Benden çok eşim tedirgin oda gitme gelme diyince iyice tedirginliğim artıyor bir cesaret bulamıyorum gerçi daha erken ama korkuyorum içten içe de gidince durmazsa eve gelene kadar ağlarsa falan diye. Önce slinge sarıp anneme gitmeyi deniycem sanırım yürüme 10-15 dk falanValla sadece deneyimden diyebilirim. Kendimi zorladim bu kez. Cubku ilk cocugumda ben de cikamamistim uzun sur3 yalniz. Kapinin onune cikamiyordum korkudan. Ilk ciktigimizda iki bucuk uc aylikti valla. Kanguruya koyup cikmistim. Disarida uyuyolar genelde ya. Ben de korkuyordum kisacasi. Gozunda buyutme, wn kotueve geri donersin. Guvenlik onlemlerini al, cesur ol, aninin tadini cikar derim.
Bende bugün aldım ilk defa kullandım bakalım bizde de işe yarar inşaallah artık uyumak istiyorum2x15 damla benim doz canım günde 2 kere yani
2x15 canım
Valla gündüzleri gazdan hiç uyumuyordu diyebilirim. Sürekli emme tepiklenme ağlanma alt degistirme yatırma ve 5 dk sonra tekrar uyanma olarak geçiyordu gündüzleri. Şimdi düzene girdi
Evet orda hemen rahatladı. Şimdi emzirdim yine aynı basıyor çığlığı yaAyy gecmis olsun acilde mi yaptilar lavmani
Aynen bende kendiliğinden uyansın diye bekliyorum bu sefer de çok acıkmış oluyor hırslanıp emerken yine uykusu kaçacakYa yeminle bende öyle. Bekliyorum uyansın diye artık.
Bende 4 te uyandık kakasını temizledim 1 saat emzirdim uyumadı şimdi sap simplex+60cc mamayı dayadım mecbur baska türlü uyutmucak beni belli saldım babasınaGecenin köründe başlayan 1,5saatlik bir gaz macerası sona erdi. Son çare fitil yaptım, önce üstüne sonra koltuğa kaka yaptıgaz maz ne varsa çıkarttı koca adam gibi. Sıcak suyla yıkandı, karnını doyurdu ama uyumuyor. 3.aya ışınlanmak istiyorum
Az sonra yapacağım şeyBende 4 te uyandık kakasını temizledim 1 saat emzirdim uyumadı şimdi sap simplex+60cc mamayı dayadım mecbur baska türlü uyutmucak beni belli saldım babasına
Tam olarak bizim de oyle altını değişirken su gibi atıyor kakayı ve mukuslu artık kafayı yicem poposu cok kötü bende başladım tüketmemeye bi ara dikkat etmiştim biraz düzelir gibiydi sonra yeniden yemeye başladım laktoz değildir diye düşünerek ama yanılmışım sanırım muhtemelen laktoz İntoleransı var mama n e aldın peki laktozsuz olmalı sanırım düzelmesi için düzelirse ben dr alayim henüz almadım da ..bide eşimin tespiti biz probiyotik kullanıyorduk elimiz de ki bitince yenisini almadık eşim onu bıraktığımız günden beri kaka böyle diyor haklı olabilir yarın ona dw geri başlayacaz umarım düzelir ne bez dayanıyor ne bakım örtüsü ne de bebişin totosu cok yoruldukBende mama takviyesine başladım. İshal gibi yapıyor sürekli ve mukuslu. Partiküllü değil kakası. Süt ve süt ürünleri de tüketmiyorum. Ama bakalım nasıl olacak bir de böyle deneyeceğim. Kakasını da zor yapıyordu baya ıkınıyordu belki ona da çözüm olur.
geri başladıktan sonra ki kakası nasılpeki hafif hafi geri başlansa sorun olmuyor mu yani ? bir de kesince direk süt peynir vs tamamen kesiyoruz degil mi laktozsuz ürünler tüketsek sorun çözülür mü acaba ya.. damlaya bi bakayim alayim hemen insallah etkisi olur gerçekten o da ben de cok yorulduk artık meyve falan her şeyi kestim olmadı tek çare süt ürünü kaldı artık insallah bulabilirim sorunuBizim duzeldi gibi ya sukur. Cok zor. Sulu kaka yaptikca duzelmesi zor olur dedigin gibi. Ben yediklerime dikkat ediyorum. Laktozu tamamen kesmedim ama cok azalttim. ( Tamamen kesmistim geri basladim. Tamamen kesince ileride laktozla birden tanisinca alerjiye cevirme riski oluyormus) Kaka kivami daha iyi, eskisi gibi sulu degil. Aslinda sut yetiyor mama vermeme gerek yok ama ben sakinca goemuyorum. Genelde emziriyorum, uzerine 30 ya da 60 cc veriyorum. Gunde 1 fln veriyorum zaten o da disariya cikacagimizda uzun sure yetsin emziremem aglarsa belki diye. Laktozsuz aptamil var burda. Onu veriyorum. Bak Turkiyede relactaz diye bir gaz damlasi varmis. Laktoz enzimiymis direkt. Laktoz intoleransi icin ozel bir gaz damlasi. Kullanan birkac kisi daha yazmiati gruba. Ben Maltada benzer icerikte bir damla aldim. Henuz kullanmadim ama ovuyolar. Normal gaz damlasi gibi ama sisaridan laltoz enzimi veriyormussun bebege emzirmeden ve boylece sutundeki laktozun %80i gecmiyormus boylece.
Hangi fitil o sabaha kadae perisan oldu cocugum yapamiyo kakayiGecenin köründe başlayan 1,5saatlik bir gaz macerası sona erdi. Son çare fitil yaptım, önce üstüne sonra koltuğa kaka yaptıgaz maz ne varsa çıkarttı koca adam gibi. Sıcak suyla yıkandı, karnını doyurdu ama uyumuyor. 3.aya ışınlanmak istiyorum
Üzülmü canımEmzigi arada tutuyor arada birakiyor. Bazi gun cok iyi, uyuyor hep, uyaniksa bakiniyor. Biz rahat rahat yenek yiyoruz, film izliyoruz. Bazi gun cok fena. Saatlerce uyumuyor, bazen oyle agliyor ki korkuyorum. Hele gece 4-6 arasi uyanmalari var. Onu yaparsa ifrit oluyorum. Bagiriyorum el kadar bebege. yeter, ne istiyosun sen benden diye. Kizima 1 yasina kasar sesimi yukseltmemistim. Cok uzuluyorum boyle yaptigim icin. Limitim 1 cocukla kisitliymis, bunyem 2sini kaldiramadi, cok asabiyim, cok mutsuzum, tahammulsuzum. Hep agliyorum. Evde ne esimi ne kizimi istiyorum. Olabilse bebegi de istemiyorum. Ben direkt yalniz olmak herkesten ve her seyden uzaklasabilmek istiyorum ama ne mumkun.
Bizim de göbrğimiz düştükten 8 gün sonra kanamıştı bir krre ama devamı olmadı.Kızlar 2 hafta oldu doğum olalı 10gun sonra olan doktor kontrolüne götürdüm bebeğimi, göbeğinde kanaması var dedi doktor ama öyle şıp şıp kan değil hatta doktor söyleyince şaşırdım kanıyor mu diye bana göre kanamiyordu çünkü demekki o gördü,iğne verdi iki güne geçer (inşallah)dedi geçmezse getir bebeği bana dedi.aksam banyo yaptırdım gercekten bebeği yatırıp göbeğine baktığımda kurumamis kan var gibiydi,boyle bişey yaşayan var mı??
Bizdede aynı durum. Gündüzleri yine neise tolere ediyorum. Akşamları başlıyor mesaiye(( buda 10gündür böyle. Daha öncesinde akşamları kırık kırıkda olsa 4-5saat uyurdum(Kızlar gaz çıkarabilen kaka yapabilen bebek kolik olurmu, kızım gündüzleri çok ağlayan bir bebek değil ama akşamları yırtıyor kendini, uyumuyor yerine koyduğumuz anda uyanıyor her akşam aynı şey
Evet yapabilir alerjik bir besin cunku inek sütü ben süt içersem kaka takibi yapıyorunDün geceden bu yana zombi gibiydik bu gece artik o kadar yorgundum ki eşim bebegi memeye koyup memeden aliyodu en songaz sancisindan kivraniyor bebegim ya 4 saatte bir uyanan bebe saat başi agzimiza ediyor uyumuyorda sürekli ıkınıyor birazda pişik olmuş dün gece süt ictikten sonra oldu acaba süt pisik yapar mi
Ahaha benim oğlum da herseye cok korkuyo da özellikle kendi cıkardıgı sese cok korkuyor homurdanmalara filan cok komik oluyorlar yaYa o homurdanma olayı bizde de var sürekli söyleniyo sankibende uyuduguna ikna olamıyorum böyle yapınca bide sürekli sicriyo. Ödlek bi erkek sanırım herşeyden korkuyo
Önemli olan dogym kilosuna göre ne kadar aldıgı hatta kilo da değil boy ve baş cevresi. Kilolu bebek sağlıklı bebek değil doktır bilr bunu anlayamamışBebemi aşıya götürdük iğne batınca ağladı sonra hemen sustu akıllı yavrum. En son 2 3 hafta önce 3kilo idi 3900 küsür olmuş. Doktor biraz küçük mü diyo nasıl doktorsun öyle mi denir anlam veremiyorum devlete gitmiştik genetik minyon olamaz mı gayet iyi kilo almış yaramış iste mama da kullanmadık bir kaç gün hariç. Kizim da böyle idi şimdi gayet kilosu yerinde minyon da değil hatta iyi yani. Kilo konusunu doktor bile yapıyorsa kaynanalar hayli hayli yapar. Önemli olan kilo almış mı ona bak neyse öyle işte
Buzdolabinda 4 gun, disarida 3-4 saat dondurucuda 6 ayKızlar günaydın acil bişey sorucam. Ben şimdi sütümü sagdim birazdan hastaneye gidicez sagdigim sütü gidene kadar biberonla buz dolabina koycam dimi hastane de vermek için 3 saat dimi sagdigim sütun kullanım süresi şimdi dışarda
Tamam kuzumBuzdolabinda 4 gun, disarida 3-4 saat dondurucuda 6 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?