2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bi yerimi agriyo acaba bilemezsin ki bebek bunlar su gibiler beli falan batiyo olabilir yüz üstü yatirip masaj yapabilirsin gazdan acliktan eminsen kolik bebeklerde oluyo boyle seyler fazla aglarsa fitik olur dikkat et

En azindan tutmadiklarini ablasi alip emiyo. Bosta kalmiyolar. 2 yasina kadar emzik tutmayan cocuk simdi emziksiz yasayamazmis gibi davraniyor
Benim kizda bebeklerinin emzigi yapiyo 5 yas oldugu icin kendi agzinda tutamiyo elinden gelse emecek

Battaniye arasında sallayın benimkide hiç durmuyordu battaniyeyle sallayınca anında sustu şimdi hamak siparişi verdim bu gazla inşallah kurtaracak beni
Alt temizleme minderi almıştım ben, bazen altını degistirecegimizde halihazırda ağlıyorsa eşim minderi içinde dürüm yapıyor bebeği, anında sakinlesiyor Muslin örtü ile yarım kundak yapmaya çalışınca yaygara koparıyor ama alt acma minderi arasında tost olmaktan hoşlanıyor bilim adamları.bunu da açıklasın

Adacayi yagi kullaniyorum ben yok benim kullandigim bundan degil normal bitki seklinde kendim demleyip suzuyorum kalmadi elimde tekrar alicam kullan belki faydasini gorursun
Çocuk doktorumuza sordum kullanabilirsin belki faydası olur dedi, ayaklarına birer damla masajla sürüyoruz

Günaydın İyisinizdir inşallah . Kanaması biten varmı bitmedi hala 40 gün sürer mi ki ay
Bitti sayılır, kahverengi lekelenme gibi birkaç gündür. Sezaryen olduğu içindir belk8, normal doğumda kanamam daha çoktü benim

Bugun 2. Kez tek basimiza disari ciktik. Cappuccino icmeye geldim
Ya biz daha küçüğüz gerçi ama o ilk çıkış korkusunu nasıl açtınız? Benim grup derslerim var onlar başlayacak yakında ama ben dışarı çıkmaya korkuyorum çok ağlar susturamam falan diye

Ben sling almıştım çok ağlayıp susmayınca slinge koyuyorum kokumu aldığından mıdır bilmiyorum ilk mızlasa bile sonra susuyor ve uyuyor belki işinize yarar zor oluyor slingle biraz ama ağlamasından iyidir

Çok geçmiş olsun canım iyidir inşallah minik abi

Her gün değişik bi rşey çıkıyor şimdide üşüttü mü ne oldu karnı gurul gurul sürekli huzursuz
Gaz olabilir mi? Benim kızımda öyle 2-3 gündür. sürekli ıkınmaya çalışıyor, ağlıyor emerken bırakıp ağlamaya başlıyor falan insanın içi gidiyor öyle olunca da tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…