Bizde hiç pişik sorunu olmadı cok sukur. Bir de bu kaka türü 1. Aydan sonra ortaya cıktı her kakası değil ama, biraz daha takip edeyim bakalım tesekkür ederimSizde de laktoz intoleransi olabilir. Bak boyle bir sey
Çok şükür bak negatif cıkmıs basit biseydir insallah merak etmeTesekkür ederim kızlar. Yarın sabah doktordayız yine bebisede kaka tahlili yapılacakmısAlerji testi sonucuda çıkmış. Negatif boşuna yaptık diyeti sanırım
O agrı zamanla gececek biraz zaman ver kendine benim de ilk gebeliğim ay hep boyle mi olacak diye gözyaşları döktüm. Daha kırkımız cıkmadı ama cok keyifli günlere geldik bile. Benim de yanımda sadece 15 gün birileri durdu, gerisinde yalnız baktım bebeme. İnşallah zaman cabuk gecer sizin de keyifli günleriniz gelirYan tarafima dikislerden ziyade gogusumun altiba yel girdi derler ya oyle oldu cok fazla batiyor nefes aldikca daha fazlasiyor oda yatma dengemi cok bozmus durumda
Makina aldik dedigin gbi yaptim evet rahatlatiyor gercekten kurtarici ama bebis bazen cok emiyor bazen az emiyor derken daha alisamadigimiz icin (kuvezden cikti) gogusum boş kaldineyseki sütümuz var rabbim herkese bol bol versin
Sondaki guzel cumlelerin icin tesekkur ederim cesaret verdi en azindan olumsuz dusuncelerden uzaklastim
Bence değildir. Reflüden kaynaklı öksürüyordur merak etme. Bir de bebekler kustuklarında öksürük tutarmıs. Bebeğinin sesi ile alakalo bişeydir insallah.Dun burnu akmaya basladi demistim. Dogdugundan beri burnu tikaliydi ama akmiyordu en azindan. Temizliyor, klimadan fln deyip geciyorduk. Dun ilk defa akmaya da basladi. U0suttum ben bu cocugu diye aglanmistim. Dun aksam birden cok tuhaf sekilde oksurmeye basladi. Bu ses ondan mi cikiyor ya. Burnu tikali ya normal fln dedi arkadasim. Ama normalde de burnu tiksliydi boyle sesler cikarmiyordu, boyle oksurmuyordu. Sonradan dusunurkem krup hastaligi aklima geldi. Arastirdim internetten. Tipatip ayni oksuruyo. Krup soluk borusu girisinde odem olusmasina sebep olan, virus kaynakli bir enfeksiyon. Oksurukleri kopek havlamasi gibi metalik bi ses gibi oluyor. Kizim kresten bol bol hastalik geciriyor olabilir. Daha 36 gunluk ya. Solunum yollari cok.dar zaten. Aksam dus aldirdim burnunu temizledik. Yarin hastaneye gitmeyi dusunuyoruz.
Egzaman görüntüsü gibi geldi bana.Eki Görüntüle 3126453
Arkadaşlar bebeğimin kulagında egzamaya benzer bişey var kabuk gibi Konak gibi de değil daha önce bebeğinde böyle bişey gören oldu mu nedir nedendir acaba
Ben de anlayamıyorum. Benim bebem de tazyikli kusmaya başladı. Reflu yatagı aldık bakalım fayda ederse reflüden diyeceğim. Ama üşütünce ve gazla birlikte kusunca da fışkırır tarzda kusma oluyormus. Aynı benimki de kusmayla birlikte hickırık tutuyor. Onu da cok yemeye baglıyordum ama ciddi ciddi reflüyü değerlendirmek gerekirBebeginizin reflü oldugunu nasil anlarsiniz reflü yataginda yatiriyorum silikonsuz emzirmeye alisirken sadece yatarak emiyordu ondan beri tazyikli kusma olustu göktuğda sanki surekli midesi agzina geliyor kusuyor hıçkırık tutuyor bu reflü mü sizce doktora goturmelimiyim
Benimkinde öyle bazen 10 dk bile sürmüyor 6 7 dk sonra yavaşlıyorKizlar bebekleriniz kaç dk emiyor tek memeyi benimki 10 dk sonra uyuyor asla emmiyor o memeyi
Ayy yoksa benimki de mi öyle. Sık emziriyorum bende. Bide çok kusuyor ya. Ben veriyorum o kusuyor sonra aranıyor bidaha veriyorum yine kusuyor. Bazen burnundan bile kusuyor. Niye öyle oluyor acaba10 dk bile iyiymiş benimki 3 dk çekip uyuyodu meğer çocuğa hiç aç kalma fırsatı vermiyomuşum. 3 saat aç bırakınca hapur hupur emdi
Evet biri gaz damlası diğeri bağırsaklar için probiyotik damlaİkisi birlikte kullanılıyor muymuş ?
Canım emdikten sonra bir süre dik kucakta kalmalı. Mide gazını çıkartmalı. Karnı doyduktan sonra aşırı hareket indirmek kaldırmak yatırmak veya gaz sancıları ile ıkınmakta kusmaya neden oluyor. Reflüde devamlı fışkırır tarzda kusma, öğürme, geviş getirme, kilo alamama oluyor bildiğimBebeginizin reflü oldugunu nasil anlarsiniz reflü yataginda yatiriyorum silikonsuz emzirmeye alisirken sadece yatarak emiyordu ondan beri tazyikli kusma olustu göktuğda sanki surekli midesi agzina geliyor kusuyor hıçkırık tutuyor bu reflü mü sizce doktora goturmelimiyim
İnsallah değildir ya bende egzema var çocuğumda olsun istememEgzaman görüntüsü gibi geldi bana.
Bio gaiayı eczacı bize gaz İçin de olur dedi ama kullanmaya başladığımızdan beri cocuk daha zor yapar oldu sab simplex sizde işe yaradı mı kakayı yaptırıyorum ardından tekrar ıkınmaya başlıyor hiç bitmiyen bi döngü var kakası sulu kabız değil ama yapamıyorEvet biri gaz damlası diğeri bağırsaklar için probiyotik damla
Sera aş nin yağlarına bakabilirsiniz trendyol da vardı güvenilir şekilde yapılıyor
Ben dogdugundan beri reflü yatagina yatiriyorum ama 9 gün sonra kontrolümüz var hepsini not edip sorcam artikBen de anlayamıyorum. Benim bebem de tazyikli kusmaya başladı. Reflu yatagı aldık bakalım fayda ederse reflüden diyeceğim. Ama üşütünce ve gazla birlikte kusunca da fışkırır tarzda kusma oluyormus. Aynı benimki de kusmayla birlikte hickırık tutuyor. Onu da cok yemeye baglıyordum ama ciddi ciddi reflüyü değerlendirmek gerekir
Aynen neyse tek degilmisimBenimkinde öyle bazen 10 dk bile sürmüyor 6 7 dk sonra yavaşlıyor
Gazini falan cikarip oyle yatiriyorum aslinda yatarak emerken basladi yatarak emmekmreflüye sebep olabilir diyor google amca üsütüyormu acaba diye de dusunuyorum ankara birden sogudu bebeğe gore soguk kiyafet katini 1 kat arttirdim ama üşütmüyodur insallahCanım emdikten sonra bir süre dik kucakta kalmalı. Mide gazını çıkartmalı. Karnı doyduktan sonra aşırı hareket indirmek kaldırmak yatırmak veya gaz sancıları ile ıkınmakta kusmaya neden oluyor. Reflüde devamlı fışkırır tarzda kusma, öğürme, geviş getirme, kilo alamama oluyor bildiğim
Tamam teşekkür ederimCipisS oksizinc çok iyi baya hızlı iyileştiriyor pişiği. Hatta ben 3 tane daha aldım Cezayir'e giderken götürmek için.
Su içmek için pipetli suluk alın emzirirken gecede gündüzde yatar pozisyonda bile tek elle su icmenizi sağlar
Teşekkür ederim canım eğer geçmezse aşıp bunu da deneyeceğimCipisS Bu markaya bak canim
Silikonsuz emmeye başladı mıBebeginizin reflü oldugunu nasil anlarsiniz reflü yataginda yatiriyorum silikonsuz emzirmeye alisirken sadece yatarak emiyordu ondan beri tazyikli kusma olustu göktuğda sanki surekli midesi agzina geliyor kusuyor hıçkırık tutuyor bu reflü mü sizce doktora goturmelimiyim
Bizede doğum yaptığım hastanedeki çocuk doktoru gaz için vermişti biogaiayı. Ama o bağırsak düzenleyiciymiş, yeni çocuk doktoruna başladık yeni doktorumuz bebeğin kefiri dedi biogaia için. Gaz için saba dün başladık, öncesinde mommy’s bliss kullandik ama memnun degildik, Düzenli kullanmadik o yuzden de ise yaramamis olabilir. Sab simplexi merak ettim dun bugun iyi bebegim gazini cikariyor, duzenli kullanacagim merak ediyorum ise yarayacak miBio gaiayı eczacı bize gaz İçin de olur dedi ama kullanmaya başladığımızdan beri cocuk daha zor yapar oldu sab simplex sizde işe yaradı mı kakayı yaptırıyorum ardından tekrar ıkınmaya başlıyor hiç bitmiyen bi döngü var kakası sulu kabız değil ama yapamıyor
Sehir olarak kuru bir yerde yaşıyorsan nemlendirici sür belki kuruluktandır egzamanın temelinde de cilt kurulugu var zatenİnsallah değildir ya bende egzema var çocuğumda olsun istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?