2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ki de şimdi ard arda 3 kakalı bez değişik kokusu sarı normal mi acaba vallahi şaştım . Birde doymadığı nasıl anlaşılır ki sürekli meme istiyorlar kilo alımı gayet iyi bol cisli kakali bez sadece emziriyorum .

O serum beynine gider boğar tıkar gibi bir sürü efsane geldi aklıma nasıl korkmadan basıyorsunuz öyle
Hemşire de burnunun serum fizyolojigi damlat sonra bebegi yüz üstü cevir, o atar demişti gerçekten yuzustu olunca akıyor. Sonra da burun temizleme çubuğu var bende cengelli, onla çıkanı temizliyorum

Güzel taktikmiş lazım olursa biliyim

İlk mama ile ağzını islat, sonra daya yağı bir afalliyor kuzum, sonra yine mama, oldu da bitti maşallah

Cilt bakımlarım hayal oldu hamile iken ne kada güzelleşti idim cildim vallahi nefes alamaz oldum Alerjik nezlem coştu durmuyor burnum dudaklarım burun çevrem kurudu aciyor silmekten ben napsam nereye gitsem be kullansam çok kötüyüm yıllardır bıktırdı beni bu burun

Amin canım Amin Zor gerçekten birde yalnızım tecrübesiz( ailemyurtdışında oturuyo. Belgelerimizi düzeltip hemen gidiceğim yanlarına. Hiç düşünmemiştim böyle olur diye(

Uykuya geçtiği an doymuştur bence, cunku doymasa istemeye cekmeyw devam eder o zaman ayırabilirsin. Bizimki de ısrarla cekiyor doymayınca süt bitiyor memede ayırıp mama veriyorum doydugunda uyuyor
Huysuz iki gündür falan çekince hemen uyanıp ağlıyor ayıramıyorum bende çocuğun duygusal ihtiyacı var heralde diyorum kıyamıyorum bu sefer ama bıraktığı an yatırıyorum farkedip ağlamaya başlamazsa ne ala

Bizomkisi pirtlarken meme istiyor. Zaten emmiyor, agzina memeyi aldigi gibi aglamasi kesiliyor pirt pirt yapiyor. Arada sanci girince memeyi birakip ayaklarini karnina ceke ceke agliyor, sonra gecince yeniden almaya calisiyor. Memeyi alip sundurup cekiyor geri birakiyor geri aliyor. Tam paradoks. Yani emerken oynarken cekistirirken hava da aliyor, gaz yapiyor. Gaz olunca yine meme istiyor Meme yetiyor surekli emmek istemesinin sebebi rahatlamaya calismasi. Elini kolunu istedigi gibi kullanamiyor, tek guc alabildigi sey emmek, memeyi cekistirmek ne yazik ki.

Buna tortikolis deniyordu kuzenimin bebeğinde vardı canım YouTube da egzersiz videolar vardı onları yaparak düzeltmişti. Oda çok erken fark etmişti. Tam tanı için ultrasonla bakılıyormus. Ama sen annesisin anlarsın yani.bende Sen yazınca baktım videolara linkini atıyorum. Sen araştırmıssındır gerçi ama. Zaten henüz çok küçükler ufak egzersizlerle hemen düzelir. Doktor kuzenime çok erken fark etmişsiniz 5-6ay civarı fark edenler var demisti. Hiç fark etmeyip amelşyat olanlar varmıs ileriki yaşlarda. Ve kuzenim doktora gitmeden yapmıstı düzenli egzersizleri doktora gidene kadar geçmişti bile. Doktorda fizik tedaviye gönlendiriyormus zaten haftanın belli günleri gidiyormussundur orada hareketleri gösteriyorlarmıs uygulamalı evde de tekrar ediyormuşsun ama gerek kalmamıstı kuzenimin bebisine

Oyy kuzum bosver memede uyusun o zaman, memede uyutmayın filan diyorlar ama cok sacma Gecende bir bebek hemsiresine denk geldim instada memede uyutmayın diyorlar yüzyıllardır insanlar dahil tüm canlılar memede uyuyor vs gibi acıklamalae yapmıs cok mantıklı geldi. Büyüdüğünde oyuncak vs dikkatını cektiğindw o kadar memeye ihtiyac duymayacak. Şimdş dediğin gibi tek avuntuları meme yavrucakların

O serum beynine gider boğar tıkar gibi bir sürü efsane geldi aklıma nasıl korkmadan basıyorsunuz öyle
Serum gayet sağlıklı yol, YouTube ta çok video var. Bizim doktorda geniz tıkanması olduğunda sık sık yapın demişti. Hiçbir şey olmuyor rahat ol

Benim ki de aynısı emzik veriyorum ben emzşkten güç alarak pırtlıyor. Çünkü memeden süt gelince boğuluyor ağlıyor ıkınıyor bir yandan onyğzden gazı varken emmek isteyince direk emzik veriyorum

Hangi testi istedi ve alerji pozitif çıktı?

1ml çekiyoruz şırıngaya her buruna 2-3damla damlatıyoruz sonrada çekiyoruz. Ben hergün temizliyorum. Hazırları pahalı eczaneden serum şeklinde olanı alıp anjiokat alırsanız daha ucuza geliyor

Severse haber verirmisin bizim de kolumuz koptu taşımaktan
Veririm canim insallah saliya gelir diye umuyorum
Bende de bir benzeri var cnm benim kız seviyor şimdilik içinde kısa kısa uykular bile yapıyor
Foto atar misin bize
Tortikolis miydi tam hatirlayamadim. Ama egzersizle gececek bisey diye hatirliyorum hic canini sikma. Bunun disinda. Nasi pamuk bebe dogurmussun kar gibi bembeyaz masallah. Kolundaki bogumlari benim.icin azicik.isirsana

Kızlar ben gebeliğim boyunca oğlana hep inşirah suresini ve tan taşçı dinletmiştim kendim sevdiğim için Şimdi oğlan uykuya dalmak için illa ya inşirah suresini istiyor yada tan taşçı şarkılarını Bizim ayın 8 nde evlilik yıldönümümüz dü eşim sadece bir pastayla geçiştirmiş ti birde üstüne kuzenim le beraber bizde fenerin maçını izlemiştiler aşırı ayar olmuştum meğer ayın 30 nda tan geliyormuş buraya ona bilet almış bize süpriz yapmış bana konsere gideceğiz çok mutlu oldum çünkü ne zaman heveslensek birşeyler oldu gidemedik. Ama şimdi de benim karnıma ağrılar giriyor şimdiden oğlanı nasıl bırakacağım diye rahat 5-6 saat yokuz annemle aynı apartmanda oturuyoruz güzel ilgileniyor bakıyor ama gitmek istemiyorum ama çokta gitmek istiyorum lütfen bana akıl verin ayrıca çokta bunaldım çünkü eşim hastane dışında beni asla dışarı çıkarmadı

Ben de humana içiyorum ama her gün içmiyorum o yeterli olur mu
Canım ben aptamil kullanırken içiyordum gaz olayı için günde bir kez içiyordum ama sonra mamayı değişince gaz olayımız çok kalmadı normal kendi çıkarıyor artık kullanmıyorum. Sütüm için de laktamax verdi doktor içinde kimyon ve rezene var sanırım çok güzel süt getiriyor bilgin olsun doktorum onu önerdi

Aynen öyle kendini güvende hissettikleri tek yer kucağımız belki korkuyor belki sıçrama haftasından dolayı sevgi istiyor ayırmıyorum bende bunalana ya da çişim gelene kadar duruyor miniğim

Bendeki bu cnm trendyoldan almıştım

Eklentiler

• IMG_20220907_144246.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar bebeğin 24saatta 7-8saat uyuması anormal dimi?taktim kafaya artık bebeğimde başka sorunlar var bune ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…