2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki doğumdan sonra kilosu 3200e dusmustu 1 ayda 4500 olmus. Simdiye kadar anne sutuyle gittim cok nadir mama verdim. Ama kilosu artinca doyuramiyorum hissi geldi o yuzden basladim mamaya. Yanlis mi dusundum acaba :/

Ben ped kullanmadım hşc pamuklu bezler yaptırıp kullandım ve sık sık değiştim 40 gün kanadı tabi 20 den sonra azalmıştı kanaması şuan hala ara da az as geliyor bölgeyi kuru tutmak önemli ve pedler naylon oldugı icin tahriş ediyor pamuklu atlet vs kesip koymanı öneririm en azından

Gececek tabi icten ice biliyorum ilkindeki buyur mu bu endisesi yok. Ama sanki zaman hic gecmiyo 3 5 yil once dogurmus gibiyim ama daha 45 gun olmus

Silikonsuz emzirmeyi nasıl başardın canım benimki hala silikonlu emiyor
Tamamen silikon uca kistiriyordubmemeyi canim cok aciyordu yatarak denedim biraz silikonla emdikten sonra zaten bi kere tadini alip yakalayinca birakmadi ama biberonla mama verdigin icin ertesi gün reddeddi yine sonra azimle alistirdim ama asla yapmak zorundayim diye dusunmemek gerekiyor benimki aventin minik ucuyla bile digru duzgun ememiyordu sagiyordum surekli memeyi kendini şartlama sonuçta anne sütü alıyor rahat ol hergün dene

Ay benimki de ayni kusuyor yer aciliyor heralde hala yalaniyor gözü aç bebelerimizin heralde

Kızlar günaydın benim oğlan iki gündür gece uykusuna geçmeden önce aşırı çok yiyor 2 buçukta uyuyor ve sabah 7-7 buçuğa kadar uyanmıyor normal mi bu.

Kızlar 1 aylık bebeyle eskişehirden kuşadasına 6 saatlik yolculuk yapacak kadar nasıl yürek yedim acaba? bana şans dileyin
Gidilir gidilir daha kolay bile şimdi küçükken uyur emer uyur hep ben kızımda 15 günlükken Ankara Malatya yapmıştık arabayla iyi yolculuklar size minikle

Kızlar günaydın benim oğlan iki gündür gece uykusuna geçmeden önce aşırı çok yiyor 2 buçukta uyuyor ve sabah 7-7 buçuğa kadar uyanmıyor normal mi bu.
Kiz allahtan belanı mı istiyosun keşke benimki de öyle olsa toplasan 2 saat uyumamişimdir saat başi uyaniyor meme mama agxima etti bu gece baş agrisindan geberiyorum

Kızlar günaydın benim bebenin ağzından çok tükürük oluşturuyor sizde de öyle mi normal mi dudak kenarlarında tükürük dışarı cikiyo

Kızlar günaydın benim bebenin ağzından çok tükürük oluşturuyor sizde de öyle mi normal mi dudak kenarlarında tükürük dışarı cikiyo

Bizim de dört saati bulan uykularımız var. Sarılık kalmadığı için oralı olmuyorum zaten uyanınca herşeyin normal olduğunu anlatan çığlıkla uyanıyor

Çok teşekkür ederim öyle yapmaya başladım dünden bu yana A aysenur93 bak sen de deneyebilirsin bunu.

Canım bende tek meme veriyorum ama galiba en önemli şey sıvı bol bol su iç 2855 doğdu çıkışta 2810 Du 13 gunluk Ken 3400 olmuş birde sütüm az vs deme moral de etkiliyor hep olumlu düşün
Günde 4 litre su içiyorum en az yetmiyor değil şükür sütüm var ama sürekli emmek istediği zaman birikmiyor göğüste doymuyor o zaman. Maşallah ne kadar güzel kilo almış ne sıklıkta nasıo emzirdim bebişi? Benimki 2780 doğdu 2500 e düştü, 1 ay kontrolünde 3300 olmuştu bir ayda 800 gram aldı. Moral olarak bazen iyi oluyorum bazen yetmiyor mu diye stres olup mamayı kurtarıcı olarak görüyorum azalacak diye korkuyorum

800 gram aldı ilk ayda alt üst sınırın ortasında sanırım. Göğüste süt birikmeyip az az içince uykuya geçemiyor uykudan ağlıyor bu sefer karnı aç olmasa bile o zaman mama veriyorum ve direkt yetemiyorum düşünceleri üşüşüyor kafama

Benimki de aventin manuel olanı memeye mi oturtamadım sağarken mi yanlış yapıyorum yoksa aletin çekim gücü mü düşük bilmiyorum bebek de her seferinde bitirdiği için sağmaya ihtiyaç duymadım sadece bebeğin emmesi yetmez mi sütün artmasına

Bizde olmuyor çok ağladığında ağzının içinde görüyorum sadece ama bence korkulacak bişey değildir canım kendisi dışarı çıkarıyor da olabilir farketmeden

Ay benimki de ayni kusuyor yer aciliyor heralde hala yalaniyor gözü aç bebelerimizin heralde
Hiç sorma arada durup kusma molası veriyor resmen göğsümden karnıma doğru ılık ılık akıtıyor sonra devam emerken kusmadıysa sonra çıkartıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…