2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla anlamadım bende, bence çok geldiği için kusuyor bazen 1 saat memede kaldığı oluyor yarım saat sonra geri yapışıyor memeye ee sonrada kusuyor tabi

Bizimkinin derdi belli oldu kakasını yaptı yumoş yumoş oldu ama atak haftası olabilir oyuncaklara ilgisi başlamış elini değdirmeye çalışıyor, gördüğünü tutmaya çalışıyor çekiyor filan. Kendi kendine konuştuğunuda gördüm ama gülücükler filan yok henüz :) sünnetle ilgili hiç bir sıkıntımız olmadı iyileşiyor şimdiden, ateşi çıkmadı

Fotoğraf atabilir misin canım yüzünü gizleyerek
Fotodan belli olmuyor. Boynunu bukmus bir bebek gibi duruyor ama o minik kalp kiydugum yerde kulaginin altinda zeytin tanesi buyuklugunde bir sertlik var. O uzamasi gereken ama uzamamis bir kas. Buzulmus sekilde duruyor. O tarafa kafasini tam ceviremedigi rhatsiz oldugu icin hep aksi yone ceviriyor kafasini. Kafasinin aksi tarafi duzlesmis oluyor yani. Kasin sorunlu tarafi kullanamadigindan kafasinin o kismi hale duzgun bombeli. Kullanmadigi o tarafi gerecek egzersizler yapmak lazim. Insallah iyilesir.

Eklentiler

• 20220911_081938.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 86
Bizimki de böyle seviyo yadirgamiuo bunda uyutup yatağa alıyorum gündüzleri..bıraksam hiç kalmaz bunda uyur.
Bu bebeler sanırım en çok ana kucağında yatmayı seviyor bizim ki de yatağına yatınca gündüz hemen uyanıyor ama onun içindeyken uyuyor gece yatağıyla ilgili sıkıntı yok ama gündüz böyle

O serum beynine gider boğar tıkar gibi bir sürü efsane geldi aklıma nasıl korkmadan basıyorsunuz öyle

Bırakıyor normalde doyunca çıkarıp üstünde uyuyor ama bu aralar huysuz ağzının içinde uyuyor çıkarınca ağlıyor tabi ağzının içinde dururken de aklına geldikçe çekiyor
Uykuya geçtiği an doymuştur bence, cunku doymasa istemeye cekmeyw devam eder o zaman ayırabilirsin. Bizimki de ısrarla cekiyor doymayınca süt bitiyor memede ayırıp mama veriyorum doydugunda uyuyor

O serum beynine gider boğar tıkar gibi bir sürü efsane geldi aklıma nasıl korkmadan basıyorsunuz öyle
Doktorlar yapıyor zaten bunu. Bebeği yatırdığın pozisyon önemli. Düzgün yaparsan neden bu tarz durumlar yaşayasın ki?

Büyüdükçe düzelir merak etme ilk zamanlar gercekten cok zorlayıcı oluyor anneler için ama bebe buyudukce hersey kolaylaşıyor. Normal bebede bile diget işlerden tuvalete zor gidiyoruz seni cok iyi anlıyorum valla. Rabbim hepimize güc kuvvet versin

Merhaba anneler Bugün bebeğimin 40ı bitti. Son 2 3 haftadır bebeğim aşırı derece bağırarak ağlıyor. Günde birkaç saat uyuyor sadece ve hep kucakta.
Cuma günü doktora gittik, süt alerjisi olduğunu söyledi. Kakası sümüksü mü diye sordu ama ben anlamıyorum açıkçası. Hep aynı çünkü, başka bebek kakaları da görmedim. Alerji için de bana diyet verdi. Diyet yapıp bebeği düzelen var mı? Saatlerce bağırarak ağlamasına dayanamıyorum artık.
Büyüme atağı haftasını ne zaman geçirdiniz? Bu bağırmalar ondan kaynaklı da olabilir mi sizce?

Bence değil ama dr öyle deyince bazı gıdaları keserek bulmaya çalışıyorum ama çok zor o kadar çok gıda varki alerji yapabilecek
Bulmaca gibi kusuyo gazı var bu aslında her bebekte var yani bunları düşünüp alerji de demek istemiyorum ama oladabilir bizde sadece pişik yok bende bugün süt ürünleri kesicem bakalım 2 3 gün deneyeceğim

Neye dayanarak böyle dedi ki sümüksü böyle ip gibi uzayan şeyler oluyo kakada adı üstünde böyle sümük gibi uzuyo yapışık yapışık

Canım bunlara takılma bence. Bizimde iki haftada doğum kilosuna anca geldi biliyo musun? Ama doktor dedi ki ilk 2 hafta kilo alımı şaşırtır çok hesaplanmaz ama iki haftadan sonra her hafta en az 150 200 gr alması gerekir dedi. O yüzden sen emzirmeye devam et. Bundan sonra daha hızlı kilo alacak göreceksin. Hem sütün de varmış hiç üzülme. Aynısı bizde de olmuştu sonraki haftalarda nerdeyse 300 er gr aldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…