2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok muhtemelen ben yapıcam haftaya daha doktora bir kontrole gidicem de , karar vericez de falan uzun iş

Besle besle ne kadar kaka o kadar iyi sarılık için, amiinn,

Yav benim bebemin kafası sivrildi sağa sola yatmaktan. baksanıza bir tuhaf duruyor. Düzelir mi?

Eklentiler

• 16606701002044779528025331123946.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 84
Normal dogumdan sonra da gaz cikarmak gerekiyor mu? Yoksa sezeryana ozel bir sey mi bu cahilligime verin
Gazi bilmemde 4 5 gun baya buyuk tuvalete cikamiyosun zorlarsan sıkıntı 6 dikise ragmen cok agrim oldu gazida geldikce saldim doguma kac gun oldu dikisim hala dusmedi agrimda oluyo parola devam

Benim regl gibi agir kanamam 2-3 gune bitmisti, sariya donmustu kanama ve tamamen kesilmisti. Dun aksamdan beri yine regl gibi kanuyorum. Aralikli kanama normal mi? Yoksa kizimi kucagima almak icin kaldirmak suretiyle icerideki dikislerime bir sey yapmis olabilir miyim?

Dikişlerde sorun olsa batma da olmalı bence

Yav benim bebemin kafası sivrildi sağa sola yatmaktan. baksanıza bir tuhaf duruyor. Düzelir mi?
Duzeliyor zamanla. Sezaryenle dogan bebeklerin kafa sekilleri cok duzgun oluyor. Saga sola yatirmaktan uzuyor haklisin ama bir bakmissin duzelmis oluyor. Benim doktor ayaklandiklarinda sekli duzeliyor takilma demisti bana. Hakli cikti

Benimki de oyle artti yogun ve kirmizi. Normal diye hatirliyorum ara ara kahve sari gunde bi kac damla ara ara yogunlasiyo bitene kadar

Bir kereden bir şey olmaz artık geçmiş zaten zamanı geri alamayacağına göre Şimdi nasıl yanığın? Annemin kolu geçenlerde çok kötü yandi. Kudret narı baya iyi geldi. Bir de ısınmış zeytinyağı+balmumu ya da normal mum karışımı da baya etkili oldu. İçine penesilin tozu da kattık sonradan öyle çok daha iyi etki etti.
Ay benim doktordan bir tane daha. Valla baştan doktorunla konuş canım, doğal olarak başlar her şey yolunda ilerlerse ne ala ama benimki gibi aşırı mudahaleli bir normal doğum çabası çok gereksiz. De ki ya doğal doğum ya sezaryen, normal diye alt tarafımda dikiş olacağına karnımı sen düzgünce kes İlk doğumum cahilliğime geldi mahvoldum sezaryenden beş beterdi, 5. Gün oğlumu yoğun bakımdan çıkarırken tekerlekli sandalyeyle çıkmıştım yanına. Bunda sezaryen olduğum halde 5. Gün doktor ve resmi evraklar için 7 saat dışarda kaldım zorlandım tabi ama durabildik yani ilkinde normal.olmasina ragemn imkansızdı.

Benim suyum geldi 3 gün boyunca sanci yok, suni sancıyı dayadilar çıldırıyorum ağrıdan 1 saatte 1 cm anca açıldı alt tarafım komple varis, ödem, pişik bebeğin enfeksiyon riski de gitgide artıyor ama doktor hala normal doğurtma derdinde. Bu sefer kül yutmadım tabi Epidural istedim yine sonu sezaryen olabilir dedi o zaman Sezaryen dedim ısrar ettim bir dövmediği kaldı Ama iyi ki sezaryen olmuşum bebişimle eve geldim, müdaheleli normal doğumdan çok daha az sıkıntım oldu. Sezaryan canmış gerisi heyecanmış
Sezaryen ile doğum yapan annişler korse kullanmaya başladınız mı? Ben korkuyorum sarmaya göbeğimi hala. Sanki içi acıyor gibi geliyor. Ama geçte kalmak istemiyorum
Bana doktor bir hafta sonra kullanabilirsin dedi.

Dikişlerde sorun olsa batma da olmalı bence
Aslinda ni noktada zonklama sizlama oluyor. Rahim toparlaniyor diye dusunuyordum her acidiginda. Oyle dayanilmayacak bir aci degil. Allah korusun dikise bir sey olsa yerimde duramam di mi?

Aslinda ni noktada zonklama sizlama oluyor. Rahim toparlaniyor diye dusunuyordum her acidiginda. Oyle dayanilmayacak bir aci degil. Allah korusun dikise bir sey olsa yerimde duramam di mi?
Tabi canım allah korusun dikiş açılsa mahfeder seni. Sen kızı taşıdın ya baskı oldu ondan arttı kanaman bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…