2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• 20220905_123802.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 77
Bizde yok elektrikli ama titreşimli var onda da durmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten
Kolunda salla cnm veya evde başkası varsa battaniye arasında da olabilir. Amaç sallamak sadece

Canım mukuslu kaka gaz kıvranma varmı sürekli

Gecmiş olsun canım iyi mi simdi oğluşun küçüğe de maşallah subhanallah ❤

Kizlar bebeginiz kaka yapmak icin ıkınırken falan gobegi disina cikiyo mu ?

Yalnız değilsin aynı durumdayız

Günaydın İyisinizdir inşallah . Kanaması biten varmı bitmedi hala 40 gün sürer mi ki ay
Valla benim de devam ediyorum bende buraya soracaktım. Bitmedi. Tam bitti diyorum yeniden geliyor
Sanmıyorum ya kolik değil. Belli saatleri yok. Dalga geçer gibi ağlıyor. Kulaklarımı tırmalıyor
Eşimde gece beşik sallamış sırf ben uyuyayım biraz daha diye. Ama sabah bi oldu bizim bebe susmaz oldu. Çocuk gece gündüz ayırt ediyor artık. Ne kadar uyursam uyuyayım yorgun hissediyorum kendimi. Asla dinlenemiyorum. 3 ay çok uzun bir süre gibi geliyor. Bugün o ladar çok ağladım ki ben bakamıyorum bu çocuğa diye. Çok sabırsız bir insanım sabredemiyorum inşallah öğrenirim bir an önce sabretmeyi.
Valla kızımda öyle uyumuyor. Kucakta emerken ne kadar uyursa o hatta bazen o bile olmuyor. Sinirlerim bozuluyor artık
Kız denedim her şeyi valla. Ama çocuk bi değişik anlamadım ben derdini
Battaniye arasında sallayın benimkide hiç durmuyordu battaniyeyle sallayınca anında sustu şimdi hamak siparişi verdim bu gazla inşallah kurtaracak beni
Yakında o aşamaya geçeceğiz
Kolunda salla cnm veya evde başkası varsa battaniye arasında da olabilir. Amaç sallamak sadece
Yapıyorum ama susmuyor ki. Eşim geldi ona attım zorla pusette uyutmuştu. Ama şimdi gene uyandı.
Bak ben ip bağladım böyle manuel sallıyorum uyuyor mu? Bazen ama en azından sakin oluyor
Aynı bu şekilde sallıyoruz ip bağlıyoruz
Canım mukuslu kaka gaz kıvranma varmı sürekli
Evet kakası sümüksü. Gazda var sürekli kasıyor kendini.

Aynı durumdayız hepimiz(( benimkisi kucağa alıştı. Belim kopuyor uyutana kadar. Yerine geçince hemen uyanıyor Yorulduk hepimiz uykusuzluk çok sinir yapıyo. annem diyorki yaşında az değilki niye bu kadar sabırsızsın çoçuk öyle olur falan. Ama cahillik işte ilk bebek tecrübesizlik ben gördüm dün sesli gülüşünü o kadar güzelki

Ben artık sinirimden bağırdım Uyu artık diye. Gücüm kalmadı benimde(( ne yemek ne uyku ne tuvalet hiç birini yapamaz oldum. Bu kadar olmazki

Laktoz intöleransı olabilir mi canım? Benim ilk oğlumda vardı sürekli gaz huzursuzluk ve sümüksü kakaya sebep oluyor. Veya ditek senin sütündeki laktoza da olabilir. Senin sütüneyse Relactaz kullanılıyor. Ama laktoz intöleransıysa inek sütünü laktozsuz almalısın ve yine inek sütüyle yaptığın herşeyi laktozsuz sütle yapmalısın. Hiç sordun mu doktora gazı için normal mi dedi? Kulak arkasında kabuklanma var mı peki?

Ya sen ne ara sıçradın gördün o gülücüğü biz yırtınıyoruz burada

Ben artık sinirimden bağırdım Uyu artık diye. Gücüm kalmadı benimde(( ne yemek ne uyku ne tuvalet hiç birini yapamaz oldum. Bu kadar olmazki
Bende yaptım onu. Çok üzüldüm sonradan ama insanın sabrı kalmıyor. Bir yudum su içemedim eşim gelmeseydi ne yapardım bilmiyorum
İnan sordum saçma sapan cevaplar verdi. Relactaz kullanıyorum ama pek işe yaramıyor. Süt ürünlerini keseceğim bakalım öyle deneyeceğim bir ide. Ellerinin üstü öyle. Deri değiştiriyor gibi oldu onunla alakalı olabilir mi?

Cnm benimkide ilk memeyi alırken remsne yaygarayı koparıyo ben emer emmez sütün gelmemesine yoruyorum o yüzden sinirlenip iyiyo süt geldiği an sakinliyo
Ay. Seninkide mi öylee. Ortak birini buldum sonunda. Süt ilk başta gelmediği için siinirleniyo gibi geliyodu banada. Böyle yaygarayı basıyo emiyo bırakıyo falan derken süt gelmeye baslıyo en sonunda 10 dk 15 dk sonra tutuyo memeyi emiyo

Ya sen ne ara sıçradın gördün o gülücüğü biz yırtınıyoruz burada
Uykusunda sesli güldü bende ilk şaşırdım acaba boğazına bir şeymi kaçdı yok bas baya gülücüktü. Sonra yine tekrarladı görürsünüz sizde. Daha sıçrama dönemindeyiz
bende üzüldüm ağladım amma napiyim o kadar açıkmıştım((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…