2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebislerinizin gözleri ne renk benim kızım mavi doğdu baya mavi kaldı büyüdükçe elaya döndü. Oglusun da koyu mavi görünüyor şuan mavi kalır mı ne olur acep
Benimki de koyu mavi doğum cakırlığı diyorlar değişirmiş bakalım neye evrilecek

Sulu kaka normal, sulu, sari ve puturlu. Saglikli bebek kakasi. Yikadiktan sonra kurutmak onemli. Islak baglamamaya calis bezini. Ben de ya yikiyorum ya pamuk ve suyla siliyorum sonra halvlusuylal guzelce kuruluyorum. Hametan suruyorum yara gibi olunca. Kantaron yagi da surulebilir, daha dogal. Bir de nisasta. Nisasta turu fark etmiyor kuruladiktan sonra ince bi tabaka halinde surunce ise yariyor. Bu 3u pisige birebir.

Ben de krem götürdüm ve depend götürdüm valla depend çok rahatlık oluyo ve baya kullanılıyo ben 2 gün kaldım hastanede 3 tane almıştım yanıma ama yetmedi bence en az 5 tane al cnm. Ben 10 lu paket almıştım eve gelince bitti şimdi tekrar aldım kullanmaya devam ediyorum.

Ben dun aksam kizimi kaldirip kucagima aldım. Olzlemisim gonlumce kucaklamayi. Kanamam bitmisti sarilasmisti, o da gelmez olmustu 5 -6 gündür. Dun kucakladiktan sonra kirmizi kanama geldi. Daha surecek belli ki sevinmistim bitti diye.

Benimki de doyuyor ama gaz çıkaramıyor
Ac olsa yeri gogu yikardi emin ol senide uyutmazdi bende bazen mirildanmasina uyaniyorum saati vakti gecmis oluyor gobusude şiş oluyor hem veriyorum memeyi sessizce saldiriyor
Ne bileyim karnı guruldayınca bi hüzünlendim üzüldüm
Evet acımaması lazım diyorum ben de karnın içleri acıyor da ameliyat dikiş yeri acımıyor artık ben de sardım bugun de sıcaktan iki dk sonra cıksrdım
Aynen aynen benimde içleri acıyordu ama konseyi sarınca bi düzeldi. Ağrısı acısı geçti 3 saat dayanabildim sonra çıkardım
Sizin bebeğinizin de kalbinde parlaklık vardı sanırım onunla alakalı herhangi bir takip yaptırıyor musunuz
Evet vardı. Şimdş yok sanırım 3 kere kontrole götürdük doktor hiç bir şey söylemedi.
Benim bebeğim de ağzı açık uyuyor.
Tek değilmiş yafrum

arkadaşlara katılıyorum doğunca emzirmekten alamayacaksın kendini her an meme
Ay olsun koklaşa koklaşa otururuz oğluşumla
Kızlar bebislerinizin gözleri ne renk benim kızım mavi doğdu baya mavi kaldı büyüdükçe elaya döndü. Oglusun da koyu mavi görünüyor şuan mavi kalır mı ne olur acep
Benim yiğenim çakır masmavi doğmuştu anaa 40ı bi cikti bebenin gözler kapkara bebeklik fotolarında onun olduguna kimse inanmıyor
Evde bravooo diye bağirip seni alkişladim resmen

Pazar günü yeni gelin bohca getirdi kv dedeydik maaile anne canim aşure cekiyor dogumumda bana aşure yaparmisin dedim misafirler falan var ay hiç yapasim yok demesin mi kudurdum sinirden eltimde sen yaomazsan ben yaparim dedi bozdu onu o da sinir krizi gecirdi tepkisine annem geldi diye kiskancindan kuduruyor köpek annemde hoşaf yemek falan yapiyor hastaneden gelince gelirler diye b*k yesinler bi lokma yemek verirsen konuşma benle dedim annemede nasil sinir oldum gavurun karısı eşime de dedim o anneni allah benim elime düşürür insallah ben onu bu eve sokuyomuyum bi daha misafirin yaninda ettigi lafa bak inşallah de bari 4 sokak yanimda oturuyor riskli gebeyim 6 sene sonra cocugum oluyor bi kere arayip biseye ihtiyacin var mi diye sormadi ama ben lohusa arsizligina vurup agzina tükürmezsem bende insan degilim

Ay ben konuşmayı çok beceremiyorum normalde de çok konuşkan değilim zaten bir iki konuşuyorum bir küçücük aslancık şarkısını söylüyorum bitiyor bebemle konuşmuyorum diye üzülüyorum sonra ama fıtratımda yok anam napıyım tepki vermeye gülmeye başlayınca bende bol bol konuşmaya başlarım heralde şimdilik bu kadar oluyor gaz damlası biogaia önerdi doktor onu aldık, 1 kere verdim sadece öyle ağlatıp bağırtacak kadar sıkıntısı olmuyor şükür çocuğa ilaç vermeyim çok bunalırsa damlatırım diye düşünüyorum ama süreklilik mi gerekiyor onda da bilmiyorum

3 ay sonra gaz problemi kalmıyor diyorlar azı gitti çoğu kaldı ha gayret

Kız ne güldüm lohusa arsızlığı

Sezaryen olanlar nasil ic camasiri giyiyor? Yuksek bel di mi? Ben yuksek de fiysem kivriliyor, asagi dusuyor, tam kesi yerine denk geliyor. Ne yapacagimi sasirdim

Sezaryen olanlar nasil ic camasiri giyiyor? Yuksek bel di mi? Ben yuksek de fiysem kivriliyor, asagi dusuyor, tam kesi yerine denk geliyor. Ne yapacagimi sasirdim
Bugün bunu bende düşündüm. düşük giyiyorum yoksa diğerleri düşüyor aşağı.

Kız daha 20 günlük bile olamadık hanaaaa
Bi durup diyorum 3 ay nasıl geçecek böyle ne zaman düzene girecek diye kendimi bunaltıyorum sonra da bi bakıyorum 2 haftalık olmuşuz e daha dün doğurdum ya ne ara 2 haftalık oldu bu diyorum zamanın da hiç ayarı yok hem hızlı hem yavaş akıyor Allah bütün annişlere sabır versin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…