- 13 Ağustos 2021
- 101
- 164
- 23
Biz de 40+2 olduk ne sanci var ne baska bir sey. Persembe gunu 1cm acilma vardi. Pazartesi tekrar gidecegim.Kizlar dogum yapan varmi biz 40 + 4 olduk rabbim insallah sancim gelir rabbim yarrimcimiz olsun
Nişan geldiğinde de hemen doğum olmayabiliyor ama onu bulamayanlar da var bknz BenKızlar evrene yolladığım mesajdan cevap geldi. Kanlı akıntım var bugün.Acaba geliyor mu ki gerçekten? Anlayamıyorum diye diye "Al anla." mesajı.
Bende bekleyeceğim galiba oğlanı, bakalım ne zaman gelecek :) normalde perşembeye aç susuz gel demişti, ben aceleci davrandığım için. Kilo fazlaysa sezeryan alacaktı, şartlar uygunsa suni verip normal denenecekti. Ama annem ablam 1 hafta daha dayan kendi gelen bebeğin bağışıklığı daha iyi oluyor, bebek hazır olduğunda gelsin dediler. Kv de bende aynı fikirdeyim diyince, bu zamana kadar dayanmışım beklerim 7-10 gün daha napayımBugün hiç doğum yapan yok galiba . 40. Haftayı doldurup hala gelmeyenler inşaallah bu akşam bir takım işaretler alırsınız sabahına da haberinizi alırız inşaallah . Benim ilk numara 42 de doğdu . Sancı mancı hiç bir belirti yoktu . Suni ile yaptım . İnşaallah bunlara gerek kalmadan tez zaman da fırlatırsınıztabi buna bende dahil
Gaviscon hamilelikte kullanılabiliyor diye biliyorum ama rennie'ye bakmak lazım.Kızlar midem berbat yediklerime içtiklerime ne kadar dikkat edersem edeyim artık nafile şurup ta işe yaramıyor artık üç gündür uyku uyuyamıyorum desem yeri. Rennie çiğneme tableti var biraz hafifletti gibi onu kullansam ne olur kullanan var mı. Pazartesi sabah doğuracağım zaten
Ay doguruyorum galiba diyen de kalmadı artıkNaparsınız kızlar yav yazamıyorum hiç
Ne var ne yok. Nasılsınız? İyi misiniz? Doğuranlara hayırlı olsun inşallah kimseden haberim yok yeminle. Kendimden geçtim. Bu ne böyle. Karnımda iken her şey daha kolaydı
Hmm olabilir ama zaten kötü bi şey olsaydı söylerdi bence. Riske atmazdı. En iyisi az kalmış zatenAblamin doktoruna gidiyorum acaba onun bebeğini bildiginden mi rahat. 5. Haftadan beri ayni doktora gidiyorum herseyi biliyor ama hic kotu bisey soylemedi. Su 2 hafta tamamen şekeri birakmaya karar verdim. Dikkat edeyim bari biraz az kilo alsin
Kız ben her gün doğuruyorum yeniden.Ay doguruyorum galiba diyen de kalmadı artık
Benim ilk öğrendiğim günden beri yaniyor. Aksam 1 kaşık gaviscon içip uyuyorum. Eger gecmezse 1 çay bardağı soğuk sütü yudum yudum içip ustune bisey içmeden uyuyorum o çok iyi geliyorKızlar midem berbat yediklerime içtiklerime ne kadar dikkat edersem edeyim artık nafile şurup ta işe yaramıyor artık üç gündür uyku uyuyamıyorum desem yeri. Rennie çiğneme tableti var biraz hafifletti gibi onu kullansam ne olur kullanan var mı. Pazartesi sabah doğuracağım zaten
Doktor bana renni verdi.Gaviscon hamilelikte kullanılabiliyor diye biliyorum ama rennie'ye bakmak lazım.
3.doğum diye bekletmez diye umuyorum.Nişan geldiğinde de hemen doğum olmayabiliyor ama onu bulamayanlar da var bknz Ben
Hayırlısı olsun sizin bebek kizmi erkekmi birde ilk miBiz de 40+2 olduk ne sanci var ne baska bir sey. Persembe gunu 1cm acilma vardi. Pazartesi tekrar gidecegim.
Hayirlisi :)
Benimki de ikinci, doktor ilki gibi 42leri bulmaz yakında gelecek gibi demişti salı günü 1 cm açıklık da vardı. Bekliyoruz bakalım3.doğum diye bekletmez diye umuyorum.
Gaviscon kullaniliyor bana gaviscon yazmistilarGaviscon hamilelikte kullanılabiliyor diye biliyorum ama rennie'ye bakmak lazım.
41 42 ye kadar bekletebiliyor doktorlar . Tabiki bebeğin durumuna hareketine göre . İçimizde kalmayacak tabiki bu bi gerçek ama ne zaman gelirler keyiflerine kalmış hepsiBende bekleyeceğim galiba oğlanı, bakalım ne zaman gelecek :) normalde perşembeye aç susuz gel demişti, ben aceleci davrandığım için. Kilo fazlaysa sezeryan alacaktı, şartlar uygunsa suni verip normal denenecekti. Ama annem ablam 1 hafta daha dayan kendi gelen bebeğin bağışıklığı daha iyi oluyor, bebek hazır olduğunda gelsin dediler. Kv de bende aynı fikirdeyim diyince, bu zamana kadar dayanmışım beklerim 7-10 gün daha napayımkendi geldiğinde kilosu fazla olursada sezeryan olurum yeterki paşam kendi çıksın. İnşallah fazla bekletmez bizimkiler tez zamanda çıkarlar
Oo, sen 42'leri görmüşsün. Ben 39+0'dan sonrasını görmedim.Benimki de ikinci, doktor ilki gibi 42leri bulmaz yakında gelecek gibi demişti salı günü 1 cm açıklık da vardı. Bekliyoruz bakalım
Ben apar topar girdiğim için sabah saat 10:00 da kahvaltı yapmıstım. Saat oglen 2.5 gibi dondurma yedim su içtim, saat 5.30 da da sezeryana girdim. Acil durumlarda yeme durumına göre planlama yapıyorlar herhaldeKızlar doktora sormayı unuttum sezeryana giderken aç karna mı gittinizkaç saatlik açlıkla
Dimi ya bir anda patır patır dogurduk sonra bi durgunluk girdi arayaAy doguruyorum galiba diyen de kalmadı artık
Öyle oldu vAllah. Yemeği bile artık kızım için düşünüyorum süt artıran o olsun bu olsun derken) geceleri biraz rahatsız benimkisi yanımda uyumak istiyor kerataNaparsınız kızlar yav yazamıyorum hiç
Ne var ne yok. Nasılsınız? İyi misiniz? Doğuranlara hayırlı olsun inşallah kimseden haberim yok yeminle. Kendimden geçtim. Bu ne böyle. Karnımda iken her şey daha kolaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?