2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bişe sorcam sling alan varmı ? Bizim kanguru var ama bebek için şuan uygun degil kizim okula başlayacak mecbur ben goturcem buralar bayir bebek arabasi ile de çıkamam sürekli indir bindir o bayırdan in çık imkansız. Bana acil uygun fiyatlı sling lazım varmi goren bilen

Allah Allah kolik mi acaba pek de bilgim yok ama doktora sormak lazım bizim gündüz ekşınlı tabi belli uyuma saatleri var onun dışında ih tis gaz sancısı gibi haller gündüz çok yıpranıyorum gece daha iyi bu durumun bazı gecelere de sirayet ettigi oluyor tabi.

Aynen öyle dün sabah eşim almış mama yedirip uyutmuş ben biraz dinleneyim diye ilk defa aralıksız 4 saat uyudum o kadar iyi geldi ki çok dinçtim yaşama hevesim geldi resmen. En basit şeyler bile lüks oldu. Tabi sonra gece 3 e kadar puset sallayıp sabah 6 da mesaiye devam ettim yine aynı yorgunluk ben yapamıyorum nasıl geçecek 3 ay diye öyle çok düşünüyorum ki. Burdan güç alıyorum ama bak hepimiz aynı durumdayız hep beraber atlatıcaz sonunda eminim iyi ki dicez. 1 ayı bitti şimdi sıçrama peşindeyim o ilk gülücüğü gördüğümde dünyalar benim olacak dört gözle bekliyorum bununla motive ediyorum kendimi

Hb sling den aldim ben insta sayfalari da var

Ay hiç bu kadar zor olacağını tahmin etmezdim milletin bebelerini gördükçe yiyip içip uyuyolarmış gibi kolaymış gibi görünüyordu başıma gelince gördüm dünya kaç bucakmış tecrübesiz olmak da zor elim ayağıma dolanıyor herkes de çok bilmiş gibi bişey olmaz diyip duruyor delleniyorum ben adapte olana kadar baya zorlandım yaşama sevincim içime kaçtı resmen yüzüm gülmedi her şey bebek oldu konuşacak başka konum bile kalmamıştı o kadar bunalıyorum ki.. şimdi şükür 2 3 gündür mental olarak biraz rahatladığımı hissediyorum espri anlayışım geri geliyor yüzüm gülmeye başladı zor olsa da alışıyorum galiba

Kızlar merhaba bebeğimin sol ayağının altı kucağımıza falan aldığımızda mosmor oluyor ya daha önce yaşayan varmı birde kasıyor gibi ayağını aniden attırıyor falan

Uyumuyor bu bebe delircem deli gibi uykusu var uyumuyor bağırıp duruyor anca, uykuya direniyor resmen 3 gündür elim yüzüm şiş uykusuz perişanım, arada kısa kısa kucakta yada salıncakta uyuyor, hiç istemediğim iki uyuma şekline alıştı malesef

Kızlar bebem 23 günlük tırnakları çok yumuşak olunca hala kesemedim çorap ellerde duruyor
Artık serbest ellerin vakti gelmiş midir siz ne zaman kestiniz
Ben dogar dogmaz eve gelince kestim hic eldiven giydirmedim
Kızlar merhaba bebeğimin sol ayağının altı kucağımıza falan aldığımızda mosmor oluyor ya daha önce yaşayan varmı birde kasıyor gibi ayağını aniden attırıyor falan
Benimkinin tum bacak morariyo. Dolasimla ilgili bi sorun yok bebeklerde olabilir dedi hastanedeki hemsire

Büyüme atağında olabilir mi

Ya ben kafayı yiycem susmuyor bu çocuk. Sabrımın son demlerindeyim. Ne uyuyor Ne susuyor Ne yapacağım? Allah rızası için bi şey söyleyin. Valla çokdırcam. Beynimi kemiriyor ağlaması artık. 5 saattir uyumuyor

Hb sling den aldim ben insta sayfalari da var
Ben de sipariş verdim oradan, yeni geldi yikayacagim simdi de baya uzunmuş dolanacak icin. Bebegi bacaklari acik mi oturtacagiz slingde? Wrap kullanamazsam halka kullanırım artık daha kolay gibi sanki

Sen denedin mi

Elektrikli ana kucağına bırakıyorum ben, biraz sakinlesiyor her seferinde uyumasa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…