2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oğlumda da aynı sıkıntıyı yaşadık. Yaklaşık 10 gün içinde birkaç kere kanama olunca doktora gittik. Yakma işlemi yaptı. Çok kolay bir işlem. Orada da yapılıyordu belki. Oğlum uyuyordu uyanmadı işlem sırasında o kadar acısız ve kısa bir işlem. Bence doktora gidin yaşadığınız strese değmez.

Bizimde öyle 5. Gün başladı ama öyle aşırı değil nemli bezle silip temizliyorum, göz çukuruna parmağımla masaj yapıyorum şimdilik. Artarsa geçmezse damlaya başlarım

Merhaba
Cuma günü hastaneye yatışım yapıldı. Önce odama yerleştim. Süsledik toplandık eğlendik filan derken kapıdan tüm ihtişamıyla doktor girdi ve tüm enerjimi aldı yerine korkuyu pompaladı. Hadi bakalım dedi gidelim. O an dedim ben vazgeçtim geri iade edecem çocuğu.

Sedasyon diye yine kandırıldım. Ameliuathanedeyim titriyorum adımı unuttum. Hoppp dön sırtını dediler durun ben genel istedim sedasyon dediniz dedim kıldan verdim şimdi başın dönecek dedi ve başım dönmeye başladı. Sonuç iki saniye baş dönmesi yani spinal iğnesi vurana kadar sonrası ağla kork dur

Yanımda başka biri daha var kadın hem operasyonda kesiliyor biçiliyor hemde beni teselli ediyor.

Biraz sonra ki bana yıllar gibi geldi. Yanımda çekik gözlü mis kokulu top suratlı birşey

Odaya geçtiğimde o çoktan ablasının kucağındaydı. Kimse bana dönüp bakmadı. Herkes bebeğin etrafında ben acılar içinde hasta bakıcılar hemşireler yatağa attılar ve onlarda bebeğin başına geçtiler. Duygularımı yazmıyorum.

O gün bugün beş dakika uyumadım uykum yok neden bilmiyorum. Hastanede annem dediki sen biraz uyu çok uykusuz kaldın eşimle kendisi için biz bakarız bebeğe dedi. Beş dakika sürmeyen göz kapatmam sonrası göz açtığımda ikisininde ayrı ayrı uyuduğunu gördüm.

Kızçe çok cadı. Sarılık oldu. Kan grubundan dolayıymış. Sütüm var ama kalitesiz ve az. Bir saat emiyor çocuk bir çay kaşığı belki yiyor arkasından mama vermeye başladım sarılık ilerledi.
Gözünün birinde çapak oluşuyor damla verdi doktor ama ılık suyla temizliyorum. İlaçlık durumda değil.
Kapkara saçları var benim saçlarımdan çok boşuna yanmamışım kulakları bile saç

Şuan evdeyim dün akşam çıkardı doktor gaz sorunu olmayıp yürümeye başlayınca ama hastanede gül gibi abana bkan hastabakıcılat hemşireler vardı. Ev öylemi dikişlerime akşam atmadıysa daha atmaz. Çok ağrım var. Dikiş yerlerim çok ağrıyor. Korkudan katı yemiyorum sıvı tüketiyorum hala. Şun karın ağrısı çok fena ne zaman geçer acaba ytar kalkarken özellikle
Belimde ağrıyor bu arada.
Kıızm kardeşinin annesi olduğunu düşünüyor lohusa depresyonuna girdi tipler tripler. Gaz öyle çıkmamış o çıkarcakmış ondan başkası kucağına alamazmış mikrop kaparmış. Hastane sertifika verdi neden onun adı yazmıyormuş

Soru ağrılarım ne zaman biter
Süt nasıl kaliteli ve çok olur
Benim miniğim niye bu kadar ballı

Bir daha 10 yıl sonra bu çektiklerimi unutunca doğururum menepoza girmezsem daha da davosa gelmem nokta

Kimyonu ben de bi denim cnm. Bana da öyle geliyo daha fazla emiyomuş gibi .

Unutmuşum henüz doğurma mış olanlar
Hastaneye girmeden kendime şerbet hazırladım ameliyat sonrası içmeye başladım hatta yan odadalardan talep patlaması ile onlarada verdim. Sezaryen sonrası gaz problemine iyi geliyor.
Kayısı incir hibiskus ve taze zencefil şerbeti deneyin alın yanınıza pişman olmazsınız

Hanımlar merhaba nasılsınız? Pek fazla takip edemez oldum şu aralar forumu

Tecrübeli annelerden yardım istiyorum. Benim kız hiç yerinde uyumak istemiyor huysuzluk çıkarıyo. Yanımda uyuttum kaç kere rahatta etti çoçuk. Dünden beride uyuyor meme emince yerine geçince gözler açılıyo uyumuyor. Pış pışla zorla uyuttum yanımda. Uyuyunca 2saat yatar o sorun değil. Napiyim ben bu çoçuğa yerinde uyumazmı artık? Yanımdada artık mız mızlanıyor zor uyutuyorum.

Bizi kullanıyorlar parmaklarında oynatıyorlar
Uyur merak etmeyin

Gecmiş olsun canım, doğumla hastalık birleşmiş kötü olmuş ama oglun da iyilesecek sen de iyileşeceksin gececek bu günler merak etme sütün de emzirdikce gelecek pes etme sen hemen gelmez zaten her bebekte farklı olur. Bi ayaklan ikisine de fazlasıyla yetersin merak etme

İklye yaşamamıştım ama felaket bişey kafam dik durmuyor resmen hastanede falan çok içtim oysa Nescafe falan dün artık acile gittim serum taktırdım 1 hafta sürmesi beni üzer umarım bugün son gün olur ne zor annelik gerçekten

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt insallah, bence beslemeyi 3 saate bir bırakma saat bası 15 20 cc mama ver 3 saatte bir sarılık olur, ve az gelir verdiğin mama,

Ah canım benim hem doğum stresi hem sonrası çocuğun hasta olmus ve kv stresleri çok normal ben de ayni şekilde oldum kv stresini doğumdan bi kaç gün oncesi yaşadım ama hala içimde bi volkan gibi stres bende. Ve ayni şekilde eve bi geldim kizim ağlıyor stresten ateşlenmiş iki gün sadece ateşli idi onunla ilgilenmeye çalıştım bir de neyseki kardeşine adapte oldu kıskançlık yaşamadık. Sütüm geç geldi şimdilerde dolup taşmıyor ilkindeki gibi ama yetiyor surekli çis kala değişiyorum. Üzmemeye çalış kendini hersey nasip emdikçe artar inşallah

Yok yıkamadık, bir kere sadece göbeğine değdirmeden elimizle kafasını gövdesini filan ıslattık. Ama annemi tutamıyorum artık, yarın göbeğini bağlayıp yıkayacam artık diyo
Zaten zor düşen bir göbek yıkanırsa düşmesi daha da uzayabilir, bizimki galiba kpnyanın sıcagından 7. Gün kuruyup düştü

Allah anali babali buyutsun. Szglikli huzurlu bir hayat diliyorum. Tebrik ederim.Kacinci haftada dogum yapmis oldunuz? Kac kilo dogdu?
Çok saolun Allah sizinkini de analı babalı büyütsün ,sağlıkla büyüsün hepsi de ,39. Haftada doğum yaptım 3950 ,boy 53 cm ismi Egehan

Kızlar benim bebe bugün hiç uyanmadı gündüz zorla meme sokuyorum agzına emiyor ama gözü kapalı hiç ayılmadı normal mi yoksa gece beni benden mi alacak
Ben bebeyi uyandıramadıgım an sarılık olmustu, gözlemliyor musun vucudunda gözlerinde öyle bişey

Ben fototerapi 17' den sonra veriliyor diye biliyordum düşüşe geçip tekrar yükselmesini de bilmiyordum belki kan uyuşmazlığı sarılığı farklıdır canim
Belki de bizimki 14,83 tü fototerapi ile 6 ya düştü 3 gün sonra tekrar 11 e cıkmıs, doktor 14 olsaydı yatıracaktım dedi 11 olunca eve gönderdi saat bası besle dedi. yarın kontrol var su an kac bilmiyorum bakalım

tekrar gözün aydın sağlıkla büyüt maşallah haftasına göre kilosu da harika
dediğin gibi spinalde sonda saatlerce kalıyor seninle benim sonda dolmuş almayı unutmuşlar sen dökül yeretövbeler olsun heryer fena onla uğraştılar bide neyseki geçici odada idim sonra daha geniş odaya aldılardı. Bebeği görme anı sana getirdiklerinde hemen ağlarken susması filan çok güzel öpmüştüm doya doya.

Emmeyi 2 saatte bir yapıyordum ben ne kadar emerse bazen 5 10 dk bazen 20 30dk bi göğüs bir doymada bir göğüs diğer doymasina.
Mama da ilk 2 3 gun verdim sut iyi gelip yetince onu da bıraktım.

şu sıralar saat kurmuyorum kendisi ne zaman uyanırsa sarılık yok cis kaka bez sayımız maşallah saymadim ama fazlaca o yüzden bu düzene geçtim.
Sen doktorun dediği gibi devam et zamanla kontorollerde kilo alımı çis durumu vs göre zaten kendi rutinini oluşturuyorsun.

Kızlar benim bebe bugün hiç uyanmadı gündüz zorla meme sokuyorum agzına emiyor ama gözü kapalı hiç ayılmadı normal mi yoksa gece beni benden mi alacak
Sarılık durumu nasıl uyanmıyorsa ondan olabilir mi benim ki gündüz uyanıyor sıkça kus gibi uykusu sürekli memedeyiz.

Kizlar emzik kullaniyor musunuz? Bizimki emzigi guzel tutuyor, agladiginda hemen susturuyor filan. Ama 2-3 kere vermisizdir. Acil ihtiyac olursa kullandik yani. Acaba kullanmalimiyim surekli bikac ay yoksa boyle acil durumlarda mi versem bilemedim
Annem emzik senin kurtarıcın olur dedi verdi agzına bazen tutuyor bazen tutmuyor bizimki, ben mamajonun damaklı yenidoğan emzigini almıstım arads tutuyor diye gittik aventin meshur damaksızını aldık, memenin ucu arşa cıktıgı için agzına buyuk geldi cocugun midesini bulandırdı onu hic tutmadı mamajo yu daha iyi tutuyor, ben kesinlikle meme tutturma taraftarıyım. Hepimiz neredeyse emzikle buyuduk, o kadar da pimpirikle bebek buyutulmez valla yok emzik verme yok biberon verme

Aynı benımkısı yemin ederim 60-70 cc mememden süt icmis gece altı temız gazı cıkık hala aglıyor cocuk . Delircektim ve ısrarla hala meme istiyordu. En son 30 cc mama verdim sustu uyudu
Dün gece aynısını yaşadım demek oluyormuş böyle ikisini de sömürene kadar emdi hala aranıyor ama süt kalmadı memede neyine emiyorsa. Dolapta gündüzden sağıp koyduğum süt vardı onu verdim sonra biraz daha emdi ve nihayet uyudu

Kizlar emzik kullaniyor musunuz? Bizimki emzigi guzel tutuyor, agladiginda hemen susturuyor filan. Ama 2-3 kere vermisizdir. Acil ihtiyac olursa kullandik yani. Acaba kullanmalimiyim surekli bikac ay yoksa boyle acil durumlarda mi versem bilemedim
Arkadasımın doktoru ilk 3 hafta verme demişti bende vermiyorum emzik şuanda. 1-2 kere denedim sıkılıp attı zaten
Benım bu gece rahattı uyudum cok şükür ilk defa bi değişikler cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…