2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende öyle yapmak istiyordum ama 1 haftadır yemek yiyemiyorum baş ağrısından falan. Kızımla da annem ya da kv ilgileniyor ben sadece emzirebiliyorum tabi çok şükür bugün çok daha iyiyim akşam kötü olmazsam eğer. Kız benim ki pek sevdiği beşiğini inşallah birlisteki beşiği yadırgamaz gecem gündüzüme karıştı. Acemilikten bilgisizlikten

Arkadaşımın 15 çıktı ama yatırmadular. Saat başı emziriyorum düşürdük değerleri falan demişti.
Ben emziremiyorum sut yok, uyuyor surekli sırınga ilr mama veriyorum ama cok zor hemen geri uyuyor

Bende ilgilenemiyorum malesef( normal doğursamda sankı her tarafımı kesmişler. Kardeşlerim kucağıma kadar veriyor öyle yedirip uyutuyorum. Allah yardımçımız olsun tez bir zamanda istediyimiz gibi ilgilenelim bebeşlerimizle. Siz ne zaman dönüceksiniz? Bayada sıcaklar başladı

Benim 3 yılda gecmedi hissizlik...Sinirler kesiliyor çünkü. Masajla egzersizle düzelenler varmis
Aaaaa. Aman neyse zaten göbek altı bi şey olmaz herhalde demi?
Ben emziremiyorum sut yok, uyuyor surekli sırınga ilr mama veriyorum ama cok zor hemen geri uyuyor
Kuzu sütün mü yok yoksa sütün var ama inmedi mi? Göğsünü sıktın mı hiç? Şu çayı falan iç bi dene çok güzel süt yapıyor

Eklentiler

• IMG-20220804-WA0002.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 33
Geecekten 2 cocuk cok zormus perisanim
Kuzum eds yapsana. Memede eds parmakta eds. Memede yaparsan emdikce sut de gelir. 6 no yesil uclu beslenme sondasi al medikalden. Onu mamanin icine koy memeyle birlikte ver bebege hem.memeden uzaklasmaz hem karni doyar hem de meme sut uretimini artirir

Amin amin inşallah. Cidden çok zorlanıyorum ben ama işte şükür iyiyim yavaş yavaş düzeliyorum. İlk gün bile kendim kalktım aldım hep kucağıma. Hala bazen kalkıp alıyorum. Kıyamıyorum ağustos un sonunda döneceğiz ama bakalım nasıl olacak. Aşırı gerginim. Tek kalacağım evde bebekle uzun zaman sonra.

Canım büyüdükçe ölçüm zor oluyor bebek sıkışıyor ya ölçüm küçük gösteriyor korkma ona birde son haftalar çok almayabiliyor.
Yaaa çıksın diye bekleyip sonra karnındaki rahatlığı arayanlar
Canım neden olmuş o ayaktaki ödem biri daha paylaşmıştı geçmedi diye neymiş nedeni acaba inşallah hemen geçer
Sezaryen olan annelerim kesi yerimin üzeri hissiz. Normal mi bu?
Valla benim oğlum 6 buçuk yaşında o kesinin orası hala uyuşuk ki 3 yaşından sonra spora başladığımda birkaç ay o kesiğin altındaki yerler çok acımıştı karın çalışırken öyle hemen normal doku halini almıyor zaten içerinin tam iyileşmesi 2 ay o yüzden ilk iki ay ağırlıklara hareketlere dikkat edin

Sezeryan dogumdan çıkan arkadaşlar ilk büyük tuvalette zorlandınız mı zorlamamak için neler yaptınız iki dogumdan sonra canım g. tmden çıkıyor gibi olmuştum
Bana lavman yaptılar o yüzden çok rahattı.. tabi kendimin büyük tuvalet ve gaz yapmasını beklediler ben yapamadım hastaneden çıkmadan lavman olunca çok rahat oldu..

Kızlar sizdede duygusallık baş alıp gittimi? Lohusa depresyonu değilde farklı sankı bebeğime her baktığımda ağlıyorum. İyi bir şey gibide gelmiyor bana
Annelik hüznü diye bir şey var canım. Çok doğal bir süreç yaklaşık 2 hafta sürüyor. Ağla kasma kendini.

Kızlar çay önerilerinize açığım rezene çayı başka ne alıyım? Humana biraz pahalı geldide uygunu varmı? Olmazsa alıcamda sadece her gün içecek biri olaraq mailiyyetli olur düşündüm
Ben rezene çayı içiyorum bide incir hoşafı..
Ama herkes en etkili şeyin su ve uyku olduğunu söylüyor.. lohusaykende nasıl uyuyalım o biraz zor. Bebek varken

Valla dışarı çıkınca bakması zorlaştı
Benim şafak 12 daha var hepiniz 2 günde dogurdunuz sayili kişi kaldik

Benim arkadasimin cocugu 3 yasinda hala hissiz miş
Off. Neyse önemli bi yer değil allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…