Ay inşallah. Uykusunda gülüyor ama sessiz sessiz. Ay hayırlısı ile atlatsaydık şu dönemi biUykusunda sesli güldübende ilk şaşırdım acaba boğazına bir şeymi kaçdı yok bas baya gülücüktü. Sonra yine tekrarladı görürsünüz sizde. Daha sıçrama dönemindeyiz
bende üzüldüm ağladımamma napiyim o kadar açıkmıştım((
Ya inan anlamıyorum artık. Sallanmak istiyor sürekli uyanık kalmak istiyor..Bi yerimi agriyo acaba bilemezsin ki bebek bunlar su gibiler beli falan batiyo olabilir yüz üstü yatirip masaj yapabilirsin gazdan acliktan eminsen kolik bebeklerde oluyo boyle seyler fazla aglarsa fitik olur dikkat et
En son onu deneyeceğim artıkBen sling almıştım çok ağlayıp susmayınca slinge koyuyorum kokumu aldığından mıdır bilmiyorum ilk mızlasa bile sonra susuyor ve uyuyor belki işinize yarar zor oluyor slingle biraz ama ağlamasından iyidir
Nasıl para konuyor bende koyayımBizim ki fitik degil dedi olmasada bu kadar ikinmaya olucak bide kizimdan biliyorum ama yinede para koyucam kizimin ki oyle düzeldi sukur
Alismis demek zor olur Allah yardimcin olsunAy inşallah. Uykusunda gülüyor ama sessiz sessiz. Ay hayırlısı ile atlatsaydık şu dönemi bi
Ya inan anlamıyorum artık. Sallanmak istiyor sürekli uyanık kalmak istiyor..
En son onu deneyeceğim artık
Kizimin ilerlemisti barsak iyice buyumustu elimi degdikce hissediyodum ve ses geliyodu babannemde eskinin ebesiydi para koy dedi kimisine sacma gelir ama yaptim .. parayi iyice kaynat mikrobu gitsin sonra gazli beze sar bi guzel 2 tane yarabandi ile artı seklinde bantla para düsmesin aradan falan.. banyoda islatarak cikar bant kizartiyor biraz cekersen direk derisi soyulur banyodan banyoya degistir.. koca gobek fitigi bizim 1 aya kalmadi kapandi bununda disari cikmaya basldi az once yaptim hemen simdi istedigi kadar ıkınabilirNasıl para konuyor bende koyayım
Kız ben alıştırmadım yaa sorma o kanayan yaram eşim alıştırdı uyutamadıkça bastı mamayı yatırdı pusete salladı yoksa bende sallamadan uyutuyodum şimdi huzursuz bide 2 3 gündür hiç uyumuyo napim pusete koyuyorum yattığım yerden sallıyorum artıkcok hazircisin yaaa bayildim .. ben sallamamaya özen gosteriyorum alisirsa yandim memede uyuyo hemen besige koyuyorum
Ben nuk.aldim en son baya kullanicinin bebesi begenmisDoktor dediyse tamam o zaman1 tane emzik aldım o büyük geldi sanırım emmek istiyor ama midesi bulanıyor ekstra küçük varsa onlara bakcam artık
Hastanede aptamil 1 başlattılar devamkeHem mama hem anne sütü ile bebiş besleyen anneler hangi marka kullanıyorsunuz? Bir de mama vermeyi deneyeceğim. Belki sütüm vardır ama doyurucu değildir yani ne bileyim son çarem o kaldı
Aynen öyle düşünüyorum bende. Her emzirme sonrası 30cc kaka durumu gaz durumu belki düzene girer biraz olsun.Hastanede aptamil 1 başlattılar devamke
Vereceksen az ver 30 cc geçmesin, sonra kesmenin zor olabilir cnm
Bir de normal biberona alınmasın. Kasik biberon veya şırınga veya kaşıkla ver cnm benceAynen öyle düşünüyorum bende. Her emzirme sonrası 30cc kaka durumu gaz durumu belki düzene girer biraz olsun.
Aaa ben normal biberon ile şurup veriyorum her gün. Bazen iyi geceler çayı falan içiriyorum ama sorun yaşamadım. Mama versem yaşar mıyım ki?Bir de normal biberona alınmasın. Kasik biberon veya şırınga veya kaşıkla ver cnm bence
Biberonla mama hiç uğraşmadan gluk gluk gelince alisan bebeler var. Hastanede mama başlarken kasık biberonla verdiler o yüzden cnmAaa ben normal biberon ile şurup veriyorum her gün. Bazen iyi geceler çayı falan içiriyorum ama sorun yaşamadım. Mama versem yaşar mıyım ki?
Canım ben meme+mama diye gidiyoruz aptamil almıştık ilk gaz yaptı bizimkinde sma kullanıyorum memenunum gaz sorunumuz ortadan kalktı desem yeri. Bünyesel olabilir bilmiyorum bazı bebişlere de sma gaz yapmışHem mama hem anne sütü ile bebiş besleyen anneler hangi marka kullanıyorsunuz? Bir de mama vermeyi deneyeceğim. Belki sütüm vardır ama doyurucu değildir yani ne bileyim son çarem o kaldı
Günde üç damla veriyorum. Evet benimkide devamlı uyuyordu gerçi hala uyuyoKızlar D vitamini kaç damla veriyor sunuz birde benim kizim 11 günlük zor uyanıyor sizinde ilk günlerde böylemiydi 3 4 saat uyuyor resmen
Bizim de arada bir oluyor bizimkiler eskiler yani şey dediler su gibi çıkınca ağzında sakladığı fazlalığı çıkarırmış yoğurt lor gibi çıkarırsa midesine inmiş midesinden gelirmiş o normalmiş sanırım arada bizimde oluyorSoruuuuu️ ️ ️ ️ ️
Emdiğinde veya mama yediğinde bir kısmını ağzından içtiği kıvamda şu gibi çıkarıyordu benim aslan buuucuu bebem, buraya kadar sorun yok, coknyerse çıkarabilir demişti doktor
Ama bugün yoğurt gibi daha kıvamlı çıkarıyor, bizim gibi olan var mi
Sarılık için tedavi oldu mu bizim en son 11 çıkmıştı sizin kaçtı acavaGünde üç damla veriyorum. Evet benimkide devamlı uyuyordu gerçi hala uyuyosarılık tam dolayı uyuyormuş bizimki çok zor uyandırıyordum
Tam okuyamadım ama sling muhabbeti yapıyorsunuz sanırsam bana link atabilir misin rica etsem acabaHalka olanda pozisyon yan Emzirme pozisyonuna benziyor, daha kolay olur diye dusunuyorum
Yenidogandan it8baren kullanılıyor ama bebeğine de bağlı biraz sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?