2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnsallahh, cıkarken değerleri kactı, tekrarladı mı bir daha hic, bir de cıktıktan sonra ne yaptın
Çıkarken değeri 9'du. Bizimki anne sütü sarılığı olduğu için 4 ay sürdü. Sadece bol bol emzirdim. Kilo alımı her şeyi çok iyiydi ama uzamış sarılık olunca 4 ay sonunda gerçek rengini görebilmiştim çocuğumun.

Canim eds nin hazir sistemi e bebekte var ama pahali geldi bana. Ben 6 nolu beslenme sondasi aldim birsuru. 20 lik enjektor aldim. Sondanin ucunda iki delik var 2. Delikten kestim ki bebek cekince gelsin. Sondanin yesil ucunu mamanin ucune diger hortum ucunu serce parmagin ucuna bantladim bandi 2. Boguma taktim. Bant diyosam flaster. Bebegin agzina veriyosun parmagi meme emer gibi emiyo. Memeyi tutuyosa ayni sistem memeye bantlayip veriyosun. Ben biraz meme biraz eds ilerliyorum suan.

Yeni doğan kaç saat ara ile
Aynen moralini bozma. Artar yavaş yavaş. Benimde öyle oldu 2 gün sonra doldu göğüslerim ama bu sefer de kızım tutamadığı için ememedi. Valla morelde çok etkiliyor. Hiç düşünme. İlk başta süt gelmediği için değeri yükselmiştir. Yavaş yavaş düzelir

Kızlar 2 gün önce ve bugün çok özür dilerim peçeteye sümüksü bişey geldi az ama ip gibi akıntı gibi bu nişan mı acaba .. ağrım sızım yok

İnternete okudugum kadarıyla anestezi sebebi ile olutormuş ya da su sekilde yazıyor;
bu dönemde vücudun normalden fazla su tutmasıdır. Bununla birlikte bebeğin büyümesiyle doğru orantılı olarak büyüyen rahim, toplardamar üzerine baskı uygular ve kanın kalbe geri dönüşünü zorlaştırır. Vücudun yaşadığı hormonal değişliklerin de bu konuda rolü vardır.

Valla dışarı çıkınca bakması zorlaştı

Off. Neyse önemli bi yer değil allahtan

Valla bugun tekrar nst ye girdim her sey yolunda hicbir hareket yok
Bazen belli de olmaz
3-4 günde grubun çoğu doğurdu geriye 40ı görüp doğuramayan ve haftası küçük olanlar kaldık
Aynen azinlik gruptayiz
listeden neden adım silinmiş
M Mirune bi ara bilgisi eksikleri etiketledi ve dönüş alamadiklarini ve gruba yazmayanlari silmişti canim sanirim

Ya benim sezaryen yerim acıyor ağrı var gibi. İdrar yaparken de aşırı ağrım oluyor normal mi acaba bunlar iltihap olacak ya da dikiş atacak falan diye korkuyorum
Vallahi bende öyle idrar yaparken idrar bitmeye yakın canım çok acıdı bi kaç gün ama şimdi geçiyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…