2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardimcin olsun 40dan sonrasi cok zor adacayi hurma falan yiyomusun bana cok etkisi oldu onlarin 42leri goren biri olarak .. bebegin basinin yerlesmesi onemli benimde basta aciklik yoktu ama basi yerlesmisti o yuzden yatis vermisti

Birde ben hala gaz çıkaramadım. Bugün 2kere geldi kayınvalide var utanıyorum tam lavaboya gideceğim kaçıyor. Ne yapmak lazim
Ne yapmak lazım bence kayinvalide de olsa utanmamaniz lazım geldiği anda kendinizi tutmamaniz lazım. Varsın kaynana kayınpeder olsun yapacak bisey yok. Sizin iyi olmanız daha iyi bence. Gaz çıkarmadan rahatsız olan durmasin yaninizda. Rahat olun rahatlamaya çalışın.

40 gune anca bitiyor gunu gunune devam ediyo basta benimde kanamam baya coktu sonra azaldi antibiyotik etkisi bitince tekrar bugun yine basladi

Sağsın surekli gelene kadar bebek emse gelirdi hemen en fazla sagabilir sivi alsin bol bol bide duş alabiliyorsa sicak su ile baya faydasi oluyor imkan yoksa sicak uygulasin goguslerine gecmis olsun

Evet bende her şeye evhamlanıyorum. Gündüz uyumayınca gece baygın gibi uyuyor emzirmek için uyandıramıyorum eli kolu kafası düşüyor kucağıma alırken derin uykuda olduğunu bildiğim halde çocuğun bişeyi mi var ölecek mi diye düşünüp korkuyorum çevremdeki insanlar da bana sürekli bişey olmaz sen çok abartıyorsun diyolar beni hiç anlamıyorlar onlar bişey olmaz dedikçe sinir oluyorum zaten ilk günlerimde çok üzdüler beni ordan da kuruldum eşime dahi gıcığım konuşmak gülmek gelmiyor içimden sadece bebeğime bakıyorum kendimi yalnız hissediyorum bebek için korkup yetersiz olduğumu düşünmekten başka bir şey yapamıyorum bebeğe bakıp bakıp ağlamak istiyorum bilmiyorum nasıl düzelecek. Evet korkular evhamlar uzun süre geçmeyecek ama eşime karşı soğuk olmak da yıpratıyor beni ne zaman değişir düzelir duygularım bilmiyorum

Canım benim süt inmesi için hastanede kuvvetli makineyle çekim yapmıştım süt inince evde bebek var gibi 2saate bir sağdım.
İçecekler falan biliyorsun onları alsın bide duşta tarafla dipten uca doğru göğsünü tarasın.

Benim adette 4-5 gün sürerdi düzenli giderdi, kanamam bitmedi ama rahatsız etmeye başladı. Benimkinde de hafif sarılık başlangıcı var diye sürekli besliyorum. İnşallah sarılığı biter kilo alır seninkide annesi

Merhaba sağlıkla kavuşun yavrunuza. Muğlada oturuyorum. Doktorunuz kim acaba?

15. Gün bugün. Acıyor ama belki kişiden kişiye değişiyordur. Herkesin acı eşiği bir değil. belki de ben korkuyorum bilmiyorum yani
Canim benimde sezeryan oldu dogumum dikiş yapılmadı benim nasıl birseyse içten kaynatma mi nedir yakılmış yani

Çok şükür odadan çıktıkları anda. Yaptım valla rahatladim

Reactions: Zzy
Kizlar evde bos bos yatip bebenin gelmesini beklemek ne zormus. Girip sizin tecrubelerinizi okuyorum surekli.
bi taraftan da internette geziniyorum, kehribar kolyeler varmis bebekler icin de iyiymis oyle okudum, tabii biraz hurafe olabilir ama gaz sancilarina kolige iyi gelir demisler. Kullanan var mi?

Benim kv yanımdaydı yaptım ben çünkü yapmam lazım iyileşmem için o da biliyor yap kızım diyordu :)
Hiç birşey demediler. Ay zaten dün doğuma giderken eşin gelexekmi doktor dedi kv atlayıp ben geleuim dedim annem varken sana ne oluyorsa. Sinir oldum. Doktor da sadexe babası gelebilir dedi yoksa ben annemi istiyordum.
Birde durup durup sormadan göbek adida su olsun dedi. Sinir oldum. İnsan bir sorar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…