2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hep öyle yapıyorum bi sıkıntısı yoksa ellemiyorum ağlayana kadar kendi kendine oyalanmayı öğrensin diye

Bebemin karnı bağırsakları gurul gurul üşüttü mü acaba

Kızlar daha önce bağırsak iltihabı/enfeksiyonu geçirmiş olan var mı?

Ama daha cok kucuk ya. 2 aylik bile olmadi. Kizim hasta olmadan 9 aylik olmustu. Sık hastalanan bi bebek olmadi. O yuzden onun gibi olacak saniyordum. Kesinlikle bebekten bebege gore degisiyormus. Bunyesi hassas sanirim oglumun.
Olur olabilir hastalık bu bilerek isteyerek yapmıyoruz sonuçta daha neler neler yaşayacak ve göreceğiz. Herkes kendi kişiliği ile doğuyor artık. Buda böyle diyip sevmeye devam

Olaya bakın kızlar

Benim kara minnak kızımı akşam yatırdopımda herşey normaldi kara kara bakıyordu sabah bir kalktım gün ışığıyla aboooo Biizm kara kız gitmiş yerine ak pak bşr kız gelmiş sanki biri gece gelmiş bebeleri değiştirmiş. Bir gecede beyazlamış çamaşır suyuna yatırılmış gibi

Merhaba taze anneler, neler yiyorsunuz internetten bakınca her şey gaz yapıyor gibi görünüyor. Valla bilemedim ne yesem.
Paketli gıdalara da yemeyin demişler, onlar da gaz yapar mı

Benim bebede pişik olmuş tam popo arası neredeyse beline kadar evdeki kremleri hep denedim geçmiyor. Oksizinc işe yarıyor mu?
Kızarıklıgi azaltiyor sadece pek etkisini goremedim kantaron yagi daha etkili bence

Benimkide ilk doğduğunda karaydı, sonra sarılık olduk sarardı, şimdi bembeyaz saçlarıda açılmaya başladı

Insallah ya. Gecsin artik biktik. Bizim de kizardi yeniden bugun. Kesme dediler ama kesicem her seyi. Agliyorum su an. Sabahin 7:30'da uyanan cocuk 2.5 saatl uyudu tum gun. Su an 16:30 ve 2. Uykusuna yenj yatti. O perisan ben perisan. Bak boyle bi video buldum.

Olur olabilir hastalık bu bilerek isteyerek yapmıyoruz sonuçta daha neler neler yaşayacak ve göreceğiz. Herkes kendi kişiliği ile doğuyor artık. Buda böyle diyip sevmeye devam
Oyle tabi canim. Aklima ne geldi belki de ablasindan geciyordur, kresten hastalik getiriyordur. Belki 2. Cocuklar daha sık hasta oluyodur

Benim kide aynı ayaklarını sırtını karnını iyi sardım ishal oldu boşalttı ve biraz daha iyi şimdi
Ben de sıcak diye giydirmiyodum bi iki gün dısarı cıktık gezmeye orda mı üşüttüm acaba bir de iki gündür konya soguk yagmurlu ben de sarıyorum artık inş düzelir

Yaa huzursuz olmuş resmen bebito çekmeye değmez valla kes gitsin bize de zor oluyor onlara da sindiremedikce gazdan huzursuzlanıyorlar demek damla falan da işe yaramıyor oyle durumdaVideo eşittir biz resmen ben net emin oldım ya az önce ilk kez pürtüklü kakalı bez aldım dünden beri süt peynir kek paketli gıda yemedim düzelecek gibi duruyor bir süre böyle devam edeyim sonra laktozsuz süt alıp istediğim şeyleri yapmaya devam ederim şeker diyeti bitti dedik süt diyeti başladı resmen ya yine sınırsız yiyemiyorum annelik ne büyük fedakarlıkmıs.. pişik için bide ben doğduğundan beri her bezi önleyici krem sürerek değişiyorum ama bu oyle bişey ki videoda denilen gibi asitli ve sulu kaka direk delip geçiyor narin tenlerini ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…