Bende öyle yapmak istiyordum ama 1 haftadır yemek yiyemiyorum baş ağrısından falan. Kızımla da annem ya da kv ilgileniyor ben sadece emzirebiliyorumÖyle oldu vAllah. Yemeği bile artık kızım için düşünüyorum süt artıran o olsun bu olsun derken) geceleri biraz rahatsız benimkisi yanımda uyumak istiyor kerataçok daha rahat oluyor benimle. Gündüzleri kendi yatağındada uyuyor. Sende durumlar nasıl?
Arkadaşımın 15 çıktı ama yatırmadular. Saat başı emziriyorum düşürdük değerleri falan demişti.Kızlar bebemin sarılıgı 14,83 cıktı, doktor yatış verdi, boyle yuksek olan var mıydı bebesi,?
Görümcem inde 17 çıkmıştı, yatirmadilar sürekli emzirmistiKızlar bebemin sarılıgı 14,83 cıktı, doktor yatış verdi, boyle yuksek olan var mıydı bebesi,?
Benim 3 yılda gecmedi hissizlik...Sinirler kesiliyor çünkü. Masajla egzersizle düzelenler varmisSezaryen olan annelerim kesi yerimin üzeri hissiz. Normal mi bu?
Ben emziremiyorum sut yok, uyuyor surekli sırınga ilr mama veriyorum ama cok zor hemen geri uyuyorArkadaşımın 15 çıktı ama yatırmadular. Saat başı emziriyorum düşürdük değerleri falan demişti.
Bende ilgilenemiyorum malesef( normal doğursamda sankı her tarafımı kesmişler. Kardeşlerim kucağıma kadar veriyor öyle yedirip uyutuyorum. Allah yardımçımız olsun tez bir zamanda istediyimiz gibi ilgilenelim bebeşlerimizle. Siz ne zaman dönüceksiniz? Bayada sıcaklar başladıBende öyle yapmak istiyordum ama 1 haftadır yemek yiyemiyorum baş ağrısından falan. Kızımla da annem ya da kv ilgileniyor ben sadece emzirebiliyorumtabi çok şükür bugün çok daha iyiyim akşam kötü olmazsam eğer. Kız benim ki pek sevdiği beşiğini inşallah birlisteki beşiği yadırgamaz gecem gündüzüme karıştı. Acemilikten bilgisizlikten
Uyuduğu halde bilr ver canım. Benimde kızımda yüksek çıktı ama o kadar değil. Sık beslenme tek çaresi buBen emziremiyorum sut yok, uyuyor surekli sırınga ilr mama veriyorum ama cok zor hemen geri uyuyor
Aaaaa. Aman neyse zaten göbek altı bi şey olmaz herhalde demi?Benim 3 yılda gecmedi hissizlik...Sinirler kesiliyor çünkü. Masajla egzersizle düzelenler varmis
Kuzu sütün mü yok yoksa sütün var ama inmedi mi? Göğsünü sıktın mı hiç? Şu çayı falan iç bi dene çok güzel süt yapıyorBen emziremiyorum sut yok, uyuyor surekli sırınga ilr mama veriyorum ama cok zor hemen geri uyuyor
Geecekten 2 cocuk cok zormus perisanimKızlar nasılsınız benim günler yogun geçiyor. Agrılarım yeni yeni azaldı. Ayagımdaki ödem fazlasıyla var fil ayagına döndü resmen. 1-2 ay sürüyormus bu ödem. İki cocuklu hayat inanılmaz zormus
Kuzum eds yapsana. Memede eds parmakta eds. Memede yaparsan emdikce sut de gelir. 6 no yesil uclu beslenme sondasi al medikalden. Onu mamanin icine koy memeyle birlikte ver bebege hem.memeden uzaklasmaz hem karni doyar hem de meme sut uretimini artirirBen emziremiyorum sut yok, uyuyor surekli sırınga ilr mama veriyorum ama cok zor hemen geri uyuyor
Amin amin inşallah. Cidden çok zorlanıyorum ben ama işte şükür iyiyim yavaş yavaş düzeliyorum. İlk gün bile kendim kalktım aldım hep kucağıma. Hala bazen kalkıp alıyorum. KıyamıyorumBende ilgilenemiyorum malesef( normal doğursamda sankı her tarafımı kesmişler. Kardeşlerim kucağıma kadar veriyor öyle yedirip uyutuyorum. Allah yardımçımız olsun tez bir zamanda istediyimiz gibi ilgilenelim bebeşlerimizle. Siz ne zaman dönüceksiniz? Bayada sıcaklar başladı
Evet spinal sonrası yatınca sondayı taktılar bende ama hiç hissetmiyorsunKızlar bisey sorcam. Sezeryanda spinal vurulduktan sonra mi sonda takıyorlar öncesinde mi? Deneyimlerinizi yazar misiniz
Canım büyüdükçe ölçüm zor oluyor bebek sıkışıyor ya ölçüm küçük gösteriyor korkma ona birde son haftalar çok almayabiliyor.Günaydin kizlar dün doktora kontrole gittik herşey yolunda nst vs 0 sanci ama 2 haftadir oglum 50 gr aliyor sadece ki surekli kaşar maden suyu vs tuketiyorum ozellikle bu haftada 85 gr almiş noyu da uzamamiş normalde 1 hafta ileride gidiyordu kendi kendime nazar mi ettim çok üzüldüm dr normal dedi 3 kg anca dogar dedi modum düştü fena şekilde surekli bunu düşünüyorum 2935 gr olmuş gününe göre 3 gün geriye düşmüş
Yaaa çıksın diye bekleyip sonra karnındaki rahatlığı arayanlarNaparsınız kızlar yav yazamıyorum hiç
Ne var ne yok. Nasılsınız? İyi misiniz? Doğuranlara hayırlı olsun inşallah kimseden haberim yok yeminle. Kendimden geçtim. Bu ne böyle. Karnımda iken her şey daha kolaydı
Canım neden olmuş o ayaktaki ödem biri daha paylaşmıştı geçmedi diye neymiş nedeni acaba inşallah hemen geçerKızlar nasılsınız benim günler yogun geçiyor. Agrılarım yeni yeni azaldı. Ayagımdaki ödem fazlasıyla var fil ayagına döndü resmen. 1-2 ay sürüyormus bu ödem. İki cocuklu hayat inanılmaz zormus
Valla benim oğlum 6 buçuk yaşında o kesinin orası hala uyuşuk ki 3 yaşından sonra spora başladığımda birkaç ay o kesiğin altındaki yerler çok acımıştı karın çalışırken öyle hemen normal doku halini almıyor zaten içerinin tam iyileşmesi 2 ay o yüzden ilk iki ay ağırlıklara hareketlere dikkat edinSezaryen olan annelerim kesi yerimin üzeri hissiz. Normal mi bu?
19,9 ile yatırmıştık oğlumu. 1,5 gün sonra taburcu oldu. Geçmiş olsun.Kızlar bebemin sarılıgı 14,83 cıktı, doktor yatış verdi, boyle yuksek olan var mıydı bebesi,?
Benim şafak 12Dimi ya bir anda patır patır dogurduk sonra bi durgunluk girdi arayahadi doğurun daaa
Benim arkadasimin cocugu 3 yasinda hala hissiz mişSezaryen olan annelerim kesi yerimin üzeri hissiz. Normal mi bu?
Bana lavman yaptılar o yüzden çok rahattı.. tabi kendimin büyük tuvalet ve gaz yapmasını beklediler ben yapamadım hastaneden çıkmadan lavman olunca çok rahat oldu..Sezeryan dogumdan çıkan arkadaşlar ilk büyük tuvalette zorlandınız mı zorlamamak için neler yaptınız iki dogumdan sonra canım g. tmden çıkıyor gibi olmuştum
Annelik hüznü diye bir şey var canım. Çok doğal bir süreç yaklaşık 2 hafta sürüyor. Ağla kasma kendini.Kızlar sizdede duygusallık baş alıp gittimi? Lohusa depresyonu değilde farklı sankı bebeğime her baktığımda ağlıyorum. İyi bir şey gibide gelmiyor bana
Ben rezene çayı içiyorum bide incir hoşafı..Kızlar çay önerilerinize açığımrezene çayı başka ne alıyım? Humana biraz pahalı geldide uygunu varmı? Olmazsa alıcamda sadece her gün içecek biri olaraq mailiyyetli olur düşündüm
Valla dışarı çıkınca bakması zorlaştıCanım büyüdükçe ölçüm zor oluyor bebek sıkışıyor ya ölçüm küçük gösteriyor korkma ona birde son haftalar çok almayabiliyor.
Yaaa çıksın diye bekleyip sonra karnındaki rahatlığı arayanlar
Canım neden olmuş o ayaktaki ödem biri daha paylaşmıştı geçmedi diye neymiş nedeni acaba inşallah hemen geçer
Valla benim oğlum 6 buçuk yaşında o kesinin orası hala uyuşuk ki 3 yaşından sonra spora başladığımda birkaç ay o kesiğin altındaki yerler çok acımıştı karın çalışırken öyle hemen normal doku halini almıyor zaten içerinin tam iyileşmesi 2 ay o yüzden ilk iki ay ağırlıklara hareketlere dikkat edin
Off. Neyse önemli bi yer değil allahtanBenim şafak 12daha var hepiniz 2 günde dogurdunuz sayili kişi kaldik
Benim arkadasimin cocugu 3 yasinda hala hissiz miş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?