Ben ödedimde indirdimCok pahali kizben ilk bebekte indirmistim 30 tlydi. Bu sefer vermem para dedm sahtekarlik yaptim napim
Ah şu laf dinlemeyen büyüklerBüyük ihtimalle. Israr ile kucağa almayın ağlayınca beşik sallamayın dememe rağmen dinletemedimşimdi ben uğraşıyorum işte
1.5 lt suya 15 adet atiyorum canimKızlar çemen otu tohumu aldım nasıl kullanacağız eski mesajlarda görmüştüm ama tam hatırlayamıyorum tekrar yazar mısınız
Dr 5. Gün kontrolunde bise soylemisti sizinki soylemedi mi odanin nemi %50 olsun diye deerma marka guzel canim kullanisliKızlar bebeğimin burun tıkanıklığına çözüm bulamadım sümüğü kuruyor ve farkettim ki benim bile burnum tıkanıyor çok nemsiz galiba ev. Oda nemlendirici almayı düşünüyorum önerdiğiniz bir model var mı ya da alırken şuna dikkat et diyeceğiniz birşey?
Askolsun keske soraydinBen ödedimde indirdim
Hayır söylemedi bize canım belli yani kuru hava benim bile burnum tıkanıyor çocuk ne yapsın.Dr 5. Gün kontrolunde bise soylemisti sizinki soylemedi mi odanin nemi %50 olsun diye deerma marka guzel canim kullanisli
Bende lansinoh un biberonu var aynı zamanda pompasıni sipariş ettim. Kapaklı biberonu da aynı akşam için aynı görevi görmez mi.
Gec değil bence, ayrıca ben 2.el aldım letgo dan, çok insan 2.el satıyor. Piyasa fiyatının 3 te 1 ine aldık, isim bitince ben de satacağım yineAh o elektrikli olanlardan almadığıma cok pişmanım şuan da da çoğu gitttidiyorum
Almam saçma olur gibi geliyor ama bilseydim böyle hareket sevecek almaz mıydım uyanıkken komple ya anakıcağında sallanmak istiyor bırakırsan ağlıyor ya da evi gezmek emzikte almadı ki yatakta pişpişleme olayını deniyim
sağol canım deniyecegim ama uyuyorsa eğer resmen uyanmak hiç istemiyor uyutmakta uyandırmakta mesele
hepiöiz aynıyız emin ol burayı okuyunca yalnız değilim diyorum yani gördüğüm kadarıyla tüm bebişler hemen hemen aynı yeni nesil bebeler böyle oluyor demek ki ama cook zormus annelik bu kadar tahmin etmiyordum benimde ne omuz kaldı ne bel ne kol ağırda yani cok zorlanıyor insan sağlıklı olsunlarda insallaj düzene girerler biraz zamanla
Evet gördüm ya benimki App Store bunun bir yolu yordamı yok mu acabaParali. Androidlerde google dan apk olarak indirince ucretsizcakallik mode on
Bebekler atak doneminde yeni beceriler kazaniyo. Ataklar zor ama sonrasi cok eglenceli. Biri geciyo gulmeye basliyo. Biri geciyo biseyler tutmaya basliyo. Atak doneminde bol bol emmeli demisti doktor. Almasi gereken kaloriyi tamamladiginda atak bitermis. Ama kac kalori net bilgi yok
Benmki de kusuyo ama gazini cikaramazsak kusuyo yoksa kusma yok
Yarim cay bardagi kaynar suya cay kasiginin ucuyla azck atip 5 dk bekletip suzdum. Soguyunca 1 cay kasigi verdim mamayla
60 kusurdu en son smdi blmiom valla
Ablan kurban al sana link
The Wonder Weeks 10.7.1 APK Patched - APK Home
Download The Wonder Weeks 10.7.1 APK Patched Free For Android Mobiles, Smart Phones. Tablets And More Devices.apkhome.io
Emzirme danışmanı ile görüşüyorum arada, ben de meme sonrasi sarılık sebepli her emzirmede 30 cc veriyorum hemen hemen. Sarılık defteri kapanınca cc düşürüp daha sık emzirip masadan komple kurtulup, sık emzirecegimden bugüne oranla sütüm de daha artacaktır ve bebek tek anne sütü ile doyacakmis, öyle dedi Emzirme danismaniMerhaba arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum benim bebeğimin yarın 40 ı çıkıyor. Ama biz hala mama destekli gidiyoruz. İlk zamanlar günde 3 kez 30 cc veriyordum. Ama kilo alımı istenilen gibi olmadığı İçin doktorumuz 60 cc ye çıkardı yine günde 3 kez. Şuan iyi. Ama keşke sadece sütümle doysa. Sizler ne durumdasınız benim gibi olan varmı. Yada sonradan mamayı bırakabilirmiyiz acaba. Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
O sagdigim dolaba koyduğum süt 24 saat kullanımı dimi.bide altına ılik su koyup cam bı kabın içine biberonu koyup iliticam dimi. Bide dolaptan çıkardığım süt dışarda ne kadar durabilir. Ne kadar sürede tuketmem gerekiyo. Olurda dışarı çıktığımda biberonla sütü ne kadar sürede tuketmem lazim bunu öğrenmek icinSutunu buzdolabına koyarken agzi açık olmasin sadece, ister biberon olsun altı ister pompanin süt kabı farketmez.
Gec değil bence, ayrıca ben 2.el aldım letgo dan, çok insan 2.el satıyor. Piyasa fiyatının 3 te 1 ine aldık, isim bitince ben de satacağım yine
Canım benim biberonla aynı ama çok iştahla emdiginden geliyo arada her zaman değil biberonu ağzına verme şeklini bira daha dik yatay acısını değiştir hep yapıyorsa
Bir bilinmez daha. Hos doktor soyl3se de tıp camiası bunda da 2 ye bölünür gebelik şeker yuklemesindeki gibi
Link güvenilir mi bacım
Emzirme danışmanı ile görüşüyorum arada, ben de meme sonrasi sarılık sebepli her emzirmede 30 cc veriyorum hemen hemen. Sarılık defteri kapanınca cc düşürüp daha sık emzirip masadan komple kurtulup, sık emzirecegimden bugüne oranla sütüm de daha artacaktır ve bebek tek anne sütü ile doyacakmis, öyle dedi Emzirme danismani
Aynen kundak kabul etmiyor eller yukarda yatacak ama sorun arada korkutması değil bir kaç gün aşırı çok ve sürekli korktu sürekli kabus görür gibi ve geçti çok şükür şimdi arada korkup yine uyuyorAaaa o göbek fıtığı mıymış? Hale Deniz'in de göbeği dışarı pörtlemiş gibi. Zamanla düzelecek herhalde.
Süt tazdikli geliyordur. Geriye yaslanarak ve meme ucunu C şeklinde değil de işaret ve orta parmağını makas şeklinde yaparak tutarsan boğazına kaçması azalabilir.
Yarım kundak yapsan yani kollarını battaniyeyle yana sıkıştırsan rahat eder aslında. Benim kız asla istemiyor kundağı ama sürekli irkilerek kendini uyandırıyor. Yatarken elimin teki hep üstünde güvende hissetmesi için. Kundak kabul etse ikimiz de rahat edicez.
Ben bayadir içiyorum değiştiriyorsa da içmeye başladımdan beri Hale Deniz'in emmesinde bir değişiklik olmadı. Yediğimiz içtiğimiz şeyler sütümüzün tadını değiştiriyordur illa ki çünkü emzirirken annenin yediği şeylerin çocuğun damak tadını oluşturduğuna dair çalışmalar var. Kimyon da değişirir mesela,önemli olan değiştirip değiştirmemesi değil bebeğin o aromadan rahatsız olup olmaması.
Apple la ilgili cok cahilim malesefEvet gördüm ya benimki App Store bunun bir yolu yordamı yok mu acaba
Ben hamileyken indirdim kullaniyorum bence guvenilirBir bilinmez daha. Hos doktor soyl3se de tıp camiası bunda da 2 ye bölünür gebelik şeker yuklemesindeki gibi
Link güvenilir mi bacım
Emzirme danışmanı ile görüşüyorum arada, ben de meme sonrasi sarılık sebepli her emzirmede 30 cc veriyorum hemen hemen. Sarılık defteri kapanınca cc düşürüp daha sık emzirip masadan komple kurtulup, sık emzirecegimden bugüne oranla sütüm de daha artacaktır ve bebek tek anne sütü ile doyacakmis, öyle dedi Emzirme danismani
Benim oglumun damagi da biraz derin ondan cikiyo olabilir ilk defa verdm.bugun bi saat sonra da beni emdi sorun cikarmadi insallah meme reddi olmaz da kullanabilirimCanım benim biberonla aynı ama çok iştahla emdiginden geliyo arada her zaman değil biberonu ağzına verme şeklini bira daha dik yatay acısını değiştir hep yapıyorsa
Dışarıda 3 saat buzdolabında 3 gün buzlukta 3 ay demişlerdiO sagdigim dolaba koyduğum süt 24 saat kullanımı dimi.bide altına ılik su koyup cam bı kabın içine biberonu koyup iliticam dimi. Bide dolaptan çıkardığım süt dışarda ne kadar durabilir. Ne kadar sürede tuketmem gerekiyo. Olurda dışarı çıktığımda biberonla sütü ne kadar sürede tuketmem lazim bunu öğrenmek icin
O sagdigim dolaba koyduğum süt 24 saat kullanımı dimi.bide altına ılik su koyup cam bı kabın içine biberonu koyup iliticam dimi. Bide dolaptan çıkardığım süt dışarda ne kadar durabilir. Ne kadar sürede tuketmem gerekiyo. Olurda dışarı çıktığımda biberonla sütü ne kadar sürede tuketmem lazim bunu öğrenmek icin
Benim sütüm güzel geliyor yani sağdığımda da emzirdiğimde de bakıyorum akıyor ama bebeğim mamayı mı seviyor anlamadım meme yiyince doyduğunu anlamıyor illa mama da yiyecek öncesinde aptamil veriyordum aşırı gaz yaptı ve onda mama yemek istemiyordu ilk zamanlar sütüm az olduğu için veriyordum şimdi sma aldım onu sevdi sanırım mama yiyince rahatlıyor bende anlayamadım kısaca benim oğlan ne memeden vazgeçiyor ne mamadan. Geceleri mama veriyorum gündüzleri memeMerhaba arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum benim bebeğimin yarın 40 ı çıkıyor. Ama biz hala mama destekli gidiyoruz. İlk zamanlar günde 3 kez 30 cc veriyordum. Ama kilo alımı istenilen gibi olmadığı İçin doktorumuz 60 cc ye çıkardı yine günde 3 kez. Şuan iyi. Ama keşke sadece sütümle doysa. Sizler ne durumdasınız benim gibi olan varmı. Yada sonradan mamayı bırakabilirmiyiz acaba. Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Mama tok tutuyor, anne sütü şu gibi ve çok kolay alısıyorlar mamaya. Ben Emzirme + sagdigim anne sütünü verince erken uyanıp acıkıyor, meme ve formül mama verince daha geç acıkıyor net.Benim sütüm güzel geliyor yani sağdığımda da emzirdiğimde de bakıyorum akıyor ama bebeğim mamayı mı seviyor anlamadım meme yiyince doyduğunu anlamıyor illa mama da yiyecek öncesinde aptamil veriyordum aşırı gaz yaptı ve onda mama yemek istemiyordu ilk zamanlar sütüm az olduğu için veriyordum şimdi sma aldım onu sevdi sanırım mama yiyince rahatlıyor bende anlayamadım kısaca benim oğlan ne memeden vazgeçiyor ne mamadan. Geceleri mama veriyorum gündüzleri meme
Aptamili mecbur veriyordum ilk zamanlar sütüm azdı ve gaz yapıyordu sor çıkıyordu gazı şimdi laktamax diye bi kapsül kullanıyorum kendim şükür sütüm güzel geliyor benimki memeden hiç ayrılmak istemiyor yapışık gezeceğiz neredeyse ama memenin üstüne illa 30 cc de olsa mama yiyecek öyle uyuyor sma çok iyi geldi bize yani gazını direk kendi çıkarıyor yer yemez rahatlıyor. Geceleri sütüm azalıyor mama veriyorum gündüzleri memeMama tok tutuyor, anne sütü şu gibi ve çok kolay alısıyorlar mamaya. Ben Emzirme + sagdigim anne sütünü verince erken uyanıp acıkıyor, meme ve formül mama verince daha geç acıkıyor net.
Sma daha mı az gaz yaptı? İçeriği laktoz yerinde peyniralti suyu tozu mu acaba?
Birde benim oğlan devamlı yemek istiyor ağzı boş kalsın istemiyor memeyi de boş çekiyor çoğu zaman. Bide alakasız birşey soracağım benim bugün iş yaptıktan sonra dikiş yerimden kan değdi zorladığım için mi acaba bidaha değmemiş kontrol ediyorum amaMama tok tutuyor, anne sütü şu gibi ve çok kolay alısıyorlar mamaya. Ben Emzirme + sagdigim anne sütünü verince erken uyanıp acıkıyor, meme ve formül mama verince daha geç acıkıyor net.
Sma daha mı az gaz yaptı? İçeriği laktoz yerinde peyniralti suyu tozu mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?