2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde öyleyiz aşırı çok yiyor benim sıpa doyduğunu mu anlamıyor acaba diye düşünüyorum. O uykuya dalıyor ben uyuyamıyorum bu sefer kusarmı diye
15 dk önce uyudu ama 15 dk sonra tekrar emmesi lazim gozlerimden uyku akiyor ama dalamiyorum laktamaxi eczaneden mi aldin Canim

O çayı her gün bir bardak içiyorum ama çok etkisini göremedim daha mı çok içmem gerekiyor acaba
Sabah akşam 2 kez iç ve sakin ol. Sütün var merak etme, sut bitince meme beyine mesaj yolluyorum, 3 saatte 1 süt oluşuyor aslında. Oluşan süt, oksitosin hormonu ile memeden akar. O yuzdenn sakinles ve oksitosin mesajını deneyebilirsin cnm.

Bizde öyleyiz aşırı çok yiyor benim sıpa doyduğunu mu anlamıyor acaba diye düşünüyorum. O uykuya dalıyor ben uyuyamıyorum bu sefer kusarmı diye
Yan yatır bebeği, sirtina havluyu durum yap destek koy dönmesin. Böyle olunca arada kussa da sorun yok, ağzından yan olduğu için akar gider

Saat başı 30 ml çıkmıyor bence uyuyamadığında veriyorum sürekli memeyi ama ne kadar içiyodur ne kadar sütüm var bilemiyorum
Çıkmadığını hissettiğin an ver 30 ml o zman. En iyi sen bilirsin bence senin anladıgın dogrudur. Bu annelik zaten tamamen içgüdü meselesi

Evet evwt olabilir biz de gaz cıkarmadıpımızda uykuya dalamıyor oglum, cıkarınca hemen uyuyor

bebeğim sürekli sallanmak ya da kucakta olmak istiyor gündüzleri uyuyor geceleri uyanık 2 den beri uğraşıyorum uyumuyor gündüz uykusunu nasıl engellerim bilemiyorum daha minik oyun oynayamazsın konuşsan bi yere kadar uykusuzluktan olecem artık

Elektrikli ana kucağına koyuyorum ben, gündüz uykusu engellenem3z daha çok küçük yenidogan o.agzina emzik ver, yatakta pispisle kucağında değil cnm.

Bir de gece gazini daha az alıyor olabilir misin

Benimki de gündüz uyuyo kayınvalidem oğlumun ikielinden tutuyor çaprazlama açıp kapatıyor kollarını yukarı aşağı yavaş yavaş nazik bi şekilde kaldırıp indiriyor anlatabildim mi bilmiyorum egzersiz gibi kollarımızı basımızsn yukarı sonra aşağı sonra yanlara açıyor sonra çaprazlama kapatıyor bu hareketler biraz uykusunu açıyor. Ben hafif bi nemli bezle koltuk altını siliyorum o zmn da uyanıyor

Aa gerçektenmi çok sevindim, nasıl ilaçlamı? Bizim bebede uyumuyor 3gündü eşim delirmiş
Maflor kullanıyoruz çok iyi geldi bize. Şükür düzene girdi artık. Şimdi de gündüzleri uyumak istemiyor. Gözleri kıpkırmızı küçücük kalmış ama yok yani uyumuyor
Küçük ergenler işte
Haha aynen
K Kacinkurrasii humana stil tea cayi da işe yarıyor bence. Onu içtiğim gün sagma ihtiyacı duyuyorum ben, bebek sinirki içtiğinden memwde ağrı yapıyor
Evet bende o çaydan çok memnunum. Hemen süt yapıyor bende de
Amin amin cümlemize canım

Bizimkide öyle Niye uyumazki bu bebeler, bizde gazdan diyorum ben. 4-5gündür böyle olduk. Doktorumuzda bu haftada sancı ve ağrısı pikde bebeğin dedi
Bir geçseydi artık

Ah bu bebeler Hepsi aynı bunların. Gerçi biz gündüzde uyumuyoruz artık. Ama kucaktan bıktım( bel fıtığı olacam artık. Bende hem açım hem uykusuz hem bakımsız

Bizimkide öyle Niye uyumazki bu bebeler, bizde gazdan diyorum ben. 4-5gündür böyle olduk. Doktorumuzda bu haftada sancı ve ağrısı pikde bebeğin dedi
Bir geçseydi artık
Valla ben heyecanla 3. Ayı bekliyorum. Dün öyle zor uyuttum ki normal de akşam 6 da uyuyan çocuk 9.30 gibi zor uyudu. Eşime dedim uyu bu kalk bizde yatalım. Dinleyemiyoruz günlerdir hiç.

Ah bu bebeler Hepsi aynı bunların. Gerçi biz gündüzde uyumuyoruz artık. Ama kucaktan bıktım( bel fıtığı olacam artık. Bende hem açım hem uykusuz hem bakımsız
Bizde gündüz uyumuyoruz. Hayır uyumuyor tamam ama sürekli bi ağlama mızırdanma memnuniyetsizlik... hep kucak istiyor sallanmak istiyor.

Bizde gündüz uyumuyoruz. Hayır uyumuyor tamam ama sürekli bi ağlama mızırdanma memnuniyetsizlik... hep kucak istiyor sallanmak istiyor.
Bizimkisi yüksek sesle bağırarak ağlamayı öyrendi Sanki etini kesiyorlar çoçuğun
Dünde hava alsın diye dışarı çıkardık arabada bile oturmadı. Eşimde diyorki arabayı gezdirmeye çıkarmışız

Büyük ihtimalle. Israr ile kucağa almayın ağlayınca beşik sallamayın dememe rağmen dinletemedim şimdi ben uğraşıyorum işte
Hava nasıl orda canım? Bari hava serindir umarım. Kayseriyi soğuk hava tərk edib kaçmış galiba Belki ondan hüzürsüz diyorum bu çoçuk

Hava nasıl orda canım? Bari hava serindir umarım. Kayseriyi soğuk hava tərk edib kaçmış galiba Belki ondan hüzürsüz diyorum bu çoçuk
Kesin ondan. Ben oda oda serinlige kaciriyorum. Bi an once serinlese keske. Eskiden bu kadar sicak.olmazdi kayseri binde cati katindayim nefes alamiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…