2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay. Bende tam uyuyacak diyorum dalıyor yerine yatırınca gözler pat diye açılıyor

Ben emziremiyorum sut yok, uyuyor surekli sırınga ilr mama veriyorum ama cok zor hemen geri uyuyor
Seni çok iyi anlıyorum benim 2.bebek olmasına rağmen 3 gün süt damla şeklinde geldi ama 4-5. Günlerde az az gelmeye başladı. Bugün tam 1 haftalık olduk artık süt yetiyor çok şükür. Azıcık sabır bolca ten tene temas

Benim ilk öğrendiğim günden beri yaniyor. Aksam 1 kaşık gaviscon içip uyuyorum. Eger gecmezse 1 çay bardağı soğuk sütü yudum yudum içip ustune bisey içmeden uyuyorum o çok iyi geliyor
Benim de en başından beri mideme vuruyor ama son üç gündür perişan etti beni midem de değil yemek borusu cayır cayır yanıyor ya. Süt gaviscon ayran salatalık hepsini denedim hiçbiri fayda etmedi bana en son farklı bi şurup verdi o iyi geliyordu ama üç gündür oda işe yaramıyor. Renni çiğneme tableti aldım biraz hafifletti ama geçici oda sanırım doğurunca anca geçecek bu

Bundsn içiyorum zaten, babssı milkway in içeceklerini de almıs hastane tipi göğüs pompası da kiraladık, bugun yeni yeni doldu goguslerim, sabah biraz verdim gögüste uyuyor zor emiyor sut az gelince sinirlenip cıglıgı basıyor kızarıyordu. Su an hastanedeyim burada da pompaya baglandım, boyle boyle cogalacak galiba

Zaten gogus ucu olmadıgından silikonla tutturuyorum. Bi silikon bi şiringa cocugun da aklı karısıyor, normal memeye sinirleniyor hic almıyor, senin dediğini de deneyeyim

19,9 ile yatırmıştık oğlumu. 1,5 gün sonra taburcu oldu. Geçmiş olsun. Çabuk toparlar merak etme.
İnsallahh, cıkarken değerleri kactı, tekrarladı mı bir daha hic, bir de cıktıktan sonra ne yaptın

Evet bu emzirme sut işi cok zormus hangi birini yapacagımı sasırdım, yemek ye sut cayı iç su ic bebeği emzirmeye calıs, pompayla sağmaya calıs, gaz almaya calıs, bin parcaya bölündü 4 gündür toplam 4 saat uyumamısımdır

Canım sende dogum yapmışsın gözünüz aydın olsun sağlıkla büyüsün minnosun inşallah canım
Tesekkur ederim canim hepimizinki insallah
Zaten gogus ucu olmadıgından silikonla tutturuyorum. Bi silikon bi şiringa cocugun da aklı karısıyor, normal memeye sinirleniyor hic almıyor, senin dediğini de deneyeyim
Canim o zaman serce parmakta eds yapip enjektorle besleme zorlugundan kurtul once. Memeyi de yandan enjektorle bi iki mama.damlatip tutturabilirsin. Sariligi hafifleyene kadar uyuyo bebek memede ama hafifleyince cin gibi oluyolar benmkinin kalmadi o uykulu hali. Rengi de acildi belli dustu yani. 2 saatte bi sagmak zor zaten ama mecbur sagiliyo iste

Eşime hemen diyim de bi eds kiti alsın, cidden zor enjektör, ay inşallah yarın benimki de düzelir

Bizim de hep gerideydi aslında ama doktor en son kontrolde geri de diye suni sancıyla almak istedi ben de dedim bizim geç döllenme en basından konuşmuştuk ama doktor ısrarla yok alalım dedi anlamadığım şekilde ben de bide gebelik şekeri vardı her ne kadar sezeryan diye diretsem de doktorum normal doğum icin beni ikna etti suni sancıyla 6 saatte dogurdum nst de de bir hafta boyunca sancı çıkmadı hiç sıfır sancıyla gittim ama 3 cm açıklık varmış hozlı ilerledi cok şükür ilk doğum olmasına rağmen sadece bebek yukarda ve alın geliş değildi yüzü gökyüzüne bakar gibiymiş o yüzden doğum anı zor oldu zayıf olduğu icin kesisiz doğum olacak demişti doktorum ama bir sürü yırtık oluştu ve kesi atmak zorunda kaldılar canım usg kilosu ile bire bir aynıydı bizim kilo boy bas çevresi sanırım usg yeni ise yanılma olmuyor kilo da boy da .. zayıf benek ilk etap da cokzor oluyor zarar vericem diye korkuyorsun bide bizim ki sarılık oldu emmedi vs ama zamanla o fa hayata alışıyor sende ona insallah sağlıkla gelsin senin minnoş da

Duzelir benm tek hatam enjektore sabredemeyip biberon vermek oldu aninda meme reddi yapti smdi hala cabaliyorum. Sen verme biberon eds meme reddi yapmiyo
Eds nasıl bişey acaba ya kesin olmaz mınmeme reddi acaba biz de de oldu aynı durum şuan hala uğraşla olsa da veriyorum bi şekil aşırı zorluyor ama ilk başlar da ki gibi degil cok şükür sarılık da gitti aşırı zor bir durum emmemesi bebeğin hala almadığı zamanlar oluyor Eds deneyim bari araştırıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…