2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebem dün gece 3 bucukta kaka yaptı en son sonrası yok. Bu saat olsu neredeyse 24 saattır kaka yapmıyor. Normal mi bu?

Kızlar bebem dün gece 3 bucukta kaka yaptı en son sonrası yok. Bu saat olsu neredeyse 24 saattır kaka yapmıyor. Normal mi bu?
Doktorlara gore normal. 2 gün hiç yapmadi doktora sordum normal, zeytinyağını devam dedi.

Benimde öyle oluyor göğsüm boşalıyor gündüzleri sürekli emmek istediği için. Mecbur mama veriyorum artık bu sefer de.
Ay valla takmamaya başladım artık. Napalım bebeler büyüdükçe mide de büyüyor. Yetmiyormuş bir yerden sonra süt onu anladım. Şimdi dolu dolu göğüslerimi 10 dk de boşalttı bebe. 3 saatte mümkün değil dolmaz mesela. Mama vereceğim üstüne kesin. Çünkü doymayacak içinde olan süt ile biliyorum
Yaa ne güzel. Aslında benimde çok fazla ama sürekli emzirdiğim içim süt birikmiyor. Fırsat olmuyor. O yüzden sanırım belli bir zaman sonra sadece memem yetmiyor çocuğuma.
Ben çok kullanmıyorum. Gerçekten doymadığını düşündüğüm zamanlarda veriyorum mamayı artık.
Evet tutamıyor sanki meme arıyor tutuyor hemen bırakıyor, her gün bi kere veriyorum deniyorum, belki zamanla tutar bakalım
İnşallah alışırlar. Çok istiyorum kendi göğsümü tutsun
Doktor günde 7 8 bez degisiyirve 15 günde doğum kilosuna geldiyse sor7n yok demişti. Bez değişimi nasil
Valla işeme sayarsak o kadar var. En az 5 çıkıyor
Bj hafta bizdede öyle oldu canım( atak evresine göremi ne anlamadım benimkide emmek istiyor amma ağrısı var atıyo ağzınnan
Ay biz girdik çıktık herhalde bu atak haftasından. Sonunda yavaş yavaş normale dönüyoruz.
Kızlar bebelerin burnunu nasıl temizliyorsuunuz bir video izledim hayatta yapamam bir enjektör serumu boşalttı burnuna sonra ters çevirip sırtına vurdu
Aynı dediğin şekilde temizliyoruz biz. Aspiratorle çekiyoruz sonra
Hanımlar kimyonu nasıl tuketiyorsunuz su ile mi yapan varsa tarif edebilir mi
Humana nın rezene kimyonlu çayını içiyorum bir de yarım bakdak su kaynatıp içine 1 çk kimyon atıyorum. Posa dibine çökünce kalan suyu içiyorum. Tadı fena değil acı da değil.
5 güne kadar yapmaması normalmiş

Off ara ara buraya bakıyorum okuyorum görebildiklerimi ama gebel olarak resmen günüm dolu geçiyor. Fırsat bulamıyorum yazmaya. Bebemin dün 40 ı çıktı. Atak haftasına da girdik çıktık ya da çıkacağız az kaldı tam bilmiyorum. göz yaşlarımız agu larımız gülücüklerimiz göz takiplerimiz başladı hala gaz kaka savaşı veriyoruz. Başka bir gaz damlasına geçiş yapacağız. İnşallah o iyi gelir

Bwnde güremiyorum inan masallah kuzucuga. Bizimde agularımız gülücükleimiz basını kaldırma göz takibi basladı. Yarın sabah 40 ucurması yapacak kayınvalidem.

Kızlar ilkinde böyle olmamıstım. 40 ım bitmesine üç gün kala kahverengi lekelenme başladı. Önce sarıydı. Şimdi kahveye döndü. adet mi olcam diye bekliyorum ama. Gün içinde bir pedi kirletmeyecek sekilde geliyo

Emzik alıyor tuttu şükür kendi memeyi bırakmayınca doymadı sanıyorum çünkü normalde doyunca ağzından çıkarır yastık yapar uyurdu tekrar almazdı şimdi çıkarmayınca doymadı heralde diyorum kusunca da mide boşaldı diyip emzirmeye devam

5 gün biz yapmasak catlarız valla demekki anne sütünün hepsi bebeye yarıyor.

Biz de bugun dolduracaz kırkımızı ay bebene maaşallah 40 yıllarına insallaj. Valla cidden coğu seye vakit yok hayatımızda zaten günün 20 saatini bebe yiyor geriye kalan 4 saatte ne yapabilirsen.

Benim kırk bugun doluyor ama öncesinde tamamen durulasıp cok az kahverengi leke gördüm sonra tekrar normale döndü ama su an yok. Normal bence kırktan sonraya da sarkabilir

Yaa memede emerken doyduğunu nasıl anlayıp bıraktırıcaz var mı bir yolu? Belki duygusal ihtiyacı vardır kucakta kalmak istiyorum diye ellemek de istemiyorum tek bilsiği şey emmek sonuçta ama reflü de olmasaydı keşke çok üzüldüm şu an

Günaydın bu gece uyuyamadık düzgün ama huysuzluğu azaldı gaz etki etmeye başladı Pipinin durumu iyi gidiyor şişliği kızarıklığı ilk ana göre baya inmiş. Zaten orayla ilgili sıkıntımız yok altını açtığımızda rahat. Sizlere bilgi olsun 2 doktorla görüştük ikiside sünnet için en iyi zaman 1 aylık olduğunda dediler

Bwnde güremiyorum inan masallah kuzucuga. Bizimde agularımız gülücükleimiz basını kaldırma göz takibi basladı. Yarın sabah 40 ucurması yapacak kayınvalidem.
Ay bende onu soracaktım. Kızımda başını baya baya dik tutuyor ama sonra yoruluyor herhalde pat diye bırakıyor geri. Dün ben tek başıma uçurdum 40 ını yapabilmişimdir herhalde
5 gün biz yapmasak catlarız valla demekki anne sütünün hepsi bebeye yarıyor.
Biz de bugun dolduracaz kırkımızı ay bebene maaşallah 40 yıllarına insallaj. Valla cidden coğu seye vakit yok hayatımızda zaten günün 20 saatini bebe yiyor geriye kalan 4 saatte ne yapabilirsen.
Aynen aynen anne sütünün tamamı kaka olmuyor ki zaten çişte oluyor. O yüzden bence kaka birikmesi zor oluyordur Bağırsaklarda. Ay hadı sana da nice 40 yıllar olsun inşallah doğru gerçekten kalan vakitte ev ile ilgileniyorsun

Kendi kendine bırakmıyor mu emmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…