Uyuşmazlık derken? Sen rh(-) eşin rh(+) mi? Yoksa ABO uyuşmazlığı mı?
Ben o + eşim b + bebek de b + babanın kanını almış benimkiyle aynı olmaması bilieubin mi ne o nun slgılarını şey ediyormuş. Açıklayamıyorum bende anlamadımUyuşmazlık derken? Sen rh(-) eşin rh(+) mi? Yoksa ABO uyuşmazlığı mı?
Öyle bir durum etkiler doğrudur ama iğne bunlar için yapılmıyor canım o yüzden sordum. İhmal var mı diye sordum.Ben o + eşim b + bebek de b + babanın kanını almış benimkiyle aynı olmaması bilieubin mi ne o nun slgılarını şey ediyormuş. Açıklayamıyorum bende anlamadım
Doktora sordunuz mu alerjik olmasın?Ya bende sudokrem kıllanıyorum her bez de de sürüyordum ve sık değişiyorum ama neden böyle oldu hiç anlamadım insallah düzelir ya baya fena
Mastit olmamaya calissin 2 saatte bir duzenli sagim yapsin. Memelere dusta sicak su masaji yapsin yilmasin 3. 4. Gun en gec geliyo. Ben cok agladim oglun yogunbakimdayken. Doktorum gozunden dusen her damla sutunden eksilen bi damla demisti ama ne fayda agla agla helak olmustum. Aglamasin uzulmesin saglikla gelicek yavrusu insallah. Bi de bebegin battaniyesi corabi nesi varsa onun kokusunu alarak sagabilir bebegin fotisuna bakarak sagabilir onu onermisti hemsireler banaKızlar arkadaşım dün doğurdu bebeği hastanede solunum sıkıntısı varmışaksi bide arkadaşımın da sütü hiç gelmemiş normal doğum yaptı ama yok gelmemiş ne yapsam die sordu ben de size sorayım dedim tecrübeliler cevap verirse çok sevinirim
Ya son gunler zor geciyor. Artik 40 hafta da dolmus. Vallahi uzuldum. Allah yardimcin olsun. Bebekle bir sekilde zamam geciyor zor da olsa uykusuz da olsa ama hamileleikte son gunler agir cekimde geciyor.Kızlar hastaneden döndüm . Doktor bebek kanala girmemiş çok yukarıda dedi . Açıklık hala 3 cm . Bu şekilde yatış yaparsam çok zor olur ve sezeryana dönme ihtimali artar dedi . Cumartesiye kadar bekletelim dedi . İlk kızım daki gibi 42 ye doğru gidiyoruz . Moralim o kadar bozuldu ki . Yaptığım sporların squatların yürüyüşlerin haddi hesabı yok . Yatışım olur diye hazırlıklı gittim ama geri dödümbu gidişle en son doğuran ben olucam.
Yok öğrendi göz bandajını çıkarmayı çıkarıp duruyor Okdar komikki eller kollar hep hareketAuy ben salya sumuk agladım kan alırken bebemden mecbur sağlığı için diyorum kendimü teselli ediyorum güya ama içi parcalanıyor insanın bi de ne kanı varsa bebenin alıp duruyorlar, fototerapi rahat merak etme göz bandısıyla totosunu devirsğn yatsın keyfi yerindedir
Canım benim moralini bebeğin için yüksek tutmaya çalış. Benim doktorum kanala girme olayı için o zaten sancılarla birlikte olur demişti. Bir anda da gerçekleşebilir. Hayırlısı olsun diye dua edelim. Ben de bir şeyler yapıyorum ama aynı beklemeye devam ediyoruz. Merdivenle hurma etkili diyorlardı. Onları deniyorum. Tez zamanda kavuşucaz biz de inşallah az kaldı.Kızlar hastaneden döndüm . Doktor bebek kanala girmemiş çok yukarıda dedi . Açıklık hala 3 cm . Bu şekilde yatış yaparsam çok zor olur ve sezeryana dönme ihtimali artar dedi . Cumartesiye kadar bekletelim dedi . İlk kızım daki gibi 42 ye doğru gidiyoruz . Moralim o kadar bozuldu ki . Yaptığım sporların squatların yürüyüşlerin haddi hesabı yok . Yatışım olur diye hazırlıklı gittim ama geri dödümbu gidişle en son doğuran ben olucam.
Doğum yaptınız mı plesenta previa olarak mı devam ettiniz sonrasında duzeldimiOoo ben neler tasiyordum plesenta previa oldugum halde bilebisey olmaz
Kızlar hastaneden döndüm . Doktor bebek kanala girmemiş çok yukarıda dedi . Açıklık hala 3 cm . Bu şekilde yatış yaparsam çok zor olur ve sezeryana dönme ihtimali artar dedi . Cumartesiye kadar bekletelim dedi . İlk kızım daki gibi 42 ye doğru gidiyoruz . Moralim o kadar bozuldu ki . Yaptığım sporların squatların yürüyüşlerin haddi hesabı yok . Yatışım olur diye hazırlıklı gittim ama geri dödümbu gidişle en son doğuran ben olucam.
Çok saol oktivuscumMastit olmamaya calissin 2 saatte bir duzenli sagim yapsin. Memelere dusta sicak su masaji yapsin yilmasin 3. 4. Gun en gec geliyo. Ben cok agladim oglun yogunbakimdayken. Doktorum gozunden dusen her damla sutunden eksilen bi damla demisti ama ne fayda agla agla helak olmustum. Aglamasin uzulmesin saglikla gelicek yavrusu insallah. Bi de bebegin battaniyesi corabi nesi varsa onun kokusunu alarak sagabilir bebegin fotisuna bakarak sagabilir onu onermisti hemsireler bana
Rica ederim canimÇok saol oktivuscumekran alıntısi yapıp gönderiyorum
Yapicaaaam ahdim varKız ne güldümlohusa arsızlığı
İnsallah perşembe yapacagim dogumumu plesenta previam 26. Haftada gecti cok sukurDoğum yaptınız mı plesenta previa olarak mı devam ettiniz sonrasında duzeldimi
Bu konu hakkinda dun konustum yeterince o yuzden nazarim degcek bebeye sakince bekliyorum suan sadece rengi aciliyor maviye dönüyo gibi bakalim 40indan sonra ani degisim olmazsa mavi ..Kızlar bebislerinizin gözleri ne renkbenim kızım mavi doğdu baya mavi kaldı büyüdükçe elaya döndü. Oglusun da koyu mavi görünüyor şuan mavi kalır mı ne olur acep
Oldu çok şükür. Amin canım.Ayy doğum oldu mugözünüz aydın olsun inşallah Allah analı babalı büyütsün
AMin inşaallah.Ay hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah
Cok şükür canım. Doğduk:)Yaa ben kacırmısım bu mesajı gözün aydın canım
S*ç agzina affetme oylelerine mustehakPazar günü yeni gelin bohca getirdi kv dedeydik maaile anne canim aşure cekiyor dogumumda bana aşure yaparmisin dedim misafirler falan var ay hiç yapasim yok demesin mi kudurdum sinirden eltimde sen yaomazsan ben yaparim dedi bozdu onu o da sinir krizi gecirdi tepkisine annem geldi diye kiskancindan kuduruyor köpek annemde hoşaf yemek falan yapiyor hastaneden gelince gelirler diye b*k yesinler bi lokma yemek verirsen konuşma benle dedim annemede nasil sinir oldum gavurun karısı eşime de dedim o anneni allah benim elime düşürür insallah ben onu bu eve sokuyomuyum bi daha misafirin yaninda ettigi lafa bak inşallah de bari 4 sokak yanimda oturuyor riskli gebeyim 6 sene sonra cocugum oluyor bi kere arayip biseye ihtiyacin var mi diye sormadi ama ben lohusa arsizligina vurup agzina tükürmezsem bende insan degilim
Bizede 5.gun kontrole gelince randevu alırsınız demisler.İçin rahat olsun kötü bir şey çıkmaz. Bize doğduğu gün yaptılar. Daha ortama adapte olamadığı için derin uykuya da çabuk dalıyordu. İşitme testinde derin uykuda olmasını istiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?