2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kahve içtim
Gaz sorunu bebeğe değil bende sezaryen sonrası gaz çıkmadan eve yollamiyorlar normalde

Sagolasin cnm Ben hala inanamıyorum, bebekler gerçekten mucize

Bir de krem, gümüş kapak vs kullansam da meme uclari pert. Bu arada oğlum sagolsun yenidogan gibi değil çene kaslarım kuvvetli. Her emzirmede kredi kullanıyorum, kullanamsam çok sorun. Nasıl yapiyorsunuz

Kahve içtim

Gaz sorunu bebeğe değil bende sezaryen sonrası gaz çıkmadan eve yollamiyorlar normalde

Sagolasin cnm Ben hala inanamıyorum, bebekler gerçekten mucize
Anladım kuzum gazın her türlüsü beni bulduğu için anne gazı da bebe koliği de 3 gün beklemek yerine lavman falan isteseydin keşke

Cennet kokulular bir haşhaş tanesi bile değilken şuan dünyayı ayağına seren minik ir insan

O çok uyudukça insan korkuyor cidden tecrübe ile alakası yokmuş bu işlerin.
Yok canım tecrübe diyoruz ama hem huyları hem yaşananlar farklı hem annelik ne yaparsan yap çok ince düşünüyorsun. Bana sadece 3 yıl oldu güya ama sanki başımdan o kadar şey geçmemiş gibi emzirme nasıl olacak, bu olursa nasıl yaparım, şu olursa doktora gider miyiz şimdiden kafada 40 tilki dönüyor ama tecrübenin verdiği tek şeye sığınıyorum bunların hepsi geçici süreçler

Aynen bende hep geçecek düzen kurulacak anı yaşamalıyım kafasındayım

Canım gözün aydın Allah analı babalı buyutsun

Haftaya Allah nasip ederse ben doğuracagim pazartesi günü.
Dualarıniİ eksik etmeyin olur mu.
Malum hala korkum var bebekte sorun olur mu down sendromu vs diye korkuyor biryanim hep
İnsalalh bende sizler gibi sağlıkla kucağımıza aliriz

Hoşgeldin aramıza Delirella spinal beni cok korkutmustu hala hatirlayinca geriliyorum ama ilk bebeği getirip boynuma koyduklarinda ağlama krizine girdim o kadar güzel bir duygu bende genel anesteziye göre daha çabuk iyileştim gaz sancısı çok kötüydü ilk çiş ve kaka daha kötüydü uzun sure sondanin verdiği acı geçmiyor hala hafif ağrım olmuyor değil ama çok şükür Rabbime en zor günler geçti daha beben seni yönlendirecek canım o 3 saatler 2'ye hatta 1.30 saate düşecek kalkıp kontrol etmen gayet normal canım kızımda her 10 dakikada kontrol ediyordum benim bebede 3.200 kg doğdu 200 gr verdi çabuk toparlandı valla şimdi takımları olmuyor tulumları hiç olmuyor ayağını uzatıyor tam uzatamayinca basıyor yaygarayi sen biran önce iyles bebeğine daha rahat bakarsın inşallah çok geçmiş olsun gözünüz aydın olsun inşallah canım

Bugün foto çekimine gittik fotoğrafci bayan dedi. Geçen bı bebek geldi göbeği düşmeden banyo yaptırmışlar akşam 8 saat geçtikten sonra soğuk havale geçirmiş su almış göbeğinden bebek
Canım ben de hastaneden çıktıktan hemen sonra yıkadım göbeği erken düştü yıkandıktan sonra hep gazlı bezle kuruttum enfeksiyon olmadı çok şükür tertemiz kurudu onlar tam kurutmamistir enfeksiyon kapmıştır

Merhaba ben de doğum yaptım 10 Ağustos ta ,bebek kilosu dolayısıyla ve hiç aşağıya inmediği için epidural sezeryan ile doğum yaptım ….
Allah anali babali buyutsun. Szglikli huzurlu bir hayat diliyorum. Tebrik ederim.Kacinci haftada dogum yapmis oldunuz? Kac kilo dogdu?

Kız senin bebe iyiymiş o zaman benimki emzik de tutmadı kanmıyor öyle yalancı şeylere gerçeği olacak emziği ben oluyorum mecbur
Yenidoğan bebeklere ilaç çok nadir veriliyor canım o yüzden karbonatalı su en iyisi
Ay gözünde çapak oldu bebişimin 5. Gün kontrolünde Dr görünce hemen damlayı dayadı sonra sağlık ocağına gittik ordan çıkıp topuk kanı vermeye, aile hekimim damlayı kullanma bi süre kaynamış ılımış suyla sil geçmezse kullanırsın dedi. Dr lar da garip kimisi hemen veriyor ilacı önce doğal yöntemlerle gideyim o zaman ilaçlı tedavi gerekir yazıyodu nette o yüzden hemen ilaç düşündüm

Canım gözünde çapak olduysa ve çok oluyorsa antibiyotikli krem bile veriyorlar onun için temmuz annelerinde oku bebeğin 4. veya 5. günü göz capagi başlamış gözleri capaktan açılmamış kremler verilmiş damlalar verilmiş

Alkollu suyla 2 kere temizledim bugun. Aglamayinca kanamiyor, kuru. Etrafi kizarik sis degil ya da kotu kokmuyor. Boyle olup kendi kendine iyilesen var mi? Sanmiyorum burda yakacaklarini ya da temizleme kurulqma disinda farkli bir yontem ilac vereceklerini.

Eklentiler

• 20220814_022620.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 64
Ahahaha zaten alındığını da bilmiyordum ben. işyerindeki bi arkadaştan öğrenmiştim kayınvalidesi beştaş almıştı, bunu da asla istemem gerçi de
Aman kimisi alip yillarca söyleniyor keşke almasaydi diyosun annem bana künye yaptirmiş benim kv yarim getirir cunku eltime ikisindede oyle yapti farkli bisey getirmez
Allah aşkina açsan ne olcak ki tatlim eşin napsin yazik kimse ailesini seçemiyor malesef
Ooo delirelloşum gözünaydin tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…