Çıkarken değeri 9'du. Bizimki anne sütü sarılığı olduğu için 4 ay sürdü. Sadece bol bol emzirdim. Kilo alımı her şeyi çok iyiydi ama uzamış sarılık olunca 4 ay sonunda gerçek rengini görebilmiştim çocuğumun.İnsallahh, cıkarken değerleri kactı, tekrarladı mı bir daha hic, bir de cıktıktan sonra ne yaptın
Ben de sabahtan beri tutuyorum kendimi. Yemekten sonra gideyim, diyorum.Valla bugun tekrar nst ye girdim her sey yolunda hicbir hareket yok
Aciklik kontrolu de yapmadi henuz.Ben de sabahtan beri tutuyorum kendimi. Yemekten sonra gideyim, diyorum.Kesin bir şey çıkmayacak.
Bana bir kaç güne doğurursun gibi geliyorBen de sabahtan beri tutuyorum kendimi. Yemekten sonra gideyim, diyorum.Kesin bir şey çıkmayacak.
3-4 günde grubun çoğu doğurduAy doguruyorum galiba diyen de kalmadı artık
Canim eds nin hazir sistemi e bebekte var ama pahali geldi bana. Ben 6 nolu beslenme sondasi aldim birsuru. 20 lik enjektor aldim. Sondanin ucunda iki delik var 2. Delikten kestim ki bebek cekince gelsin. Sondanin yesil ucunu mamanin ucune diger hortum ucunu serce parmagin ucuna bantladim bandi 2. Boguma taktim. Bant diyosam flaster. Bebegin agzina veriyosun parmagi meme emer gibi emiyo. Memeyi tutuyosa ayni sistem memeye bantlayip veriyosun. Ben biraz meme biraz eds ilerliyorum suan.Eds nasıl bişey acaba ya kesin olmaz mınmeme reddi acaba biz de de oldu aynı durum şuan hala uğraşla olsa da veriyorum bi şekil aşırı zorluyor ama ilk başlar da ki gibi degil cok şükür sarılık da gitti aşırı zor bir durum emmemesi bebeğinhala almadığı zamanlar oluyor Eds deneyim bari
Aynen moralini bozma. Artar yavaş yavaş. Benimde öyle oldu 2 gün sonra doldu göğüslerim ama bu sefer de kızım tutamadığı için ememedi. Valla morelde çok etkiliyor. Hiç düşünme. İlk başta süt gelmediği için değeri yükselmiştir. Yavaş yavaş düzelirBundsn içiyorum zaten, babssı milkway in içeceklerini de almıs hastane tipi göğüs pompası da kiraladık, bugun yeni yeni doldu goguslerim, sabah biraz verdim gögüste uyuyor zor emiyor sut az gelince sinirlenip cıglıgı basıyor kızarıyordu. Su an hastanedeyim burada da pompaya baglandım, boyle boyle cogalacak galiba
Aa gerçektenmi? Rahatladım birazAnnelik hüznü diye bir şey var canım. Çok doğal bir süreç yaklaşık 2 hafta sürüyor. Ağla kasma kendini.
Benimde 2 gun afedersin o sumuksu akıntım oldu bugunde oldu ama diğer iki güne göre daha az diKızlar 2 gün önce ve bugün çok özür dilerim peçeteye sümüksü bişey geldi az ama ip gibi akıntı gibi bu nişan mı acaba .. ağrım sızım yok
İnternete okudugum kadarıyla anestezi sebebi ile olutormuş ya da su sekilde yazıyor;Canım büyüdükçe ölçüm zor oluyor bebek sıkışıyor ya ölçüm küçük gösteriyor korkma ona birde son haftalar çok almayabiliyor.
Yaaa çıksın diye bekleyip sonra karnındaki rahatlığı arayanlar
Canım neden olmuş o ayaktaki ödem biri daha paylaşmıştı geçmedi diye neymiş nedeni acaba inşallah hemen geçer
Valla benim oğlum 6 buçuk yaşında o kesinin orası hala uyuşuk ki 3 yaşından sonra spora başladığımda birkaç ay o kesiğin altındaki yerler çok acımıştı karın çalışırken öyle hemen normal doku halini almıyor zaten içerinin tam iyileşmesi 2 ay o yüzden ilk iki ay ağırlıklara hareketlere dikkat edin
Nasılsa sezeryan olcam diye hiç Doğum ağrısı çekmek istemiyorumBenimde 2 gun afedersin o sumuksu akıntım oldu bugunde oldu ama diğer iki güne göre daha az di
İlk bebek ve erkek. Neredeyse bir aydır sadece nst ye giriyorum. Ultrasonda bakılmıyor hiç. Yeterli suyu var mı ne kadar kilo aldı hiç bilmiyorum. O yüzden endişeliyim. Sizin de ilk bebek mi?Hayırlısı olsun sizin bebek kizmi erkekmi birde ilk mi
Ay hadi inşallah.Bana bir kaç güne doğurursun gibi geliyor
Valla dışarı çıkınca bakması zorlaştı
Off. Neyse önemli bi yer değil allahtan
Bazen belli de olmazValla bugun tekrar nst ye girdim her sey yolunda hicbir hareket yok
Aynen azinlik gruptayiz3-4 günde grubun çoğu doğurdugeriye 40ı görüp doğuramayan ve haftası küçük olanlar kaldık
M Mirune bi ara bilgisi eksikleri etiketledi ve dönüş alamadiklarini ve gruba yazmayanlari silmişti canim sanirimlisteden neden adım silinmiş
Vallahi bende öyle idrar yaparken idrar bitmeye yakın canım çok acıdı bi kaç gün ama şimdi geçiyor gibiYa benim sezaryen yerim acıyor ağrı var gibi. İdrar yaparken de aşırı ağrım oluyor normal mi acaba bunlariltihap olacak ya da dikiş atacak falan diye korkuyorum
Ay benim hala geçmedi valla canım gidiyor. Zaten başım çatlıyor bir de onun ağrısı ekleniyor zonkluyor bu seferVallahi bende öyle idrar yaparken idrar bitmeye yakın canım çok acıdı bi kaç gün ama şimdi geçiyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?