Asin bayraklari bu sefer oldu galiba.Bunu aldım çok satılan önerilen urun diye, tuttu çok şükür
NUK Baby Blue Kauçuk Emzik 0-6 Ay : Amazon.com.tr: Bebek
NUK Baby Blue Kauçuk Emzik 0-6 Ay : Amazon.com.tr: Bebekwww.amazon.com.tr
Kolunda salla cnm veya evde başkası varsa battaniye arasında da olabilir. Amaç sallamak sadeceBizde yok elektrikli ama titreşimli var onda da durmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten
Bak ben ip bağladım böyle manuel sallıyorumBizde yok elektrikli ama titreşimli var onda da durmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten
Canım mukuslu kaka gaz kıvranma varmı sürekliYa ben kafayı yiycem susmuyor bu çocuk. Sabrımın son demlerindeyim. Ne uyuyor Ne susuyor Ne yapacağım? Allah rızası için bi şey söyleyin. Valla çokdırcam. Beynimi kemiriyor ağlaması artık. 5 saattir uyumuyor
Benim 1hafta sürdü kanama, 1haftada lekelenme oldu bittiGünaydınİyisinizdir inşallah . Kanaması biten varmı bitmedi hala 40 gün sürer mi ki ay
Gecmiş olsun canım iyi mi simdi oğluşun küçüğe de maşallah subhanallah ❤Selam kizlar nasilsiniz iyisinizdir insallah persembeden beri koydeydim.. pek bakamadim birde buyuk oglum kucuk bi kaza atlatti onunla ilgileniyorum kisacasi hepsine yetmeye calisiyorum elimden geldikce.. bugun Alparsalanin ilk asisi vardi birazcik agladi gecti sukur 4500 kg boyumuz 56 cm olmus bir ayda 1bucuk kilo almisiz cok guzel bende tatmin oldum boyumuzda cok iyi .. kalca ultrasonu icin ekim ayina randevu verildi.. birde urolojiye gorunduk çükünün ucu dar ama sıkıntı olcak kadar degil en fazla 6 aylikken yapiyorum sunneti suan acil degil dedi bizde durumlar boyle suan..
Saol canim iyi sukur Allah tum evlatlarimizi korusun insallahGecmiş olsun canım iyi mi simdi oğluşun küçüğe de maşallah subhanallah ❤
Bitti bitmedi arasindayim gunde 1 2 damla anca geliyo o kadarGünaydınİyisinizdir inşallah . Kanaması biten varmı bitmedi hala 40 gün sürer mi ki ay
Yalnız değilsin aynı durumdayızYa ben kafayı yiycem susmuyor bu çocuk. Sabrımın son demlerindeyim. Ne uyuyor Ne susuyor Ne yapacağım? Allah rızası için bi şey söyleyin. Valla çokdırcam. Beynimi kemiriyor ağlaması artık. 5 saattir uyumuyor
Ay ben ilk 3 gün taktım sonra birdahaki hiç takmadımBen eldivenlerin yanlarında diktim biraz dar oldu çıkaramıyor dene istersen çok iyi oldu
Valla benim de devam ediyorum bende buraya soracaktım. Bitmedi. Tam bitti diyorum yeniden geliyorGünaydınİyisinizdir inşallah . Kanaması biten varmı bitmedi hala 40 gün sürer mi ki ay
Sanmıyorum ya kolik değil. Belli saatleri yok. Dalga geçer gibi ağlıyor. Kulaklarımı tırmalıyorAllah Allah kolik mi acaba pek de bilgim yok ama doktora sormak lazım bizim gündüz ekşınlı tabi belli uyuma saatleri var onun dışında ih tis gaz sancısı gibi haller gündüz çok yıpranıyorum gece daha iyi bu durumun bazı gecelere de sirayet ettigi oluyor tabi.
Eşimde gece beşik sallamış sırf ben uyuyayım biraz daha diye. Ama sabah bi oldu bizim bebe susmaz oldu. Çocuk gece gündüz ayırt ediyor artık. Ne kadar uyursam uyuyayım yorgun hissediyorum kendimi. Asla dinlenemiyorum. 3 ay çok uzun bir süre gibi geliyor. Bugün o ladar çok ağladım ki ben bakamıyorum bu çocuğa diye. Çok sabırsız bir insanım sabredemiyorum inşallah öğrenirim bir an önce sabretmeyi.Aynen öyle dün sabah eşim almış mama yedirip uyutmuş ben biraz dinleneyim diye ilk defa aralıksız 4 saat uyudum o kadar iyi geldi ki çok dinçtim yaşama hevesim geldi resmen. En basit şeyler bile lüks oldu. Tabi sonra gece 3 e kadar puset sallayıp sabah 6 da mesaiye devam ettim yine aynı yorgunlukben yapamıyorum nasıl geçecek 3 ay diye öyle çok düşünüyorum ki. Burdan güç alıyorum ama bak hepimiz aynı durumdayız hep beraber atlatıcaz sonunda eminim iyi ki dicez. 1 ayı bitti şimdi sıçrama peşindeyim o ilk gülücüğü gördüğümde dünyalar benim olacak dört gözle bekliyorum bununla motive ediyorum kendimi
Valla kızımda öyle uyumuyor. Kucakta emerken ne kadar uyursa o hatta bazen o bile olmuyor. Sinirlerim bozuluyor artıkUyumuyor bu bebe delircem deli gibi uykusu var uyumuyor bağırıp duruyor anca, uykuya direniyor resmen3 gündür elim yüzüm şiş uykusuz perişanım, arada kısa kısa kucakta yada salıncakta uyuyor, hiç istemediğim iki uyuma şekline alıştı malesef
Kız denedim her şeyi valla. Ama çocuk bi değişik anlamadım ben derdiniCanım YouTube dan ninni aç dinlet dandini, fışfış, kayahanın. yada kolik müziklerini buzuki Orhan açabilirsin. Bizimki ağladıkça sesini bastırmaya çalışır gibi ninni söylüyorum biraz susuyor. Benim oğlanda denedim işe yaradı bunlar, bizimki sohbet seviyor sanırım
Yakında o aşamaya geçeceğizBattaniye arasında sallayın benimkide hiç durmuyordu battaniyeyle sallayınca anında sustu şimdi hamak siparişi verdim bu gazla inşallah kurtaracak beni
Yapıyorum ama susmuyor ki. Eşim geldi ona attım zorla pusette uyutmuştu. Ama şimdi gene uyandı.Kolunda salla cnm veya evde başkası varsa battaniye arasında da olabilir. Amaç sallamak sadece
Aynı bu şekilde sallıyoruz ip bağlıyoruzBak ben ip bağladım böyle manuel sallıyorumuyuyor mu? Bazen ama en azından sakin oluyor
Evet kakası sümüksü. Gazda var sürekli kasıyor kendini.Canım mukuslu kaka gaz kıvranma varmı sürekli
Ben çıkardım çıkarmaz olaydım kesti yüzünü hep mahvoldu. Tırnaklarını kestiğim halde.Ay ben ilk 3 gün taktım sonra birdahaki hiç takmadım
Aynı durumdayız hepimiz(( benimkisi kucağa alıştı. Belim kopuyor uyutana kadar. Yerine geçince hemen uyanıyorAynen öyle dün sabah eşim almış mama yedirip uyutmuş ben biraz dinleneyim diye ilk defa aralıksız 4 saat uyudum o kadar iyi geldi ki çok dinçtim yaşama hevesim geldi resmen. En basit şeyler bile lüks oldu. Tabi sonra gece 3 e kadar puset sallayıp sabah 6 da mesaiye devam ettim yine aynı yorgunlukben yapamıyorum nasıl geçecek 3 ay diye öyle çok düşünüyorum ki. Burdan güç alıyorum ama bak hepimiz aynı durumdayız hep beraber atlatıcaz sonunda eminim iyi ki dicez. 1 ayı bitti şimdi sıçrama peşindeyim o ilk gülücüğü gördüğümde dünyalar benim olacak dört gözle bekliyorum bununla motive ediyorum kendimi
Ben artık sinirimden bağırdımYa ben kafayı yiycem susmuyor bu çocuk. Sabrımın son demlerindeyim. Ne uyuyor Ne susuyor Ne yapacağım? Allah rızası için bi şey söyleyin. Valla çokdırcam. Beynimi kemiriyor ağlaması artık. 5 saattir uyumuyor
Laktoz intöleransı olabilir mi canım? Benim ilk oğlumda vardı sürekli gaz huzursuzluk ve sümüksü kakaya sebep oluyor. Veya ditek senin sütündeki laktoza da olabilir. Senin sütüneyse Relactaz kullanılıyor. Ama laktoz intöleransıysa inek sütünü laktozsuz almalısın ve yine inek sütüyle yaptığın herşeyi laktozsuz sütle yapmalısın. Hiç sordun mu doktora gazı için normal mi dedi? Kulak arkasında kabuklanma var mı peki?Valla benim de devam ediyorum bende buraya soracaktım. Bitmedi. Tam bitti diyorum yeniden geliyor
Sanmıyorum ya kolik değil. Belli saatleri yok. Dalga geçer gibi ağlıyor. Kulaklarımı tırmalıyor
Eşimde gece beşik sallamış sırf ben uyuyayım biraz daha diye. Ama sabah bi oldu bizim bebe susmaz oldu. Çocuk gece gündüz ayırt ediyor artık. Ne kadar uyursam uyuyayım yorgun hissediyorum kendimi. Asla dinlenemiyorum. 3 ay çok uzun bir süre gibi geliyor. Bugün o ladar çok ağladım ki ben bakamıyorum bu çocuğa diye. Çok sabırsız bir insanım sabredemiyorum inşallah öğrenirim bir an önce sabretmeyi.
Valla kızımda öyle uyumuyor. Kucakta emerken ne kadar uyursa o hatta bazen o bile olmuyor. Sinirlerim bozuluyor artık
Kız denedim her şeyi valla. Ama çocuk bi değişik anlamadım ben derdini
Yakında o aşamaya geçeceğiz
Yapıyorum ama susmuyor ki. Eşim geldi ona attım zorla pusette uyutmuştu. Ama şimdi gene uyandı.
Aynı bu şekilde sallıyoruz ip bağlıyoruz
Evet kakası sümüksü. Gazda var sürekli kasıyor kendini.
Ya sen ne ara sıçradın gördün o gülücüğü biz yırtınıyoruz buradaAynı durumdayız hepimiz(( benimkisi kucağa alıştı. Belim kopuyor uyutana kadar. Yerine geçince hemen uyanıyorYorulduk hepimiz uykusuzluk çok sinir yapıyo. annem diyorki yaşında az değilki niye bu kadar sabırsızsın çoçuk öyle olur falan. Ama cahillik işte ilk bebek tecrübesizlik ben gördüm dün sesli gülüşünü o kadar güzelki
Bende yaptım onu. Çok üzüldüm sonradan ama insanın sabrı kalmıyor. Bir yudum su içemedim eşim gelmeseydi ne yapardım bilmiyorumBen artık sinirimden bağırdımUyu artık diye. Gücüm kalmadı benimde(( ne yemek ne uyku ne tuvalet hiç birini yapamaz oldum. Bu kadar olmazki
İnan sordum saçma sapan cevaplar verdi. Relactaz kullanıyorum ama pek işe yaramıyor. Süt ürünlerini keseceğim bakalım öyle deneyeceğim bir ide. Ellerinin üstü öyle. Deri değiştiriyor gibi oldu onunla alakalı olabilir mi?Laktoz intöleransı olabilir mi canım? Benim ilk oğlumda vardı sürekli gaz huzursuzluk ve sümüksü kakaya sebep oluyor. Veya ditek senin sütündeki laktoza da olabilir. Senin sütüneyse Relactaz kullanılıyor. Ama laktoz intöleransıysa inek sütünü laktozsuz almalısın ve yine inek sütüyle yaptığın herşeyi laktozsuz sütle yapmalısın. Hiç sordun mu doktora gazı için normal mi dedi? Kulak arkasında kabuklanma var mı peki?
Ay. Seninkide mi öylee. Ortak birini buldum sonunda. Süt ilk başta gelmediği için siinirleniyo gibi geliyodu banada. Böyle yaygarayı basıyo emiyo bırakıyo falan derken süt gelmeye baslıyo en sonunda 10 dk 15 dk sonra tutuyo memeyi emiyoCnm benimkide ilk memeyi alırken remsne yaygarayı koparıyo ben emer emmez sütün gelmemesine yoruyorum o yüzden sinirlenip iyiyo süt geldiği an sakinliyo
Uykusunda sesli güldüYa sen ne ara sıçradın gördün o gülücüğü biz yırtınıyoruz burada
bende üzüldüm ağladımBende yaptım onu. Çok üzüldüm sonradan ama insanın sabrı kalmıyor. Bir yudum su içemedim eşim gelmeseydi ne yapardım bilmiyorum
İnan sordum saçma sapan cevaplar verdi. Relactaz kullanıyorum ama pek işe yaramıyor. Süt ürünlerini keseceğim bakalım öyle deneyeceğim bir ide. Ellerinin üstü öyle. Deri değiştiriyor gibi oldu onunla alakalı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?