Hemşire de burnunun serum fizyolojigi damlat sonra bebegi yüz üstü cevir, o atar demişti gerçekten yuzustu olunca akıyor. Sonra da burun temizleme çubuğu var bende cengelli, onla çıkanı temizliyorumO serum beynine gider boğar tıkar gibi bir sürü efsane geldi aklıma nasıl korkmadan basıyorsunuz öyle
Güzel taktikmiş lazım olursa biliyim
Cilt bakımlarım hayal oldu hamile iken ne kada güzelleşti idim cildim vallahi nefes alamaz oldumOff ara ara buraya bakıyorum okuyorum görebildiklerimi ama gebel olarak resmen günüm dolu geçiyor. Fırsat bulamıyorum yazmaya. Bebemin dün 40 ı çıktı. Atak haftasına da girdik çıktık ya da çıkacağız az kaldı tam bilmiyorum.göz yaşlarımız agu larımız gülücüklerimiz göz takiplerimiz başladı hala gaz kaka savaşı veriyoruz. Başka bir gaz damlasına geçiş yapacağız. İnşallah o iyi gelir
Yaa bende bakayım bi taneBende de bir benzeri var cnm benim kız seviyor şimdilik içinde kısa kısa uykular bile yapıyor
Amin canım AminBüyüdükçe düzelir merak etme ilk zamanlar gercekten cok zorlayıcı oluyor anneler için ama bebe buyudukce hersey kolaylaşıyor. Normal bebede bile diget işlerden tuvalete zor gidiyoruz seni cok iyi anlıyorum valla. Rabbim hepimize güc kuvvet versin
Huysuz iki gündür falan çekince hemen uyanıp ağlıyor ayıramıyorum bende çocuğun duygusal ihtiyacı var heralde diyorum kıyamıyorum bu sefer ama bıraktığı an yatırıyorum farkedip ağlamaya başlamazsa ne alaUykuya geçtiği an doymuştur bence, cunku doymasa istemeye cekmeyw devam eder o zaman ayırabilirsin. Bizimki de ısrarla cekiyor doymayınca süt bitiyor memede ayırıp mama veriyorum doydugunda uyuyor
Bizomkisi pirtlarken meme istiyor. Zaten emmiyor, agzina memeyi aldigi gibi aglamasi kesiliyor pirt pirt yapiyor. Arada sanci girince memeyi birakip ayaklarini karnina ceke ceke agliyor, sonra gecince yeniden almaya calisiyor. Memeyi alip sundurup cekiyor geri birakiyor geri aliyor. Tam paradoks. Yani emerken oynarken cekistirirken hava da aliyor, gaz yapiyor. Gaz olunca yine meme istiyorBenim ki de şimdi ard arda 3 kakalı bez değişik kokususarı normal mi acaba vallahi şaştım . Birde doymadığı nasıl anlaşılır ki sürekli meme istiyorlar kilo alımı gayet iyi bol cisli kakali bez sadece emziriyorum .
Kan almislardi, kaninda alerji cikmis dedi. Başka birşeye de bakmadıNeye dayanarak böyle dedi ki sümüksü böyle ip gibi uzayan şeyler oluyo kakada adı üstünde böyle sümük gibi uzuyo yapışık yapışık
Buna tortikolis deniyordu kuzenimin bebeğinde vardı canım YouTube da egzersiz videolar vardı onları yaparak düzeltmişti. Oda çok erken fark etmişti. Tam tanı için ultrasonla bakılıyormus. Ama sen annesisin anlarsın yani.bende Sen yazınca baktım videolara linkini atıyorum. Sen araştırmıssındır gerçi ama. Zaten henüz çok küçükler ufak egzersizlerle hemen düzelir. Doktor kuzenime çok erken fark etmişsiniz 5-6ay civarı fark edenler var demisti. Hiç fark etmeyip amelşyat olanlar varmıs ileriki yaşlarda. Ve kuzenim doktora gitmeden yapmıstı düzenli egzersizleri doktora gidene kadar geçmişti bile. Doktorda fizik tedaviye gönlendiriyormus zaten haftanın belli günleri gidiyormussundur orada hareketleri gösteriyorlarmıs uygulamalı evde de tekrar ediyormuşsun ama gerek kalmamıstı kuzenimin bebisineFotodan belli olmuyor. Boynunu bukmus bir bebek gibi duruyor ama o minik kalp kiydugum yerde kulaginin altinda zeytin tanesi buyuklugunde bir sertlik var. O uzamasi gereken ama uzamamis bir kas. Buzulmus sekilde duruyor. O tarafa kafasini tam ceviremedigi rhatsiz oldugu icin hep aksi yone ceviriyor kafasini. Kafasinin aksi tarafi duzlesmis oluyor yani. Kasin sorunlu tarafi kullanamadigindan kafasinin o kismi hale duzgun bombeli. Kullanmadigi o tarafi gerecek egzersizler yapmak lazim. Insallah iyilesir.
Oyy kuzum bosver memede uyusun o zaman, memede uyutmayın filan diyorlar ama cok sacma Gecende bir bebek hemsiresine denk geldim instada memede uyutmayın diyorlar yüzyıllardır insanlar dahil tüm canlılar memede uyuyor vs gibi acıklamalae yapmıs cok mantıklı geldi. Büyüdüğünde oyuncak vs dikkatını cektiğindw o kadar memeye ihtiyac duymayacak. Şimdş dediğin gibi tek avuntuları meme yavrucaklarınHuysuz iki gündür falan çekince hemen uyanıp ağlıyor ayıramıyorum bende çocuğun duygusal ihtiyacı var heralde diyorum kıyamıyorum bu sefer ama bıraktığı an yatırıyorum farkedip ağlamaya başlamazsa ne ala
Serum gayet sağlıklı yol, YouTube ta çok video var. Bizim doktorda geniz tıkanması olduğunda sık sık yapın demişti. Hiçbir şey olmuyor rahat olO serum beynine gider boğar tıkar gibi bir sürü efsane geldi aklıma nasıl korkmadan basıyorsunuz öyle
Benim ki de aynısı emzik veriyorum ben emzşkten güç alarak pırtlıyor. Çünkü memeden süt gelince boğuluyor ağlıyor ıkınıyor bir yandan onyğzden gazı varken emmek isteyince direk emzik veriyorumBizomkisi pirtlarken meme istiyor. Zaten emmiyor, agzina memeyi aldigi gibi aglamasi kesiliyor pirt pirt yapiyor. Arada sanci girince memeyi birakip ayaklarini karnina ceke ceke agliyor, sonra gecince yeniden almaya calisiyor. Memeyi alip sundurup cekiyor geri birakiyor geri aliyor. Tam paradoks. Yani emerken oynarken cekistirirken hava da aliyor, gaz yapiyor. Gaz olunca yine meme istiyorMeme yetiyor surekli emmek istemesinin sebebi rahatlamaya calismasi. Elini kolunu istedigi gibi kullanamiyor, tek guc alabildigi sey emmek, memeyi cekistirmek ne yazik ki.
Hangi testi istedi ve alerji pozitif çıktı?Merhaba annelerBugün bebeğimin 40ı bitti. Son 2 3 haftadır bebeğim aşırı derece bağırarak ağlıyor. Günde birkaç saat uyuyor sadece ve hep kucakta.
Cuma günü doktora gittik, süt alerjisi olduğunu söyledi.
1ml çekiyoruz şırıngaya her buruna 2-3damla damlatıyoruz sonrada çekiyoruz. Ben hergün temizliyorum. Hazırları pahalı eczaneden serum şeklinde olanı alıp anjiokat alırsanız daha ucuza geliyorO serum beynine gider boğar tıkar gibi bir sürü efsane geldi aklıma nasıl korkmadan basıyorsunuz öyle
Veririm canim insallah saliya gelir diye umuyorumSeverse haber verirmisin bizim de kolumuz koptu taşımaktan
Foto atar misin bizeBende de bir benzeri var cnm benim kız seviyor şimdilik içinde kısa kısa uykular bile yapıyor
Tortikolis miydi tam hatirlayamadim. Ama egzersizle gececek bisey diye hatirliyorum hic canini sikma. Bunun disinda. Nasi pamuk bebe dogurmussun kar gibi bembeyaz masallah. Kolundaki bogumlari benim.icin azicik.isirsanaFotodan belli olmuyor. Boynunu bukmus bir bebek gibi duruyor ama o minik kalp kiydugum yerde kulaginin altinda zeytin tanesi buyuklugunde bir sertlik var. O uzamasi gereken ama uzamamis bir kas. Buzulmus sekilde duruyor. O tarafa kafasini tam ceviremedigi rhatsiz oldugu icin hep aksi yone ceviriyor kafasini. Kafasinin aksi tarafi duzlesmis oluyor yani. Kasin sorunlu tarafi kullanamadigindan kafasinin o kismi hale duzgun bombeli. Kullanmadigi o tarafi gerecek egzersizler yapmak lazim. Insallah iyilesir.
Canım ben aptamil kullanırken içiyordum gaz olayı için günde bir kez içiyordum ama sonra mamayı değişince gaz olayımız çok kalmadı normal kendi çıkarıyor artık kullanmıyorum. Sütüm için de laktamax verdi doktor içinde kimyon ve rezene var sanırım çok güzel süt getiriyor bilgin olsun doktorum onu önerdiBen de humana içiyorum ama her gün içmiyorum o yeterli olur mu
Aynen öyle kendini güvende hissettikleri tek yer kucağımız belki korkuyor belki sıçrama haftasından dolayı sevgi istiyor ayırmıyorum bende bunalana ya da çişim gelene kadar duruyor miniğimOyy kuzum bosver memede uyusun o zaman, memede uyutmayın filan diyorlar ama cok sacma Gecende bir bebek hemsiresine denk geldim instada memede uyutmayın diyorlar yüzyıllardır insanlar dahil tüm canlılar memede uyuyor vs gibi acıklamalae yapmıs cok mantıklı geldi. Büyüdüğünde oyuncak vs dikkatını cektiğindw o kadar memeye ihtiyac duymayacak. Şimdş dediğin gibi tek avuntuları meme yavrucakların
Bendeki bu cnm trendyoldan almıştımVeririm canim insallah saliya gelir diye umuyorum
Foto atar misin bize
Tortikolis miydi tam hatirlayamadim. Ama egzersizle gececek bisey diye hatirliyorum hic canini sikma. Bunun disinda. Nasi pamuk bebe dogurmussun kar gibi bembeyaz masallah. Kolundaki bogumlari benim.icin azicik.isirsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?