- 23 Aralık 2021
- 200
- 94
- 18
- 35
Kız nasıl geçecek bu günler böyle hiç bilmiyorum ne zaman düzene girer acabağYa inan bilmiyorum. Hava da çok sıcak esmiyor nasıl cereyanda kalacağım ki
Çok teşekkür ederim. İnşallah
Valla öyle. Ağzı yüzü süt oluyor. Sinirleniyor falan. Aşırı emiyor sonra hazımsızlık çekiyor. Uyuyamıyor
Ay vallahi yaa dünyanın en güzel ve en zor şeyiymiş evlat nasıl geçecek bu günlerBenmki de bugun ozellikle aynen oyle. Elini kolunu emiyo suratima boynua saldiriyo. Kusuyo ama daha derdi emmek. Perisan etti beni gece de uyumuyo
Haha inan bilmiyorum. Aklımı yemek üzereyim artıkKız nasıl geçecek bu günler böyle hiç bilmiyorum ne zaman düzene girer acabağ
Benim bebişim de hemen iyileşir inşallahAblalarim öyle yaparlardı
Hemen iyilestigine şahit oldum 4 çocukta da
Hunileri geçircez kafalara az kaldıHaha inan bilmiyorum. Aklımı yemek üzereyim artık
Sarı görünümü hala gecmedi mi, 28 g0n olmus sen doğun yapalı, ben de sarı görünümğ gecmiyor yoksa artıyor nu sarılık diye endişe ediyordum.7.gun 9'du 14. gün 8'e düştü canım ama sarı görünümü şimdi yeni düzeliyor süt vermeyi bırakmadım sizinkiler de duzelir canim inşallah en kısa sürede
Vallaha öyle. Şimdi uyuttum dedik film izleyelim çocuk kurulu saat gibi hemen uyandıHunileri geçircez kafalara az kaldı
.Spora da baslattı . Hatta dogumdan ikinci gün sonra bile veriliyormus hareketler. Hareketleri nasıl kaç tekrar yapacagoma dair cıktı verdi elime
Benimki bi srüe yorma kendini dedi. Senin doktor hızlı cıkmısSpora da baslattı . Hatta dogumdan ikinci gün sonra bile veriliyormus hareketler. Hareketleri nasıl kaç tekrar yapacagoma dair cıktı verdi elime
Yaaa gözün aydın allah analı babalı buyutsunCanım bende doğurdum 11 Ağustos 37+5 2650kg 47 cm
Bazı bebeklerin cok gec düşüyor, göbek düşmeden yıkamıs mıydınızKızçemizin göbeği hala düşmedi, bugün 11.günbayagı bi kurudu ama dibi ıslak gibi hala enfeksiyon değildir inşallah
Doğru dürüst yıkayamadık gösek düşmeyince de gıdısı hep isilik oldu
İnşallah canım.Burda yok oyle trknolojiler. Adama batticon dedim soyledigin merhemleri soyledim. Bu ilaclar ne bilmiyorum. Yok Maltada diyorqlkollu su aldirdim. Pamukla temizlicem ara ara etrafini. Ay duser insallah.
Benim 6. Günde artmaya basladıKızlar doğumdan sonra sütünüz kaçıncı günde artmaya başlamıştı sağım yaptığınızda?
3. Günde artmaya başladı. Sağım yapmamıştım direkt göğüslerim doldu şiştiKızlar doğumdan sonra sütünüz kaçıncı günde artmaya başlamıştı sağım yaptığınızda?
Sarı görünümü yeni geçiyor bende korkuyordum hatta 9' dan yükseldi diye eşimin basının etini yiyordum gittik kan tahlili yeniledik 8'e düşmüş bir kez düşüşe geçerse artık düşer dedi doktor zaten 8 çok düşük bir değer referans 7 ile başlıyor ondan sonra rahatladım şimdi de yeni yeni geçiyor elleri kolları vücudu gözleri bembeyaz çok hafif yüzünde var halaSarı görünümü hala gecmedi mi, 28 g0n olmus sen doğun yapalı, ben de sarı görünümğ gecmiyor yoksa artıyor nu sarılık diye endişe ediyordum.
Ben bu konularda hep içinden gelmeyen benim zorumla hiç yapmasın diye düşünürüm. Herkes kendine yakışanı yapar. Eşin de ailesi verdi de red mi etti napsin adamcağız. O da mahcup olmuştur zaten senin ailenin hediyesini görünce. Durumları yoksa zaten denecek bir şey yok, var da torunlarının hediyesinden kısıyorlarsa da ne halleri varsa görsünler boşver. Ben istemeye tenezzül bile etmezdim ama ailemin verdiği atayı da gözlerine sokardim çaktırmadanBenim ailem ata taktı, eşimin ailesi çeyrek getirdi. Üzüldüm yani, eşime bunun konusunu açmayı düşünüyorumevlendiğimizde de bişey göremedik durumları yoktu diyordum ama şimdi bi çeyrek ne demek anlamadım.
Hepimiz aynı durumdayız valla, dogumdan bu yana uyku yok gece gunduz yok su içmeyi dahi unutuyorum bizim de belamız sarılık oldu, saat bası mama tık coxugun agzına istemiyor atıyor vs usudu mu sıcakladı mı derken haritayı pusulayı kaybettikTwcrubeli olunca dunyam sarsilmaz sandim ama yanilmisim. Oncelikle hormonlar tavan, xok fena. Ayrica her bebegin sorunlari da farkli oluyormus. Misal gobek bagi belamiz oldu. Yikayamadim hala cocugu. Pamukla siliyorum ama eksi sut kokuyor yavrucak. Ay neyse diyorum saglikli olsun varsin koksun. Insallah yarin tamamen kapanir gobek bagi. Surekli usudu mu qtesi mi var ac mi evhalmlaniyorum. Cok rahat olurum diye dusunuyordum. Hic rahat degilim. Aksine surekli evhamli ve pimpirikliyim. Su 40imizi bir cikarsaydik, derin bir nefes alicam.
Bizim doktorumuz günde 3 defa yapabilirsiniz dediBunu internette araştırdım çoğu sitede yapmayın artmasına sebep olur yazıyor doğrusu nedir bilemedim
Rabbim şifanı versin inşaallah canımKızlar nst de sancı çıktı , suyum da fazlaymış ama açıklık yokmuş , tansiyonum yüksek 3 haftadır dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?