2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sizde de laktoz intoleransi olabilir. Bak boyle bir sey

Kızlar hangi gaz damlası kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz??
Bu akşam canınız çekmesin çok turşu yedim dayanamadım…… sabahlar olmasın …. Yandım bu gece

Kizlar sab simplexi ve biogaia yi nasil kullaniyorsunuz ? Sab icin doktor gunde 4 defa 15 damla dedi, tek seferde 15 damla mi veriliyor cok degil mi biogaia kullaniyorduk aksam 10 gibi veriyordum 5 damla, ama saatini one mi alsam Sabah mi versem diyorum. Sabah kullanan var mi

Ben öğlen biogai 5 damla sab 4 saatte bi 10 damla veriyorum 4 defa sabah 8 de vermeye başlıyorum 12 de 4 te akşam 8 te

Kızlar 27 gün önce sezeryan oldum.. ve bugün adet oldum sanırım.. internette adet olunur yazıyor ya da 40 gün bitmeden gelen kanama adet sayılmaz diyor sizin tecrübeniz var mı bu konuda ..
emziremediğim için pompayla sağım yapıyorum ana çok az bu yüzden de erken gelmiş olabilir mi

Kızlar sade soda içebilir miyiz. Hamileyken o kadar dedi doktor içmedim şimdi canım çekiyor ya

Iyi aksamlar hanımlar eylül annelerinden geliyorum tecrubeli annelerden tavsiyelrr bekliyorum tesekkur ederim simdiden

Sezeryan olan annelere sorum olcak
Gebelik zehirlenmesi ve yuksek tansiyondan 1 eylulde acil sezeryan oldum dikis bandajim acilali 2.günüm bitti onceki gunlere gore yurumem ve agri kesici kullanimim azaldi ama yardimsiz yataktan kalkmak geri yatmak cok oturunca yerinden kalkarken zorlanmak sagima ve soluma yatamiyorum yatamadigim icin uyumak artik daha zor geliyor gunde 3 saat uykuyla duruyorum ama uykusuzluk hic etkilemiyor cunku bebisle ilgilenirken bunlari unuttugum anlarda oluyor. Ama Goguslerim sertlestigi icin ve yan yatamadigim icin genelde oldugum yerde sizip kalarak uyuyabiliyorum. Kayinvalidemin evindeyim o ve esim cok yardimci oluyor ama eşim tir soforu ve 1 haffaya kadar tekrar yola cikacak ve bende evime donmek zorunda kalcam. Ben napicam bebegime ve kendime yetememekten korkuyorum

Hastanelik oldum iyi mi bağırsak enfeksiyonu varmıs ve bulasıcıymıs doktor bebeğede geçmiştir dedi. Aynı şikayetler bebistede var zaten dertler bir değil elvan elvan
Gecmiş olsun inşallah gecmemiştir bebişe

Zaten dogumun üstünden 1 hafta gecmiş 1 hafta sonra eşin giderken ageın acın iyice azalmış olur merak etme. Ben 10. Günde dikiş aldırmaya gittim acım yoktu hareket kısıtım yoktu. Yana neden yatamıyorsun ama dikiş yerin mi acıyor. Göğüslerin için bebek boşaltamıyorsa hastane tipi süt sağma makinesi kirala 1 hafta kadar göğsün boşalır rahat edersin o arada bebek buyuyup emmeyi iyice ögrenir. Uykusuzluk baya sürecek ama ona care yok. Hic yetemeyeceğim diye düşünme öyle bir yetersin ki allah o gucu veriyor merak etme. Yeter de artarsın bile. Senin bebeğine senden baskası care olmayacak hicbir zaman. Agladıgında da hastalansıgında da baska bir derdi varsa da en iyi sen bileceksin

Aynısıni yaşadım. Instagram'da hastalanmayancocuk diye bı sayfayı takip ettim.Cok faydalı bı sayfa. Hikayelerini okumanı tavsiye ederim. O protein ağırlıklı beslenilmesi gerektiği ve günde 3 öğün sıcak yemek yenmesi gerektiğinden bahsediyordu. Böylece sütün kalitesi artıyor. Bebeğin kilo alımı artıyor.İlk ay 200 gram aldı sadece benim oğlum. Sonra bu söylenenleri uyguladım ayda 1-1,5 kg almaya başladı. Peynir,yumurta,et,tereyağı,nohut,mercimek,etli yemekler yemek gerekiyor. Basit karbonhidrat,şekerli yiyeceklerden, tatlılardan uzak durmak gerekiyor. Bunları yediğimizde sütteki laktoz oranı artıyor bebek kilo almıyor ve kusmalari daha fazla oluyor süt yoğun olmadığı için. İlk zamanlar çok çok zor. Benimki düzgünde emmezdi sonra alıştı. Ne kadar çok emerse o kadar süt artıyor. İkisi memeyide emdirmek gerekiyor. İki saatte bir emdirin dedikleri meger en geç iki saatmis ağlardı gaz sanardim çocuk acmis. Her agladiginda meme vermek lazım. 5 dk da birde olabilir. Yarım saatte birde.. Sürekli emzirmek lazım. Midesi küçük oldugu için çabuk hazmediyor sürekli acikiyolar. İlk ay mamada veriyordum bunları uygulayinca kestim mamayı sadece anne sütü aldı. Karışık yazdım. İns işinize yarar. Benim yaşadıklarımı yaşayanları görünce yazasim geliyor

Kızlar sol gogusum soğukta kalmis gibi sızlıyor sık araliklarla oluyo dün akşam bı başladı hala devam ediyor dokunamayacak gibi niye olabilir olan var mi
Büyük ihtimal mastit oluyorsunuz. Ben her olduğumda ters emziriyorum. Memeyi tam boşaltan bu oluyor. Açılana kadar önce sızlayan memeyi emdirin. Bı kaç kez emmede düzeliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…