38+3 te doğdu sıçrama haftasına yarın girmesi lazım 40 a tamamladığımızda ama etrafına bakınma, farklı sesler çıkarma gibi yeni şeyler yapınca acaba girdi mi diyorum o yüzden sabırsızlanıyorum gülücük içinİlk sıçramadan sonra gülmeye başlıyorlar genelde. Bizde de öyle oldu. Daha gülücüklere agular ve sesler de eşlik edecek ve tadından yenmeyecekler
Kaçıncı haftada doğmuştu doğması gereken tarihten hesaplanıyor sıçrama haftası. İlk sıçrama 5. Haftada.
Benimkide 35.haftada doğdu daha var sanırım bizimde, ama ses çıkarma bizdede başladı38+3 te doğdu sıçrama haftasına yarın girmesi lazım 40 a tamamladığımızda ama etrafına bakınma, farklı sesler çıkarma gibi yeni şeyler yapınca acaba girdi mi diyorum o yüzden sabırsızlanıyorum gülücük için
Cnm bizmki de cok sıçrıyo nye acabaYa o homurdanma olayı bizde de var sürekli söyleniyo sankibende uyuduguna ikna olamıyorum böyle yapınca bide sürekli sicriyo. Ödlek bi erkek sanırım herşeyden korkuyo
Moro refleksi cnm yenidoğanlarda oluyor bildiğim kadarıyla 2.yada 3.ayda kayboluyor benimkindede var ben geceleri yarım kundak yapıyorum oyüzden uyanıyor sıçradıkça çünküKızlar bebeğim 14 günlük oldu ama sıçrıyo ya da sırtına gazı çıksın diye vurduğumda elleri ayakları sıçrıyo her vurduğumda etkiye tepki gibi( uykudayken oluyo) bu sıçramaları nedendir sizinde var mı acaba
Canım 19 günlük olduk ama hala değer 13 de. Ne çıkıyor ne düşüyor. Doktor dedi ki benim kızım her gün 90 gr almasına rağmen değeri 18 di yatırmak durumunda kaldım ve 3 ay boyunca sarılığı devam etti dedi. Değerin yerinde sayması yükselmemesinden iyi dedi. Bundan sonrası artık anne sütü sarılığı yükselmesini sürece tehlike yok dedi. Benimkininde gözlerinin beyazı böyle hafif sarı gibi hala.Kızlar sarılık değeri kaça düşünce ve kaç günlük olunca doktor takibi bıraktı? Bizimki 8. Gününde 11.6 da atlattınız artık dedi ama içimde hep bi şüphe var. Gidip tekrar tekrar baktırmak istiyorum. Yazık yavrum kan alına alına delik deşik oldu
Darısı bize inşallah yaDün başladık simplex e etkili yarım saat sonra bütün bağırsağın boşalttı kaka ile pıt ile inşallah hep böyle sürer
Evet ya hayır o kadar ıkınmaya bişey çıksa gam yemeyeceğim birşey çıktığıda yok her seferinde masaj yap bacakları oynat gerçekten bana da gına geldi artık canını yakıyo muyum bi yerine bişey olacak diye tedirgin de oluyorumBizimki yine ikiniyor, Bence her ilacta Ikinacaklar. Etkili sihirli ilac oldugunu dusunmuyorumkeske oyle bi ilac olsa Bende rahat olurdum. Bizimki ikinirken oyle bir sikiyorki kendini bacaklari titriyor icim gidiyo uzuluyorum
Bana cok kolikse 4x15 ver dediBize doktorumuz 4*15 demisti. Acaba fazla mi olur cocuga
Meyveler, sebzeler, etler fote gruplandırma gıdaları. Meyve çok geniş bir gıda Grubu. Meyvelerden Alerji yapma ihtimali yüksek olanlar sadece kırmızı meyveler ve tropik meyveler. Bunları içeren meyve suları, dondurmalar, abur cuburlar vb. de dahil.Ne kadar bilgilendirici olmuş ihtiyacım vardı böyle bir şeye cok teşekkür ederim ya ben süt ürünlerini çıkardım kaka yine mukuslu ve sıvı altını açıkça fışkırıyor bildiğin ve ilk kez dün sırt üstü yatarken kıyameti kopardı canı cok yanıyor muhtemelenpişi tam gaz devam yani meyveleri komple çıkarmayı deniyim bide meyve cok sevdiğim için tüketiyorum ama abartmıyorum adaba meyveler mi of nasıl bulucam bunu mafoldu cocuk öneriyle birlikte bi krem sipariş ettik insallah işe yarar 1 aydır pişikle uğraşıyoruz ve sulu kaka ile denemedigimiz şey kalmadı
Aplikasyona göre bizim de sicrama yarın ama bence haftasonu gelmişti bize atak sonrasında da gülmeye başladı gerçek algıları açıldı daha dikkatli bakmaya başladı falan.38+3 te doğdu sıçrama haftasına yarın girmesi lazım 40 a tamamladığımızda ama etrafına bakınma, farklı sesler çıkarma gibi yeni şeyler yapınca acaba girdi mi diyorum o yüzden sabırsızlanıyorum gülücük için
Bana da sarı geliyor hala. Dediğin gibi daha yükselmesin de zamanla sarılık geçer herhalde. Teşekkür ederimCanım 19 günlük olduk ama hala değer 13 de. Ne çıkıyor ne düşüyor. Doktor dedi ki benim kızım her gün 90 gr almasına rağmen değeri 18 di yatırmak durumunda kaldım ve 3 ay boyunca sarılığı devam etti dedi. Değerin yerinde sayması yükselmemesinden iyi dedi. Bundan sonrası artık anne sütü sarılığı yükselmesini sürece tehlike yok dedi. Benimkininde gözlerinin beyazı böyle hafif sarı gibi hala.
Ayy çok heyecanlı büyük bir hevesle bekliyorum tez zamanda bize de gelir yeni güncellemeler inşallahLady Luck evet aynen yavru köpek sesi Uykusunda inliyor çocuk kötü rüya görüyor belli abisi de uyandiralim kardeşimi kabus görüyor diyor. E Ekii gaz sancısından farklı bir kere aniden bağırıyor sonra susuyor gaz sancısı olursa bacaklarını karnına çekiyor genelde
Meyveler, sebzeler, etler fote gruplandırma gıdaları. Meyve çok geniş bir gıda Grubu. Meyvelerden Alerji yapma ihtimali yüksek olanlar sadece kırmızı meyveler ve tropik meyveler. Bunları içeren meyve suları, dondurmalar, abur cuburlar vb. de dahil.
En alerjik gıdalar; inek sütü, yumurta, yer fıstığı, kuruyemişlerin tümü, balık, susam, buğday, bakliyatlar, kırmızı meyveler, deniz ürünleri, soya.
Doktorun dediği ağır belirtiler yoksa bu grupları teker teker çıkarıp duruma
Aplikasyona göre bizim de sicrama yarın ama bence haftasonu gelmişti bize atak sonrasında da gülmeye başladı gerçek algıları açıldı daha dikkatli bakmaya başladı falan.
Buz vs sürsen belki rahatlarsin geçmiş olsun canımKızlar ben mastit oldum ateşim var tek göğsüm çok ağrıyor ve acıyor yanıyor içi alev gibi. Tersten emzirdim direk boşaldı rahatladı göğsüm şimdi gene doldu ve acıyor ne yapmam lazım ya doktor mikostatin diye bi ilaç vermiş doğumdan sonra ama reçete de mastit ile alakalı birşey yazmıyor sabaha kadar beni ne rahatlatır ya sabah hasteneye gideceğim
Kuzum 10gündür vegan besleniyorum çok sıkı diyet yapırum dana eti ve tavuk bile tüketmiyorum. Yemin ederim sütüm yeşilimsi geliyor kabak ve ot yemekten. Bu sabah doktora gittik kadın hiç mi düzelme yok diyor dedim yok şaşırıyor o zaman artık süt vermeyeceksin özel vegan mama vericem onunla besleyeceksin diyorCanım.yukarsaki mesajima seni etiketlemeyecegime greenbirey i etiketlemisim o ilk çocuğundan alışkın zaten laktoz intoleransi vardı sanki onun ilk çocuğunda.
Bebeklik döneminde kan tahlilinde çıkmıyor zaten genellikle. Benim oğlumda çoklu gıda alerjisi vardı ama 3 aylıkken yaptırdığımız kan tahlilinde negatif çıkmıştı. Alerjileri 3 yaşına kadar devam etti. Yani tahlil yanıltıcı olabiliyor malesef.
Aslında formül basit sen diyet yaptığında alerji belirtileri azalıyorsa, yapmadığın zaman artıyorsa alerji vardır. Belirli aralıklarla teker teker deneyeceksin alerjisi geçmiş mı hala devam ediyor mu diye. Anne sütündekini tolere etmesi daha kolay oluyor, mesela oğlum anne sütündekini tolere ettikten taaa 1 sene sonra kendi yemeye başlayabildi.
Süt ürünleri de olmayabilir mesela oğlumun en ağır alerjisi yumurtaya karşıydı. Kuruyemiş de olabilir çok başka bir şey de.
Bir de aile büyükleriyle bir konuş, ailede alerji hikayesi varmıymış. Bu illa gıda alerjisi olmayabilir, astım olur, egzama olur, döküntü olur. Ben oğlumun neye alerjisi var diye kıvranırken hiç kimse bir şey demedi. Yumurta alerjisi olduğunu bulduktan sonra halası bende de babasında da yumurta yiyince döküntü olurdu dedi. Be vicdansız ben ne alerji yapıyor diye bulmak için aç gezerken söylesene bunu, alerji genetik bir şey sonuçta
Kuzum tek çaresi süte geçmeyen antibiyotik kullanman aksatma çünkü yatak döşek yatırıyor kullanmazsanKızlar ben mastit oldum ateşim var tek göğsüm çok ağrıyor ve acıyor yanıyor içi alev gibi. Tersten emzirdim direk boşaldı rahatladı göğsüm şimdi gene doldu ve acıyor ne yapmam lazım ya doktor mikostatin diye bi ilaç vermiş doğumdan sonra ama reçete de mastit ile alakalı birşey yazmıyor sabaha kadar beni ne rahatlatır ya sabah hasteneye gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?