2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay inşallah. Uykusunda gülüyor ama sessiz sessiz. Ay hayırlısı ile atlatsaydık şu dönemi bi
Bi yerimi agriyo acaba bilemezsin ki bebek bunlar su gibiler beli falan batiyo olabilir yüz üstü yatirip masaj yapabilirsin gazdan acliktan eminsen kolik bebeklerde oluyo boyle seyler fazla aglarsa fitik olur dikkat et
Ya inan anlamıyorum artık. Sallanmak istiyor sürekli uyanık kalmak istiyor..
En son onu deneyeceğim artık

Ay inşallah. Uykusunda gülüyor ama sessiz sessiz. Ay hayırlısı ile atlatsaydık şu dönemi bi

Ya inan anlamıyorum artık. Sallanmak istiyor sürekli uyanık kalmak istiyor..

En son onu deneyeceğim artık
Alismis demek zor olur Allah yardimcin olsun

Nasıl para konuyor bende koyayım
Kizimin ilerlemisti barsak iyice buyumustu elimi degdikce hissediyodum ve ses geliyodu babannemde eskinin ebesiydi para koy dedi kimisine sacma gelir ama yaptim .. parayi iyice kaynat mikrobu gitsin sonra gazli beze sar bi guzel 2 tane yarabandi ile artı seklinde bantla para düsmesin aradan falan.. banyoda islatarak cikar bant kizartiyor biraz cekersen direk derisi soyulur banyodan banyoya degistir.. koca gobek fitigi bizim 1 aya kalmadi kapandi bununda disari cikmaya basldi az once yaptim hemen simdi istedigi kadar ıkınabilir

cok hazircisin yaaa bayildim .. ben sallamamaya özen gosteriyorum alisirsa yandim memede uyuyo hemen besige koyuyorum
Kız ben alıştırmadım yaa sorma o kanayan yaram eşim alıştırdı uyutamadıkça bastı mamayı yatırdı pusete salladı yoksa bende sallamadan uyutuyodum şimdi huzursuz bide 2 3 gündür hiç uyumuyo napim pusete koyuyorum yattığım yerden sallıyorum artık gece zor oluyo ama bende uyumak istiyorum

Hem mama hem anne sütü ile bebiş besleyen anneler hangi marka kullanıyorsunuz? Bir de mama vermeyi deneyeceğim. Belki sütüm vardır ama doyurucu değildir yani ne bileyim son çarem o kaldı

Soruuuuu

Emdiğinde veya mama yediğinde bir kısmını ağzından içtiği kıvamda şu gibi çıkarıyordu benim aslan buuucuu bebem, buraya kadar sorun yok, coknyerse çıkarabilir demişti doktor
Ama bugün yoğurt gibi daha kıvamlı çıkarıyor, bizim gibi olan var mi

Hem mama hem anne sütü ile bebiş besleyen anneler hangi marka kullanıyorsunuz? Bir de mama vermeyi deneyeceğim. Belki sütüm vardır ama doyurucu değildir yani ne bileyim son çarem o kaldı
Hastanede aptamil 1 başlattılar devamke
Vereceksen az ver 30 cc geçmesin, sonra kesmenin zor olabilir cnm

Hastanede aptamil 1 başlattılar devamke
Vereceksen az ver 30 cc geçmesin, sonra kesmenin zor olabilir cnm
Aynen öyle düşünüyorum bende. Her emzirme sonrası 30cc kaka durumu gaz durumu belki düzene girer biraz olsun.

Aynen öyle düşünüyorum bende. Her emzirme sonrası 30cc kaka durumu gaz durumu belki düzene girer biraz olsun.
Bir de normal biberona alınmasın. Kasik biberon veya şırınga veya kaşıkla ver cnm bence

Bir de normal biberona alınmasın. Kasik biberon veya şırınga veya kaşıkla ver cnm bence
Aaa ben normal biberon ile şurup veriyorum her gün. Bazen iyi geceler çayı falan içiriyorum ama sorun yaşamadım. Mama versem yaşar mıyım ki?

Aaa ben normal biberon ile şurup veriyorum her gün. Bazen iyi geceler çayı falan içiriyorum ama sorun yaşamadım. Mama versem yaşar mıyım ki?
Biberonla mama hiç uğraşmadan gluk gluk gelince alisan bebeler var. Hastanede mama başlarken kasık biberonla verdiler o yüzden cnm

Kızlar D vitamini kaç damla veriyor sunuz birde benim kizim 11 günlük zor uyanıyor sizinde ilk günlerde böylemiydi 3 4 saat uyuyor resmen

Canım ben meme+mama diye gidiyoruz aptamil almıştık ilk gaz yaptı bizimkinde sma kullanıyorum memenunum gaz sorunumuz ortadan kalktı desem yeri. Bünyesel olabilir bilmiyorum bazı bebişlere de sma gaz yapmış

Kızlar D vitamini kaç damla veriyor sunuz birde benim kizim 11 günlük zor uyanıyor sizinde ilk günlerde böylemiydi 3 4 saat uyuyor resmen
Günde üç damla veriyorum. Evet benimkide devamlı uyuyordu gerçi hala uyuyo sarılık tam dolayı uyuyormuş bizimki çok zor uyandırıyordum

Bizim de arada bir oluyor bizimkiler eskiler yani şey dediler su gibi çıkınca ağzında sakladığı fazlalığı çıkarırmış yoğurt lor gibi çıkarırsa midesine inmiş midesinden gelirmiş o normalmiş sanırım arada bizimde oluyor

Kızlar görürseniz rica etsem cevap verir misiniz? Sizin de bebisleriniz emmeye başladığında ilk önce biriken sütü cuk cuk hızlıca yutup içiyor ama sonrasında yutma hızı yavaşlıyor mu? Yoksa bende bir sorun mu var kaç gündür aklıma takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…