Doktorlara gore normal. 2 gün hiç yapmadi doktora sordum normal, zeytinyağını devam dedi.Kızlar bebem dün gece 3 bucukta kaka yaptı en son sonrası yok. Bu saat olsu neredeyse 24 saattır kaka yapmıyor. Normal mi bu?
Benimde öyle oluyor göğsüm boşalıyor gündüzleri sürekli emmek istediği için. Mecbur mama veriyorum artık bu sefer de.Uzme kendini Bende 2-3 gundur basladim mama vermeye. Oncedende evde mama oluyordu haftada 1-2 Belki 30 ml verirdim. Artik kiloyla beslenmesi gereken miktar artiyor bide Sutum dinlenmezsem yemek yemezsem bol olmuyor. Bende mama vermiycem kafasindan ciktim, bazen tek ogun 90ml mama veriyorum hem doyduğundan emin oluyorum hemde dinleniyorum kafam rahat oluyor. Tabi sütümü çoğaltmak içim uğraşıyorum genelde her emzirme sonrası sağım yapıyorum umarım artar yeter ileride
Ay valla takmamaya başladım artık. Napalım bebeler büyüdükçe mide de büyüyor. Yetmiyormuş bir yerden sonra süt onu anladım. Şimdi dolu dolu göğüslerimi 10 dk de boşalttı bebe. 3 saatte mümkün değil dolmaz mesela. Mama vereceğim üstüne kesin. Çünkü doymayacak içinde olan süt ile biliyorumAyynen aynı şeyi yaşıyoruz beni anlatmışsın resmen benimde var sütüm ama yetmiyor gündüz sürekli emdiğinde. Aslında azıcık azıcık kusuyor emdikten sonra karnı doluyor ama uykuya dalmak için biriken sütü içer gibi cokur cokur içemediği için uykuya dalamıyor sürekli aranıyor yalanıyor süt bitince kızıyor sinirinden kıpkırmızı oluyorsüt artar diye ayırmıyorum elimden geldiğince emzirmeye çalışıyorum ama sonunda pes edip veriyorum mamayı yoksa uyuyamıyor. Öğlen bir akşam bir veriyorum uzun uyuyor onu içince göğüs doluyor bir dahaki uyanıklık vaktine kadar güzel emzir emzir uyut. Çok moralim bozuluyor yetmiyor muyum çocuğa diye daha nasıl artar süt nasıl yeter bilmiyorum. Tecrübeli anneler tavsiye verseler keşke nasıl geçicek bu durum bebe de büyüyor midesi de büyüyor hiç mi doyuramıcaz biz bunları
Yaa ne güzel. Aslında benimde çok fazla ama sürekli emzirdiğim içim süt birikmiyor. Fırsat olmuyor. O yüzden sanırım belli bir zaman sonra sadece memem yetmiyor çocuğuma.Benim sütüm fazla canım tek memeyi 5dk emip doyuyor. Sonra sağmam gerekiyor. Bir uygulama var oradan takip ediyorum çok yardımcı oluyor kaç dk emdiğini kaydediyorum. Birde sadece aç olduğu için emmek istemezki annesi benim bebe sürekli emmek istiyor gazı olduğu için emzik veriyorum kurtarıcı oluyor emme istediğini bastırıyor
Ben çok kullanmıyorum. Gerçekten doymadığını düşündüğüm zamanlarda veriyorum mamayı artık.Canım ben de 15 günlükken mastit olup hastanede yatınca doktor destek amaçlı mama aldırdı sütümü sağıp verdik ama arada da mamayla destekledik ve hastaneden çıkarken kendine işkence etme arada mama ver dediler sütüm çok geliyor ve çok geldiği için Ece boğuluyor gibi oluyor o da meme reddine neden olan bir durummuş önden sağ biraz dediler o zaman da doymuyor sağdığımmsütü de istemiyor o zaman üstüne mama veriyorum sanki vermezsem uyumuyor gibiValla gece de veriyorum sağlıklı olsun da. Oğlumda 2 ay meme yarasıyla uğraştığım halde gezerken bile emziriyordum bunda çok zor geliyor valla bıraktırırmıyım mamayı bilmiyorum şimdiden süt birikmeye başladı buzlukta onları da napçam hiç bilmiyorum
İnşallah alışırlar. Çok istiyorum kendi göğsümü tutsunEvet tutamıyor sanki meme arıyor tutuyor hemen bırakıyor, her gün bi kere veriyorum deniyorum, belki zamanla tutar bakalım
Valla işeme sayarsak o kadar var. En az 5 çıkıyorDoktor günde 7 8 bez degisiyirve 15 günde doğum kilosuna geldiyse sor7n yok demişti. Bez değişimi nasil
Ay biz girdik çıktık herhalde bu atak haftasından. Sonunda yavaş yavaş normale dönüyoruz.Bj hafta bizdede öyle oldu canım( atak evresine göremi ne anlamadım benimkide emmek istiyor amma ağrısı var atıyo ağzınnan
Aynı dediğin şekilde temizliyoruz biz. Aspiratorle çekiyoruz sonraKızlar bebelerin burnunu nasıl temizliyorsuunuz bir video izledim hayatta yapamam bir enjektör serumu boşalttı burnuna sonra ters çevirip sırtına vurdu
Humana nın rezene kimyonlu çayını içiyorum bir de yarım bakdak su kaynatıp içine 1 çk kimyon atıyorum. Posa dibine çökünce kalan suyu içiyorum. Tadı fena değil acı da değil.Hanımlar kimyonu nasıl tuketiyorsunuz su ile mi yapan varsa tarif edebilir mi
5 güne kadar yapmaması normalmişKızlar bebem dün gece 3 bucukta kaka yaptı en son sonrası yok. Bu saat olsu neredeyse 24 saattır kaka yapmıyor. Normal mi bu?
Bwnde güremiyorum inanOff ara ara buraya bakıyorum okuyorum görebildiklerimi ama gebel olarak resmen günüm dolu geçiyor. Fırsat bulamıyorum yazmaya. Bebemin dün 40 ı çıktı. Atak haftasına da girdik çıktık ya da çıkacağız az kaldı tam bilmiyorum.göz yaşlarımız agu larımız gülücüklerimiz göz takiplerimiz başladı hala gaz kaka savaşı veriyoruz. Başka bir gaz damlasına geçiş yapacağız. İnşallah o iyi gelir
Emzik alıyor tuttu şükürSarılık riski yoksa, kilo alımı iyiyse bırak uyusun o işini bilir
Emzik almıyor mu? Farklı markalar dene inşallah birimi tutar. Benimki aventinkini sevdi. Ürettiğin süre yazık bacım, böyle böyle yarısı kusmuk olup gidiyorHale Deniz'i mememden emzikle söke söke almasam biz de aynı durumda olurduk muhtemelen. Emzik candır gerisi heyecandır
Hayırlı olsun, şimdi bezin icinde ya çok çabuk iyileşir merak etme
Cocuk yiyor yiyor cıkarmıyor şişti iyice. Sen zeytinyagını nasıl veriyorsun.cay kasıgıyla mıDoktorlara gore normal. 2 gün hiç yapmadi doktora sordum normal, zeytinyağını devam dedi.
5 gün biz yapmasak catlarız valla demekki anne sütünün hepsi bebeye yarıyor.Benimde öyle oluyor göğsüm boşalıyor gündüzleri sürekli emmek istediği için. Mecbur mama veriyorum artık bu sefer de.
Ay valla takmamaya başladım artık. Napalım bebeler büyüdükçe mide de büyüyor. Yetmiyormuş bir yerden sonra süt onu anladım. Şimdi dolu dolu göğüslerimi 10 dk de boşalttı bebe. 3 saatte mümkün değil dolmaz mesela. Mama vereceğim üstüne kesin. Çünkü doymayacak içinde olan süt ile biliyorum
Yaa ne güzel. Aslında benimde çok fazla ama sürekli emzirdiğim içim süt birikmiyor. Fırsat olmuyor. O yüzden sanırım belli bir zaman sonra sadece memem yetmiyor çocuğuma.
Ben çok kullanmıyorum. Gerçekten doymadığını düşündüğüm zamanlarda veriyorum mamayı artık.
İnşallah alışırlar. Çok istiyorum kendi göğsümü tutsun
Valla işeme sayarsak o kadar var. En az 5 çıkıyor
Ay biz girdik çıktık herhalde bu atak haftasından. Sonunda yavaş yavaş normale dönüyoruz.
Aynı dediğin şekilde temizliyoruz biz. Aspiratorle çekiyoruz sonra
Humana nın rezene kimyonlu çayını içiyorum bir de yarım bakdak su kaynatıp içine 1 çk kimyon atıyorum. Posa dibine çökünce kalan suyu içiyorum. Tadı fena değil acı da değil.
5 güne kadar yapmaması normalmiş
Biz de bugun dolduracaz kırkımızı ay bebene maaşallah 40 yıllarına insallaj. Valla cidden coğu seye vakit yok hayatımızda zaten günün 20 saatini bebe yiyor geriye kalan 4 saatte ne yapabilirsen.Off ara ara buraya bakıyorum okuyorum görebildiklerimi ama gebel olarak resmen günüm dolu geçiyor. Fırsat bulamıyorum yazmaya. Bebemin dün 40 ı çıktı. Atak haftasına da girdik çıktık ya da çıkacağız az kaldı tam bilmiyorum.göz yaşlarımız agu larımız gülücüklerimiz göz takiplerimiz başladı hala gaz kaka savaşı veriyoruz. Başka bir gaz damlasına geçiş yapacağız. İnşallah o iyi gelir
Benim kırk bugun doluyor ama öncesinde tamamen durulasıp cok az kahverengi leke gördüm sonra tekrar normale döndü ama su an yok. Normal bence kırktan sonraya da sarkabilirKızlar ilkinde böyle olmamıstım. 40 ım bitmesine üç gün kala kahverengi lekelenme başladı. Önce sarıydı. Şimdi kahveye döndü. adet mi olcam diye bekliyorum ama. Gün içinde bir pedi kirletmeyecek sekilde geliyo
Yaa memede emerken doyduğunu nasıl anlayıp bıraktırıcaz var mı bir yolu? Belki duygusal ihtiyacı vardır kucakta kalmak istiyorum diye ellemek de istemiyorum tek bilsiği şey emmek sonuçta ama reflü de olmasaydı keşke çok üzüldüm şu anHale Deniz de erken girdi atak evresine ya da Allah elin Kosova'sinda rezil olmayalım diye bize acıdıTam burada olduğumuz haftaya denk geliyordu ama yola çıktığımız gece bitti şimdilik gayet iyi gibi. Valizimizi bile zar zor hazırladık ama en azından burada rahat geziyoruz
O ağzına gelme olayı bizde de var ben o reflü değildir ne de olsa kusmuyor diyordum doktor ona da reflü dedi. Sindiremediği bir şey var ki ağzına geliyor dedi. Seninki çok emmekten bizimki de alerjiden muhtemelen
Ay bende onu soracaktım. Kızımda başını baya baya dik tutuyor ama sonra yoruluyor herhalde pat diye bırakıyor geri. Dün ben tek başıma uçurdum 40 ını yapabilmişimdir herhaldeBwnde güremiyorum inanmasallah kuzucuga. Bizimde agularımız gülücükleimiz basını kaldırma göz takibi basladı. Yarın sabah 40 ucurması yapacak kayınvalidem.
5 gün biz yapmasak catlarız valla demekki anne sütünün hepsi bebeye yarıyor.
Aynen aynen anne sütünün tamamı kaka olmuyor ki zaten çişte oluyor. O yüzden bence kaka birikmesi zor oluyordur Bağırsaklarda.Biz de bugun dolduracaz kırkımızı ay bebene maaşallah 40 yıllarına insallaj. Valla cidden coğu seye vakit yok hayatımızda zaten günün 20 saatini bebe yiyor geriye kalan 4 saatte ne yapabilirsen.
Kendi kendine bırakmıyor mu emmeyiYaa memede emerken doyduğunu nasıl anlayıp bıraktırıcaz var mı bir yolu? Belki duygusal ihtiyacı vardır kucakta kalmak istiyorum diye ellemek de istemiyorum tek bilsiği şey emmek sonuçta ama reflü de olmasaydı keşke çok üzüldüm şu an
Severse haber verirmisin bizim de kolumuz koptu taşımaktanBu canim
Tamamen geçirmedi rahatlatıyo biraz ama sürekli ıkınma mızıklanma halinde sab simpleks kullanıyorumGaz damlası etki ediyor mu peki hangi damlayı kullanıyorsunuz
Bana Dr 10 güne kadar yapmaması normal dediKızlar bebem dün gece 3 bucukta kaka yaptı en son sonrası yok. Bu saat olsu neredeyse 24 saattır kaka yapmıyor. Normal mi bu?
Bende de bir benzeri var cnm benim kız seviyor şimdilik içinde kısa kısa uykular bile yapıyorSeverse haber verirmisin bizim de kolumuz koptu taşımaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?