2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben o + eşim b + bebek de b + babanın kanını almış benimkiyle aynı olmaması bilieubin mi ne o nun slgılarını şey ediyormuş. Açıklayamıyorum bende anlamadım
Öyle bir durum etkiler doğrudur ama iğne bunlar için yapılmıyor canım o yüzden sordum. İhmal var mı diye sordum.

Kızlar arkadaşım dün doğurdu bebeği hastanede solunum sıkıntısı varmış aksi bide arkadaşımın da sütü hiç gelmemiş normal doğum yaptı ama yok gelmemiş ne yapsam die sordu ben de size sorayım dedim tecrübeliler cevap verirse çok sevinirim

Mastit olmamaya calissin 2 saatte bir duzenli sagim yapsin. Memelere dusta sicak su masaji yapsin yilmasin 3. 4. Gun en gec geliyo. Ben cok agladim oglun yogunbakimdayken. Doktorum gozunden dusen her damla sutunden eksilen bi damla demisti ama ne fayda agla agla helak olmustum. Aglamasin uzulmesin saglikla gelicek yavrusu insallah. Bi de bebegin battaniyesi corabi nesi varsa onun kokusunu alarak sagabilir bebegin fotisuna bakarak sagabilir onu onermisti hemsireler bana

Ya son gunler zor geciyor. Artik 40 hafta da dolmus. Vallahi uzuldum. Allah yardimcin olsun. Bebekle bir sekilde zamam geciyor zor da olsa uykusuz da olsa ama hamileleikte son gunler agir cekimde geciyor.

Yok öğrendi göz bandajını çıkarmayı çıkarıp duruyor Okdar komikki eller kollar hep hareket

Canım benim moralini bebeğin için yüksek tutmaya çalış. Benim doktorum kanala girme olayı için o zaten sancılarla birlikte olur demişti. Bir anda da gerçekleşebilir. Hayırlısı olsun diye dua edelim. Ben de bir şeyler yapıyorum ama aynı beklemeye devam ediyoruz. Merdivenle hurma etkili diyorlardı. Onları deniyorum. Tez zamanda kavuşucaz biz de inşallah az kaldı.

Çok saol oktivuscum ekran alıntısi yapıp gönderiyorum

Kızlar bebislerinizin gözleri ne renk benim kızım mavi doğdu baya mavi kaldı büyüdükçe elaya döndü. Oglusun da koyu mavi görünüyor şuan mavi kalır mı ne olur acep
Bu konu hakkinda dun konustum yeterince o yuzden nazarim degcek bebeye sakince bekliyorum suan sadece rengi aciliyor maviye dönüyo gibi bakalim 40indan sonra ani degisim olmazsa mavi ..

S*ç agzina affetme oylelerine mustehak

Hanımlar emzirmeyi deniyorum ama sütüm geliyor mu gelmiyor mu anlamıyorum
Bebek birkac kez kaka yaptı ama çiş yapıyor mu bilemedim. Çiş göstergesi renklenmiuor gibi.
Bir anormallik olur mu?

İçin rahat olsun kötü bir şey çıkmaz. Bize doğduğu gün yaptılar. Daha ortama adapte olamadığı için derin uykuya da çabuk dalıyordu. İşitme testinde derin uykuda olmasını istiyorlar.
Bizede 5.gun kontrole gelince randevu alırsınız demisler.
Yeni doğan olduğu için şu varmış içinde diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…