2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Büyük ihtimalle. Israr ile kucağa almayın ağlayınca beşik sallamayın dememe rağmen dinletemedim şimdi ben uğraşıyorum işte
Ah şu laf dinlemeyen büyükler
Kızlar çemen otu tohumu aldım nasıl kullanacağız eski mesajlarda görmüştüm ama tam hatırlayamıyorum tekrar yazar mısınız
1.5 lt suya 15 adet atiyorum canim
Dr 5. Gün kontrolunde bise soylemisti sizinki soylemedi mi odanin nemi %50 olsun diye deerma marka guzel canim kullanisli

A avozge bugun ogluma lansinoh sagma makinesinin biberonunu denedim. Cuk cuk ses geliyo damagindan aventte gelmemisti seninkinden de gelio mu

Dr 5. Gün kontrolunde bise soylemisti sizinki soylemedi mi odanin nemi %50 olsun diye deerma marka guzel canim kullanisli
Hayır söylemedi bize canım belli yani kuru hava benim bile burnum tıkanıyor çocuk ne yapsın. Deermanin hangi modeli acaba? O kadar para vereceğim işe yaramayan birşey almak istemiyorum

Bende lansinoh un biberonu var aynı zamanda pompasıni sipariş ettim. Kapaklı biberonu da aynı akşam için aynı görevi görmez mi.

Sutunu buzdolabına koyarken agzi açık olmasin sadece, ister biberon olsun altı ister pompanin süt kabı farketmez.

Gec değil bence, ayrıca ben 2.el aldım letgo dan, çok insan 2.el satıyor. Piyasa fiyatının 3 te 1 ine aldık, isim bitince ben de satacağım yine

Bir bilinmez daha. Hos doktor soyl3se de tıp camiası bunda da 2 ye bölünür gebelik şeker yuklemesindeki gibi

Link güvenilir mi bacım

Emzirme danışmanı ile görüşüyorum arada, ben de meme sonrasi sarılık sebepli her emzirmede 30 cc veriyorum hemen hemen. Sarılık defteri kapanınca cc düşürüp daha sık emzirip masadan komple kurtulup, sık emzirecegimden bugüne oranla sütüm de daha artacaktır ve bebek tek anne sütü ile doyacakmis, öyle dedi Emzirme danismani

O sagdigim dolaba koyduğum süt 24 saat kullanımı dimi.bide altına ılik su koyup cam bı kabın içine biberonu koyup iliticam dimi. Bide dolaptan çıkardığım süt dışarda ne kadar durabilir. Ne kadar sürede tuketmem gerekiyo. Olurda dışarı çıktığımda biberonla sütü ne kadar sürede tuketmem lazim bunu öğrenmek icin

A avozge bugun ogluma lansinoh sagma makinesinin biberonunu denedim. Cuk cuk ses geliyo damagindan aventte gelmemisti seninkinden de gelio mu
Canım benim biberonla aynı ama çok iştahla emdiginden geliyo arada her zaman değil biberonu ağzına verme şeklini bira daha dik yatay acısını değiştir hep yapıyorsa

Her uyandığında emziriyorum mutlaka, hemen mama vermiyorum hatta emzirdikten sonra sağıp onuda veriyorum. Ama illa mamayla tam doyuyor. Bakalım zamanla nasıl olcak. Teşekkür ederim

Aynen kundak kabul etmiyor eller yukarda yatacak ama sorun arada korkutması değil bir kaç gün aşırı çok ve sürekli korktu sürekli kabus görür gibi ve geçti çok şükür şimdi arada korkup yine uyuyor

Evet gördüm ya benimki App Store bunun bir yolu yordamı yok mu acaba
Apple la ilgili cok cahilim malesef
Ben hamileyken indirdim kullaniyorum bence guvenilir
Canım benim biberonla aynı ama çok iştahla emdiginden geliyo arada her zaman değil biberonu ağzına verme şeklini bira daha dik yatay acısını değiştir hep yapıyorsa
Benim oglumun damagi da biraz derin ondan cikiyo olabilir ilk defa verdm.bugun bi saat sonra da beni emdi sorun cikarmadi insallah meme reddi olmaz da kullanabilirim

Dışarıda 3 saat buzdolabında 3 gün buzlukta 3 ay demişlerdi

sütü sagdigin gibi Buzdolabına koydun ise 3 güne kadar saklanabilir, buzluğa koyduğun sütü buzdolabına çözülsün diye indirdiysen 24 saat içinde tüketmen ve bir daha dondurmaman lazım.
Buzluktan cozdurdugum sütü disarda kullanmam sanırım, çünkü zaten once buzdolabinda cozdurup sonra benmari usulü ilitacaksin, bir de disarda taşımak riskli geliyor bana. Direk sagdigin sütü dışarıda 3 saate kadar tuketebikiyorsun ama.yaz sıcağı icin geçerli değil bence, oda ısısında.

Benim sütüm güzel geliyor yani sağdığımda da emzirdiğimde de bakıyorum akıyor ama bebeğim mamayı mı seviyor anlamadım meme yiyince doyduğunu anlamıyor illa mama da yiyecek öncesinde aptamil veriyordum aşırı gaz yaptı ve onda mama yemek istemiyordu ilk zamanlar sütüm az olduğu için veriyordum şimdi sma aldım onu sevdi sanırım mama yiyince rahatlıyor bende anlayamadım kısaca benim oğlan ne memeden vazgeçiyor ne mamadan. Geceleri mama veriyorum gündüzleri meme

Mama tok tutuyor, anne sütü şu gibi ve çok kolay alısıyorlar mamaya. Ben Emzirme + sagdigim anne sütünü verince erken uyanıp acıkıyor, meme ve formül mama verince daha geç acıkıyor net.

Sma daha mı az gaz yaptı? İçeriği laktoz yerinde peyniralti suyu tozu mu acaba?

Aptamili mecbur veriyordum ilk zamanlar sütüm azdı ve gaz yapıyordu sor çıkıyordu gazı şimdi laktamax diye bi kapsül kullanıyorum kendim şükür sütüm güzel geliyor benimki memeden hiç ayrılmak istemiyor yapışık gezeceğiz neredeyse ama memenin üstüne illa 30 cc de olsa mama yiyecek öyle uyuyor sma çok iyi geldi bize yani gazını direk kendi çıkarıyor yer yemez rahatlıyor. Geceleri sütüm azalıyor mama veriyorum gündüzleri meme

Birde benim oğlan devamlı yemek istiyor ağzı boş kalsın istemiyor memeyi de boş çekiyor çoğu zaman. Bide alakasız birşey soracağım benim bugün iş yaptıktan sonra dikiş yerimden kan değdi zorladığım için mi acaba bidaha değmemiş kontrol ediyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…