Canım benimde wardi kızımda ben isilik sandım ama sivilceymis yeni doğanlarda olurmuş hormonelmis zamanla geçecek ne yapsanız krem filan geçmez uğraşmayın boşuna dedi doktor ve gerçekten zamanla söndü ara ara yine kabarıyor ama 15 gün öncesine göre daha iyiBebeğimin yanaklarında günlük batıp çıkan minik sivilceler var kırmızı kırmızı . sizde de var mı nedir bunlar
AAa bu ben andjsjsjBen bebeğin uyuduğu odaya girerken terliklerimi bile çıkarıyorum ayağımdan ses yapıp bebeyi utandırmasın diye
Ben sütümün yettiğini düşünüyorum ama kakasını ishal gibi yapıyordu o yüzden vermek istedim.Merhaba ilk başta vermedim Bem de mama ama baktım anne sütü ile doymuyor belki de yetmiyor aptamilin 0-6 ay sütü nü aldım hipp de verdim ama en iyisi aptamil dediler ,hem anne sütü sağıp veriyorum hem de mama tam doyuyor bilmiyorum belki yaşımla da alakası vardır az geliyor anne sütü kzımı 10 sene önce sadece anne sütü ile beslemiştim ama oğluma yetmiyor dönüşümlü veriyorum ikisini de
Parmaklarında oynatıyolar resmen. bikaç gün öncesine kadar tuvalete bile gidemiyodum ağlıyor diye şimdi bende alıştım sanırım 2 dk ağlıyor yapacak bişey yok benim bezim yok napimHangi fitil o bizimde bilgimiz olsun
Kesinlikle. El kadar bebelerin bizi düşürdüğü hale bak
Neden probiyotiği bıraktınız ki ? Bağırsak gelişimi için önemli çünkü. Biz ilk günden beri kullanıyoruz. Hipp aldık bakalım kakasını uzun zamandır ilk defa partiküllü yaptı
Hahah bende öyle yapıyorum artık.Parmaklarında oynatıyolar resmen. bikaç gün öncesine kadar tuvalete bile gidemiyodum ağlıyor diye şimdi bende alıştım sanırım 2 dk ağlıyor yapacak bişey yok benim bezim yok napimağlayan bebek akıllı olurmuş diyolar ciğerleri de açılır napalım
Bir daha icmem hala düzelmedi pişigimiz kantaron yaği ve oksizinc kullaniyorum hala kizarik yaEvet yapabilir alerjik bir besin cunku inek sütü ben süt içersem kaka takibi yapıyorun
Benim bebede pişik olmuş tam popo arası neredeyse beline kadarBir daha icmem hala düzelmedi pişigimiz kantaron yaği ve oksizinc kullaniyorum hala kizarik ya
Yaaa eveeet o kadarını da söylemeyim demiştim ayağımda çorap yoksa kırk takla atıyorum hahahsjkldDur ben daha vahiminj diyeyim ben coraplarimi yataga girene kadar çıkarmıyorum çünküüü çıplak ayak parkelerde ses yapıyor
Yaa geçen eşim terlikle geziyordu dedim gezme. Ayaklarına çorap giy.Dur ben daha vahiminj diyeyim ben coraplarimi yataga girene kadar çıkarmıyorum çünküüü çıplak ayak parkelerde ses yapıyor
Hepimiz kaderdaşızzYaa geçen eşim terlikle geziyordu dedim gezme. Ayaklarına çorap giy.Ya of herkesin aynı sjsjsjsj
Yok yok seninki normal. Bizim dedigimiz sivi epey sivi. Misal pirtliyor.totsundan su gibi kaka geliyor genel anlamda bir kismi partikullu de olsa. Bezde partikul altinda emdigi kisim oluyor cis gibi kaka emmis.Biz de 1 aylık olacağız ama kakasi yumuşakça. Şimdi sizin sıvı diye yazdığınız kaka boza gibi bir kıvam mi? Yarinyunusakmbir kıvam mi? Benim bebe çok katı yapmiyo cunku
Ama daha cok kucuk ya. 2 aylik bile olmadi. Kizim hasta olmadan 9 aylik olmustu. Sık hastalanan bi bebek olmadi. O yuzden onun gibi olacak saniyordum. Kesinlikle bebekten bebege gore degisiyormus. Bunyesi hassas sanirim oglumun.Bacım ilk çocuğum da başıma gelenleri yaptığım şeyleri anlatsam cezaevine atarlar beni
Bebe üşütmüş de bunun için kendini suçlama benimkide üşüttü ishal oldu karnı gurul gurul ağrısı var arada sancı girince nasıl cırlıyor. Ne yapalım biz hiç mi hasta olmuyoruz böyle büyüyecekler. Hasta olmadan büyüyeni ben görmedim
Sen gördünmü
Benimkide öyle kucakta uyuyo bırakıyorum anında uyanıyo bi yarım saat ağlıyo dolanıyoz kucakta uyuyo koyuyorum uyanıyo döngü halinde gidiyorKızlar günaydın. Gece yine uyuyamayan kaç kişiyiz
Benim bebe bir enteresan. Hep bi memnuniyetsiziz yerimizden. Uyukuya dalınca Nereye koysam hemen uyanıyor veya mızıldanıyo homurdanıyoBütün gece böyleyiz. Gündüzleri uyurken öyle değil(tabi uyursa bu çoçuk) Arabasındada bazen rahat uyuyor. Ama geceleri hep bi rahatsız gibi. Gazımı var bilmiyorum bence pek omla alakalı değil gibi masaj yapıyorum çıkarsakda yine aynı şey. Bir yerimi ağrıyor benmi bilmiyorum
Ama kesin alerji gözüyle bakma değildir belki normalde dd inatçı pişikler oluyor geçmiyor. bu işte gözlem önemli.Bir daha icmem hala düzelmedi pişigimiz kantaron yaği ve oksizinc kullaniyorum hala kizarik ya
Bemim bébé boyle yapıyor bazen bi sorun mu var acaba. Bu kaka işinden hic anlamıyorun yaYok yok seninki normal. Bizim dedigimiz sivi epey sivi. Misal pirtliyor.totsundan su gibi kaka geliyor genel anlamda bir kismi partikullu de olsa. Bezde partikul altinda emdigi kisim oluyor cis gibi kaka emmis.
Saol ablacimÇok geçmiş olsun canım yaa
Gliserinli fitil, dikey şekilde ortadan ikiye kesip inceltiyorsun. Sivri yerleri bıçakla traşlayıp elinle ovalıyorsun. Isındıkça yumuşuyor sert kenarlar. Pıt diye popoya koyuyoruz popo yanaklarından sıkıyoruz ki geri çekmasın. tabi onsıra çığlık kıyamet. Sık kullanmak zararlı bağırsak tembelliği yapabiliyorHangi fitil o sabaha kadae perisan oldu cocugum yapamiyo kakayi
Ben onu da gaz icin sanmıştım ne bileyim bırakalm dedim bilir kişiyim yaHangi fitil o bizimde bilgimiz olsun
Kesinlikle. El kadar bebelerin bizi düşürdüğü hale bak
Neden probiyotiği bıraktınız ki ? Bağırsak gelişimi için önemli çünkü. Biz ilk günden beri kullanıyoruz. Hipp aldık bakalım kakasını uzun zamandır ilk defa partiküllü yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?