2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benden çok eşim tedirgin oda gitme gelme diyince iyice tedirginliğim artıyor bir cesaret bulamıyorum gerçi daha erken ama korkuyorum içten içe de gidince durmazsa eve gelene kadar ağlarsa falan diye. Önce slinge sarıp anneme gitmeyi deniycem sanırım yürüme 10-15 dk falan

Bende bugün aldım ilk defa kullandım bakalım bizde de işe yarar inşaallah artık uyumak istiyorum

Kızlar iyi geceler bebekleriniz emerken yada emzik tutarken çenesini titretiyor mu sizinde

Bende 4 te uyandık kakasını temizledim 1 saat emzirdim uyumadı şimdi sap simplex+60cc mamayı dayadım mecbur baska türlü uyutmucak beni belli saldım babasına

Tam olarak bizim de oyle altını değişirken su gibi atıyor kakayı ve mukuslu artık kafayı yicem poposu cok kötü bende başladım tüketmemeye bi ara dikkat etmiştim biraz düzelir gibiydi sonra yeniden yemeye başladım laktoz değildir diye düşünerek ama yanılmışım sanırım muhtemelen laktoz İntoleransı var mama n e aldın peki laktozsuz olmalı sanırım düzelmesi için düzelirse ben dr alayim henüz almadım da ..bide eşimin tespiti biz probiyotik kullanıyorduk elimiz de ki bitince yenisini almadık eşim onu bıraktığımız günden beri kaka böyle diyor haklı olabilir yarın ona dw geri başlayacaz umarım düzelir ne bez dayanıyor ne bakım örtüsü ne de bebişin totosu cok yorulduk
geri başladıktan sonra ki kakası nasılpeki hafif hafi geri başlansa sorun olmuyor mu yani ? bir de kesince direk süt peynir vs tamamen kesiyoruz degil mi laktozsuz ürünler tüketsek sorun çözülür mü acaba ya.. damlaya bi bakayim alayim hemen insallah etkisi olur gerçekten o da ben de cok yorulduk artık meyve falan her şeyi kestim olmadı tek çare süt ürünü kaldı artık insallah bulabilirim sorunu

Hangi fitil o sabaha kadae perisan oldu cocugum yapamiyo kakayi

Kızlar günaydın. Gece yine uyuyamayan kaç kişiyiz
Benim bebe bir enteresan. Hep bi memnuniyetsiziz yerimizden. Uyukuya dalınca Nereye koysam hemen uyanıyor veya mızıldanıyo homurdanıyo Bütün gece böyleyiz. Gündüzleri uyurken öyle değil(tabi uyursa bu çoçuk) Arabasındada bazen rahat uyuyor. Ama geceleri hep bi rahatsız gibi. Gazımı var bilmiyorum bence pek omla alakalı değil gibi masaj yapıyorum çıkarsakda yine aynı şey. Bir yerimi ağrıyor benmi bilmiyorum

Üzülmü canım bende ilk bebek ben öyleyim tahammülsüzüm(( bilmiyorum niye böyle olduki( oysa ne kadar çok istemiştim

Bizim de göbrğimiz düştükten 8 gün sonra kanamıştı bir krre ama devamı olmadı.

Bizdede aynı durum. Gündüzleri yine neise tolere ediyorum. Akşamları başlıyor mesaiye(( buda 10gündür böyle. Daha öncesinde akşamları kırık kırıkda olsa 4-5saat uyurdum(

Evet yapabilir alerjik bir besin cunku inek sütü ben süt içersem kaka takibi yapıyorun

Ya o homurdanma olayı bizde de var sürekli söyleniyo sanki bende uyuduguna ikna olamıyorum böyle yapınca bide sürekli sicriyo. Ödlek bi erkek sanırım herşeyden korkuyo
Ahaha benim oğlum da herseye cok korkuyo da özellikle kendi cıkardıgı sese cok korkuyor homurdanmalara filan cok komik oluyorlar ya

Önemli olan dogym kilosuna göre ne kadar aldıgı hatta kilo da değil boy ve baş cevresi. Kilolu bebek sağlıklı bebek değil doktır bilr bunu anlayamamış

Kızlar günaydın acil bişey sorucam. Ben şimdi sütümü sagdim birazdan hastaneye gidicez sagdigim sütü gidene kadar biberonla buz dolabina koycam dimi hastane de vermek için 3 saat dimi sagdigim sütun kullanım süresi şimdi dışarda

Buzdolabinda 4 gun, disarida 3-4 saat dondurucuda 6 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…