2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Elektrikli ana kucağına koyuyorum ben, gündüz uykusu engellenem3z daha çok küçük yenidogan o.agzina emzik ver, yatakta pispisle kucağında değil cnm.

Bir de gece gazini daha az alıyor olabilir misin
Ah o elektrikli olanlardan almadığıma cok pişmanım şuan da da çoğu gitttidiyorum
Almam saçma olur gibi geliyor ama bilseydim böyle hareket sevecek almaz mıydım uyanıkken komple ya anakıcağında sallanmak istiyor bırakırsan ağlıyor ya da evi gezmek emzikte almadı ki yatakta pişpişleme olayını deniyim
sağol canım deniyecegim ama uyuyorsa eğer resmen uyanmak hiç istemiyor uyutmakta uyandırmakta mesele
Ah bu bebeler Hepsi aynı bunların. Gerçi biz gündüzde uyumuyoruz artık. Ama kucaktan bıktım( bel fıtığı olacam artık. Bende hem açım hem uykusuz hem bakımsız
hepiöiz aynıyız emin ol burayı okuyunca yalnız değilim diyorum yani gördüğüm kadarıyla tüm bebişler hemen hemen aynı yeni nesil bebeler böyle oluyor demek ki ama cook zormus annelik bu kadar tahmin etmiyordum benimde ne omuz kaldı ne bel ne kol ağırda yani cok zorlanıyor insan sağlıklı olsunlarda insallaj düzene girerler biraz zamanla

Onları sağlıksız diyorlar bakteri falan üretiyormuş kullanmadım ama filtresine falan dikkat etmek lazım iyice araştırmak lazım alırken canım

Niye uzuyorki bir rahata eremicez anlaşılan((
Bebekler atak doneminde yeni beceriler kazaniyo. Ataklar zor ama sonrasi cok eglenceli. Biri geciyo gulmeye basliyo. Biri geciyo biseyler tutmaya basliyo. Atak doneminde bol bol emmeli demisti doktor. Almasi gereken kaloriyi tamamladiginda atak bitermis. Ama kac kalori net bilgi yok

Ay çok zor ama ya. Sürekli ağlıyor huysuz derdini anlamıyorum hiç. Uyumak bile istemiyor. Gözleri kıpkırmızı bayılıyor ama uyumuyor. Ne kadar sürüyor ki bu dönem

Ay çok zor ama ya. Sürekli ağlıyor huysuz derdini anlamıyorum hiç. Uyumak bile istemiyor. Gözleri kıpkırmızı bayılıyor ama uyumuyor. Ne kadar sürüyor ki bu dönem
Ik atak 5. Haftada 1 hafta iste. Derdi gaz kaka aclik baska bisey degildir atakta degilse. Cok direnip dun rezene verdm mesela gaz derdini cozduk. Pambik gibi oldu cocuum. Bugun vermedim yine agit yine uykusuzluk. Cok uzulme. 3. Ayda mis gibi olucaklar. Sana dusen sabretmek. Arada duzelecek arada bozulacaklar cunku acayip hizli bi gelisim evresi geciriyolar. Dusunsene sifir bilgi beceriyle doguyosun. Bi yil icinde oturmayi yemeyi yurumeyi hatta konusmayi ogreniyosun. Dis cikariyosun. Kolay degil. Biz de zorlaniyoruz onlar da. Ama inan az hareketlensinler cook eglenceli olucak

Evet haklısın sesli gülmeyi öğrendik , biz bol bol emmeye başladıkta ama malesef dozu kaçırıp kusuyoruz(( bu beni çok üzüyo. Sizdedemi öyle oluyor? Normalde en fazla 10dakika emerdi atak döneminde 15-20i ama baya kusuyor bebeğim

Rezeneyi nasıl veriyorsun? Ben çayını içiyorum pek faydası yok gibi

Aynı günde doğmuş bizimkiler aynı derdi çekiyoruz. İnşa Allah geçicek buda. Yardımcıda olamıyorsun üzülüyorum. birde yalnızım artık kardeşlerim gitti dahada zorlanıyorum. Açlıkta sinirimi bozuyo

Benmki de kusuyo ama gazini cikaramazsak kusuyo yoksa kusma yok
Rezeneyi nasıl veriyorsun? Ben çayını içiyorum pek faydası yok gibi
Yarim cay bardagi kaynar suya cay kasiginin ucuyla azck atip 5 dk bekletip suzdum. Soguyunca 1 cay kasigi verdim mamayla
Evet bende oğlumda indirmiştim bulutta duruyormuş şükür para vermedim indirdim direk ne kadar olmuş ki bu bile artmıstır ya
60 kusurdu en son smdi blmiom valla
Ay hangi siteden indirdin ben bulamadım ya Allah rızası için bi link ablaaam sjklfd
Ablan kurban al sana link

Aaaa o göbek fıtığı mıymış? Hale Deniz'in de göbeği dışarı pörtlemiş gibi. Zamanla düzelecek herhalde.
Evet dışarı doğru .. 2 yaşına kadar geçer 5 yaşına kadar müdehale edilmezmiş üzerinde de fazla durmadı .. umarım zamanla düzeliverir..

Valla gaz kaka sorununu çözdük saçma sapan ağlıyor huysuz ne yaparsam yapayım mutsuz bebe. Bende iyi geceler çayı vereceğim. Uyuttum 3 saat oldu uyanmıyor şimdide hiç dengesi yok çocuğun. Ay inşallah ben kafayı sıyırmadan o evreler gelir geçer
Cok pahali kiz ben ilk bebekte indirmistim 30 tlydi. Bu sefer vermem para dedm sahtekarlik yaptim napim
Hahaha aynen bende illegal yöntemle sahip oldum bu uygulamaya.
Aynen öyle hiç bir şey yapamıyorsun inşallah geçer bir an önce.

Merhaba arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum benim bebeğimin yarın 40 ı çıkıyor. Ama biz hala mama destekli gidiyoruz. İlk zamanlar günde 3 kez 30 cc veriyordum. Ama kilo alımı istenilen gibi olmadığı İçin doktorumuz 60 cc ye çıkardı yine günde 3 kez. Şuan iyi. Ama keşke sadece sütümle doysa. Sizler ne durumdasınız benim gibi olan varmı. Yada sonradan mamayı bırakabilirmiyiz acaba. Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Ayii teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…