2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dün benim kvdeydim diyorum ki ipek bu ara sürekli emmek istiyor doymak bilmiyor. O da diyo ki sütün yağlı degil herhalde kimi süt vardır yavandır kimisi yağlıdır doyurur falan cevap bile vermedim allah aşkına içimden dedim neyin kafası bu cocugum zaten 1 kilo almıs daha ne. 3.650 olmusuz en son pazar günü tartıldığımızda. Verdigim mama günde sadece 1 kere zorda kaldıgımda. Geri kalanı hep benden emiyor demek ki sütüm yağlıki cocuk alabilmiş kiloyu. Ama laf anlamıyo ki oturup 40 kere aynı seylri mi anlatcam ona bosuna kendimi yorcam ajdjjsj

Bebeğimin yanaklarında günlük batıp çıkan minik sivilceler var kırmızı kırmızı . sizde de var mı nedir bunlar
Canım benimde wardi kızımda ben isilik sandım ama sivilceymis yeni doğanlarda olurmuş hormonelmis zamanla geçecek ne yapsanız krem filan geçmez uğraşmayın boşuna dedi doktor ve gerçekten zamanla söndü ara ara yine kabarıyor ama 15 gün öncesine göre daha iyi

Ben sütümün yettiğini düşünüyorum ama kakasını ishal gibi yapıyordu o yüzden vermek istedim.

Parmaklarında oynatıyolar resmen. bikaç gün öncesine kadar tuvalete bile gidemiyodum ağlıyor diye şimdi bende alıştım sanırım 2 dk ağlıyor yapacak bişey yok benim bezim yok napim ağlayan bebek akıllı olurmuş diyolar ciğerleri de açılır napalım

Hahah bende öyle yapıyorum artık. çoksa hiç Bi şey yapamayız ki. Su bile içemiyordum

Bir daha icmem hala düzelmedi pişigimiz kantaron yaği ve oksizinc kullaniyorum hala kizarik ya
Benim bebede pişik olmuş tam popo arası neredeyse beline kadar evdeki kremleri hep denedim geçmiyor. Oksizinc işe yarıyor mu?

Biz de 1 aylık olacağız ama kakasi yumuşakça. Şimdi sizin sıvı diye yazdığınız kaka boza gibi bir kıvam mi? Yarinyunusakmbir kıvam mi? Benim bebe çok katı yapmiyo cunku
Yok yok seninki normal. Bizim dedigimiz sivi epey sivi. Misal pirtliyor.totsundan su gibi kaka geliyor genel anlamda bir kismi partikullu de olsa. Bezde partikul altinda emdigi kisim oluyor cis gibi kaka emmis.

Ama daha cok kucuk ya. 2 aylik bile olmadi. Kizim hasta olmadan 9 aylik olmustu. Sık hastalanan bi bebek olmadi. O yuzden onun gibi olacak saniyordum. Kesinlikle bebekten bebege gore degisiyormus. Bunyesi hassas sanirim oglumun.

Benimkide öyle kucakta uyuyo bırakıyorum anında uyanıyo bi yarım saat ağlıyo dolanıyoz kucakta uyuyo koyuyorum uyanıyo döngü halinde gidiyor bide dünden beri kalasını yapamadı zeytinyağı içirdim inşallah yapar,üşüttü bide sanırım kusuyo sürekli...

Yok yok seninki normal. Bizim dedigimiz sivi epey sivi. Misal pirtliyor.totsundan su gibi kaka geliyor genel anlamda bir kismi partikullu de olsa. Bezde partikul altinda emdigi kisim oluyor cis gibi kaka emmis.
Bemim bébé boyle yapıyor bazen bi sorun mu var acaba. Bu kaka işinden hic anlamıyorun ya

Hangi fitil o sabaha kadae perisan oldu cocugum yapamiyo kakayi
Gliserinli fitil, dikey şekilde ortadan ikiye kesip inceltiyorsun. Sivri yerleri bıçakla traşlayıp elinle ovalıyorsun. Isındıkça yumuşuyor sert kenarlar. Pıt diye popoya koyuyoruz popo yanaklarından sıkıyoruz ki geri çekmasın. tabi onsıra çığlık kıyamet. Sık kullanmak zararlı bağırsak tembelliği yapabiliyor

Ben onu da gaz icin sanmıştım ne bileyim bırakalm dedim bilir kişiyim ya hangi probiyotik sizin ki biz biogaia almıştık değiştirmek istiyorum onu da

Kızlar daha önceki doktor symbisys gaz damlasını vermişti dün akşam acilde metsil i verdi sabah da bu ilacı verdi doktor sizce hangisi etkili

Eklentiler

• 16625412173947388780666478147496.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…