2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya benim sezaryen yerim acıyor ağrı var gibi. İdrar yaparken de aşırı ağrım oluyor normal mi acaba bunlar iltihap olacak ya da dikiş atacak falan diye korkuyorum
Normal, 5 kat kesildi rahme ulaşmak için.Sen daha yeni sezaryen oldun, dikiş yerin daha acıyacak ama zamanla azalacak cnm. Eline iğne batsa, bıçakla parmağını küçük kessen hemen gecmiyor sen sezaryen oldun, gayet normal. Öksürürken, hapşırırken de zorlayacak ama geçecek hepsi

Nasılsa sezeryan olcam diye hiç Doğum ağrısı çekmek istemiyorum umarım 6 gün daha dayanır kızım
Neden sezeryan
İlk bebek ve erkek. Neredeyse bir aydır sadece nst ye giriyorum. Ultrasonda bakılmıyor hiç. Yeterli suyu var mı ne kadar kilo aldı hiç bilmiyorum. O yüzden endişeliyim. Sizin de ilk bebek mi?
Benim 3. Erkek benimde bizim 40hafta 4 günlük oldu bugün kilosu da çok dedi en son doktor suni sancıyla gelsin dedi ben bekledim 2 kizimdada normal dogum yaptim insallah oglumda da normal olur 2 gun afedersin sumuksu akıntım oldu bugunde oldu ama diğer iki güne göre daha az di salı günü hastaneye gidicez insallah o zamana kadar gelir oglum

Benim oğlum uykuya dalarken zorlanıyor galiba kucakta emzirirken uyuyor Yatağa yatırınca gözle pıt açılıyor ve bu saatlerce sürüyor sürekli meme emiyor durmadığı içinde sizde durumlar nasıl saatlerce uykusuz kalıyor çünkü

Ah inşallah. Doktor dik yürü diyor. İlk zamanlarda öyleydim ama şimdi iki büklüm gidebiliyorum. Gerim gerim geriliyor

İlk bebek ve erkek. Neredeyse bir aydır sadece nst ye giriyorum. Ultrasonda bakılmıyor hiç. Yeterli suyu var mı ne kadar kilo aldı hiç bilmiyorum. O yüzden endişeliyim. Sizin de ilk bebek mi?
Doktora sormadın mı cnm? Her seferinde bakıyorlar normalde

Ah inşallah. Doktor dik yürü diyor. İlk zamanlarda öyleydim ama şimdi iki büklüm gidebiliyorum. Gerim gerim geriliyor
Dikişler iyileştikce kasinacak ve gerilecek kurudukca, normal süreç. Dediğim givi sezaryen her ne kadar dogum şekli olsa da ameliyat oluyorsun, çok normal.

Bak işde doktorum söyledi doğru bu bebişler sinirlenmeyi nerden öğreniyorlar bir yandan da komik değil mi istediği olmayınca sinirlenen küçük insancıklar yerim onları ya
Valla bugun tekrar nst ye girdim her sey yolunda hicbir hareket yok
Ben de bugün girdim doktor kasılmaların başlamış eğer hareket eder iş falan yaparsan erken gelebilir dedi. 10 una sezaryen günü almıştık o güne kadar yat iş yapma ki erken gelmesin madem dedi. Bakalım hayırlısı artık.

Duzelir benm tek hatam enjektore sabredemeyip biberon vermek oldu aninda meme reddi yapti smdi hala cabaliyorum. Sen verme biberon eds meme reddi yapmiyo
Hic biberonu elime almadım o yüzden ben hep şırınga
İnşallah

İnşallah ya böyle beklemek zor insan sabırsızlanıyor Benim de iki gündür öyle akıntım geldi ama rengi sarımsıydı nişan mi değil mi anlamadım. Akışa bıraktım kendimi artık sonsuza kadar durmayacak ya diyorum

Sordum tabii doğunca görürsünüz dediler Belçika’da prosedür böyleymiş. Nst ok ise sende ok isen akışına bırakıyorlar. Belki pazartesi tekrar denerim şansımı

Hıı doğru yurtdisi... Ya arkadaşım.kanada da doğum yaptı, doktor yüzü görmedi valla Buradaki gibi zırt pırt gitmek istemiş g
Hastane kabul etmemiş yurtdisi farklı valla :)

Hic biberonu elime almadım o yüzden ben hep şırınga

İnşallah
En guzelini yapmissin kuzum. Insallah hepsi guzelce emerler. Ama ilk bebegi olanlar icin soyluyorum. Mama da ocu degil. Benm ilki mamayla buyudu 8 ay emdi ama tatli niyetine keyfi isterse emdi. Cok uzuldum cok agladim. Smdi olsa o kadar uzulmezdim. Siz de uzulmeyin kismeti varsa emecektir illa ki

Hıı doğru yurtdisi... Ya arkadaşım.kanada da doğum yaptı, doktor yüzü görmedi valla Buradaki gibi zırt pırt gitmek istemiş g
Hastane kabul etmemiş yurtdisi farklı valla :)
İlk hamile kaldığımda ben daha sık görmek istiyorum dediğimde doktorun bana bir bakışı vardı bir daha da üstelemedim. Vardır bir bildikleri diyorum artık

İnşallah düzelecez bakalım mamayı da zor yediriyoruz yarısını da kusuyor zaten, analık ne zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…