Canım seninki bumu memnun musun 1 yaşa kadar uyumlu diyor ve 18 kg taşıma kapasiteli diyor. Benim oğlan reflü yatağında yatamıyor artık babynesti de sevmiyor sanırım sıcak basıyor hamak almıştık şuan onu kullanabilir miyiz herkes erken diyor ama duruma göre bundan alacağım bende bumuydu seninkiBendeki bu cnm trendyoldan almıştım
Cnm sanırım aynısı tıpa tıp ama markası farklı https://ty.gl/ib74pacbee bendeki bu, ben memnunum bizimkinin öğlenleri azda olsa uyuduğu yer, kendi yatağında hiç uyumuyor öğlen, yemek yerken flaanda masaya koyuyoruz ordan bizi izliyip oyalanıyor, arada sallıyoruz orda, biraz büyüynce kendi ayak hareketleriylede sallanıyolar zatenCanım seninki bumu memnun musun 1 yaşa kadar uyumlu diyor ve 18 kg taşıma kapasiteli diyor. Benim oğlan reflü yatağında yatamıyor artık babynesti de sevmiyor sanırım sıcak basıyor hamak almıştık şuan onu kullanabilir miyiz herkes erken diyor ama duruma göre bundan alacağım bende bumuydu seninki
Topuklarim kicima vura vura giderdim birak git hic bisi olmaz sagiyosan sut birak veriyosan mama yaparlar zaten sana da cok iyi gelirKızlar ben gebeliğim boyunca oğlana hep inşirah suresini ve tan taşçı dinletmiştim kendim sevdiğim içinŞimdi oğlan uykuya dalmak için illa ya inşirah suresini istiyor yada tan taşçı şarkılarını Bizim ayın 8 nde evlilik yıldönümümüz dü eşim sadece bir pastayla geçiştirmiş ti birde üstüne kuzenim le beraber bizde fenerin maçını izlemiştiler aşırı ayar olmuştum meğer ayın 30 nda tan geliyormuş buraya ona bilet almış bize süpriz yapmış bana konsere gideceğiz çok mutlu oldum çünkü ne zaman heveslensek birşeyler oldu gidemedik. Ama şimdi de benim karnıma ağrılar giriyor şimdiden oğlanı nasıl bırakacağım diye rahat 5-6 saat yokuz annemle aynı apartmanda oturuyoruz güzel ilgileniyor bakıyor ama gitmek istemiyorum ama çokta gitmek istiyorum lütfen bana akıl verin ayrıca çokta bunaldım çünkü eşim hastane dışında beni asla dışarı çıkarmadı
Bu da guzelmis insallah benmki de durur icindeBendeki bu cnm trendyoldan almıştım
Canm bazi ebbekler uykusuz oluyo. Ilk oglum gunduz 5 dk 10 dk patca parca uyurdu gece uyurdu sadece olabilir bazenKızlar bebeğin 24saatta 7-8saat uyuması anormal dimi?taktim kafaya artık bebeğimde başka sorunlar var bune ya
Kaç ay böyle sürdü bir sorunmu var çok korkuyorumTopuklarim kicima vura vura giderdim birak git hic bisi olmaz sagiyosan sut birak veriyosan mama yaparlar zaten sana da cok iyi gelir
Bu da guzelmis insallah benmki de durur icinde
Canm bazi ebbekler uykusuz oluyo. Ilk oglum gunduz 5 dk 10 dk patca parca uyurdu gece uyurdu sadece olabilir bazen
Canım hamak almıştık peki ne zaman kullanılır o. Anakucagını ne kadar süre kullanabilirim açıkçası evim küçük olduğu için çok fazla kullanmayacağım şey almak istemiyorum da. Ama böylede oğluşuma kıyamıyorum devamlı koltukta babynestle yatıyor ve onu sevmiyor artık.Cnm sanırım aynısı tıpa tıp ama markası farklı https://ty.gl/ib74pacbee bendeki bu, ben memnunum bizimkinin öğlenleri azda olsa uyuduğu yer, kendi yatağında hiç uyumuyor öğlen, yemek yerken flaanda masaya koyuyoruz ordan bizi izliyip oyalanıyor, arada sallıyoruz orda, biraz büyüynce kendi ayak hareketleriylede sallanıyolar zaten
Süt te sağıyorum mama da veriyorum ama ne bilim ilk çocuk olduğu içinmi ne karnım ağırmaya başladı şimdiden nasıl bırakacağım diye. Neyse birşekilde gidilecek o konsereTopuklarim kicima vura vura giderdim birak git hic bisi olmaz sagiyosan sut birak veriyosan mama yaparlar zaten sana da cok iyi gelir
Bu da guzelmis insallah benmki de durur icinde
Canm bazi ebbekler uykusuz oluyo. Ilk oglum gunduz 5 dk 10 dk patca parca uyurdu gece uyurdu sadece olabilir bazen
Bi sorun yok. Gazi vardi kaka sorunu vardi bazen pisigi vardi. Hala uykusuz bi cocuk. Bana cekmis. Hala gece 1 de de yatsa sabah 7 de uyanir mesela. Akranlari gunduz uykusunu yeni birakti o 2 yasta birakmisti. Bi sikintisi yoksa dert etmeKaç ay böyle sürdü bir sorunmu var çok korkuyorum
Rahatladım teşekkür ederim canımBi sorun yok. Gazi vardi kaka sorunu vardi bazen pisigi vardi. Hala uykusuz bi cocuk. Bana cekmis. Hala gece 1 de de yatsa sabah 7 de uyanir mesela. Akranlari gunduz uykusunu yeni birakti o 2 yasta birakmisti. Bi sikintisi yoksa dert etme
Arkdaşımda da var 6.aya kadar kullandık sonrasında istemedi durmak dedi, bebekten bebeğe değişiyor biraz sanırım cnm, bende de böyle bir salıncak var ama pek uyumuyor bundaCanım hamak almıştık peki ne zaman kullanılır o. Anakucagını ne kadar süre kullanabilirim açıkçası evim küçük olduğu için çok fazla kullanmayacağım şey almak istemiyorum da. Ama böylede oğluşuma kıyamıyorum devamlı koltukta babynestle yatıyor ve onu sevmiyor artık.
Keyiflerine göre bebekten bebeğe değişiyor demekkiArkdaşımda da var 6.aya kadar kullandık sonrasında istemedi durmak dedi, bebekten bebeğe değişiyor biraz sanırım cnm, bende de böyle bir salıncak var ama pek uyumuyor bunda
Aynen vallaKeyiflerine göre bebekten bebeğe değişiyor demekki
Bende doğum yapmadan önce almıştım daha uzun süreli kullanılır hamak diye şimdi de çok mu küçük kullanmak için diye tereddüt ediyorum. Çünkü eşim bu hafta gecede olacak bende anneme geçip kalacağım toplanıp içinde kayarmı katlanır mı bilmiyorumAynen vallasalıncağı bir heves aldım 2 kere uyudu uyusun diye evi bi ton şeyle dolduruyorum resmen
Ben dakika tutuyorum valla yoksa mememi bebemin agzindan kurtarma imkanım yokEmzik alıyor tuttu şükürkendi memeyi bırakmayınca doymadı sanıyorum çünkü normalde doyunca ağzından çıkarır yastık yapar uyurdu tekrar almazdı şimdi çıkarmayınca doymadı heralde diyorum kusunca da mide boşaldı diyip emzirmeye devam
Biraz kayıyolar hamakta ama rahatsız olmuyolar bence, benim kız dışarı çıkınca bebek arabasında uyuyor hemen mesela, bir süre sonra şekli şemali kayıyor kızın ama uyumaya devam ediyorBende doğum yapmadan önce almıştım daha uzun süreli kullanılır hamak diye şimdi de çok mu küçük kullanmak için diye tereddüt ediyorum. Çünkü eşim bu hafta gecede olacak bende anneme geçip kalacağım toplanıp içinde kayarmı katlanır mı bilmiyorumevde küçük beşikte büyük yatak odasına bi soktuk Çıkarmak mümkün değil ki sağa sola taşıayayım
Duygusal ihtiyacını masaj yaparak, koynunda uyuyarak, tentene temas yaparaj da karşılayabilirsin. Zaten sık emiyorlar arada es verse yeter sanaYaa memede emerken doyduğunu nasıl anlayıp bıraktırıcaz var mı bir yolu? Belki duygusal ihtiyacı vardır kucakta kalmak istiyorum diye ellemek de istemiyorum tek bilsiği şey emmek sonuçta ama reflü de olmasaydı keşke çok üzüldüm şu an
Benmki de koliktiRahatladım teşekkür ederim canımbizdede kolik bebek. Gaz sorunu bitmiyor( ondanmı uyumuyor ne. Ama her kolik bebekte böyle uyanık olmazki
Aynen öyle büklüm büklüm durmak daha çok hoşlarına gidiyor herhalde alışmışlar karnımızda öyle durmayaBiraz kayıyolar hamakta ama rahatsız olmuyolar bence, benim kız dışarı çıkınca bebek arabasında uyuyor hemen mesela, bir süre sonra şekli şemali kayıyor kızın ama uyumaya devam ediyordeğişikler valla kucakta iki büklüm uyumaya bayılıyor, yayla gibi yatağın var yatsana rahat rahat
Normal hemogram testinden bakti. Şaşırdım ben deHangi testi istedi ve alerji pozitif çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?