2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir şey soracağım kızım kakasını ilk başlar da pütürlü sarı renk yapıyordu. Şimdi ishal gibi hardal rengi yapıyor. Normal mi?

Bende saldım zaten bize karşı olan huyları belli başından beri. Şu var kv sağolsun çok yardımcı oluyor şu süreçte, yemeğimi yaptı bana baktı, eve geçince temizliğimi bile yaptı. Manevi açıdan eksiklik yok belki ailemden fazla yanımda oldu, maddi açıdan kendilerini hep çektiler. Bende bıraktım artık düşünmeyi.

Bir de onlara destek olayım falan diye saçmalamıyorsa boşver Allah size daha çok versin ama siz kendinize harcayın
Kv ve annem hastaneden sonraki gece bendeydi, sonra ablam ikizlerle yorulunca annemi gönderdim kv zaten bende diye. 3-4 gün yardımcı oldu kv sağolsun yemeğimi temizliğimi bebeğe herşeyi yaptı. Ama biz istemiyoruz durdurmaya çalışıyoruz o durmuyor. Neyse eşim ne desin, anneler çok yoruluyor bize yardimci oluyor onlara birer bilezik mi alsak bende ne alaka ya dedim. Benim anneme almasın annemin ihtiyacı yok onun annesine de almasın yani. Onların yaptığını tüm anneler yapıyor abisinin çocuğuna haftada 4 gün annesi bakıyor zaten abisi bilezik mi almış yada annem ablamın yanında Şubat ayından beri annemin beklentisi mi var ablamdan bana bişey alsın diye. Boyle surekli bizim durumumuz iyi kafasinda. Kendisine senelerdir tel almiyor kamerasi calismiyor ama annesine dogum gununde telefon aldi. Bende karismadim ne diyim. Eminim kendi annesini dusunerek bilezik fikrini sunmustur

Kızlar benim bebe bugün hiç uyanmadı gündüz zorla meme sokuyorum agzına emiyor ama gözü kapalı hiç ayılmadı normal mi yoksa gece beni benden mi alacak

Hastanede 50 yazmislar. Asm de 48 cikti 3 gun sonra. Artk hangisi dogru bilemedm
Bizim de pazartesi kontrol var bakalım orada kaç çıkacak
Bizim çocuğumuzsa onun da torunu de, hediye almak istiyorsa başka zaman aldı torununa bakarken yoruldu diye bilezik mi alınır. Sen eğitirsin onu zamanla.

Haklısın zaten konuyu hemen açmam bakalım o açacak mı :) elbet yastıktan altınlar toplanacak kim ne taktı muhabbeti olacak aramızda o günü bekliyorum
Valla ben eşime ailesiyle ilgili birşey demem onlarin maşallahı var maddi olayı geçtim manevi bir destekleride yok ama napalim kavga etsem düzelmez ki onları öyle kabullendim artık eşim onların yapması gerekenin bin kat fazlasını yapıyor sağolsun

Bugün foto çekimine gittik fotoğrafci bayan dedi. Geçen bı bebek geldi göbeği düşmeden banyo yaptırmışlar akşam 8 saat geçtikten sonra soğuk havale geçirmiş su almış göbeğinden bebek
Ya yazık ama bazen olacak olanın önüne geçemiyorsun ne yazık ki biz hep sararak yaptırdık göbeği açık değildi strec film artı poşetle cok şükür sorun olmadı tabi hemen de düşünce rahat oldu tercih meselesi tabi Allah korusun tüm bebekleri

Düşüşe fototerapi olmadan gecerse herhalde bi dahs yukselmez cunku bizimki 15 ten 6 ya terapi ile düştü. Sonra tekrar 11 e cıktı
Ben fototerapi 17' den sonra veriliyor diye biliyordum düşüşe geçip tekrar yükselmesini de bilmiyordum belki kan uyuşmazlığı sarılığı farklıdır canim

Bizimkiler maddi manevi yoklar. Karsi binamda adimi.anmiyo yardim istersem diyr aramiyo bile beni. Ben de onun adini anmiom anneme gidip geliom oglundan duymuyo mi
Kızlar benim bebe bugün hiç uyanmadı gündüz zorla meme sokuyorum agzına emiyor ama gözü kapalı hiç ayılmadı normal mi yoksa gece beni benden mi alacak
Ates seni cagiriyooo

Çok geçmiş olsun 1 hafta boyunca ölecek seviye de ağrı çekmiştim. 2 parolu 1 fincan Türk kahvesi ile içtim. Gün içinde de koca bardaklar ile nescafe içmiştim. Çok zor inşallah bir an önce geçer
Bende akşam yemeğimi kucağımda bebe emzirerek yedim
Ben önden emzirip uyutuyorum öyle yiyorum. Gerçi çocuk alarm gibi yemek kokusu alınca açılıyor gözleri. hemen ağzına emzik tıkıyorum öyle olunca idare ediyor bir süre
Ay inşallah. Tecrübesiz olmakta ayrı bir şey. Korkuyorum mesela bir şey olacak ya da ben yanlışlıkla inciteceğim diye.

Ayy benim kocam da aynılarını yaptı şok oldum bizim yasadiklarimizi anlatmışsın ayy valla bunları yapan başka kimse yoktur diyordum varmış sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum

Kizlar emzik kullaniyor musunuz? Bizimki emzigi guzel tutuyor, agladiginda hemen susturuyor filan. Ama 2-3 kere vermisizdir. Acil ihtiyac olursa kullandik yani. Acaba kullanmalimiyim surekli bikac ay yoksa boyle acil durumlarda mi versem bilemedim

Ay inşallah. Tecrübesiz olmakta ayrı bir şey. Korkuyorum mesela bir şey olacak ya da ben yanlışlıkla inciteceğim diye.
Tecrube hic bi ise aramio cunku her bebek baska karakterde. Tipi ayni kuzey. Sanki kuzeyi yeniden dogurdum diye dusunuyodum. Ama suandan belli karakteri cok baska. Kuzey suyu cok severdi mesela güney yikanirken ciglik kiyamet. Kuzey altinin temizlenmesine bayilirdi. Güney yine ciglik kiyamet. Kuzey cok saatli bi cocuktu güneyde duzenden eser yok

Canım tecrübe diye birşey yok her bebek farklı ayrı bir macera valla o yüzden hiç üzülme benim ikinci bebek üstelik ilki küçükken yaptım ki birşeyleri unutmamış olayım ama ikisi de apayrı

Ayy Ayy kimler gelmiş gaz çıkarma tam bir bela ya bide 3 gün sürmüş dünyaya adapte olana kadar emme refleksi ile sana bağlı kalacak kuzum şuan bildiği tek ve güvenli yeri sensin
Tekrar gözünüz aydın olsun inşallah Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…