Sizde de laktoz intoleransi olabilir. Bak boyle bir seySanırım biraz mukuslu oluyor tam anlamıyorum bilmiyorum ki. 3 gündür kusması arttı. Sabaha dogru hırıltılanmaya baslıyor. Reflu mu bilemedik ama babası gitti reflu yatagı aldı. Gece koyuyorum onda da hareket ederken asagı kayıveriyor veve iki gerek yatagın dibinde buldum bebemi. Evet kaka aynı dediğin gibi gürültülü yapıyor ama minnacık kaka yapmıs, neye işaret bunlar. Bu saabaa saat 6 gibi hatta burnunı actım hırıltı var diye. Hırıltı gitmedi. Ama sonradan kaybolmus gunduz pek olmuyor gece oluyor
Düzelir özellikle ayaklarını sıcak tutmak lazım ben Çorap patik doldurdum ayaklarınıBen de sıcak diye giydirmiyodum bi iki gün dısarı cıktık gezmeye orda mı üşüttüm acaba bir de iki gündür konya soguk yagmurlu ben de sarıyorum artık inş düzelir
Aynen olabilir olabilir ama sen dünyanın en güzel en iyi annesisin. Tatlış anne bebişe bak ve de ki ben harika bir anneyimOyle tabi canim. Aklima ne geldi belki de ablasindan geciyordur, kresten hastalik getiriyordur. Belki 2. Cocuklar daha sık hasta oluyodur
Yaa benimkide sarılık tı ondan mı acabaBenimkide ilk doğduğunda karaydı, sonra sarılık olduk sarardı, şimdi bembeyazsaçlarıda açılmaya başladı
Ben öğlen biogai 5 damla sab 4 saatte bi 10 damla veriyorum 4 defa sabah 8 de vermeye başlıyorum 12 de 4 te akşam 8 teKizlar sab simplexi ve biogaia yi nasil kullaniyorsunuz ? Sab icin doktor gunde 4 defa 15 damla dedi, tek seferde 15 damla mi veriliyor cok degil mibiogaia kullaniyorduk aksam 10 gibi veriyordum 5 damla, ama saatini one mi alsam Sabah mi versem diyorum. Sabah kullanan var mi
Dertler birrKızlar hangi gaz damlası kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz??
Bu akşam canınız çekmesin çok turşu yedim dayanamadım…… sabahlar olmasın …. Yandım bu gece
Valla doğru söylüyorsun Allah evlatlarımıza hayırlı mutlu ömürler nasip etsin her zaman iyilerle doğrularla karşılaştırsın inşallahAllah iyi insanlarla karşılaştırsın ama bizim kıyamadıklarımıza kıyıyırlar malesef
Cok gecmis olsun nolcakmis peki smdiHastanelik oldum iyi mi bağırsak enfeksiyonu varmıs ve bulasıcıymıs doktor bebeğede geçmiştir dedi. Aynı şikayetler bebistede var zatendertler bir değil elvan elvan
Gecmiş olsun inşallah gecmemiştir bebişeHastanelik oldum iyi mi bağırsak enfeksiyonu varmıs ve bulasıcıymıs doktor bebeğede geçmiştir dedi. Aynı şikayetler bebistede var zatendertler bir değil elvan elvan
Çok geçmiş olsun cnmHastanelik oldum iyi mi bağırsak enfeksiyonu varmıs ve bulasıcıymıs doktor bebeğede geçmiştir dedi. Aynı şikayetler bebistede var zatendertler bir değil elvan elvan
Zaten dogumun üstünden 1 hafta gecmiş 1 hafta sonra eşin giderken ageın acın iyice azalmış olur merak etme. Ben 10. Günde dikiş aldırmaya gittim acım yoktu hareket kısıtım yoktu. Yana neden yatamıyorsun ama dikiş yerin mi acıyor. Göğüslerin için bebek boşaltamıyorsa hastane tipi süt sağma makinesi kirala 1 hafta kadar göğsün boşalır rahat edersin o arada bebek buyuyup emmeyi iyice ögrenir. Uykusuzluk baya sürecek ama ona care yok. Hic yetemeyeceğim diye düşünme öyle bir yetersin ki allah o gucu veriyor merak etme. Yeter de artarsın bile. Senin bebeğine senden baskası care olmayacak hicbir zaman. Agladıgında da hastalansıgında da baska bir derdi varsa da en iyi sen bileceksinIyi aksamlar hanımlar eylül annelerinden geliyorum tecrubeli annelerden tavsiyelrr bekliyorum tesekkur ederim simdiden
Sezeryan olan annelere sorum olcak
Gebelik zehirlenmesi ve yuksek tansiyondan 1 eylulde acil sezeryan oldum dikis bandajim acilali 2.günüm bitti onceki gunlere gore yurumem ve agri kesici kullanimim azaldi ama yardimsiz yataktan kalkmak geri yatmak cok oturunca yerinden kalkarken zorlanmak sagima ve soluma yatamiyorum yatamadigim icin uyumak artik daha zor geliyor gunde 3 saat uykuyla duruyorum ama uykusuzluk hic etkilemiyor cunku bebisle ilgilenirken bunlari unuttugum anlarda oluyor. Ama Goguslerim sertlestigi icin ve yan yatamadigim icin genelde oldugum yerde sizip kalarak uyuyabiliyorum. Kayinvalidemin evindeyim o ve esim cok yardimci oluyor ama eşim tir soforu ve 1 haffaya kadar tekrar yola cikacak ve bende evime donmek zorunda kalcam. Ben napicam bebegime ve kendime yetememekten korkuyorum
Aynısıni yaşadım. Instagram'da hastalanmayancocuk diye bı sayfayı takip ettim.Cok faydalı bı sayfa. Hikayelerini okumanı tavsiye ederim. O protein ağırlıklı beslenilmesi gerektiği ve günde 3 öğün sıcak yemek yenmesi gerektiğinden bahsediyordu. Böylece sütün kalitesi artıyor. Bebeğin kilo alımı artıyor.İlk ay 200 gram aldı sadece benim oğlum. Sonra bu söylenenleri uyguladım ayda 1-1,5 kg almaya başladı. Peynir,yumurta,et,tereyağı,nohut,mercimek,etli yemekler yemek gerekiyor. Basit karbonhidrat,şekerli yiyeceklerden, tatlılardan uzak durmak gerekiyor. Bunları yediğimizde sütteki laktoz oranı artıyor bebek kilo almıyor ve kusmalari daha fazla oluyor süt yoğun olmadığı için. İlk zamanlar çok çok zor. Benimki düzgünde emmezdi sonra alıştı. Ne kadar çok emerse o kadar süt artıyor. İkisi memeyide emdirmek gerekiyor. İki saatte bir emdirin dedikleri meger en geç iki saatmis ağlardı gaz sanardim çocuk acmis. Her agladiginda meme vermek lazım. 5 dk da birde olabilir. Yarım saatte birde.. Sürekli emzirmek lazım. Midesi küçük oldugu için çabuk hazmediyor sürekli acikiyolar. İlk ay mamada veriyordum bunları uygulayinca kestim mamayı sadece anne sütü aldı. Karışık yazdım. İns işinize yarar. Benim yaşadıklarımı yaşayanları görünce yazasim geliyorYa benim bebek kilo almiyo ya. 3725 gr doğdu bebegim. Ertesi gün 3430 gr a düştü. Bugün beraber tartıldık 4.1-4 2 kilo falan olmuş anca. Anne sütüyle besleniyo. Saglik ocağı da doktorda 10.Gün kontrolune gittigimizde normal herşey mama verme dedi ama siz 1 kilo aldı falan diyosunuz nasıl basariyosunuz
Büyük ihtimal mastit oluyorsunuz. Ben her olduğumda ters emziriyorum. Memeyi tam boşaltan bu oluyor. Açılana kadar önce sızlayan memeyi emdirin. Bı kaç kez emmede düzeliyor.Kızlar sol gogusum soğukta kalmis gibi sızlıyor sık araliklarla oluyo dün akşam bı başladı hala devam ediyor dokunamayacak gibi niye olabilir olan var mi
Doktor bi iki marka yazmış ama hangisi iyidir bilemedimDertler birrbugün sab simplex e başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?