- 22 Ocak 2015
- 1.206
- 842
- 123
- 33
Sağma derken bu konuda hiç bilgim olmadığı için soruyorum.K Kacinkurrasii humana stil tea cayi da işe yarıyor bence. Onu içtiğim gün sagma ihtiyacı duyuyorum ben, bebek sinirki içtiğinden memwde ağrı yapıyor
Ay evet bi uygulama indirdim onda da öyle yazıyor.Atak haftasındalar sanırım canım ilk atak 5. Haftadaymış ondan olabilir huysuzluğu
Ben buzluğa atmadım daha hiç. Sarılık muhabbetinden doktor meme +mama demişti, sütünu sagarsan eğer mama yerine kendi sutunu kasık biberonla ver arada dedi. Buzdolabına koyuyorum sagip süt saklama kutusuyla, sonra ısıtıp kasik biberonla veriyorum. Buzdolabinda 3 gün, buzlukta 3 ay saklanabiliyor. Hemen kullanacağım için poşeti ziyan etmediyprumSağma derken bu konuda hiç bilgim olmadığı için soruyorum.Şimdi pompa ile satıyorsun. Sütü poşeti ile dolaba koyuyorsun. Normal gözüne buzluk değil dimi. Sonra kullanacağın zaman çıkartıp poşetle oda sıcaklığına gelince biberona koyup veriyorsun dimi ısıtma olmuyor. Dimi. Peki şimdi sagdigin sütü poşetle dolapta ne kadar süre tutuyorsun.
İnsallah hepimiz içinParka gittik hastane dışında akşam bir yarım saat ama kesmedibiraz normale dönse hayat hem günlük hayat hem de uykusuzluk geçerse adapte olacağım insallah
Uygulamanın adı neydiAy evet bi uygulama indirdim onda da öyle yazıyor.
İnşa Allah düzelsinOglumun gobek komple disarda. Gazdan dolayi gobek fitigi dedi doktor. 4 ay gibi duzelir gaz bitince dedi
Ne zaman geçer bu ataklarıAtak haftasındalar sanırım canım ilk atak 5. Haftadaymış ondan olabilir huysuzluğu
Bizde de var doktor bisey yapmiycaz kendisi geçecek dedi.gobek deliği top gibi dışarda bizim
Aaaa o göbek fıtığı mıymış? Hale Deniz'in de göbeği dışarı pörtlemiş gibi. Zamanla düzelecek herhalde.Bugün doktor kontrolünde göbek fıtığımız olduğunu öğrendik kendiliğinden geçer dedi doktor .. sizlerde de var mı ..
Süt tazdikli geliyordur. Geriye yaslanarak ve meme ucunu C şeklinde değil de işaret ve orta parmağını makas şeklinde yaparak tutarsan boğazına kaçması azalabilir.Kızlar benşm bebe 2 gündür emerken boğulacak gibi oluyo öksürüyo korkutuyo beni niye olabilir
Yarım kundak yapsan yani kollarını battaniyeyle yana sıkıştırsan rahat eder aslında. Benim kız asla istemiyor kundağı ama sürekli irkilerek kendini uyandırıyor. Yatarken elimin teki hep üstünde güvende hissetmesi için. Kundak kabul etse ikimiz de rahat edicez.Sorum var kızlar. Sürekli korkuyor sürekli irkiliyor uykusundan uyanıyor. Öyle korkuyorki gözleri fal taşı gibi açılıyor eller havaya kalkıyor filan arada olurdu ama bugün çok oldu tam dalıyor uykuya korkuyla kalkıyor iki dakikada
Ben bayadir içiyorum değiştiriyorsa da içmeye başladımdan beri Hale Deniz'in emmesinde bir değişiklik olmadı. Yediğimiz içtiğimiz şeyler sütümüzün tadını değiştiriyordur illa ki çünkü emzirirken annenin yediği şeylerin çocuğun damak tadını oluşturduğuna dair çalışmalar var. Kimyon da değişirir mesela,önemli olan değiştirip değiştirmemesi değil bebeğin o aromadan rahatsız olup olmaması.
En fazla 1 hafta sürüp geçer yazıyor intette ama ben tecrübe etmedim henüz 10 gün erken doğdu bebeğim o yüzden bikaç gün var sanırım bizim atağımızaNe zaman geçer bu atakları
Aynen buzluk için henüz erken bende birinci ayı mama meme ile geçirdim bundan sonra geceleri en azindan gogusumden bı iki alıp sütü uyuyakaliyor en azinda biberonla sagdigim sütü veririm daha çok daha çabuk emer. Uyuya kalmaz. Gogusum dolmaz. Aynı gün akşamı için yine sahip poşete koymama gerek var mı yoksa sütü sayıp biberona koyup dolaba koysam gece ılık versem olur muBen buzluğa atmadım daha hiç. Sarılık muhabbetinden doktor meme +mama demişti, sütünu sagarsan eğer mama yerine kendi sutunu kasık biberonla ver arada dedi. Buzdolabına koyuyorum sagip süt saklama kutusuyla, sonra ısıtıp kasik biberonla veriyorum. Buzdolabinda 3 gün, buzlukta 3 ay saklanabiliyor. Hemen kullanacağım için poşeti ziyan etmediyprum
Dolaba derken buzdolabına sanırım? Sütü sagip biberona (biberonun kapai varsa eger) boşaltıp buzdolabinda bekletebilirsin, vereceğin zaman ısıtirsın sadece. Poset tek kullanimlik, poşete koymana değmez bence benim gibi kullanacaksın. Ben pompa ile uyumlu aşağıdakilerden almıştım, sonra kasık biberonla döküyordum. Sagdigin sütü kullanmayacağın biberona (kapağı varsa, buzdolabinda acik olmamali anne sutu) koyup buzdolabinda saklayabilirsin, vereceğin zaman isitmasi kalır sadeceAynen buzluk için henüz erken bende birinci ayı mama meme ile geçirdim bundan sonra geceleri en azindan gogusumden bı iki alıp sütü uyuyakaliyor en azinda biberonla sagdigim sütü veririm daha çok daha çabuk emer. Uyuya kalmaz. Gogusum dolmaz. Aynı gün akşamı için yine sahip poşete koymama gerek var mı yoksa sütü sayıp biberona koyup dolaba koysam gece ılık versem olur mu
Bende lansinoh un biberonu var aynı zamanda pompasıni sipariş ettim. Kapaklı biberonu da aynı akşam için aynı görevi görmez mi.Dolaba derken buzdolabına sanırım? Sütü sagip biberona (biberonun kapai varsa eger) boşaltıp buzdolabinda bekletebilirsin, vereceğin zaman ısıtirsın sadece. Poset tek kullanimlik, poşete koymana değmez bence benim gibi kullanacaksın. Ben pompa ile uyumlu aşağıdakilerden almıştım, sonra kasık biberonla döküyordum. Sagdigin sütü kullanmayacağın biberona (kapağı varsa, buzdolabinda acik olmamali anne sutu) koyup buzdolabinda saklayabilirsin, vereceğin zaman isitmasi kalır sadece
Lansinoh Süt Saklama Şişeleri 4 Adet - ebebek
Lansinoh Süt Saklama Şişeleri 4 Adet uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Niye uzuyorkiIlki 1 hafta ataklarin. Sonra uzuyo sarilar atak haftalari
Ben çok az kullanıyorum bez ya doymuyormu acaba benimki 6-7 anca olmuyor bileKızlar günde ortalama kaç bez kullanıyorsunuz . Bizim 15-20 arası gidiyor. Ve bugün memeden yarım saatte bir ayrıldı hep meme deydi desem yeri ve aşırı idrar yaptı bugün normal mi ya. Yarım saatte bir çiş yapıyor nerdeyse
Benimkide böyle hep ağlama ıkınma mızmızlanma bazen korkuyorum bi sıkıntı mı var diye herkesinki böyle galibaAynı durum bizde de varuyanıkken hiçbir derdi yokken de hep bir ağlama hali.. ya yavrum azıcık etrafına bak oyalan, yok illa evi tavaf edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?