2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bebeğimin kulagında egzamaya benzer bişey var kabuk gibi Konak gibi de değil daha önce bebeğinde böyle bişey gören oldu mu nedir nedendir acaba

Sizde de laktoz intoleransi olabilir. Bak boyle bir sey
Bizde hiç pişik sorunu olmadı cok sukur. Bir de bu kaka türü 1. Aydan sonra ortaya cıktı her kakası değil ama, biraz daha takip edeyim bakalım tesekkür ederim

Tesekkür ederim kızlar. Yarın sabah doktordayız yine bebisede kaka tahlili yapılacakmıs Alerji testi sonucuda çıkmış. Negatif boşuna yaptık diyeti sanırım
Çok şükür bak negatif cıkmıs basit biseydir insallah merak etme

O agrı zamanla gececek biraz zaman ver kendine benim de ilk gebeliğim ay hep boyle mi olacak diye gözyaşları döktüm. Daha kırkımız cıkmadı ama cok keyifli günlere geldik bile. Benim de yanımda sadece 15 gün birileri durdu, gerisinde yalnız baktım bebeme. İnşallah zaman cabuk gecer sizin de keyifli günleriniz gelir

Bence değildir. Reflüden kaynaklı öksürüyordur merak etme. Bir de bebekler kustuklarında öksürük tutarmıs. Bebeğinin sesi ile alakalo bişeydir insallah.

Bebeginizin reflü oldugunu nasil anlarsiniz reflü yataginda yatiriyorum silikonsuz emzirmeye alisirken sadece yatarak emiyordu ondan beri tazyikli kusma olustu göktuğda sanki surekli midesi agzina geliyor kusuyor hıçkırık tutuyor bu reflü mü sizce doktora goturmelimiyim

Ben de anlayamıyorum. Benim bebem de tazyikli kusmaya başladı. Reflu yatagı aldık bakalım fayda ederse reflüden diyeceğim. Ama üşütünce ve gazla birlikte kusunca da fışkırır tarzda kusma oluyormus. Aynı benimki de kusmayla birlikte hickırık tutuyor. Onu da cok yemeye baglıyordum ama ciddi ciddi reflüyü değerlendirmek gerekir

10 dk bile iyiymiş benimki 3 dk çekip uyuyodu meğer çocuğa hiç aç kalma fırsatı vermiyomuşum. 3 saat aç bırakınca hapur hupur emdi
Ayy yoksa benimki de mi öyle. Sık emziriyorum bende. Bide çok kusuyor ya. Ben veriyorum o kusuyor sonra aranıyor bidaha veriyorum yine kusuyor. Bazen burnundan bile kusuyor. Niye öyle oluyor acaba

Canım emdikten sonra bir süre dik kucakta kalmalı. Mide gazını çıkartmalı. Karnı doyduktan sonra aşırı hareket indirmek kaldırmak yatırmak veya gaz sancıları ile ıkınmakta kusmaya neden oluyor. Reflüde devamlı fışkırır tarzda kusma, öğürme, geviş getirme, kilo alamama oluyor bildiğim

Evet biri gaz damlası diğeri bağırsaklar için probiyotik damla
Bio gaiayı eczacı bize gaz İçin de olur dedi ama kullanmaya başladığımızdan beri cocuk daha zor yapar oldu sab simplex sizde işe yaradı mı kakayı yaptırıyorum ardından tekrar ıkınmaya başlıyor hiç bitmiyen bi döngü var kakası sulu kabız değil ama yapamıyor

Sera aş nin yağlarına bakabilirsiniz trendyol da vardı güvenilir şekilde yapılıyor
CipisS Bu markaya bak canim
Ben dogdugundan beri reflü yatagina yatiriyorum ama 9 gün sonra kontrolümüz var hepsini not edip sorcam artik
Benimkinde öyle bazen 10 dk bile sürmüyor 6 7 dk sonra yavaşlıyor
Aynen neyse tek degilmisim
Gazini falan cikarip oyle yatiriyorum aslinda yatarak emerken basladi yatarak emmekmreflüye sebep olabilir diyor google amca üsütüyormu acaba diye de dusunuyorum ankara birden sogudu bebeğe gore soguk kiyafet katini 1 kat arttirdim ama üşütmüyodur insallah

Tamam teşekkür ederim sipariş verdik bakalım inşallah iyi gelir.
Teşekkür ederim canım eğer geçmezse aşıp bunu da deneyeceğim

Silikonsuz emmeye başladı mı

Bizede doğum yaptığım hastanedeki çocuk doktoru gaz için vermişti biogaiayı. Ama o bağırsak düzenleyiciymiş, yeni çocuk doktoruna başladık yeni doktorumuz bebeğin kefiri dedi biogaia için. Gaz için saba dün başladık, öncesinde mommy’s bliss kullandik ama memnun degildik, Düzenli kullanmadik o yuzden de ise yaramamis olabilir. Sab simplexi merak ettim dun bugun iyi bebegim gazini cikariyor, duzenli kullanacagim merak ediyorum ise yarayacak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…