Bizimkisi yüksek sesle bağırarak ağlamayı öyrendiSanki etini kesiyorlar çoçuğun
Dünde hava alsın diye dışarı çıkardık arabada bile oturmadı. Eşimde diyorki arabayı gezdirmeye çıkarmışız
Valla hepsi aynı ya.Hava nasıl orda canım? Bari hava serindir umarım. Kayseriyi soğuk hava tərk edib kaçmış galibaBelki ondan hüzürsüz diyorum bu çoçuk
Ceylan özdemir tarık oźdemirRowlet canim instagramim yok bi bakarmisin atanın ailesi ne paylasmis sana zahmet
Allah ailesine sabırı cemil versin.Arkadaslar ata ozdemir melek oldu ata mikrosefali ve epilepsi hastasiydi ailesi paylasim yapmis bi cocugumuz daha melek oldu malesef
Aynı durum bizde de varBizde gündüz uyumuyoruz. Hayır uyumuyor tamam ama sürekli bi ağlama mızırdanma memnuniyetsizlik... hep kucak istiyor sallanmak istiyor.
Ben bulaşığı zor yıkıyorum ev toplamayı düşünemiyorum bileValla hepsi aynı ya.bayılacam şimdi yine başladı benim mesai evi 3 ayda toparlayamam ben böyle giderse. Akşamları çok serin ama gündüzleri de çok sıcak. Çocuk nemli aşırı sıcak ortamdan böyle bir yere gelince afalladı.
Her şu an böyleKesin ondan. Ben oda oda serinlige kaciriyorum. Bi an once serinlese keske. Eskiden bu kadar sicak.olmazdi kayseri binde cati katindayim nefes alamiyoruz
Baktm ben. Dun iyiymis kotulendigini farkedip hastaneye goturmusler. Kalbi durmus 40 dakka ugrasmis dondurmusler ama sonra vefat etmis. Bugun cenazesi kalkicakmis. Allah rahmet etsin ailesine sabir versin.Ceylan özdemir tarık oźdemir
İlk çocugum usluydu ikinci kolikti ama inan geçiyor daha düzeni kuramadık. 2 aylık olunca herşey yoluna girecek sen nezaman kalkacağını ne istediğini algılıyacaksın biraz vakit kendini strese sokma hepsi geçiyor. Oglum kolikken bidaha bebege tövbe demiştim ama şimdi kızımla başka dünyaya bakmaya çalışıyoruz. Gece 5 te kalktı gözü açık uyumuycam diye direniyor mama verdim meme verdim gaz masajı yaptım en sonunda kakasını yaptı derdi kaka yapmakmış sonra uyudu. 1 saat o tatlı uykunun içinde kaka derdine düştük.Ben ilk cocukta zorlanıyorum... Yenidogan uyur, uyandır dediler kendi zırt zırt uyanıyor. 3 saatlik uyku beslenme dongusunu birleştirip az uyuyor, memede saatler geçirmek istiyor en son (emzik ile cozduk), kabızlık çıktı gazin yanına ek, ağrısından morarircasina ağlıyor, devamlı evdeyim hastane dışında, bir parka gittik geçen gün kesmedi beni, bakımsız, memesi devamlı disarda bebek pesind3le koşuyorum. Lohusa depresyonu kapida çok bunaldım. Kaldı ki öyle zor zamanlar geçirdim ki kayıplarım vardı, oğlumu öyle bekliyordum gözüm kapali. Ama simdi o aglayinca, elimden bsey gelmeyince onunla aglayasim var.
Benim çocuk mu zor, yoksa normali mi bu nasıl atlattınız 2.cocugu olan arkadaşlarım
Günde 6 7 bez değişiyorsa doyuyor cnm
Bebeklerin mid4 kapasitesi, bırakıyorum buraya
Ya valla dişlerimi sıkıyorum sinirden.Aynı durum bizde de varuyanıkken hiçbir derdi yokken de hep bir ağlama hali.. ya yavrum azıcık etrafına bak oyalan, yok illa evi tavaf edecek.
Yoldan geldik mecbur toplayacağım heryer heryerdeBen bulaşığı zor yıkıyorum ev toplamayı düşünemiyorum bile
Oglumun gobek komple disarda. Gazdan dolayi gobek fitigi dedi doktor. 4 ay gibi duzelir gaz bitince dediHanımlar bebeğiniz göbeği nasıl? Dışarıda olanı varmı? Benimkisi 0,5lik fıtık dediler ama bir seneye geçer dediler. Bu durumla karşılaşan oldumu? Endişe etmiyor değilim
Amin ALLAH yardım etsin ailesine sevenlerine oglenmi defnedeceklermis acabaBaktm ben. Dun iyiymis kotulendigini farkedip hastaneye goturmusler. Kalbi durmus 40 dakka ugrasmis dondurmusler ama sonra vefat etmis. Bugun cenazesi kalkicakmis. Allah rahmet etsin ailesine sabir versin.
Yarım saatlik de olsa eşinle kahve içmeye gitsen zaten fazla duramazsın istesen bile bebeği özlüyor insan yada bebekle de çıkabilirsin mama da veriyorsun ya arada o rahatlık olur emziredebilirsin yani en azından bi kere aştın mı o durumu devamı gelir bebekler kolay uyum sağlıyor aslında biz gözümüzde büyütüyoruzTerapistin de doğumu denk gelmesi çok şahaneÇok basit şeyler istediğim ve yapmakta zorlandığım aynı sen8n dediğin gibi, rahatça duş almak, kuaföre gitmek, disarda nefes almak, eskisi gibi bakımlı olmak istiyorum. Evde bu kadar uzun zaman bagli kalip evde durmak da zorladı, bebege odaklanirim, beninetkilemez saniyordum.Egzamam vardi nuksetti, suratim pul pul ve etkili ilacı kullanamıyorum kortizon var diye. Parodisi yapılan lohusa annelerin gerçek olduğuna inanamıyorum.
Diyetlik çok bseyim kalmadı, 12 kg ile girdim doğuma 4 u kaldi, 8 i gitmiş doğumda, keşke sorun kilo olsaydı, bu doğumda karnimda ciddi sarkma da oldu, buna da moralim çok bozuk. Ödem ve kilo gidince içi boş sarkan deri gibi, oysa hamilelik öncesine 4 kg kalmıştı, 2 kg i karnımda sanırım...
Bir yandan ise başlayacağım zamanı düşünüyorum, bebeğe uygun içime sinen bakici bulabilecek miyiz diye. Öbür yandan gazi kabızlığı olduğunda bsey yapamadığımda eksik hissediyorum. Çoooook uzun yazdım ama bir sürü duygu bir birine girmiş durumda
Biraz da çocuğun fitrati zorluyor sanırım beni de seni de. Ilkindaha rahatmis anlasilan cnm. Emzir mama yedir, altını tenizle ama yatağa birak ne uyur ne durur benimki. Bebeğime de üzülüyorum böyle olunca. Egzamam vardi nuksetti, suratim pul pul ve etkili ilacı kullanamıyorum kortizon var diye. Böyle karmakarışık duygularla, bekledigim gibi bir lohusalik yasayamiyorum sanırım.
Belki önemsiz gelecek ama ne makyajsız ne sac bas bakımsız olurdum. Her sey sıfırlandı, sezaryen kesigimin üzerinde sarkan bir karın, sacimin boyası geldi bebeğim durmadigindan o da yok, duşa girmek bile zor Mirune nin dediği gibi. Altımda tayt üzerimde bir memem devamlı açık tshirtle evin hep aynı yerinde oturuyorum. Kendime vakit nasıl ayiracagim bu bensiz durmayan bebeğimle.bilmiyorum. iyi hissetmeye ihtiyacım var cidden
Yarım saatlik de olsa eşinle kahve içmeye gitsen zaten fazla duramazsın istesen bile bebeği özlüyor insan yada bebekle de çıkabilirsin mama da veriyorsun ya arada o rahatlık olur emziredebilirsin yani en azından bi kere aştın mı o durumu devamı gelir bebekler kolay uyum sağlıyor aslında biz gözümüzde büyütüyoruz
Atak haftasındalar sanırım canım ilk atak 5. Haftadaymış ondan olabilir huysuzluğuBizde gündüz uyumuyoruz. Hayır uyumuyor tamam ama sürekli bi ağlama mızırdanma memnuniyetsizlik... hep kucak istiyor sallanmak istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?