2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Meme + mama sonrası yine meme istiyordu, 2 dirt çekip memede uyumak istiyordu benimki de. Doktora dedim, emzik önerdi ondan sonra daha rahatım. Sen de dene istersen emzik

Dikiş yerinden kan gelmesi zorlamaya bağlı bence ki artık dikişler kuruyor olmalı. Ara ara kontrol et ve kuru olması lqzim dikisin. Ter vs nemli olmasın. İş yaparken de dikkat etmeli, doktorum 6 ay ağır spor ve iş yok dedi dikiş / sezaryen yüzünden.

Pusetsiz uyumuyor memedeyken her şey çok iyi çok güzel, uyudu diye yatağına yatırınca açıyor gözleri faltaşı gibi sanki uykusu olan az önce uyuyan o değilmiş gibi başlıyor etrafı izlemeye biraz sonra ayaklarını karnına çekip mızırdanıyor. Gazı var diye alıyorum kucağıma azıcık kusuyor sadece pırt yok. Ben mi çıkarttıramıyorum bilmiyorum sadece geğiriyor ve kusuyor popişte hareket yok. Uykuya geçemiyor bir türlü dalamıyor. Mama verdim 30 cc daha kolay uyuyor diye, yine yok ööyle bakıyor. Eşime kızgınım pusette sallanarak uyumaya alıştırdı bebeyi dedim bak alıştırma şunu sallanarak uyumaya geceleri baş edemem, uyutamadıkça yatırdı pusete salladı. Sonuç: pusette sallanmadan uyumayan bir adet Kerem. Yatağımdan da oldum geçtim salona koydum masanın üstüne kulpuna da bir ip bağladım puset sallıyorum şu an nasıl unutturucam bunu ben bu çocuğa

Emziği canı isterse tutuyor sanırım babasına çekmiş babasıda memeye yapışık büyümüş hatta süt anne bulmuşlar dayanamamış kaynanam yetmiyormuş öyle dedi tipi de huyuda inadıda babası sanırsın 9 ay o taşıdı evet kabuk yapışmış çamaşıtıma ve birazda kan salı ilk kontrole gideceğim bakalım ne diyecek.

Canım benimkide devamlı reflü yatağında yatıp ayakta hafif hareketlerle sallanmaya yada ayakta durmaya alışmıştı baktım can dayanmıyor buna ayaklarımın canı çıktı 2 gündür almıyorum baby nest kullanmaya başladım ilk mızmızlandı etti ama unuttu şükür.

Biraz huysuz bikaç gündür uykuya tam geçiş yapamıyor hiç derin uykusu yok olsa hemen alıp götürücem yatağına ama yok hemen açıyor gözlerini bir süre öyle bakınıyor sonra uyuyamadığı için sinirlenip ağlamaya başlıyor karnını doyurunca bir sıkıntısı yoksa kendi kendine uyurdu bebişim cuma gününden beri mızmız uyuyamıyor. Aşı oldu cuma günü ondan mı diyorum ama yan etki beklemiyoruz bu aşıda dedi hemşiremiz olsa da bu zamana geçerdi heralde 3 gün oldu. Aman ne bilim ya o huzursuz olunca bende huzursuz oluyorum

Ben de emzik değiştirerek yaptim, yorumlari cok iyiydi, alttakini sevdi, aralıksız almıyor tabi ama vere vere baya alıştı, denemekten farklı emzikleri zarar gelmez, rahatladım emzikle biraz

Kanlı yeri ara ara kontrol et, havlu kağıt koy islaksa hala, kağıdı da değiştir ıslandık, kurusun, hava alsın

[URLunfurl="true"]https://ty.gl/lqf7f1w3s7[/URL]

Ah şu laf dinlemeyen büyükler

1.5 lt suya 15 adet atiyorum canim

Dr 5. Gün kontrolunde bise soylemisti sizinki soylemedi mi odanin nemi %50 olsun diye deerma marka guzel canim kullanisli
Ah ah... ben çekiyorum şimdi.
Ya yemin ediyorum son cümlene kadar aynı şeyi yaşıyoruz valla billa. Gündüz pusetsiz sallanöadan uyumuyor. Gece beşikte.. hiç uyuyamıyorum onu uyutacağım diye. Her kelimen her cümlen beni anlatıyor. Birebir aynı. Eşime okudum biraz önce. Bizi anlatmış diyor

Ay az önce o şoku bende yaşadım. Ufak ufak kusuyodu evet ama kendi üstünü benim ustumu boydan boya kustu çok fazlaydı korktum baya zibinin onu komple kusmuk oldu ya. Normal emiyo aslında neden böyle
Yenidoğan reflüsü olabilir. Baya yaygın bu dönemlerde baslıyor.

Napıcaz böyle bilmiyorum her şey bir an önce rutine binsin istiyorum sonra bi düşünüyorum sürekli bişeyler bekliyoruz. Hamile kalmayı bekledik, kaldık aman hemen doğursak dedik doğumu bekledik,doğdu 3 aylık olsun diye bekliyoruz sonu yok bu beklemelerin şimdi ben hamileliği özlüyorum mesela bebiş 3 aylık olunca da bugünleri özler mıyız acaba? Beklemekten anın tadını çıkaramıyoruz e ama biz de haklıyız be çok yorgunuz hep yorgunuz sürekli yorgunuz büyüsünler bi an önce

Yenidoğan reflüsü olabilir. Baya yaygın bu dönemlerde baslıyor.
Dünden beri bizde emdigini olduğu gibi kusuyor. Dün akşam beşiğine koydum 5 dk geçmeden bı döndüm bı tarafı kulağı saçı başı ağzı burnu hep süt. Bulanmış.. sabahta emdiğini geri çıkarıyor mideye ne kaliyo anlamiyorum

Gerçekten bende düzensiz plansız şeyleri hiç sevmiyorum. Bir rutin oluşsun hemen istiyorum. Bu 3 ay hiç geçmeyecek gibi geliyor. Geçen dedim karnımda her şey daha kolay diye. Valla çok yoruldum. Bebe pusetle gezmek istiyorum. Benim gücüm yetmiyor. Takatim kalmadı.

Canım sağılan sütler için 3 ay dondurucuda 3 gün buzdolabında 3 saat dışarda durabilir diye biliyorum..

Günaydın İyisinizdir inşallah . Kanaması biten varmı bitmedi hala 40 gün sürer mi ki ay

Analık zor karnında da zor çıkınca daha zor sendromları iliklerine kadar yaşatıyorlar kizim 5 yaşına bastı rahat ettim sonra da ogluş geldi ve erkekler cidden hareketli imiş beni neler bekliyor acabasi

hayat böyle yaz gelir sıcaklar yakar serin havalari özleriz havalar kötü olur yaz gelmez yakacağını bile bile yazı isteriz bebisler de öyle dogumun zorluguna ragmen onlari istedik doğsunlar dedik bir miktar agzimiza cicicaklardıöyle de yapıyorlar bu süreci tek başıma atlatıyorum ağlıyorum iki sonra geçecek diyorum bi bakıyorsun geçmiş cidden boyuna yaklaşıyor bu kez de okulu başka dertleri bitmeyecek bir sürec. Allah biz analara güç kuvvet akıl sağlığı versin bu yüzden ikinci 7 yil sonra oldu bizim ve nasipse 2 de kalırım. Evet evlat onlar önemli ama anne mutlu ve sağlıklı olmalı ki yetebilsin. Ve herkes yettigi kadar evlat dünyaya getirmeli biraz detayci ve hassasım bu konuda

Analık zor karnında da zor çıkınca daha zor sendromları iliklerine kadar yaşatıyorlar kizim 5 yaşına bastı rahat ettim sonra da ogluş geldi ve erkekler cidden hareketli imiş beni neler bekliyor acabasi
Benim kızda wrkek gibi herhalde. Hiç durmuyor sürekli bi tepinme bağırma konuşma şimdiden. Bakam ilerde nasıl olacak

Kızlar bebeğim kakasını hardal sarısı renginde yapıyor. Pütürkü değilde sümüksü şeklinde. Böyle olan var mı?

Benim kızda wrkek gibi herhalde. Hiç durmuyor sürekli bi tepinme bağırma konuşma şimdiden. Bakam ilerde nasıl olacak
maşallah ona benim kız hareketli değildi sadece yaş sendromlarımız ağır geçti ama oğlum hem sinirli hem hareketli hem sakin de gibi çözemedim henüz ileride göreceğim Evine geçtin dimi ben okuyamadım alıştın mı yalnızlığa

Bu bebe beni öldürüyor valla dermanım kalmadı. Ne istiyor anlamıyorum sürekli bi ağlama mızırdanma. Hiç memnun değil. Çıldırtacak. Eve geldik ama hiç Bi iş yapamadım alışamadım daha. Sabır çekiyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…