2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bendeki bu cnm trendyoldan almıştım
Canım seninki bumu memnun musun 1 yaşa kadar uyumlu diyor ve 18 kg taşıma kapasiteli diyor. Benim oğlan reflü yatağında yatamıyor artık babynesti de sevmiyor sanırım sıcak basıyor hamak almıştık şuan onu kullanabilir miyiz herkes erken diyor ama duruma göre bundan alacağım bende bumuydu seninki

Eklentiler

• 9B5B8D3C-F9F3-40A3-B354-F1AAFAC13CBA.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 64
Cnm sanırım aynısı tıpa tıp ama markası farklı https://ty.gl/ib74pacbee bendeki bu, ben memnunum bizimkinin öğlenleri azda olsa uyuduğu yer, kendi yatağında hiç uyumuyor öğlen, yemek yerken flaanda masaya koyuyoruz ordan bizi izliyip oyalanıyor, arada sallıyoruz orda, biraz büyüynce kendi ayak hareketleriylede sallanıyolar zaten

Kızlar sab simplexi günde 1 kere 15 damla mı kullanıyoruz

Topuklarim kicima vura vura giderdim birak git hic bisi olmaz sagiyosan sut birak veriyosan mama yaparlar zaten sana da cok iyi gelir
Bendeki bu cnm trendyoldan almıştım
Bu da guzelmis insallah benmki de durur icinde
Kızlar bebeğin 24saatta 7-8saat uyuması anormal dimi?taktim kafaya artık bebeğimde başka sorunlar var bune ya
Canm bazi ebbekler uykusuz oluyo. Ilk oglum gunduz 5 dk 10 dk patca parca uyurdu gece uyurdu sadece olabilir bazen

Kaç ay böyle sürdü bir sorunmu var çok korkuyorum

Canım hamak almıştık peki ne zaman kullanılır o. Anakucagını ne kadar süre kullanabilirim açıkçası evim küçük olduğu için çok fazla kullanmayacağım şey almak istemiyorum da. Ama böylede oğluşuma kıyamıyorum devamlı koltukta babynestle yatıyor ve onu sevmiyor artık.

Eklentiler

• EBE84032-76DC-4302-886E-80B5D3D40481.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 52
Süt te sağıyorum mama da veriyorum ama ne bilim ilk çocuk olduğu içinmi ne karnım ağırmaya başladı şimdiden nasıl bırakacağım diye. Neyse birşekilde gidilecek o konsere

Kaç ay böyle sürdü bir sorunmu var çok korkuyorum
Bi sorun yok. Gazi vardi kaka sorunu vardi bazen pisigi vardi. Hala uykusuz bi cocuk. Bana cekmis. Hala gece 1 de de yatsa sabah 7 de uyanir mesela. Akranlari gunduz uykusunu yeni birakti o 2 yasta birakmisti. Bi sikintisi yoksa dert etme

Bi sorun yok. Gazi vardi kaka sorunu vardi bazen pisigi vardi. Hala uykusuz bi cocuk. Bana cekmis. Hala gece 1 de de yatsa sabah 7 de uyanir mesela. Akranlari gunduz uykusunu yeni birakti o 2 yasta birakmisti. Bi sikintisi yoksa dert etme
Rahatladım teşekkür ederim canım bizdede kolik bebek. Gaz sorunu bitmiyor( ondanmı uyumuyor ne. Ama her kolik bebekte böyle uyanık olmazki

Arkdaşımda da var 6.aya kadar kullandık sonrasında istemedi durmak dedi, bebekten bebeğe değişiyor biraz sanırım cnm, bende de böyle bir salıncak var ama pek uyumuyor bunda

Eklentiler

• IMG_20220911_162539.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 54
Arkdaşımda da var 6.aya kadar kullandık sonrasında istemedi durmak dedi, bebekten bebeğe değişiyor biraz sanırım cnm, bende de böyle bir salıncak var ama pek uyumuyor bunda
Keyiflerine göre bebekten bebeğe değişiyor demekki

Aynen valla salıncağı bir heves aldım 2 kere uyudu uyusun diye evi bi ton şeyle dolduruyorum resmen
Bende doğum yapmadan önce almıştım daha uzun süreli kullanılır hamak diye şimdi de çok mu küçük kullanmak için diye tereddüt ediyorum. Çünkü eşim bu hafta gecede olacak bende anneme geçip kalacağım toplanıp içinde kayarmı katlanır mı bilmiyorum evde küçük beşikte büyük yatak odasına bi soktuk Çıkarmak mümkün değil ki sağa sola taşıayayım

Ben dakika tutuyorum valla yoksa mememi bebemin agzindan kurtarma imkanım yok Tek memeyi 15 en fazla 20 dk emziriyorum gündüzleri 2 saatte bir bazen uyumazsa bir saat arayla da istediği oluyor. Geceleri daha uzun uyuyor maşallah diyim totomu karşıyayım tahtaya vurayım Çişli bez sayısı gayet iyi, Türkiye'ye dönünce 1 ay kontrolüne gidince tartilacak o yüzden kilosunu bilmiyorum ama hem boyu uzadı hem de baya etlendi yani gelişimi için de yeterli geliyor demek ki bu kadar emmesi. Ama Hale Deniz 40+1 de 4 kiloya yakın doğdu emmesi baya güçlü onun da çok etkisi oluyor. Ama çabuk yorulan bir bebek bile yarım saate çok rahat boşaltır memeyi.

Biraz kayıyolar hamakta ama rahatsız olmuyolar bence, benim kız dışarı çıkınca bebek arabasında uyuyor hemen mesela, bir süre sonra şekli şemali kayıyor kızın ama uyumaya devam ediyor değişikler valla kucakta iki büklüm uyumaya bayılıyor, yayla gibi yatağın var yatsana rahat rahat

Duygusal ihtiyacını masaj yaparak, koynunda uyuyarak, tentene temas yaparaj da karşılayabilirsin. Zaten sık emiyorlar arada es verse yeter sana

Aynen öyle büklüm büklüm durmak daha çok hoşlarına gidiyor herhalde alışmışlar karnımızda öyle durmaya

Biz atak haftasında mıyız anlayamadım, 26 saatte en fazla 3-4 saat uyumuştur uykusu var belli ama uykuya dalamıyor dalsa yarım saat sonra uyanıyor. Kan aldılar, sünnet, dil bağı bunlar mu etkiledi diyorum ama pipiyle sorunu yok emmeside iyi memeyi emziği düşürmüyor ağzından. Sorunu ne çözemedik. Doktor sünnetten sonra huzursuz olursa diye calpol verdi onu kullanıyoruz günde 4 kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…