2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcınız olsun ne deyim.
Benmki de hala agriyo. Zart diye soktu igneyi. Ilk dogumda da 2 ay cekmistim agrisini
Ay tırstım ben de olabiliyor demek.
Senin ki de bir acayipAllahtan bizimkilerin de bizden hariç 2 oglu bir kizi daha var eşimle konuştuk konuları rahatladim biraz annesinin hasta olduğunu kabul ediyor ve hic değişmeyeceğini bunu kabullenmekten başka care yok he ama artik susar miyimcok çılgın gelin kaynana olcaz artık

Hastaysa tedavi olsun sen psikiyatr misin ipini koparan gelsin o zaman sana. Bizimki hasta degil. Ben iyiginizi dusunuyorum en ana benim yavrularim kuzularim ayagina somuruyo bebelerini. Bize ev alinacaksa bana da alin bize araba alinacaksa bizimkini de yenileyin. Bi yazlik ev alalim dusuncemiz vardi. Alin alin cok iyi olur yazin biz gider 3 ay kaliriz sizde haftasonlari gelirsiniz diyecek kadar aklini kacirmis. Benim evime ben yokken gidip 3 ay kalacak ben misafir gibi gidicem. Iq su 50 nin ustunde olan herhangi bi canli sunu demez

Bizim de o şekilde ya ve giden bezin haddi hesabı yok onu geçtim sürekli değişmeme totosunu yıkamama rağmen pişik oldu bizim oğlan pişiğe önerin olur mu kremler bir işe yaramıyor cok kötü kızardı cok üzülüyorum bide kakasının kıvamı nasıl sizin bizim ki hafif sulu normalde pütürlüydü hep İshal gibi de degil ama sulu sanırım o yüzden pişik oldu

Benmki de 7 de basliyo mesaiye 11 e kadar uyanik. Sanirim kendi duzenleri boyle ben uyutmaya calismiyorum biraz kucak biraz puset geziyo
Valla sadece benim bebişin böyle olmadığını duymak güç veriyor demek ki bebeklerin normali diyorum. O değil saatlerce uyumayıp yorulunca gece baygın gibi uyuyor çocuk emzirmek için aldığımda eli kolu kafası düşüyor uyanmıyor korkuyorum da öyle olunca. Bide pusete oturtmuyorum ben hala çok küçük gömülüp kalır içine diye koyabiliyor muyuz pusete böyle minicikken?

Ay evet bana da ağrı kesici iğne yaptı bacaktan içinde başka bişey var mıydı bilmiyorum hala acıyor bacağım ne kadar ağır bi ilaçmışsa artık 17 gün geçti doğuralı ama iğnenin ağrısı hala geçmedi

Bizde öyleyiz inan. Saatte yok bizde. Sürekli bir ıkınma ağlama nöbetleri. Çaresiz kaldım. Emerken bile memeyi bırakıp kendini toplayıp ağlamaya başlıyor
Ya insan ne yapacağını bilemeyince daha kötü oluyor bebek ağlıyor ama gazı çıkmıyor uykuya dalamıyor huzursuz çok zorlanıyorum psikolojik olarak da yıpratıyor insanı. Tek tesellim kusması. Kustuğu zaman oh diyorum resmen demek ki karnı tok fazlasını atıyor en azından açlıktan ağlamıyor diyorum. Dün akşam uyuyamayınca dedim mama verelim süt var görünüyor ama yetmiyor doymuyor galiba diye düşündüm mama verdik almadı bikaç yudum içmeye çalıştı kustu onu da o kadar sevindim ki yetebiliyorum karnını doyurabilmişim diye anlatamam. Gazını kendi kendine çıkarıyor aslında bi pırtlayınca büyük insan pırtı gibi ses çıkarıyor ama yine de gazı varmış gibi ayaklar karında huzursuz ne yapıcam şaşırdım kaldım

Pusetin yenidogan pedi yok mu? Ben koyuyorum. Hatta mutfakta kademeli mama sandalyesi var onun puset gibi pozisyonu var onun icine de koyuyorum. Yoksa surekli kucakta cok zor duz yatinca durmuyo ama onlarin icide duruyo

Sizede gecmis olsun gobekten yana bakarlardi evet bizimde icinde vardi ilacli bi cubukla temizledi icini suan iyi arada kaniyor ama cok degil kapanmalik oldu yaz cocuklarinda sicaktan dolayi gec iyilesiyormus galiba cocuklarda hic boyle sorun yasamadim ben bunda acemilestim iyice

Ac olsa yeri gogu yikardi emin ol senide uyutmazdi bende bazen mirildanmasina uyaniyorum saati vakti gecmis oluyor gobusude şiş oluyor hem veriyorum memeyi sessizce saldiriyor

Kızlar ya bebeğimi emzirirken süt kaçıyor boğazına nefes alamaz oluyor sonra çok korkuyorum ne yapmam lazım.. ya uzun süre nefes alamazsa?
Sizlerin başına da geliyor mu
Genzini hafiften ovalayip dösüme yasliyorum sirtini sivazliyorum o an rahat aliyo nefesini

Molfix kullaniyorum sizdirma olmuyor sadece altini degisirken fazla saliyor dun abisinin kafasina işedi yazik ..

Gecmis olsun cabucak toparlanir insallah suan nasil durumu

Kız ben şunların yarısını yapsam kıyamet kopar

Benim oglanda cok boklu hamilelik boyunca cignedigim sakiza bagliyorum artik .. boksuz bezi yok temizlerken bokladigi temiz bezleri hic saymiyorum kasla goz arasinda mahfediyo gece ala uykulu bez degisirken alt acmasini unuttugumda ne yatak koyuyo ne carsaf hersey bok

Kisiden kisiye değişiyor ben 9 tane dependi bitirdim 2.paketten bile 2 tane falan kullandım. İlk gün cok kanamam oldu.

Evet acımaması lazım diyorum ben de karnın içleri acıyor da ameliyat dikiş yeri acımıyor artık ben de sardım bugun de sıcaktan iki dk sonra cıksrdım

Pusetin yenidogan pedi yok mu? Ben koyuyorum. Hatta mutfakta kademeli mama sandalyesi var onun puset gibi pozisyonu var onun icine de koyuyorum. Yoksa surekli kucakta cok zor duz yatinca durmuyo ama onlarin icide duruyo
Yok içinden çıkmadı yenidoğan pedi bi minder gibi bişeyle yükseltip koysam olmaz mı ki

Maflor guneye iyi geldi galiba biraz doktor 3 kez 6 damla dedi A avozge 2 kez 5 damla deyince oyle basladim baktim olmadi 3 kez 6 damlaya cikardim. Cocuk kaka gaz isini cozunce pamuk gibi uyuyo
Maflor bir mucize valla, bize günde 2 yetti az ıkınıp sıkılıyor ama hemen dolduruyor altını oğlum kolayca

Gaz geliyordur bence uyutmuyordur, bizümkinin de herhangi bi sıkıntı yok ama o saatlerde uyanıyor 10 a kadar filan etrafı izliyor sessiz sessiz, bebem yalnız hissetmesün diye durmadan konusuyorym ben de sanki anlıyor gibi ama. Gaz damlası kullanıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…