Ben hep öyle yapıyorum bi sıkıntısı yoksa ellemiyorum ağlayana kadar kendi kendine oyalanmayı öğrensin diyeİlk hafta forbıome kullandık ama memnun kalmadık. 9 gündür maflor kullanıyoruz çok iyi geldi bize. Gaz kaka sorunumuz çözüldü. Yapıyoruz çok rahat ama tek sorun bitmiyorDoktorun size söylemesi ya da sorması gerekiyordu probiyotik kullanıp kullanmadığınızı aslında. Neyse geç değil baila bir an önce tavsiyem maflor mama da işe yaradı ishali düzelmeye başladı pütürlü yapıyor ama sümüksü yapısı hala var. O da benim sütümden kaynaklı herhalde.
Ben bazen yatağa bırakıyorum mızırdanıp konuşup duruyor. Gerçekten ağlayana kadar ellemiyorum. Yoruluyorum artık çünkü
Bu kadar erken mi alışmaları lazım ay kıyamıyorumKorkma alışsınlar hayat kibar değil
Gaz sesi onlar çok gazı vardırBebemin karnı bağırsakları gurul gurul üşüttü mü acaba
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ama bizim kıyamadıklarımıza kıyıyırlar malesefBu kadar erken mi alışmaları lazım ay kıyamıyorum
Gül mutlu ol sütün çoğalsınTeşekkür ederim motiven için güldürdün
Olur olabilir hastalık bu bilerek isteyerek yapmıyoruz sonuçta daha neler neler yaşayacak ve göreceğiz. Herkes kendi kişiliği ile doğuyor artık. Buda böyle diyip sevmeye devamAma daha cok kucuk ya. 2 aylik bile olmadi. Kizim hasta olmadan 9 aylik olmustu. Sık hastalanan bi bebek olmadi. O yuzden onun gibi olacak saniyordum. Kesinlikle bebekten bebege gore degisiyormus. Bunyesi hassas sanirim oglumun.
Benim kide aynı ayaklarını sırtını karnını iyi sardım ishal oldu boşalttı ve biraz daha iyi şimdiBebemin karnı bağırsakları gurul gurul üşüttü mü acaba
Kızarıklıgi azaltiyor sadece pek etkisini goremedim kantaron yagi daha etkili benceBenim bebede pişik olmuş tam popo arası neredeyse beline kadarevdeki kremleri hep denedim geçmiyor. Oksizinc işe yarıyor mu?
Benimkide ilk doğduğunda karaydı, sonra sarılık olduk sarardı, şimdi bembeyazOlaya bakın kızlar
Benim kara minnak kızımı akşam yatırdopımda herşey normaldi kara kara bakıyordu sabah bir kalktım gün ışığıyla aboooo Biizm kara kız gitmiş yerine ak pak bşr kız gelmiş sanki biri gece gelmiş bebeleri değiştirmiş. Bir gecede beyazlamış çamaşır suyuna yatırılmış gibi
Insallah ya. Gecsin artik biktik. Bizim de kizardi yeniden bugun. Kesme dediler ama kesicem her seyi. Agliyorum su an. Sabahin 7:30'da uyanan cocuk 2.5 saatl uyudu tum gun. Su an 16:30 ve 2. Uykusuna yenj yatti. O perisan ben perisan. Bak boyle bi video buldum.Sma laktozsuz varmış onu almıştık en basında da içmiştinormal olanını eğer geçmezse onu deneyeceğim bakalım 3-4 gün süre var yine geçmezse iyi bi doktora gidip test vs yaptıracağım cok uzadı süreç cidden pişik içinde eczaneden bi yap karışımı aldım eczacı cok övdü insallah işe yarar ama kaka düzelmedği sürece cok zor dünden beri laktoz içeren her şeyi kestimmhemeb etki eder mi acaba süte ya.. ya bu belirtilerin hepsi oğlum da var kuruyemiş yiyordum onu bilmiyordum onu da keselim bakalım insallahnişe yarar artık
Oyle tabi canim. Aklima ne geldi belki de ablasindan geciyordur, kresten hastalik getiriyordur. Belki 2. Cocuklar daha sık hasta oluyodurOlur olabilir hastalık bu bilerek isteyerek yapmıyoruz sonuçta daha neler neler yaşayacak ve göreceğiz. Herkes kendi kişiliği ile doğuyor artık. Buda böyle diyip sevmeye devam
Ben de sıcak diye giydirmiyodum bi iki gün dısarı cıktık gezmeye orda mı üşüttüm acaba bir de iki gündür konya soguk yagmurlu ben de sarıyorum artık inş düzelirBenim kide aynı ayaklarını sırtını karnını iyi sardım ishal oldu boşalttı ve biraz daha iyi şimdi
Yaa huzursuz olmuş resmen bebito çekmeye değmez valla kes gitsin bize de zor oluyor onlara da sindiremedikce gazdan huzursuzlanıyorlar demek damla falan da işe yaramıyor oyle durumdaInsallah ya. Gecsin artik biktik. Bizim de kizardi yeniden bugun. Kesme dediler ama kesicem her seyi. Agliyorum su an. Sabahin 7:30'da uyanan cocuk 2.5 saatl uyudu tum gun. Su an 16:30 ve 2. Uykusuna yenj yatti. O perisan ben perisan. Bak boyle bi video buldum.
Evet gazlanıyor ama cıkarıyor şükür sadece sabahları biraz zorlanıyorGaz sesi onlar çok gazı vardır
Aynen aynen en mantıklısı o. Yoksa oyuncak ediyorlar biziBen hep öyle yapıyorum bi sıkıntısı yoksa ellemiyorum ağlayana kadar kendi kendine oyalanmayı öğrensin diye
Kızımında öyle canım sürekli bir guruldama varBebemin karnı bağırsakları gurul gurul üşüttü mü acaba
Off böyle pütür pütür olmuş kızımın düzelmiyor. Şu arko kremi deniyim olmazsa kantoron yağı. Nerde bulabilirim?Kızarıklıgi azaltiyor sadece pek etkisini goremedim kantaron yagi daha etkili bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?