2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kız nasıl geçecek bu günler böyle hiç bilmiyorum ne zaman düzene girer acabağ

7.gun 9'du 14. gün 8'e düştü canım ama sarı görünümü şimdi yeni düzeliyor süt vermeyi bırakmadım sizinkiler de duzelir canim inşallah en kısa sürede
Sarı görünümü hala gecmedi mi, 28 g0n olmus sen doğun yapalı, ben de sarı görünümğ gecmiyor yoksa artıyor nu sarılık diye endişe ediyordum.

Bazı bebeklerin cok gec düşüyor, göbek düşmeden yıkamıs mıydınız

Sarı görünümü hala gecmedi mi, 28 g0n olmus sen doğun yapalı, ben de sarı görünümğ gecmiyor yoksa artıyor nu sarılık diye endişe ediyordum.
Sarı görünümü yeni geçiyor bende korkuyordum hatta 9' dan yükseldi diye eşimin basının etini yiyordum gittik kan tahlili yeniledik 8'e düşmüş bir kez düşüşe geçerse artık düşer dedi doktor zaten 8 çok düşük bir değer referans 7 ile başlıyor ondan sonra rahatladım şimdi de yeni yeni geçiyor elleri kolları vücudu gözleri bembeyaz çok hafif yüzünde var hala

Ben bu konularda hep içinden gelmeyen benim zorumla hiç yapmasın diye düşünürüm. Herkes kendine yakışanı yapar. Eşin de ailesi verdi de red mi etti napsin adamcağız. O da mahcup olmuştur zaten senin ailenin hediyesini görünce. Durumları yoksa zaten denecek bir şey yok, var da torunlarının hediyesinden kısıyorlarsa da ne halleri varsa görsünler boşver. Ben istemeye tenezzül bile etmezdim ama ailemin verdiği atayı da gözlerine sokardim çaktırmadan hem de her fırsatta

Hepimiz aynı durumdayız valla, dogumdan bu yana uyku yok gece gunduz yok su içmeyi dahi unutuyorum bizim de belamız sarılık oldu, saat bası mama tık coxugun agzına istemiyor atıyor vs usudu mu sıcakladı mı derken haritayı pusulayı kaybettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…