2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hava nasıl orda canım? Bari hava serindir umarım. Kayseriyi soğuk hava tərk edib kaçmış galiba Belki ondan hüzürsüz diyorum bu çoçuk
Valla hepsi aynı ya. bayılacam şimdi yine başladı benim mesai evi 3 ayda toparlayamam ben böyle giderse. Akşamları çok serin ama gündüzleri de çok sıcak. Çocuk nemli aşırı sıcak ortamdan böyle bir yere gelince afalladı.

Ben bulaşığı zor yıkıyorum ev toplamayı düşünemiyorum bile

Kesin ondan. Ben oda oda serinlige kaciriyorum. Bi an once serinlese keske. Eskiden bu kadar sicak.olmazdi kayseri binde cati katindayim nefes alamiyoruz
Her şu an böyle Agustos canımdan bıktırdı beni( birde bizim buralar tramvay inşaatı gidiyor tozdan kapıyı pencereyide açamıyoruz Ah bir 4aylık olsakda rahatlasak

İlk çocugum usluydu ikinci kolikti ama inan geçiyor daha düzeni kuramadık. 2 aylık olunca herşey yoluna girecek sen nezaman kalkacağını ne istediğini algılıyacaksın biraz vakit kendini strese sokma hepsi geçiyor. Oglum kolikken bidaha bebege tövbe demiştim ama şimdi kızımla başka dünyaya bakmaya çalışıyoruz. Gece 5 te kalktı gözü açık uyumuycam diye direniyor mama verdim meme verdim gaz masajı yaptım en sonunda kakasını yaptı derdi kaka yapmakmış sonra uyudu. 1 saat o tatlı uykunun içinde kaka derdine düştük.

Hanımlar bebeğiniz göbeği nasıl? Dışarıda olanı varmı? Benimkisi 0,5lik fıtık dediler ama bir seneye geçer dediler. Bu durumla karşılaşan oldumu? Endişe etmiyor değilim

Hanımlar bebeğiniz göbeği nasıl? Dışarıda olanı varmı? Benimkisi 0,5lik fıtık dediler ama bir seneye geçer dediler. Bu durumla karşılaşan oldumu? Endişe etmiyor değilim
Oglumun gobek komple disarda. Gazdan dolayi gobek fitigi dedi doktor. 4 ay gibi duzelir gaz bitince dedi

Baktm ben. Dun iyiymis kotulendigini farkedip hastaneye goturmusler. Kalbi durmus 40 dakka ugrasmis dondurmusler ama sonra vefat etmis. Bugun cenazesi kalkicakmis. Allah rahmet etsin ailesine sabir versin.
Amin ALLAH yardım etsin ailesine sevenlerine oglenmi defnedeceklermis acaba

Yarım saatlik de olsa eşinle kahve içmeye gitsen zaten fazla duramazsın istesen bile bebeği özlüyor insan yada bebekle de çıkabilirsin mama da veriyorsun ya arada o rahatlık olur emziredebilirsin yani en azından bi kere aştın mı o durumu devamı gelir bebekler kolay uyum sağlıyor aslında biz gözümüzde büyütüyoruz

Kızlar bebeğim 26 günlük bir hafta yoğun bakımda kaldi yatırmadan önce gaz sorunumuz falan yoktu 2 3 gündür çıktı ama kolik bebek gibi ne uyuyor ne uyutuyor ağlaması yok Ama sürekli ıkınıyor damlalar ise yaramadı ne önerirsiniz rezene çayı duydum ama evde kendim yapabilir miyim bilemedim başka ne verebilirim rahatlaması için

Parka gittik hastane dışında akşam bir yarım saat ama kesmedi biraz normale dönse hayat hem günlük hayat hem de uykusuzluk geçerse adapte olacağım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…