- 22 Ocak 2015
- 1.206
- 842
- 123
- 33
Ben eldivenlerin yanlarında diktim biraz dar oldu çıkaramıyor dene istersen çok iyi olduKızlar bebem 23 günlük tırnakları çok yumuşak olunca hala kesemedim çorap ellerde duruyor
Artık serbest ellerin vakti gelmiş midir siz ne zaman kestiniz
Bebeğe bakar, benimkinin eli hiç durmuyor, yüzünü tırmalıyor eldiven olmasa veya aciktiginda ağzına atiyor eliniKızlar bebem 23 günlük tırnakları çok yumuşak olunca hala kesemedim çorap ellerde duruyor
Ben tommee tippe almıştım kullanmadı, Nuk aldım şimdi alıştık gibi. Deneme yanılma oluyor sanırım biraz.Niyet ettim bebegime emzik tutturmaya. Aldigimiz 4. Set. Ay hadi insallah. Mutluluktan aglariz belki.
Nuk da denedim ya. En cok onu tutar gibi yapti. Aventin alistirma parmak emzigini ve mamin 4 emzigini reddetti. Ben de bunu aldim. Ay insallah. Her yer emzik. Insallah bu bebeğim tutar ya. Gec kaldim ama belki sans.Ben tommee tippe almıştım kullanmadı, Nuk aldım şimdi alıştık gibi. Deneme yanılma oluyor sanırım biraz.
En azindan tutmadiklarini ablasi alip emiyo. Bosta kalmiyolar.Nuk da denedim ya. En cok onu tutar gibi yapti. Aventin alistirma parmak emzigini ve mamin 4 emzigini reddetti. Ben de bunu aldim. Ay insallah. Her yer emzik. Insallah bu bebeğim tutar ya. Gec kaldim ama belki sans.
Ben uzadıkça kesiyorum çok hızlı uzuyor yoksa kırılıyor yüzünü çiziyor, benim göğsümü yara bile etti şimdiden :)Kızlar bebem 23 günlük tırnakları çok yumuşak olunca hala kesemedim çorap ellerde duruyor
Bizde yok elektrikli ama titreşimli var onda da durmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım gerçektenElektrikli ana kucağına bırakıyorum ben, biraz sakinlesiyor her seferinde uyumasa da
Bazen emzirirken bana yakın olan kolu hareketsiz kalmışsa morarıyor, normal durum galiba dolaşımla ilgiliKızlar merhaba bebeğimin sol ayağının altı kucağımıza falan aldığımızda mosmor oluyor ya daha önce yaşayan varmı birde kasıyor gibi ayağını aniden attırıyor falan
Bunu aldım çok satılan önerilen urun diye, tuttu çok şükürNuk da denedim ya. En cok onu tutar gibi yapti. Aventin alistirma parmak emzigini ve mamin 4 emzigini reddetti. Ben de bunu aldim. Ay insallah. Her yer emzik. Insallah bu bebeğim tutar ya. Gec kaldim ama belki sans.
Ben bi denedim ama benimki durmadi icinde. Yenidogan icin halka daha iyi sanki bence de.Ben de sipariş verdim oradan, yeni geldi yikayacagim simdi de baya uzunmuş dolanacak icin. Bebegi bacaklari acik mi oturtacagiz slingde? Wrap kullanamazsam halka kullanırım artık daha kolay gibi sanki
Sen denedin mi
Ben bunu kullanıyorum :) ablamada aldırmıştım tutmuştu ikizler. Umarım damirde sever :)Niyet ettim bebegime emzik tutturmaya. Aldigimiz 4. Set. Ay hadi insallah. Mutluluktan aglariz belki.
Bilmiyorumki cnm 35 haftalık doğdu benimki o yğzden nasıl hesaplıcam o atağı bilmiyorumBüyüme atağında olabilir mi
Canım YouTube dan ninni aç dinlet dandini, fışfış, kayahanın. yada kolik müziklerini buzuki Orhan açabilirsin. Bizimki ağladıkça sesini bastırmaya çalışır gibi ninni söylüyorum biraz susuyor. Benim oğlanda denedim işe yaradı bunlar, bizimki sohbet seviyor sanırımYa ben kafayı yiycem susmuyor bu çocuk. Sabrımın son demlerindeyim. Ne uyuyor Ne susuyor Ne yapacağım? Allah rızası için bi şey söyleyin. Valla çokdırcam. Beynimi kemiriyor ağlaması artık. 5 saattir uyumuyor
Battaniye arasında sallayın benimkide hiç durmuyordu battaniyeyle sallayınca anında sustu şimdi hamak siparişi verdim bu gazla inşallah kurtaracak beniBizde yok elektrikli ama titreşimli var onda da durmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten
Bu haftalarda kullanmaya başlayabiliyor muyuz? Bende sipariş vereceğim ona göre :)Ben de sipariş verdim oradan, yeni geldi yikayacagim simdi de baya uzunmuş dolanacak icin. Bebegi bacaklari acik mi oturtacagiz slingde? Wrap kullanamazsam halka kullanırım artık daha kolay gibi sanki
Sen denedin mi
Adacayi yagi kullaniyorum ben yok benim kullandigim bundan degil normal bitki seklinde kendim demleyip suzuyorum kalmadi elimde tekrar alicam kullan belki faydasini gorursunEşim bunları almış. Süt ve gaz için
senin yazdıklarını söyledi aktarcıda, bu çayın içinde var hepsi fazlası var hatta. Bide çemen tohumu aldı. Adam fazladan bu yağıda önermiş bizimki almış. Gazı olduğunda karnına ve tabanlarına sürüp masaj yapın demiş. Çayı ve çemeni içmeye başlıyorum, yağdan emin değilim kullanan oldu mu
Ben bi denedim ama benimki durmadi icinde. Yenidogan icin halka daha iyi sanki bence de.
Bu haftalarda kullanmaya başlayabiliyor muyuz? Bende sipariş vereceğim ona göre :)
40haftayı doldurduğu günü baz alacaksın canım ne zamandıBilmiyorumki cnm 35 haftalık doğdu benimki o yğzden nasıl hesaplıcam o atağı bilmiyorum
18 ağustostu cnm 40.hafta40haftayı doldurduğu günü baz alacaksın canım ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?