2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben şöyle anlıyorum emiyor doyunca kafasını çekiyor memeyi diliyle itiyor. Tekrar almıyor memeyi karnı tokken anca 2saat sonra midesi boşalınca tekrar aranmaya başlıyor

Ay bende biraktirmak istiyorum mamayi dogdugunda sarıliktan dolayi baslamistik bir de emmiyordu ya ama asla doymuyor birakmak istiyorum ama doymadigi için yapamıyorum
Evet benim de sütüm var baya hemde. Gece sorunumuz yok şükür. Dolu olduğu için güğsüm doyuyor. Ama gündüzleri yetmiyor boşalıyor göğüslerim doymuyor sinirleniyor bu sefer ortalığı yıkıyor.
Bende mama takviyesi yapıyorum sütümün doyuruculuğu arttıkça bırakırım diye düşünüyordum ama tam tersine mamanın miktarını arttırıyorum gün geçtikçe doymuyor kız
Benim de öyle. Doymuyor. Ağlıyor sürekli aranıyor.

Ben şöyle anlıyorum emiyor doyunca kafasını çekiyor memeyi diliyle itiyor. Tekrar almıyor memeyi karnı tokken anca 2saat sonra midesi boşalınca tekrar aranmaya başlıyor
Off benim kız Japon balığı gibi ya. Sürekli emmek istiyor ama süt kalmıyor akşama kadar. Hiç öyle bir şey yapmıyor bu kız

Gazli bezin icine pamuk koyup onu ped gibi yapip koyabilirsin

Ayyy benimde aynı durum dikişler düşmüş birazı 1 2 tane kalmış oda dediğin gibi aşımdırmış ped orayı yara olmuş su gelince peçete ile dokundurunca açıyor. Kanamada bitmedi 2 gün gelmiyor tam bitti diyorum sonra böyle lekelenme gibi yine geliyor

Al benden de okadar yaşım 42 bir aylık oldu oğlum ama ben de bittim gerçekten kızımda bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum ya da yaş ileri diye böyle diyorum …Bi an önce büyüsün diye gözüne bakıyorum oğlumun

Yasla ilgili mi bilmiyorum. Ama her cocuk bi oncekinden daha zor buyuyo bunu anladm. Birini 27 de birini 31 de dogurdum. Ilki boyle zor degildi. Iki cocuk zorlugu degil bahsettigim. Atlas guney kendi basina zor geldi bana. Her gun allahim sukur bi gun daha bitti diye yatiyorum

İki çocuk eğer ilki büyükse zor değil ikinci tel çocuk gibi oluyor aynen ikinciler daha Zormuş ozmn yorgunluktan uykusuzluktan ölüyorum ama yine de şükür diyorum geçecek bu zor günler de elbet büyüyecekler

Bizde de var alnında daha hafif kırmızı ama desenli gibi tuhaf bi leke doktorumuzda geçer demişti ama galiba ilerde bağırınca sinirlenince beliren bi leke gibi bişey olucak ben çok takmıyorum ama yeter ki sağlıkları yerinde olsun

Ara ara ben de yesil kaka görüyorum parlak yeşil yanı fıstık ywşili gibi değilse normal o kaka. Önsütü fazla içtiğinde oluyor arada bir sıkıntı yaratmıyor merak etme.
Tamam canım teşekkür ederim iki kere oldu geçti sonra yok parlak değil mat bi yeşildi normal olmasına sevindim içim rahatladı

Bende takmiyorum icim rahat, kolundada var ufak leke:) dedigin gibi sagliklari yerinde olsun.

Uzme kendini Bende 2-3 gundur basladim mama vermeye. Oncedende evde mama oluyordu haftada 1-2 Belki 30 ml verirdim. Artik kiloyla beslenmesi gereken miktar artiyor bide Sutum dinlenmezsem yemek yemezsem bol olmuyor. Bende mama vermiycem kafasindan ciktim, bazen tek ogun 90ml mama veriyorum hem doyduğundan emin oluyorum hemde dinleniyorum kafam rahat oluyor. Tabi sütümü çoğaltmak içim uğraşıyorum genelde her emzirme sonrası sağım yapıyorum umarım artar yeter ileride

Bende mama takviyesi yapıyorum sütümün doyuruculuğu arttıkça bırakırım diye düşünüyordum ama tam tersine mamanın miktarını arttırıyorum gün geçtikçe doymuyor kız
Bu sütlerin doyuruculuğu ne zaman artacak ya benimki de doymuyor veriyorum mama. şimdi inat ettim mamasız uykuya geçebilecek mi görmek için emziriyorum şu an

Valla normali böyleyse sicrama zamanı nasıl olacak ben de bilmiyorum insallah dediğin gibi fragman değildir

Bende de bazen yarıda uyuyakalınca öyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…