- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Bende 2-3gunde yapılır diye okumuştum.Valla bize öyle bir şey söylemediler
Kızlar hastaneden döndüm . Doktor bebek kanala girmemiş çok yukarıda dedi . Açıklık hala 3 cm . Bu şekilde yatış yaparsam çok zor olur ve sezeryana dönme ihtimali artar dedi . Cumartesiye kadar bekletelim dedi . İlk kızım daki gibi 42 ye doğru gidiyoruz . Moralim o kadar bozuldu ki . Yaptığım sporların squatların yürüyüşlerin haddi hesabı yok . Yatışım olur diye hazırlıklı gittim ama geri dödümbu gidişle en son doğuran ben olucam.
Bak sen yaramazaYok öğrendi göz bandajını çıkarmayı çıkarıp duruyor Okdar komikki eller kollar hep hareket
Besle besle ne kadar kaka o kadar iyi sarılık için, amiinn,Benim adette 4-5 gün sürerdi düzenli giderdi, kanamam bitmedi ama rahatsız etmeye başladı. Benimkinde de hafif sarılık başlangıcı var diye sürekli besliyorum. İnşallah sarılığı biter kilo alır seninkide annesi
Ayıp olur diye neyseki sonunda ikisi aynı anda çıktılar rahatladim
Benimde öyle yapıştırma dikiş. Ama acıyordu ilk hafta. Şu anda sıkıntım yok şükürCanim benimde sezeryan oldu dogumum dikiş yapılmadı benim nasıl birseyse içten kaynatma mi nedir yakılmış yani
Anladım canım duymamıştım benBende 2-3gunde yapılır diye okumuştum.
Sormuşlar sonra diye
Gazi bilmemde 4 5 gun baya buyuk tuvalete cikamiyosun zorlarsan sıkıntı 6 dikise ragmen cok agrim oldu gazida geldikce saldim doguma kac gun oldu dikisim hala dusmedi agrimda oluyo parola devamNormal dogumdan sonra da gaz cikarmak gerekiyor mu? Yoksa sezeryana ozel bir sey mi bu cahilligime verin
Sirt ustu yatir surekli aynen sivri duruyoYav benim bebemin kafası sivrildi sağa sola yatmaktan.baksanıza bir tuhaf duruyor. Düzelir mi?
Aaa hic bilmiyordum. Gecmis olsun en kisa surede duzelir insallahGazi bilmemde 4 5 gun baya buyuk tuvalete cikamiyosun zorlarsan sıkıntı 6 dikise ragmen cok agrim oldu gazida geldikce saldim doguma kac gun oldu dikisim hala dusmedi agrimda oluyo parola devam
Demi ya. Kusar boğazına kaçar diye yatıramıyorum korkuyorum.Sirt ustu yatir surekli aynen sivri duruyo
Dikişlerde sorun olsa batma da olmalı benceBenim regl gibi agir kanamam 2-3 gune bitmisti, sariya donmustu kanama ve tamamen kesilmisti. Dun aksamdan beri yine regl gibi kanuyorum. Aralikli kanama normal mi? Yoksa kizimi kucagima almak icin kaldirmak suretiyle icerideki dikislerime bir sey yapmis olabilir miyim?
Duzeliyor zamanla. Sezaryenle dogan bebeklerin kafa sekilleri cok duzgun oluyor. Saga sola yatirmaktan uzuyor haklisin ama bir bakmissin duzelmis oluyor. Benim doktor ayaklandiklarinda sekli duzeliyor takilma demisti bana. Hakli ciktiYav benim bebemin kafası sivrildi sağa sola yatmaktan.baksanıza bir tuhaf duruyor. Düzelir mi?
Benimki de oyle artti yogun ve kirmizi. Normal diye hatirliyorum ara ara kahve sari gunde bi kac damla ara ara yogunlasiyo bitene kadarBenim regl gibi agir kanamam 2-3 gune bitmisti, sariya donmustu kanama ve tamamen kesilmisti. Dun aksamdan beri yine regl gibi kanuyorum. Aralikli kanama normal mi? Yoksa kizimi kucagima almak icin kaldirmak suretiyle icerideki dikislerime bir sey yapmis olabilir miyim?
Bir kereden bir şey olmaz artık geçmiş zaten zamanı geri alamayacağına göreKızlar elim yandı, buz geçirmeyince silverdin sürdüm. Hiç bakmadım prospektusune fln. Sonradan aklıma geldi bi bakıyım dedim, hamileliğin son haftalarında kullanılmamalıdır diyo, panik oldum. Bilginiz var mı
Ay benim doktordan bir tane daha. Valla baştan doktorunla konuş canım, doğal olarak başlar her şey yolunda ilerlerse ne ala ama benimki gibi aşırı mudahaleli bir normal doğum çabası çok gereksiz. De ki ya doğal doğum ya sezaryen, normal diye alt tarafımda dikiş olacağına karnımı sen düzgünce kesDoğru Söylüyorsun hepsi farklı canım inşallah kolay olur.hepsi bebiş oğluşum için evet ama ya benim manyak doktor çarşı her şeye karşı gibi epidurale de karşıdua edin bana ya kurbanlık koyun gibi hissediyorum kendimi bu kadar tırsmıyordum
Bana doktor bir hafta sonra kullanabilirsin dedi.Sezaryen ile doğum yapan annişler korse kullanmaya başladınız mı? Ben korkuyorum sarmaya göbeğimi hala. Sanki içi acıyor gibi geliyor. Ama geçte kalmak istemiyorum
Aslinda ni noktada zonklama sizlama oluyor. Rahim toparlaniyor diye dusunuyordum her acidiginda. Oyle dayanilmayacak bir aci degil. Allah korusun dikise bir sey olsa yerimde duramam di mi?Dikişlerde sorun olsa batma da olmalı bence
Canim duzelir gunduz uyanik saatleri arttikca sirtustu kafa yastigina yatir uyurken bi sag bi sol. Bi akc ay suruyo o sekillendirme isiDemi ya. Kusar boğazına kaçar diye yatıramıyorum korkuyorum.düzelir mi yatırsam peki?
Tabi canım allah korusun dikiş açılsa mahfeder seni. Sen kızı taşıdın ya baskı oldu ondan arttı kanaman bence.Aslinda ni noktada zonklama sizlama oluyor. Rahim toparlaniyor diye dusunuyordum her acidiginda. Oyle dayanilmayacak bir aci degil. Allah korusun dikise bir sey olsa yerimde duramam di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?