2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebem 23 günlük tırnakları çok yumuşak olunca hala kesemedim çorap ellerde duruyor
Artık serbest ellerin vakti gelmiş midir siz ne zaman kestiniz
Ben eldivenlerin yanlarında diktim biraz dar oldu çıkaramıyor dene istersen çok iyi oldu

Eklentiler

• 16623688370915162473391303032117.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar bebem 23 günlük tırnakları çok yumuşak olunca hala kesemedim çorap ellerde duruyor
Artık serbest ellerin vakti gelmiş midir siz ne zaman kestiniz
Bebeğe bakar, benimkinin eli hiç durmuyor, yüzünü tırmalıyor eldiven olmasa veya aciktiginda ağzına atiyor elini o yüzden bizim.icjn erken misal

Niyet ettim bebegime emzik tutturmaya. Aldigimiz 4. Set. Ay hadi insallah. Mutluluktan aglariz belki.
Ben tommee tippe almıştım kullanmadı, Nuk aldım şimdi alıştık gibi. Deneme yanılma oluyor sanırım biraz.

Ben tommee tippe almıştım kullanmadı, Nuk aldım şimdi alıştık gibi. Deneme yanılma oluyor sanırım biraz.
Nuk da denedim ya. En cok onu tutar gibi yapti. Aventin alistirma parmak emzigini ve mamin 4 emzigini reddetti. Ben de bunu aldim. Ay insallah. Her yer emzik. Insallah bu bebeğim tutar ya. Gec kaldim ama belki sans.

Nuk da denedim ya. En cok onu tutar gibi yapti. Aventin alistirma parmak emzigini ve mamin 4 emzigini reddetti. Ben de bunu aldim. Ay insallah. Her yer emzik. Insallah bu bebeğim tutar ya. Gec kaldim ama belki sans.
En azindan tutmadiklarini ablasi alip emiyo. Bosta kalmiyolar. 2 yasina kadar emzik tutmayan cocuk simdi emziksiz yasayamazmis gibi davraniyor

Kızlar merhaba bebeğimin sol ayağının altı kucağımıza falan aldığımızda mosmor oluyor ya daha önce yaşayan varmı birde kasıyor gibi ayağını aniden attırıyor falan
Bazen emzirirken bana yakın olan kolu hareketsiz kalmışsa morarıyor, normal durum galiba dolaşımla ilgili

Ben de sipariş verdim oradan, yeni geldi yikayacagim simdi de baya uzunmuş dolanacak icin. Bebegi bacaklari acik mi oturtacagiz slingde? Wrap kullanamazsam halka kullanırım artık daha kolay gibi sanki

Sen denedin mi
Ben bi denedim ama benimki durmadi icinde. Yenidogan icin halka daha iyi sanki bence de.

Canım YouTube dan ninni aç dinlet dandini, fışfış, kayahanın. yada kolik müziklerini buzuki Orhan açabilirsin. Bizimki ağladıkça sesini bastırmaya çalışır gibi ninni söylüyorum biraz susuyor. Benim oğlanda denedim işe yaradı bunlar, bizimki sohbet seviyor sanırım

Ben de sipariş verdim oradan, yeni geldi yikayacagim simdi de baya uzunmuş dolanacak icin. Bebegi bacaklari acik mi oturtacagiz slingde? Wrap kullanamazsam halka kullanırım artık daha kolay gibi sanki

Sen denedin mi
Bu haftalarda kullanmaya başlayabiliyor muyuz? Bende sipariş vereceğim ona göre :)

Adacayi yagi kullaniyorum ben yok benim kullandigim bundan degil normal bitki seklinde kendim demleyip suzuyorum kalmadi elimde tekrar alicam kullan belki faydasini gorursun

Selam kizlar nasilsiniz iyisinizdir insallah persembeden beri koydeydim.. pek bakamadim birde buyuk oglum kucuk bi kaza atlatti onunla ilgileniyorum kisacasi hepsine yetmeye calisiyorum elimden geldikce.. bugun Alparsalanin ilk asisi vardi birazcik agladi gecti sukur 4500 kg boyumuz 56 cm olmus bir ayda 1bucuk kilo almisiz cok guzel bende tatmin oldum boyumuzda cok iyi .. kalca ultrasonu icin ekim ayina randevu verildi.. birde urolojiye gorunduk çükünün ucu dar ama sıkıntı olcak kadar degil en fazla 6 aylikken yapiyorum sunneti suan acil degil dedi bizde durumlar boyle suan..

Ben bi denedim ama benimki durmadi icinde. Yenidogan icin halka daha iyi sanki bence de.

Halka olanda pozisyon yan Emzirme pozisyonuna benziyor, daha kolay olur diye dusunuyorum

Bu haftalarda kullanmaya başlayabiliyor muyuz? Bende sipariş vereceğim ona göre :)

Yenidogandan it8baren kullanılıyor ama bebeğine de bağlı biraz sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…