Cok minikler daha. Az hareketlensinler daha kolay daha guzel olucakİnşallah düzelecez bakalım mamayı da zor yediriyoruz yarısını da kusuyor zaten, analık ne zormuş
Evet idrar yaparken bir acı oluyor. Şu ağrılarım bitseydi ah normal hayata dönmeyi istiyorum.Ya benim sezaryen yerim acıyor ağrı var gibi. İdrar yaparken de aşırı ağrım oluyor normal mi acaba bunlariltihap olacak ya da dikiş atacak falan diye korkuyorum
Emzik hayat kurtarır taze annelerBenim oğlum uykuya dalarken zorlanıyor galiba kucakta emzirirken uyuyor Yatağa yatırınca gözle pıt açılıyor ve bu saatlerce sürüyor sürekli meme emiyor durmadığı içinde sizde durumlar nasıl saatlerce uykusuz kalıyor çünkü
Benim dikişlerim sağ baş kısmı cok acıyor sızlıyor biraz yürüsem çekiyor gibi oluyor, tuvalette de sancır gibi oluyor, doktoruö kendini cok zorlama içerde de dikişler var dedi, kendi kendime oturup kalkabiliyır musunYa benim sezaryen yerim acıyor ağrı var gibi. İdrar yaparken de aşırı ağrım oluyor normal mi acaba bunlariltihap olacak ya da dikiş atacak falan diye korkuyorum
Vajinismus geçmişim var .. normal doğuma alttan devamlı çatı muayenesi yoklanmaya cesaretim yok kasarım kendimiNeden sezeryan
Hayırlısı olsun canım sağ salim dünyaya gelsinler bebislerjmizVajinismus geçmişim var .. normal doğuma alttan devamlı çatı muayenesi yoklanmaya cesaretim yok kasarım kendimi
Ben çok stres yapıyorum galiba surekli gelsin niye gelmiyor düşünmekten bir hal oldumİnşallah ya böyle beklemek zor insan sabırsızlanıyorBenim de iki gündür öyle akıntım geldi ama rengi sarımsıydı nişan mi değil mi anlamadım. Akışa bıraktım kendimi artık sonsuza kadar durmayacak ya diyorum
Kaçırdım sanırım sancın mı vardı canım hastaneye gitmiştin? Açıklığın süper yarısı bitmis bileKızlar, hastaneden çıktım şimdi. Sancım yok ama 4 cm açıklığım var. Muayene sırasında nişanım da tamamen geldi.Eve gidip eşyalarımı alıp kendi hastaneme geçerim.
Yess varım:) tecrübem yok malum, ilk bebe
Benimde vajinismustan dolayı doktorum sezeryan önerdi canim en iyisi aşiri stres olurdum kesinVajinismus geçmişim var .. normal doğuma alttan devamlı çatı muayenesi yoklanmaya cesaretim yok kasarım kendimi
Yazcaktm sihbete delirella burdami diyeYess varım:) tecrübem yok malum, ilk bebe
Malesef emzik kabul etmiyor artık 2 gün tutturduk artık direkt atıyor ağzındanEmzik hayat kurtarır taze anneler
En iyisi bizler için tekrar travma yaşayıp vajinismusa da dönmek istememBenimde vajinismustan dolayı doktorum sezeryan önerdi canim en iyisi aşiri stres olurdum kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?