Allah Allah kolik mi acaba pek de bilgim yok ama doktora sormak lazım bizim gündüz ekşınlı tabi belli uyuma saatleri var onun dışında ih tis gaz sancısı gibi haller gündüz çok yıpranıyorum gece daha iyi bu durumun bazı gecelere de sirayet ettigi oluyor tabi.Bu bebe beni öldürüyor valla dermanım kalmadı. Ne istiyor anlamıyorum sürekli bi ağlama mızırdanma. Hiç memnun değil. Çıldırtacak. Eve geldik ama hiç Bi iş yapamadım alışamadım daha. Sabır çekiyorum bakalım
Aynen öyle dün sabah eşim almış mama yedirip uyutmuş ben biraz dinleneyim diye ilk defa aralıksız 4 saat uyudum o kadar iyi geldi ki çok dinçtim yaşama hevesim geldi resmen. En basit şeyler bile lüks oldu. Tabi sonra gece 3 e kadar puset sallayıp sabah 6 da mesaiye devam ettim yine aynı yorgunlukGerçekten bende düzensiz plansız şeyleri hiç sevmiyorum. Bir rutin oluşsun hemen istiyorum. Bu 3 ay hiç geçmeyecek gibi geliyor. Geçen dedim karnımda her şey daha kolay diye. Valla çok yoruldum. Bebe pusetle gezmek istiyorum. Benim gücüm yetmiyor. Takatim kalmadı.
Hb sling den aldim ben insta sayfalari da varBişe sorcam sling alan varmı ? Bizim kanguru var ama bebek için şuan uygun degil kizim okula başlayacak mecbur ben goturcem buralar bayir bebek arabasi ile de çıkamam sürekli indir bindir o bayırdan in çık imkansız. Bana acil uygun fiyatlı sling lazımvarmi goren bilen
Ay hiç bu kadar zor olacağını tahmin etmezdim milletin bebelerini gördükçe yiyip içip uyuyolarmış gibi kolaymış gibi görünüyordu başıma gelince gördüm dünya kaç bucakmışhayat böyle yaz gelir sıcaklar yakar serin havalari özleriz havalar kötü olur yaz gelmez yakacağını bile bile yazı isteriz bebisler de öyle dogumun zorluguna ragmen onlari istedik doğsunlar dedik bir miktar agzimiza cicicaklardı öyle de yapıyorlar bu süreci tek başıma atlatıyorum ağlıyorum iki sonra geçecek diyorum bi bakıyorsun geçmiş cidden boyuna yaklaşıyor bu kez de okulu başka dertleri bitmeyecek bir sürec. Allah biz analara güç kuvvet akıl sağlığı versin bu yüzden ikinci 7 yil sonra oldu bizim ve nasipse 2 de kalırım. Evet evlat onlar önemli ama anne mutlu ve sağlıklı olmalı ki yetebilsin. Ve herkes yettigi kadar evlat dünyaya getirmeli biraz detayci ve hassasım bu konuda
Bana doktorum 40 gün boyunca azalıp artabilir, bitti sanırsın yeniden başlar dediGünaydınİyisinizdir inşallah . Kanaması biten varmı bitmedi hala 40 gün sürer mi ki ay
Benim kızımın tırnakları çok uzundu, yüzünü çiziyodu hep makasla kestim 7. Gününde tabii doktora sorup :)Kızlar bebem 23 günlük tırnakları çok yumuşak olunca hala kesemedim çorap ellerde duruyor
Artık serbest ellerin vakti gelmiş midir siz ne zaman kestiniz
Ben dogar dogmaz eve gelince kestim hic eldiven giydirmedimKızlar bebem 23 günlük tırnakları çok yumuşak olunca hala kesemedim çorap ellerde duruyor
Benimkinin tum bacak morariyo. Dolasimla ilgili bi sorun yok bebeklerde olabilir dedi hastanedeki hemsireKızlar merhaba bebeğimin sol ayağının altı kucağımıza falan aldığımızda mosmor oluyor ya daha önce yaşayan varmı birde kasıyor gibi ayağını aniden attırıyor falan
Ben 7. Gunden beri kesiyorumKızlar bebem 23 günlük tırnakları çok yumuşak olunca hala kesemedim çorap ellerde duruyor
Yarın 2.kez kesecem tırnaklarınıKızlar bebem 23 günlük tırnakları çok yumuşak olunca hala kesemedim çorap ellerde duruyor
Ohh afiyet olsunBugun 2. Kez tek basimiza disari ciktik. Cappuccino icmeye geldim
Büyüme atağında olabilir miUyumuyor bu bebe delircem deli gibi uykusu var uyumuyor bağırıp duruyor anca, uykuya direniyor resmen3 gündür elim yüzüm şiş uykusuz perişanım, arada kısa kısa kucakta yada salıncakta uyuyor, hiç istemediğim iki uyuma şekline alıştı malesef
Ben de sipariş verdim oradan, yeni geldi yikayacagim simdi de baya uzunmuş dolanacak icin. Bebegi bacaklari acik mi oturtacagiz slingde? Wrap kullanamazsam halka kullanırım artık daha kolay gibi sankiHb sling den aldim ben insta sayfalari da var
Elektrikli ana kucağına bırakıyorum ben, biraz sakinlesiyor her seferinde uyumasa daYa ben kafayı yiycem susmuyor bu çocuk. Sabrımın son demlerindeyim. Ne uyuyor Ne susuyor Ne yapacağım? Allah rızası için bi şey söyleyin. Valla çokdırcam. Beynimi kemiriyor ağlaması artık. 5 saattir uyumuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?