Sizin bebeğinizin de kalbinde parlaklık vardı sanırım onunla alakalı herhangi bir takip yaptırıyor musunuzHiç sorma ya. Çocuk uyuyamıyor gazdan.
Benimki de koyu mavi doğum cakırlığı diyorlar değişirmiş bakalım neye evrilecekKızlar bebislerinizin gözleri ne renkbenim kızım mavi doğdu baya mavi kaldı büyüdükçe elaya döndü. Oglusun da koyu mavi görünüyor şuan mavi kalır mı ne olur acep
Selam kızlar, burda biri ishal doğum belirtisi demişti. 4 kez tuvalete çıktım bugün inş doğum yakındırartık nelerden medet umar oldum te allaam
Sulu kaka normal, sulu, sari ve puturlu. Saglikli bebek kakasi. Yikadiktan sonra kurutmak onemli. Islak baglamamaya calis bezini. Ben de ya yikiyorum ya pamuk ve suyla siliyorum sonra halvlusuylal guzelce kuruluyorum. Hametan suruyorum yara gibi olunca. Kantaron yagi da surulebilir, daha dogal. Bir de nisasta. Nisasta turu fark etmiyor kuruladiktan sonra ince bi tabaka halinde surunce ise yariyor. Bu 3u pisige birebir.Bizim de o şekilde ya ve giden bezin haddi hesabı yok onu geçtim sürekli değişmeme totosunu yıkamama rağmen pişik oldu bizim oğlan pişiğe önerin olur mu kremler bir işe yaramıyor cok kötü kızardı cok üzülüyorum bide kakasının kıvamı nasıl sizin bizim ki hafif sulu normalde pütürlüydü hep İshal gibi de degil ama sulu sanırım o yüzden pişik oldu
Benim bebeğim de ağzı açık uyuyor.Kızlar bebeğim ağzı açık uyuyor ama ağzından değil burnun nefes alıyor. Sizinde öyle mi?
Ben de krem götürdüm ve depend götürdüm valla depend çok rahatlık oluyo ve baya kullanılıyo ben 2 gün kaldım hastanede 3 tane almıştım yanıma ama yetmedi bence en az 5 tane al cnm. Ben 10 lu paket almıştım eve gelince bitti şimdi tekrar aldım kullanmaya devam ediyorum.Grubumuz bildiğin mis gibi bebiş kokuyor yailk sayfadaki listeye bakarken ilk konuşmaları okumaya başladım beta yükselicek mi yükselmicek mi diye endişeli konuşmalar, heycanlar.. Zamana bak be duygulandım aşırı. Benim perşembe randevum var yine umarım bir açılma falan vardır hiç bir belirtim yok ama hayırlısı.. Sanki hiç doğurmayacakmışım gibi kötü bir psikolojideyim kapanışı benle yapıcak bu grup bu gidişle birde artık tecrübelendiniz birşey soracağım hastane çantanıza göğüs ucu kremi gümüş kapak falan koydunuz mu? Bana verilen kağıtta almam gerektiği yazılmış ama hangisi işe yarar bilmiyorum aventin kapaklarıda var onuda mı alıyım yani kullandınız mı ilk gün bunlar gerekli oluyor mu gerçekten? Ve son sorum dependen 4 tane 2 tanede gece pedi koydum ne olur ne olmaz diye yeter değil mi ?
Duser insallah tez vakitte ya bu uyusmazlik icin igne yapiyolardi galiba sizede yapilmadi miHala hastanedeyiz akşamdan beri düşmemiş akşama bir daha tahlil yapılacak duruma göre devam ya da çıkış. 15 olmuş dünden beri
Benimki de doyuyor ama gaz çıkaramıyorYa insan ne yapacağını bilemeyince daha kötü oluyorbebek ağlıyor ama gazı çıkmıyor uykuya dalamıyor huzursuz çok zorlanıyorum psikolojik olarak da yıpratıyor insanı. Tek tesellim kusması. Kustuğu zaman oh diyorum resmen demek ki karnı tok fazlasını atıyor en azından açlıktan ağlamıyor diyorum. Dün akşam uyuyamayınca dedim mama verelim süt var görünüyor ama yetmiyor doymuyor galiba diye düşündüm mama verdik almadı bikaç yudum içmeye çalıştı kustu onu da o kadar sevindim ki yetebiliyorum karnını doyurabilmişim diye anlatamam. Gazını kendi kendine çıkarıyor aslında bi pırtlayınca büyük insan pırtı gibi ses çıkarıyor ama yine de gazı varmış gibi ayaklar karında huzursuz ne yapıcam şaşırdım kaldım
Ne bileyim karnı guruldayınca bi hüzünlendim üzüldümAc olsa yeri gogu yikardi emin ol senide uyutmazdi bende bazen mirildanmasina uyaniyorum saati vakti gecmis oluyor gobusude şiş oluyor hem veriyorum memeyi sessizce saldiriyor
Aynen aynen benimde içleri acıyordu ama konseyi sarınca bi düzeldi. Ağrısı acısı geçti 3 saat dayanabildim sonra çıkardımEvet acımaması lazım diyorum ben de karnın içleri acıyor da ameliyat dikiş yeri acımıyor artık ben de sardım bugun de sıcaktan iki dk sonra cıksrdım
Evet vardı. Şimdş yok sanırım 3 kere kontrole götürdük doktor hiç bir şey söylemedi.Sizin bebeğinizin de kalbinde parlaklık vardı sanırım onunla alakalı herhangi bir takip yaptırıyor musunuz
Tek değilmiş yafrumBenim bebeğim de ağzı açık uyuyor.
Ay olsun koklaşa koklaşa otururuz oğluşumlaarkadaşlara katılıyorum doğunca emzirmekten alamayacaksın kendini her an meme
Benim yiğenim çakır masmavi doğmuştu anaa 40ı bi cikti bebenin gözler kapkaraKızlar bebislerinizin gözleri ne renkbenim kızım mavi doğdu baya mavi kaldı büyüdükçe elaya döndü. Oglusun da koyu mavi görünüyor şuan mavi kalır mı ne olur acep
Evde bravooo diye bağirip seni alkişladim resmenBen dogumdan sonra dun lk kez kv nin evine gittim. 20 yillik bi Komsusu vardi o da ordaydi. Kadinin yaninda bu sefer dilaraya baya yardim ettim dedi. Ben de naptin pardon dedim. Oglum aradi gel yardim et dedi hepimiz oyle buyuttuk dedin kapattin telefonu 4 gun aramadin olur da cagirirsam diye dedim. Senin yaninda mi konustu hic gizli konusmayi bilmiyo dio. Yuzsuzluge bak. Benm yanimda konustu tabi kapatinca da bu hastalik ustalik isi bi bize yok onlar da bi gun yardima muhtac olurlar dedi dedim. O gelmezse sen gelirsin diyo.oglun gelmezse ben ne gelcem bebesinin bakmadigina el kizi bakar mi dedm. Komsusunun yaninda renkten renge girdi. Sonra nasil olduysa yaslaninca kv kp ye bakma meselesi geldi ortaya. Kaliteli bakim evleri var ben yaslaninca cocuklarima yuk olmak istemem maasimi alip beni kambur gibi tasiyacaklarina maasimi oraya verip yatirsinlar beni dedim. Ben istemem oyle yerler cocuklarim dururken dedi. Neyse ki bi cocugun biz degiliz 3 tane daha var seni atmazlar bakimevlerine onlar dedmcok bozuldu yemegi yedim bulasigi biraktim geldim evime
Ay ben konuşmayı çok beceremiyorumGaz geliyordur bence uyutmuyordur, bizümkinin de herhangi bi sıkıntı yok ama o saatlerde uyanıyor 10 a kadar filan etrafı izliyor sessiz sessiz,bebem yalnız hissetmesün diye durmadan konusuyorym ben de sanki anlıyor gibi ama. Gaz damlası kullanıyor musun
Tam 24 daat sonra mı ölçüldü bizde 24 saat beklemişti terapideHala hastanedeyiz akşamdan beri düşmemiş akşama bir daha tahlil yapılacak duruma göre devam ya da çıkış. 15 olmuş dünden beri
Hala hastanedeyiz akşamdan beri düşmemiş akşama bir daha tahlil yapılacak duruma göre devam ya da çıkış. 15 olmuş dünden beri
3 ay sonra gaz problemi kalmıyor diyorlar azı gitti çoğu kaldı ha gayretBenimki de doyuyor ama gaz çıkaramıyor
Ne bileyim karnı guruldayınca bi hüzünlendim üzüldüm
Aynen aynen benimde içleri acıyordu ama konseyi sarınca bi düzeldi. Ağrısı acısı geçti 3 saat dayanabildim sonra çıkardım
Evet vardı. Şimdş yok sanırım 3 kere kontrole götürdük doktor hiç bir şey söylemedi.
Tek değilmiş yafrum
Kız ne güldümPazar günü yeni gelin bohca getirdi kv dedeydik maaile anne canim aşure cekiyor dogumumda bana aşure yaparmisin dedim misafirler falan var ay hiç yapasim yok demesin mi kudurdum sinirden eltimde sen yaomazsan ben yaparim dedi bozdu onu o da sinir krizi gecirdi tepkisine annem geldi diye kiskancindan kuduruyor köpek annemde hoşaf yemek falan yapiyor hastaneden gelince gelirler diye b*k yesinler bi lokma yemek verirsen konuşma benle dedim annemede nasil sinir oldum gavurun karısı eşime de dedim o anneni allah benim elime düşürür insallah ben onu bu eve sokuyomuyum bi daha misafirin yaninda ettigi lafa bak inşallah de bari 4 sokak yanimda oturuyor riskli gebeyim 6 sene sonra cocugum oluyor bi kere arayip biseye ihtiyacin var mi diye sormadi ama ben lohusa arsizligina vurup agzina tükürmezsem bende insan degilim
Kız daha 20 günlük bile olamadık hanaaaa3 ay sonra gaz problemi kalmıyor diyorlar azı gitti çoğu kaldı ha gayret
Bugün bunu bende düşündüm.Sezaryen olanlar nasil ic camasiri giyiyor? Yuksek bel di mi? Ben yuksek de fiysem kivriliyor, asagi dusuyor, tam kesi yerine denk geliyor. Ne yapacagimi sasirdim
Bi durup diyorum 3 ay nasıl geçecek böyle ne zaman düzene girecek diye kendimi bunaltıyorum sonra da bi bakıyorum 2 haftalık olmuşuz e daha dün doğurdum ya ne ara 2 haftalık oldu bu diyorumKız daha 20 günlük bile olamadık hanaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?