Benimki de ayni karni tok uykuya dalamiyor meme vercem diye aglata aglata cocugun ayarini kaçirdim benOf bende çileden çıkıyorum gerçekten. Çok yoruldum aşırı yoruldum hem ruhen hem fiziken aşırı yorgunum... Sabahtan bu yana ağlıyor sürekli ağlıyor hiç uyumadı. Drrdi ne anlamıyorum
Valla az once kasik biberona pes edip 60 cc mamayi bastim agzina biberonla sustu rahatladim once benim kendimi rahatlatmam lazim sütüm azaldi stresten resmen bi kac gun süre vercem tekrar denicemBen biberon verince benm oglan da memede ciglik kiyamet. Hemen reddediyo
parmakla edsnin videosu falan var mi ya merak ettim kolay mi ben çok sabirsizimEmzirme danismani bana dedi ki parmakta eds yap 10 15 ml emdikten sonra memeyi alir. Oyle oyle alisti emiyo suan
Canim cok basit tabi ki var videosuBenimki de ayni karni tok uykuya dalamiyor meme vercem diye aglata aglata cocugun ayarini kaçirdim ben
Valla az once kasik biberona pes edip 60 cc mamayi bastim agzina biberonla sustu rahatladim once benim kendimi rahatlatmam lazim sütüm azaldi stresten resmen bi kac gun süre vercem tekrar denicem
Kızlar size bir sorum olacak, sizce 7-8 günlük bir bebek bir ögünde kaç ml anne sütü içmeli? Şuan 3.5 kg, çok fazla sütüm yok ama bi memeyi içip uykuya dalıyor hemen 2. Yi içiremiyorum. Tek memeden 30 ml geldiğini varsayıyorum doyması imkansız geliyor bana :/
Bence doyuyodur çiş takibi yap canim
parmakla edsnin videosu falan var mi ya merak ettim kolay mi ben çok sabirsizim
Saatte 30 ml düşün saat bası émziriyorsan hayli hayli yetiyordur kesinlikleKızlar size bir sorum olacak, sizce 7-8 günlük bir bebek bir ögünde kaç ml anne sütü içmeli? Şuan 3.5 kg, çok fazla sütüm yok ama bi memeyi içip uykuya dalıyor hemen 2. Yi içiremiyorum. Tek memeden 30 ml geldiğini varsayıyorum doyması imkansız geliyor bana :/
Benim oğlanda öyle nedensiz çığlık ağlama başlıyor, YouTube dan kolik müzikleri ninniler vs susturmaya çalışıyoruz , birden susuyor uyuyor. Yatağa koyalım diyoruz başlıyor tekrarDün tam 1 aylık olduk biiz. Aksam üstü ödümüzü kopardı aslan. Uyueuken birden huysuzlanarak aglamaya bir basladı her zamanki ağlama sandım. Aldım kucagıma daha cok aglamaya basladım hemen mememi actim verene kadar ortalıgı yıktı. Sanki bir yeri cok acıyormuş gibi. Memeyi asla almadı ittirdi beni daha cok daha cok agladı artık sesi cıkmaz oldu morardı aglamaktan. Yatırıyorum yok kaldırıyorum yok altını acıyorum meme veriyorum emzik veriyorum yok asla susturamadım. Babası telaştan evin odalarında amaçsızca dolasıyor ordan oraya kosturuyor adam napcaz diye. Ben desen bacaklarım tutmuyor artık cocuga bisey oldu diye. Mama hazırlamak aklıma gelmedi memeyi reddedince dedim aclık değil herhlade. O arada babası mama hazırlamıs verelim hemen dedik agzına mama değince sustu oğlum. Bi rahat nefes aldık. İçti mamayı uyudu. Neyin nesiydi bu anlayamadım
Hastanede bir kez meme ile eds yapmislardi bana.Benimki de ayni karni tok uykuya dalamiyor meme vercem diye aglata aglata cocugun ayarini kaçirdim ben
Valla az once kasik biberona pes edip 60 cc mamayi bastim agzina biberonla sustu rahatladim once benim kendimi rahatlatmam lazim sütüm azaldi stresten resmen bi kac gun süre vercem tekrar denicem
Kızlar size bir sorum olacak, sizce 7-8 günlük bir bebek bir ögünde kaç ml anne sütü içmeli? Şuan 3.5 kg, çok fazla sütüm yok ama bi memeyi içip uykuya dalıyor hemen 2. Yi içiremiyorum. Tek memeden 30 ml geldiğini varsayıyorum doyması imkansız geliyor bana :/
Bence doyuyodur çiş takibi yap canim
parmakla edsnin videosu falan var mi ya merak ettim kolay mi ben çok sabirsizim
Bizdede öyla malesef(( doktorum bu haftada koliğin zirvede olacağını söyledi. Dayanmaktan başka çaremiz yok gibi. 3ilaç değiştim bir faydası yokOf bende çileden çıkıyorum gerçekten. Çok yoruldum aşırı yoruldum hem ruhen hem fiziken aşırı yorgunum... Sabahtan bu yana ağlıyor sürekli ağlıyor hiç uyumadı. Drrdi ne anlamıyorum
Geçen gün denemiştim ama bizim kı pek etkilenmemişti. Bakalım yarın deneyeceğim tekrar.Uyku halini ikiye katliyor
Kız atak dönemleri varmış bunların çıldırtcak beniBenimki de ayni karni tok uykuya dalamiyor meme vercem diye aglata aglata cocugun ayarini kaçirdim ben
Biz gaz kaka çözdük ama şimdide uyumuyor bebe.Bizdede öyla malesef(( doktorum bu haftada koliğin zirvede olacağını söyledi. Dayanmaktan başka çaremiz yok gibi. 3ilaç değiştim bir faydası yok
Dun gece biz de esimle ikinci cocuk bizkik is degilmis diye konustuk. Tek kalmasin dedk ama cok zorlaniyorum gercekten
Ben kardes kadar gereksiz bisey yok diye dusundugum halde yaptim ikinci cocugu
Aa gerçektenmi çok sevindim, nasıl ilaçlamı? Bizim bebede uyumuyor 3gündü eşim delirmişBiz gaz kaka çözdük ama şimdide uyumuyor bebe.
Cinnet geçircem bu süt muhabbetinden istiyorlar kendileri emzirsin sanırım. Kıskanıyorlar mı neyin kafasındalar acaba vercen kv ağzına memeyi em bak var mı yok muYa kızlar selam, sizde bebislerinizi emzirirken ilk önce birden süt geliyor çocuk cuk cuk yutuyor sonrasında cekiyo cekiyo cekiyo öyle yutuyor hep ilk baştaki gibi sürekli yutkunmuyor dimi? Benim kv bu duruma takmış durumda da sütüm yok muamelesi görüyorum vallahi bıktım usandım ya
Ben de emzirmiştim ama benimki de agladı ama devamı olmadı sadecw bir kere oldu tekrarlasaydı bem de kolik mi diye düşünürdüm. Seninki her gün mü aglıyor böyleBenim oğlanda öyle nedensiz çığlık ağlama başlıyor, YouTube dan kolik müzikleri ninniler vs susturmaya çalışıyoruz , birden susuyor uyuyor. Yatağa koyalım diyoruz başlıyor tekrarinsan üzülüyor içi gidiyor ağrısı mı var anlayamıyorsunda. Açlıktan değil 1 saat önce emzirmiş oluyorum her krizde
Hayatimda yaptigim en zor sey tek basima bebek bakmakti. Lohusaligim 10 ay surdu ki benim bebegim nispeten kolaydi, bol bol uyurdu. Hamileyken yazip moral bozmak istemedim ama asil zorluk dogunca basliyor. Hamileligin bir suru zorlugu olmasina ragmen bebek sahibi olmanin en kolay kismi hamilelik. Film dogunca basliyor.Ben ilk cocukta zorlanıyorum... Yenidogan uyur, uyandır dediler kendi zırt zırt uyanıyor. 3 saatlik uyku beslenme dongusunu birleştirip az uyuyor, memede saatler geçirmek istiyor en son (emzik ile cozduk), kabızlık çıktı gazin yanına ek, ağrısından morarircasina ağlıyor, devamlı evdeyim hastane dışında, bir parka gittik geçen gün kesmedi beni, bakımsız, memesi devamlı disarda bebek pesind3le koşuyorum. Lohusa depresyonu kapida çok bunaldım. Kaldı ki öyle zor zamanlar geçirdim ki kayıplarım vardı, oğlumu öyle bekliyordum gözüm kapali. Ama simdi o aglayinca, elimden bsey gelmeyince onunla aglayasim var.
Benim çocuk mu zor, yoksa normali mi bu nasıl atlattınız 2.cocugu olan arkadaşlarım
Günde 6 7 bez değişiyorsa doyuyor cnm
Bebeklerin mid4 kapasitesi, bırakıyorum buraya
Sen nasıl aştın bu süreci? Önerin varsa acigimHayatimda yaptigim en zor sey tek basima bebek bakmakti. Lohusaligim 10 ay surdu ki benim bebegim nispeten kolaydi, bol bol uyurdu. Hamileyken yazip moral bozmak istemedim ama asil zorluk dogunca basliyor. Hamileligin bir suru zorlugu olmasina ragmen bebek sahibi olmanin en kolay kismi hamilelik. Film dogunca basliyor.
Luna 5 aylikken terapiye basladim. Kendim icin kucuk seyler yapmaya basladim, kuafore gittim mazeret uretmeden. Uzun lafin kisasi terapistler mutlu anne mutlu bebek diyolar. Kendinizi salmayin diyorlar. Tamam daha erken bi 40lari ciksin, 2 aylik olsunlar fln ama o anda bir seyleri degistirmeye baslamak lazim. Ben kendimi kaybettim. Tam yeni kendime geliyordum kendime bakmaya baslamistim ki 2. Cocugu yaptim. Bu mesajlari yazmadan 2 saat once tum hayatim bitti, onumuzdeki 1 yil seyahat bile edemicem, zaten hep diyet yaptim simdi de diyet yapiyorum biktim, bi barda oturup icki icmeyi, sinemaya gitmeyi, en basitinden baski altinda acele etmeden yemek yemeyi, dus almayi ozledim diye agladim. Terapistle konusamiyorum, o da dogum yapti yeniSen nasıl aştın bu süreci? Önerin varsa acigim
230 tl sanirim seansi, evimdekipsikologl sitesi uzerinden online. Hicbi ozel bilgini vermek zorunda degilsin. Mesajlasarak ya da goruntulu ya da sadece telde yapabiliyorsun seans. 45 dk.Sen nasıl aştın bu süreci? Önerin varsa acigim
Unuttum mu yoksa gercekten mi daha kolaydi ilki bilmiyorum. Ilk oglum kuzey kolikti. Ikinci guney kolik falan degil ama kabizlik ve gaz cekiyo. Dun bi kaka yapti yemin ederim tek parca halinde kati. O kadar agladi ki morardi sesi gittiyapana kadar. Aldim kv ye kostum karsi binada. Nasi ciktim evden bilemedim pantolonun yarisini asansorde giydim oyle bi cikis. Vermiyodum ama bugun rezeneye basladim iki saat sonra gaz sancisi kesildi. Kaka icin de doktor her mamaya zeytinyagi koy dedi. Insallah cozukur. Fotolara bakiorum ilk oglumun kirki cikmadan orduevine yemeklere falan gitmisim. Bununla markete inemiyorum aglar diye. Ilki rabada susardi bebek arabasinda susardi bunu mumkun degil susturamiyorumBen ilk cocukta zorlanıyorum... Yenidogan uyur, uyandır dediler kendi zırt zırt uyanıyor. 3 saatlik uyku beslenme dongusunu birleştirip az uyuyor, memede saatler geçirmek istiyor en son (emzik ile cozduk), kabızlık çıktı gazin yanına ek, ağrısından morarircasina ağlıyor, devamlı evdeyim hastane dışında, bir parka gittik geçen gün kesmedi beni, bakımsız, memesi devamlı disarda bebek pesind3le koşuyorum. Lohusa depresyonu kapida çok bunaldım. Kaldı ki öyle zor zamanlar geçirdim ki kayıplarım vardı, oğlumu öyle bekliyordum gözüm kapali. Ama simdi o aglayinca, elimden bsey gelmeyince onunla aglayasim var.
Benim çocuk mu zor, yoksa normali mi bu nasıl atlattınız 2.cocugu olan arkadaşlarım
Günde 6 7 bez değişiyorsa doyuyor cnm
Bebeklerin mid4 kapasitesi, bırakıyorum buraya
Küçük ergenler işteGeçen gün denemiştim ama bizim kı pek etkilenmemişti. Bakalım yarın deneyeceğim tekrar.
Kız atak dönemleri varmış bunların çıldırtcak beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?