2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

K Kacinkurrasii humana stil tea cayi da işe yarıyor bence. Onu içtiğim gün sagma ihtiyacı duyuyorum ben, bebek sinirki içtiğinden memwde ağrı yapıyor
Sağma derken bu konuda hiç bilgim olmadığı için soruyorum. Şimdi pompa ile satıyorsun. Sütü poşeti ile dolaba koyuyorsun. Normal gözüne buzluk değil dimi. Sonra kullanacağın zaman çıkartıp poşetle oda sıcaklığına gelince biberona koyup veriyorsun dimi ısıtma olmuyor. Dimi. Peki şimdi sagdigin sütü poşetle dolapta ne kadar süre tutuyorsun.

Ben buzluğa atmadım daha hiç. Sarılık muhabbetinden doktor meme +mama demişti, sütünu sagarsan eğer mama yerine kendi sutunu kasık biberonla ver arada dedi. Buzdolabına koyuyorum sagip süt saklama kutusuyla, sonra ısıtıp kasik biberonla veriyorum. Buzdolabinda 3 gün, buzlukta 3 ay saklanabiliyor. Hemen kullanacağım için poşeti ziyan etmediyprum

Kızlar çemen otu tohumu aldım nasıl kullanacağız eski mesajlarda görmüştüm ama tam hatırlayamıyorum tekrar yazar mısınız

Kızlar bebeğimin burun tıkanıklığına çözüm bulamadım sümüğü kuruyor ve farkettim ki benim bile burnum tıkanıyor çok nemsiz galiba ev. Oda nemlendirici almayı düşünüyorum önerdiğiniz bir model var mı ya da alırken şuna dikkat et diyeceğiniz birşey?

Bizde de var doktor bisey yapmiycaz kendisi geçecek dedi.gobek deliği top gibi dışarda bizim

Bugün doktor kontrolünde göbek fıtığımız olduğunu öğrendik kendiliğinden geçer dedi doktor .. sizlerde de var mı ..
Aaaa o göbek fıtığı mıymış? Hale Deniz'in de göbeği dışarı pörtlemiş gibi. Zamanla düzelecek herhalde.
Kızlar benşm bebe 2 gündür emerken boğulacak gibi oluyo öksürüyo korkutuyo beni niye olabilir
Süt tazdikli geliyordur. Geriye yaslanarak ve meme ucunu C şeklinde değil de işaret ve orta parmağını makas şeklinde yaparak tutarsan boğazına kaçması azalabilir.
Yarım kundak yapsan yani kollarını battaniyeyle yana sıkıştırsan rahat eder aslında. Benim kız asla istemiyor kundağı ama sürekli irkilerek kendini uyandırıyor. Yatarken elimin teki hep üstünde güvende hissetmesi için. Kundak kabul etse ikimiz de rahat edicez.

Sütün tadını değiştirdiğini nasıl anladın canım? S Semasimo çemen otu tohumu değiştiriyor mu gerçekten, bende içiyorum şuan sütte bi değişiklik yok sanırım
Ben bayadir içiyorum değiştiriyorsa da içmeye başladımdan beri Hale Deniz'in emmesinde bir değişiklik olmadı. Yediğimiz içtiğimiz şeyler sütümüzün tadını değiştiriyordur illa ki çünkü emzirirken annenin yediği şeylerin çocuğun damak tadını oluşturduğuna dair çalışmalar var. Kimyon da değişirir mesela,önemli olan değiştirip değiştirmemesi değil bebeğin o aromadan rahatsız olup olmaması.

Aynen buzluk için henüz erken bende birinci ayı mama meme ile geçirdim bundan sonra geceleri en azindan gogusumden bı iki alıp sütü uyuyakaliyor en azinda biberonla sagdigim sütü veririm daha çok daha çabuk emer. Uyuya kalmaz. Gogusum dolmaz. Aynı gün akşamı için yine sahip poşete koymama gerek var mı yoksa sütü sayıp biberona koyup dolaba koysam gece ılık versem olur mu

Ilki 1 hafta ataklarin. Sonra uzuyo sarilar atak haftalari

Eklentiler

• Screenshot_20220904-152215_The Wonder Weeks.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 78
Dolaba derken buzdolabına sanırım? Sütü sagip biberona (biberonun kapai varsa eger) boşaltıp buzdolabinda bekletebilirsin, vereceğin zaman ısıtirsın sadece. Poset tek kullanimlik, poşete koymana değmez bence benim gibi kullanacaksın. Ben pompa ile uyumlu aşağıdakilerden almıştım, sonra kasık biberonla döküyordum. Sagdigin sütü kullanmayacağın biberona (kapağı varsa, buzdolabinda acik olmamali anne sutu) koyup buzdolabinda saklayabilirsin, vereceğin zaman isitmasi kalır sadece

Bende lansinoh un biberonu var aynı zamanda pompasıni sipariş ettim. Kapaklı biberonu da aynı akşam için aynı görevi görmez mi.

Ya kızlar benim oğlanın sesi değişti ağlarken tiz çıkıyor. Bu gece genzi dolmuş burnunu temizledik nefes almasında emmesinde sorun yok ama hep tıs sesi geliyor belli içeride sümük var. Doktorumuzla görüştüm yutkununca yada öksürünce kaybolur hırıltı sesi normal. Ateş öksürük olursa haberleşelim dedi. Ama insan üzülüyor ya onun sesini böyle duyunca, hiç bişey yapamıyosun geçmesi için sabah serum yaptık çıkmadı tekrar deneyeceğiz. Sık sık yapmanın zararı yok değil mi ? Doktor yapın dedi

Ben çok az kullanıyorum bez ya doymuyormu acaba benimki 6-7 anca olmuyor bile

Kızlar dikiş yerim yapıştırma bugün zorlandım biraz ve daha demin dikiş yerimden bi bölüme kan değmiş çok değil ama nohut büyüklüğünde birşey olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…