2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

38+3 te doğdu sıçrama haftasına yarın girmesi lazım 40 a tamamladığımızda ama etrafına bakınma, farklı sesler çıkarma gibi yeni şeyler yapınca acaba girdi mi diyorum o yüzden sabırsızlanıyorum gülücük için

Kızlar bebeğim 14 günlük oldu ama sıçrıyo ya da sırtına gazı çıksın diye vurduğumda elleri ayakları sıçrıyo her vurduğumda etkiye tepki gibi( uykudayken oluyo) bu sıçramaları nedendir sizinde var mı acaba

Ben pes ettim artık bugün bütün gün ya memede ya kucağımızda uyudu kızım, yatağına her koyduğumda uyanıyor gündüz uyku uyumayıncada akşama kıyamet kopuyor ilerki aylarda napcam hiç bilmiyorum vazgeçermi o zamana kadar bu alışkanlığından kızlar

Benimkide 35.haftada doğdu daha var sanırım bizimde, ama ses çıkarma bizdede başladı

Moro refleksi cnm yenidoğanlarda oluyor bildiğim kadarıyla 2.yada 3.ayda kayboluyor benimkindede var ben geceleri yarım kundak yapıyorum oyüzden uyanıyor sıçradıkça çünkü

Kızlar benim bebişin kakasında az önce altını açtığımda biraz yeşillik vardı sarıyla karışık. Mekonyumu attığından beri ilk defa yeşil kakayla karşılaşıyoruz neden olabilir acaba? Dışarı çıkmıştık bugün ağlayınca mama verdim 60 cc onunla geçirdik bir öğünü mamadan olmuş olabilir mi ya da demir hapı içiyorum sütten mi geçti dicem ama bitti o da 2 gündür yazdırmaya üşendim içmedim bilemedim ya neden oldu acaba alerji falan desem huzursuz bi hali de yok normal midir ki

Canım 19 günlük olduk ama hala değer 13 de. Ne çıkıyor ne düşüyor. Doktor dedi ki benim kızım her gün 90 gr almasına rağmen değeri 18 di yatırmak durumunda kaldım ve 3 ay boyunca sarılığı devam etti dedi. Değerin yerinde sayması yükselmemesinden iyi dedi. Bundan sonrası artık anne sütü sarılığı yükselmesini sürece tehlike yok dedi. Benimkininde gözlerinin beyazı böyle hafif sarı gibi hala.

Bizimki yine ikiniyor, Bence her ilacta Ikinacaklar. Etkili sihirli ilac oldugunu dusunmuyorum keske oyle bi ilac olsa Bende rahat olurdum. Bizimki ikinirken oyle bir sikiyorki kendini bacaklari titriyor icim gidiyo uzuluyorum
Evet ya hayır o kadar ıkınmaya bişey çıksa gam yemeyeceğim birşey çıktığıda yok her seferinde masaj yap bacakları oynat gerçekten bana da gına geldi artık canını yakıyo muyum bi yerine bişey olacak diye tedirgin de oluyorum

Lady Luck evet aynen yavru köpek sesi Uykusunda inliyor çocuk kötü rüya görüyor belli abisi de uyandiralim kardeşimi kabus görüyor diyor. E Ekii gaz sancısından farklı bir kere aniden bağırıyor sonra susuyor gaz sancısı olursa bacaklarını karnına çekiyor genelde
Meyveler, sebzeler, etler fote gruplandırma gıdaları. Meyve çok geniş bir gıda Grubu. Meyvelerden Alerji yapma ihtimali yüksek olanlar sadece kırmızı meyveler ve tropik meyveler. Bunları içeren meyve suları, dondurmalar, abur cuburlar vb. de dahil.

En alerjik gıdalar; inek sütü, yumurta, yer fıstığı, kuruyemişlerin tümü, balık, susam, buğday, bakliyatlar, kırmızı meyveler, deniz ürünleri, soya.

Doktorun dediği ağır belirtiler yoksa bu grupları teker teker çıkarıp duruma
Aplikasyona göre bizim de sicrama yarın ama bence haftasonu gelmişti bize atak sonrasında da gülmeye başladı gerçek algıları açıldı daha dikkatli bakmaya başladı falan.

Bana da sarı geliyor hala. Dediğin gibi daha yükselmesin de zamanla sarılık geçer herhalde. Teşekkür ederim

Ayy çok heyecanlı büyük bir hevesle bekliyorum tez zamanda bize de gelir yeni güncellemeler inşallah

Kızlar bebekleri 1ay civarı olanlar nasıl değişiklikler oldu bebislerde bizimki uyanık kalıyor belli sürelerde, göz teması kuruyor, bilinçli gülümsüyor sevip konuşunca, etrafı gözleme peşinde gördüğü kadar. Nesneleri takip ediyor ve ufak ufak aguluyor. Ağlamak harici sesini duymaya başladık meğer çok güzelmis

Kızlar ben mastit oldum ateşim var tek göğsüm çok ağrıyor ve acıyor yanıyor içi alev gibi. Tersten emzirdim direk boşaldı rahatladı göğsüm şimdi gene doldu ve acıyor ne yapmam lazım ya doktor mikostatin diye bi ilaç vermiş doğumdan sonra ama reçete de mastit ile alakalı birşey yazmıyor sabaha kadar beni ne rahatlatır ya sabah hasteneye gideceğim

Buz vs sürsen belki rahatlarsin geçmiş olsun canım

Kuzum 10gündür vegan besleniyorum çok sıkı diyet yapırum dana eti ve tavuk bile tüketmiyorum. Yemin ederim sütüm yeşilimsi geliyor kabak ve ot yemekten. Bu sabah doktora gittik kadın hiç mi düzelme yok diyor dedim yok şaşırıyor o zaman artık süt vermeyeceksin özel vegan mama vericem onunla besleyeceksin diyor böyle bişeyi kabul edemem. Farklı bir doktora gideceğim artık

Kuzum tek çaresi süte geçmeyen antibiyotik kullanman aksatma çünkü yatak döşek yatırıyor kullanmazsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…