Zorla besliyorum canım ama gözünü açıp Bi bakayım demiyorGününüz sarılığın pik yaptığı günlere yakın canım o uyanmasa da sen dürt et besle
Kahve içtimKızlar ilk spinal doğumdan sonra hiç baş boyun ağrım olmamıştı ama bunda basım boynum bugün ağrıma başladı böyle ağrı değilde tutulma sonra ağrı gibi değişik yemek yerken bile cignerken direk ağrıyor aranızda varmı baş ağrısı 2nci gün başlayan ve kaç gün sürdüparol yazdı doktor sadece hiç fayda etmiyor sanki
Ayy Ayy kimler gelmişgaz çıkarma tam bir bela ya bide 3 gün sürmüş dünyaya adapte olana kadar emme refleksi ile sana bağlı kalacak kuzum şuan bildiği tek ve güvenli yeri sensin
Tekrar gözünüz aydın olsun inşallah Allah analı babalı büyütsün
Anladım kuzum gazın her türlüsü beni bulduğu için anne gazı da bebe koliği deKahve içtim
Gaz sorunu bebeğe değil bendesezaryen sonrası gaz çıkmadan eve yollamiyorlar normalde
Sagolasin cnmBen hala inanamıyorum, bebekler gerçekten mucize
Beslensin yeter ki bir iki güne en fazla kendine gelir. Uykuyu aratırZorla besliyorum canım ama gözünü açıp Bi bakayım demiyor
O çok uyudukça insan korkuyor cidden tecrübe ile alakası yokmuş bu işlerin.Beslensin yeter ki bir iki güne en fazla kendine gelir. Uykuyu aratır
Yok canım tecrübe diyoruz ama hem huyları hem yaşananlar farklı hem annelik ne yaparsan yap çok ince düşünüyorsun. Bana sadece 3 yıl oldu güya ama sanki başımdan o kadar şey geçmemiş gibi emzirme nasıl olacak, bu olursa nasıl yaparım, şu olursa doktora gider miyiz şimdiden kafada 40 tilki dönüyorO çok uyudukça insan korkuyor cidden tecrübe ile alakası yokmuş bu işlerin.
Aynen bende hep geçecek düzen kurulacak anı yaşamalıyım kafasındayımYok canım tecrübe diyoruz ama hem huyları hem yaşananlar farklı hem annelik ne yaparsan yap çok ince düşünüyorsun. Bana sadece 3 yıl oldu güya ama sanki başımdan o kadar şey geçmemiş gibi emzirme nasıl olacak, bu olursa nasıl yaparım, şu olursa doktora gider miyiz şimdiden kafada 40 tilki dönüyorama tecrübenin verdiği tek şeye sığınıyorum bunların hepsi geçici süreçler
Canım gözün aydın Allah analı babalı buyutsunHerkese merhaba,
Ara ara girip okumaya ve yazmaya çalıştım,ama yaziyorum, bitene kadar ekrandan atiyor,olmadi. Doğum yapan ve yapacak tüm annelere hayırlı olsun şimdiden..Doğumu gerçekleşenlerii tebrik ederim.
Evlat kokusu cooook başkaymışAllah isteyene nasip etsin...
️ ️ ️Bu, "3 saatte 1" olayı çok yipraticiymis, geceyi, uykuyu nasil yönetiyorsunuz? Zombi gibiyim. Bir de pimpirikliyim, gece on kez bakasım geliyor bebeğe...
Simdi gelim.doguma , spinal anestezi ile bebeğinin doğumuna şahit olmak paha biçilemez Ama spinalde 3.seferde tutturduk igneyi. Doktor, kıpırdama diyor anestezi için de iğne battığında refleks olarak hareket etmemek pek mümkün değil. Beni 2 kişi tuttu önden ve yandan Evet buz gibi sprey sikiliyor, sonra dezenfekte ediliyor ve uyuşmaya başliyorsunuz. Solda uyusma karincalanma var sagda hissetmedim ve ben panik. Doktora uyusmadi sanırım diyorum Ayağını kaldır dedi, baktım aaa olmuyor.
Spinal tarif edilemez bir duygu olsa da (bebenizi goruyorsunuz dogar dogmaz) imkan varsa tabii, bacaklarım saatler sonra açıldı, genel anestezide erkenden kalkmistim, o sonda saatlerce bende kaldı. Kac gündür sondadan dolayı yanma ve ağrım var, bugün antibiyotik yazdi doktor. Gaz sancisindan tükendim, 3 gün çıkmadı, bedenimin.ici.agridi... Sonda, sezaryen, gaz sancisi derken iptal etti kaç gündür beni. Aşırı yorgun ve uykusuzum...
Bebek 37.haftada 3200 kg +48 cm doğdu.Sonra da ödem kaybediyor dediler 200 gram azaldı kilosu. Doktor, emzirme ve mama takviyesi önerdi, sarılık değeri 8, iyi ama sarilığa dönmesin, iyi beslensin kilo alsin dedi.
️Bir de bıraksam 1 saat emmek istiyor ama ne kadar süt geldigini bilmiyorum, mamayi üzerine veriyorum 15 20 cc doktor önerdi diye. Siz kac dakika emziriyorsunuz? 3 saatte 1 Emzirme + 15 20 cc civarı mama veriyoruz şu an son durumda.
Bebis iyi çok şükür, çok küçük geliyor gözümeNe zaman buyuyecekler bilmiyorum
Sevgiler Delirella
Çarşambadan beri kimler dogurdu? Kimler doğuracak haftaya ? Aklım sizde.
Allah herkese sağlıklı doğum nasip etsin
Hoşgeldin aramızaHerkese merhaba,
Ara ara girip okumaya ve yazmaya çalıştım,ama yaziyorum, bitene kadar ekrandan atiyor,olmadi. Doğum yapan ve yapacak tüm annelere hayırlı olsun şimdiden..Doğumu gerçekleşenlerii tebrik ederim.
️ ️ ️Bu, "3 saatte 1" olayı çok yipraticiymis, geceyi, uykuyu nasil yönetiyorsunuz? Zombi gibiyim. Bir de pimpirikliyim, gece on kez bakasım geliyor bebeğe...
Simdi gelim.doguma , spinal anestezi ile bebeğinin doğumuna şahit olmak paha biçilemez Ama spinalde 3.seferde tutturduk igneyi. Doktor, kıpırdama diyor anestezi için de iğne battığında refleks olarak hareket etmemek pek mümkün değil. Beni 2 kişi tuttu önden ve yandan Evet buz gibi sprey sikiliyor, sonra dezenfekte ediliyor ve uyuşmaya başliyorsunuz. Solda uyusma karincalanma var sagda hissetmedim ve ben panik. Doktora uyusmadi sanırım diyorum Ayağını kaldır dedi, baktım aaa olmuyor.
Spinal tarif edilemez bir duygu olsa da (bebenizi goruyorsunuz dogar dogmaz) imkan varsa tabii, bacaklarım saatler sonra açıldı, genel anestezide erkenden kalkmistim, o sonda saatlerce bende kaldı. Kac gündür sondadan dolayı yanma ve ağrım var, bugün antibiyotik yazdi doktor. Gaz sancisindan tükendim, 3 gün çıkmadı, bedenimin.ici.agridi... Sonda, sezaryen, gaz sancisi derken iptal etti kaç gündür beni. Aşırı yorgun ve uykusuzum...
Bebek 37.haftada 3200 kg +48 cm doğdu.Sonra da ödem kaybediyor dediler 200 gram azaldı kilosu. Doktor, emzirme ve mama takviyesi önerdi, sarılık değeri 8, iyi ama sarilığa dönmesin, iyi beslensin kilo alsin dedi.
️Bir de bıraksam 1 saat emmek istiyor ama ne kadar süt geldigini bilmiyorum, mamayi üzerine veriyorum 15 20 cc doktor önerdi diye. Siz kac dakika emziriyorsunuz? 3 saatte 1 Emzirme + 15 20 cc civarı mama veriyoruz şu an son durumda.
Sevgiler Delirella
Canım ben de hastaneden çıktıktan hemen sonra yıkadım göbeği erken düştü yıkandıktan sonra hep gazlı bezle kuruttum enfeksiyon olmadı çok şükür tertemiz kurudu onlar tam kurutmamistir enfeksiyon kapmıştırBugün foto çekimine gittik fotoğrafci bayan dedi. Geçen bı bebek geldi göbeği düşmeden banyo yaptırmışlar akşam 8 saat geçtikten sonra soğuk havale geçirmiş su almış göbeğinden bebek
Allah anali babali buyutsun. Szglikli huzurlu bir hayat diliyorum. Tebrik ederim.Kacinci haftada dogum yapmis oldunuz? Kac kilo dogdu?Merhaba ben de doğum yaptım 10 Ağustos ta ,bebek kilosu dolayısıyla ve hiç aşağıya inmediği için epidural sezeryan ile doğum yaptım ….
Elif Meyrq cok guzel bence. Allah anali babali buutsunEvet kuzum yaptim 04.08 de sezeryan 3510 dogdu 49 cm minnak bi kızama hala isim bulamadık sizce elif meyra mi hümeyra mı
Kız senin bebe iyiymiş o zaman benimki emzik de tutmadı kanmıyor öyle yalancı şeylere gerçeği olacak emziği ben oluyorum mecburÇok geçmiş olsun 1 hafta boyunca ölecek seviye de ağrı çekmiştim. 2 parolu 1 fincan Türk kahvesi ile içtim. Gün içinde de koca bardaklar ile nescafe içmiştim. Çok zor inşallah bir an önce geçer
Ben önden emzirip uyutuyorum öyle yiyorum. Gerçi çocuk alarm gibi yemek kokusu alınca açılıyor gözleri.hemen ağzına emzik tıkıyorum öyle olunca idare ediyor bir süre
Ay inşallah. Tecrübesiz olmakta ayrı bir şey. Korkuyorum mesela bir şey olacak ya da ben yanlışlıkla inciteceğim diye.
Ay gözünde çapak oldu bebişimin 5. Gün kontrolünde Dr görünce hemen damlayı dayadı sonra sağlık ocağına gittik ordan çıkıp topuk kanı vermeye, aile hekimim damlayı kullanma bi süre kaynamış ılımış suyla sil geçmezse kullanırsın dedi. Dr lar da garip kimisi hemen veriyor ilacıYenidoğan bebeklere ilaç çok nadir veriliyor canım o yüzden karbonatalı su en iyisi
Canım gözünde çapak olduysa ve çok oluyorsa antibiyotikli krem bile veriyorlar onun için temmuz annelerinde oku bebeğin 4. veya 5. günü göz capagi başlamış gözleri capaktan açılmamış kremler verilmiş damlalar verilmişKız senin bebe iyiymiş o zaman benimki emzik de tutmadı kanmıyor öyle yalancı şeylere gerçeği olacak emziği ben oluyorum mecbur
Ay gözünde çapak oldu bebişimin 5. Gün kontrolünde Dr görünce hemen damlayı dayadı sonra sağlık ocağına gittik ordan çıkıp topuk kanı vermeye, aile hekimim damlayı kullanma bi süre kaynamış ılımış suyla sil geçmezse kullanırsın dedi. Dr lar da garip kimisi hemen veriyor ilacıönce doğal yöntemlerle gideyim o zaman ilaçlı tedavi gerekir yazıyodu nette o yüzden hemen ilaç düşündüm
Aman kimisi alip yillarca söyleniyor keşke almasaydi diyosun annem bana künye yaptirmiş benim kv yarim getirir cunku eltime ikisindede oyle yapti farkli bisey getirmezAhahaha zaten alındığını da bilmiyordum ben. işyerindeki bi arkadaştan öğrenmiştimkayınvalidesi beştaş almıştı, bunu da asla istemem gerçi de
Allah aşkina açsan ne olcak ki tatlim eşin napsin yazik kimse ailesini seçemiyor malesefBenim ailem ata taktı, eşimin ailesi çeyrek getirdi. Üzüldüm yani, eşime bunun konusunu açmayı düşünüyorumevlendiğimizde de bişey göremedik durumları yoktu diyordum ama şimdi bi çeyrek ne demek anlamadım.
Ooo delirelloşum gözünaydin tekrarHerkese merhaba,
Sevgiler Delirella
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?