2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar evrene yolladığım mesajdan cevap geldi. Kanlı akıntım var bugün. Acaba geliyor mu ki gerçekten? Anlayamıyorum diye diye "Al anla." mesajı.
Nişan geldiğinde de hemen doğum olmayabiliyor ama onu bulamayanlar da var bknz Ben

Bende bekleyeceğim galiba oğlanı, bakalım ne zaman gelecek :) normalde perşembeye aç susuz gel demişti, ben aceleci davrandığım için. Kilo fazlaysa sezeryan alacaktı, şartlar uygunsa suni verip normal denenecekti. Ama annem ablam 1 hafta daha dayan kendi gelen bebeğin bağışıklığı daha iyi oluyor, bebek hazır olduğunda gelsin dediler. Kv de bende aynı fikirdeyim diyince, bu zamana kadar dayanmışım beklerim 7-10 gün daha napayım kendi geldiğinde kilosu fazla olursada sezeryan olurum yeterki paşam kendi çıksın. İnşallah fazla bekletmez bizimkiler tez zamanda çıkarlar

Gaviscon hamilelikte kullanılabiliyor diye biliyorum ama rennie'ye bakmak lazım.

Ay doguruyorum galiba diyen de kalmadı artık

Ablamin doktoruna gidiyorum acaba onun bebeğini bildiginden mi rahat. 5. Haftadan beri ayni doktora gidiyorum herseyi biliyor ama hic kotu bisey soylemedi. Su 2 hafta tamamen şekeri birakmaya karar verdim. Dikkat edeyim bari biraz az kilo alsin
Hmm olabilir ama zaten kötü bi şey olsaydı söylerdi bence. Riske atmazdı. En iyisi az kalmış zaten

Benim ilk öğrendiğim günden beri yaniyor. Aksam 1 kaşık gaviscon içip uyuyorum. Eger gecmezse 1 çay bardağı soğuk sütü yudum yudum içip ustune bisey içmeden uyuyorum o çok iyi geliyor

41 42 ye kadar bekletebiliyor doktorlar . Tabiki bebeğin durumuna hareketine göre . İçimizde kalmayacak tabiki bu bi gerçek ama ne zaman gelirler keyiflerine kalmış hepsi inşaallah gününü geçirmeden hayırla sağlıkla gelir kuzucuklar

Kızlar doktora sormayı unuttum sezeryana giderken aç karna mı gittiniz kaç saatlik açlıkla
Ben apar topar girdiğim için sabah saat 10:00 da kahvaltı yapmıstım. Saat oglen 2.5 gibi dondurma yedim su içtim, saat 5.30 da da sezeryana girdim. Acil durumlarda yeme durumına göre planlama yapıyorlar herhalde

Öyle oldu vAllah. Yemeği bile artık kızım için düşünüyorum süt artıran o olsun bu olsun derken) geceleri biraz rahatsız benimkisi yanımda uyumak istiyor kerata çok daha rahat oluyor benimle. Gündüzleri kendi yatağındada uyuyor. Sende durumlar nasıl?

Kızlar sizdede duygusallık baş alıp gittimi? Lohusa depresyonu değilde farklı sankı bebeğime her baktığımda ağlıyorum. İyi bir şey gibide gelmiyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…