Bende akşam yemeğimi kucağımda bebe emzirerek yedimVallaha öyle. Şimdi uyuttum dedik film izleyelim çocuk kurulu saat gibi hemen uyandı
Canım eşine konusunu açma bence mahcup olmasın sonuçta oda görüyordur kv kızımda bir çeyrek taktı eşim o kadar mahcup oldu ki gidip 41 tane almıştıBenim ailem ata taktı, eşimin ailesi çeyrek getirdi. Üzüldüm yani, eşime bunun konusunu açmayı düşünüyorumevlendiğimizde de bişey göremedik durumları yoktu diyordum ama şimdi bi çeyrek ne demek anlamadım.
Benımkı ultrasonda 3200 deniyodu bi doğdu 2575 cocugumbir sorum olacak, şuan bebiş 3200 ve ben 37+5 deyim diyelim 40 da doğdu her hafta böyle 200 gr almaya devam etöez değil mi? Şu ana kadar öyle gitti hep 200 gr aldı bu bilmem kaç haftada. Çok büyük olursa doğuramam diye korkuyorum
Kb eşimin abisi evlendiğinde emeklilik parasını onun evinin peşinatı için vermiş evinin eşyasına yardım etmiş. Bizim sadece 4 parça beyaz eşyamızı aldı. Şimdi kazandığı para daha fazla biliyorum çünkü mutlu mutlu anlatıyor konuşuluyor görüştüğümüzde. Kızı evlenecek diye para biriktiriyor olmazsa bizim ev senin olur filan diyor. Bi benim eşime bişey yok niye biz kendimize çok rahat yetiyoruz diye düşünüyorlar. Allah’a çok şükür maaşlarımız iyi ama bunun için ikimizde senelerdir çok çabaladık. Evi arabayl benim sayemde nişan düğün takılarımı, tüm birikimlerimizi hepsini bozarak aldık. Yinede bişey demiyorum başkasına muhtaç olmayayım çalışmayı seviyorum sağlığım inşallah el verir çalışır hep çok kazanırımBen bu konularda hep içinden gelmeyen benim zorumla hiç yapmasın diye düşünürüm. Herkes kendine yakışanı yapar. Eşin de ailesi verdi de red mi etti napsin adamcağız. O da mahcup olmuştur zaten senin ailenin hediyesini görünce. Durumları yoksa zaten denecek bir şey yok, var da torunlarının hediyesinden kısıyorlarsa da ne halleri varsa görsünler boşver. Ben istemeye tenezzül bile etmezdim ama ailemin verdiği atayı da gözlerine sokardim çaktırmadanhem de her fırsatta
Mahçup olur mu bilmiyorum, sanmıyorum. Ona göre ailesi hiçbişeye masraf yapmasın. Biz hallederiz hepCanım eşine konusunu açma bence mahcup olmasın sonuçta oda görüyordur kv kızımda bir çeyrek taktı eşim o kadar mahcup oldu ki gidip 41 tane almıştıbunda öyle bir şey yapmadı keşke bunda da mahcup olsa 41 tane alsa
Ay vallahi yaa dünyanın en güzel ve en zor şeyiymiş evlat nasıl geçecek bu günler
Her sicrama doneminden sonra az daha bilinclenip daha tatli ve daha kolay olcaklar. Benm buyuk oglum surunmeye baslayinca cok rahatlamistim ben. Butun evi tavaf ederdi bagimsizdi. Yuruyunce daha da rahatlamistim. Ilk ay zor geciyo ama sonra yavas yavas rahatlarizHaha inan bilmiyorum. Aklımı yemek üzereyim artık
Şuan yapılan herşey senin gozune batabilir canım lohusaligin verdiği hassaslik bu konuyu en azından 40 gün sonra daha sakin olarak konuşabilirsin o zaman daha farklı değerlendirebilirsin diye düşünüyorum yinede sen bilirsinMahçup olur mu bilmiyorum, sanmıyorum. Ona göre ailesi hiçbişeye masraf yapmasın. Biz hallederiz hep
Amaan bosver onlardan gelecek hayir gelmesin. Benm babam ilk oglumda hem bileklik yaptirdi cocuga hem de bana ne istiosun dedi ankastre set aldi. Onlarda benm dugunumde ic ettikleri altindan tam altin getirdiler agizlariyla da soylediler dugununden sakladik bak getirdik diye. Smdi babam yine sordu ne istiosun die robot istedim. Hem ev hediyesi hem dogum hediyesi olsun diye robot supurge aldi. Onlarda tik yok. Ne eve ne bebege. Getirdigini de sanki dunyalari getrmis gibi dillendircdkler getrmedikleri daha iyiMahçup olur mu bilmiyorum, sanmıyorum. Ona göre ailesi hiçbişeye masraf yapmasın. Biz hallederiz hep
Biz hastaneden çıkar çıkmaz yıkadım 4 ya da 5. gün göbeği düştü düştükten sonra da hep yıkadım valla doktor yıkama demesine rağmenBazı bebeklerin cok gec düşüyor, göbek düşmeden yıkamıs mıydınız
Düşüşe fototerapi olmadan gecerse herhalde bi dahs yukselmez cunku bizimki 15 ten 6 ya terapi ile düştü. Sonra tekrar 11 e cıktıSarı görünümü yeni geçiyor bende korkuyordum hatta 9' dan yükseldi diye eşimin basının etini yiyordum gittik kan tahlili yeniledik 8'e düşmüş bir kez düşüşe geçerse artık düşer dedi doktor zaten 8 çok düşük bir değer referans 7 ile başlıyor ondan sonra rahatladım şimdi de yeni yeni geçiyor elleri kolları vücudu gözleri bembeyaz çok hafif yüzünde var hala
Yok yıkamadık, bir kere sadece göbeğine değdirmeden elimizle kafasını gövdesini filan ıslattık. Ama annemi tutamıyorum artık, yarın göbeğini bağlayıp yıkayacam artık diyoBazı bebeklerin cok gec düşüyor, göbek düşmeden yıkamıs mıydınız
Bir de onlara destek olayım falan diye saçmalamıyorsa boşver Allah size daha çok versin ama siz kendinize harcayınMahçup olur mu bilmiyorum, sanmıyorum. Ona göre ailesi hiçbişeye masraf yapmasın. Biz hallederiz hep
Ay gerçekten sezeryandan zor baş ağrısı yaKafein al canım, kahve çay tüket. Spinalde ağrı oluyor doktorum kafein almamı söylemişti. Ağrılar özellikle 2.-3. Günde çıkıyormuş
Saol canım ağrı derken nts derken doğurdukYaaa gözün aydın allah analı babalı buyutsun
Bugün foto çekimine gittik fotoğrafci bayan dedi. Geçen bı bebek geldi göbeği düşmeden banyo yaptırmışlar akşam 8 saat geçtikten sonra soğuk havale geçirmiş su almış göbeğinden bebekBizim gobek bağı 3. Gün düştübanyo da yaptırdık her gün eve gelir gelmez bir sonraki gün vs rahatlasın diye yapılmaması gerekiyormuş verniks kazeoza faydalıymış ama annem tüm yeğenlerimi hemen yıkadı bişey de olmuyor diye yıkadık hem gobek erken düştü hem de enfeksiyon bs kapmadı cok şükür
Aynen bizde bekliyoruzKuzum ben göbeği düşmeden hiçbir kızımı yikamadim
Hastanede 50 yazmislar. Asm de 48 cikti 3 gun sonra. Artk hangisi dogru bilemedmKızlar bebelerinizin boylarını eve gelince bir daha ölçtünüz mü? Oğlum 56 cm doğmuştu kıza 51 cm yazmışlar ama abisinin kıyafetleri tam oluyordu hatta bazıları küçük gelince şüphelendim evde mezurayla bir ölçtük 58 çıktı hadi +/-2 cm yanlışlık payı koyalım bizim kız en az 56 cm miş yani
Haklısın zaten konuyu hemen açmam bakalım o açacak mı :) elbet yastıktan altınlar toplanacak kim ne taktı muhabbeti olacak aramızdaŞuan yapılan herşey senin gozune batabilir canım lohusaligin verdiği hassaslik bu konuyu en azından 40 gün sonra daha sakin olarak konuşabilirsin o zaman daha farklı değerlendirebilirsin diye düşünüyorum yinede sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?