2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya benim sezaryen yerim acıyor ağrı var gibi. İdrar yaparken de aşırı ağrım oluyor normal mi acaba bunlar iltihap olacak ya da dikiş atacak falan diye korkuyorum
Evet idrar yaparken bir acı oluyor. Şu ağrılarım bitseydi ah normal hayata dönmeyi istiyorum.

Emzik hayat kurtarır taze anneler

Ya benim sezaryen yerim acıyor ağrı var gibi. İdrar yaparken de aşırı ağrım oluyor normal mi acaba bunlar iltihap olacak ya da dikiş atacak falan diye korkuyorum
Benim dikişlerim sağ baş kısmı cok acıyor sızlıyor biraz yürüsem çekiyor gibi oluyor, tuvalette de sancır gibi oluyor, doktoruö kendini cok zorlama içerde de dikişler var dedi, kendi kendime oturup kalkabiliyır musun

Ben çok stres yapıyorum galiba surekli gelsin niye gelmiyor düşünmekten bir hal oldum

Kızlar, hastaneden çıktım şimdi. Sancım yok ama 4 cm açıklığım var. Muayene sırasında nişanım da tamamen geldi. Eve gidip eşyalarımı alıp kendi hastaneme geçerim.
Kaçırdım sanırım sancın mı vardı canım hastaneye gitmiştin? Açıklığın süper yarısı bitmis bile

Eşim 2 gündür bebek kokusu gibi koku var sende anlamadım diyor şaka mı yapıyorsun diyorum vallahi bana mı öyle kokuyorsun anlamadım ama bebek gibi kokuyorsun dedi. Acaba böyle bi durum var mı doğum mu yaklaşıyor yoksa 4 gündür geçen paylaşılan videoyu yapıyorum, üzerine 15 dk dans ediyorum akşamları yarım saat yürüyorum. Bahsedilen sümüksü yapı yeşil-sarı renkli geçen hafta az az gelmişti ip gibi bu hafta yine geldi bugün 3 kere geldi. Ama hep parça parça, bütün bol gelmedi. Yarın yer silmeyi düşünüyorum

Ayrıca 3 akşamdır bu şekilde sancılar giriyor, düzenli şekilde. Ama sadece akşamları düzenli, gün içinde düzensiz geliyor. Sancılar şiddetli ağrılı olmadığı için dikkate almıyorum, ama her seferinde sanki küçük abdestimi kaçıracakmışım gibi gerilme oluyor. İnşallah yakındır doğumum

Eklentiler

• 56322DED-CA3D-490E-8C86-067321C45985.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…