryen olacakmışsın zaten. Doktorununda zaten bilgisi falan vardır bu konuda
Ablamin doktoruna gidiyorum acaba onun bebeğini bildiginden mi rahat. 5. Haftadan beri ayni doktora gidiyorum herseyi biliyor ama hic kotu bisey soylemedi. Su 2 hafta tamamen şekeri birakmaya karar verdim. Dikkat edeyim bari biraz az kilo alsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…