2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dun kajhveyi biraz abarttim diye sanirim en gazli gunuydu. Ogleden sonra felaket gecti. Esim evde olmasaydi napardim bilmiyorum. Bazen o kadar bunaliyorum ki Allahin gucine gitmesin sanki dogdugundan beri hicbir sey yolunda gitmiyor gibi geliyor. Cok zor. Kizim uyuyan guzelmis resmen. Ben cok rahatmisim. Simdi bi de diyetin verdigi stres var. Laktozsuz yiyordum ama kakasi hala mukuslu biraz. ya burun akintisindan ya da dusundugumden de kotusu inek sut proteini alerjisi var. Vegan yemeye basladim. Gercekten hep bir sorun cikiyor onumuze. Neye ugradigimi sasirdim. Nevrim dondu. 4. Aya atlamak istiyorum direkt. Tek iyi yani hamile kaldigim kiloya dondum. Amaml benim amacim zaten normalde de sisman oldugumdan daha da kilo vermek. Bakalim. Boyle ac kalmaya devam edersem kilo veririm sanirim. Hayatimin sonuna kadar veganlari anlamicam.

Biz de hipp içiyoruz ama gğn içinde gazı olmasa da sabaha karsı saat 6 dan 8 9 a kadar 10 dk da bir gaz sancısı vuruyor her gün. Önceden yoktu yeni basladı. Bem de humana içiyorum o cok süt yapıyor. Ama gaza bi etkisi yok galiba.

Normal hemogram testinden bakti. Şaşırdım ben de
Belki enfeksiyona bakmıstır alerji bağırsak iltihabına yol açıyor. Crp yüksek çıkıyor mu bilmiyorum iltihap olunca. şaşırdım tam kan sayımından alerji mi belli oluyormus yani. başka bir doktora da git canım tek doktorla kalma

Kahve zaten gaz yapan bişey sütte aynı şekilde vegan falan beslenme doktor evet alerji var demeden. Ay tek çok hiç çocukmus seni çok iyi anlıyorum ben diyeti bıraktım 10gün vegan beslendim inş kilo vermişimdir tek iyi yönü bu olsa bari evde tartıda yok. Bende kilolu hamile kaldım yarın aşıya gidince bende tartılayım bari

Kızlar selam okullar açılıyor onun telaşı masalın huysuzlugu gazı derken hiç bakamadım günlerdir buraya inşallah sizde kzuularda iyidir

Çemen otu tohumu aldm ama onu tam olarak hangi ölçüde yapıyodk akşamdan filan demleyip sabah mi içiyoruz nasil oluyor bilen warsa acil yazsa çok sewinirim

Bakici teyzemizin torununda vardi, ondan biliyordum nasil oldugunu. Basini egik tuttugubu fark ettigimde hemen boynunu damagini kontrol ettim. Tesekkurler video icin. Biz de izliyoruz, dikkat etmeye calisiyoruz esimle. Insallah iyilesir.

Benim ki de aynısı emzik veriyorum ben emzşkten güç alarak pırtlıyor. Çünkü memeden süt gelince boğuluyor ağlıyor ıkınıyor bir yandan onyğzden gazı varken emmek isteyince direk emzik veriyorum
Emzik maceramız kisa surdu ya. Sinirleniyor itiyor diliyle olmayinca olmuyor isinmiyor demek ki.

Sag ol, insallah gecer. Sag ol teyzesi ya. Tam bir pamuk gercekten. Cok tatli bir bebek. Tutamiyorum kendimi bol bol opuyorum

Bizdede aynı durum((( iki gündür delirdi bu çoçuk uyumaz oldu sabah akşam. Ne yapıcağımı şaşırdım

Benimki de hızlandı baya 10 dk da boşaltıyor güçlü emiyor maşallah çişli bez iyi boyumuz uzadı ilk ay da 800 gram aldık. 2780 gram doğup 2500 e düşmüştü bebem o yüzden hala etli boğum boğum değil mamayla destekliyorum günde 2 3 kez veriyorum çabuk toparlar inşallah minik oğluşum

Duygusal ihtiyacını masaj yaparak, koynunda uyuyarak, tentene temas yaparaj da karşılayabilirsin. Zaten sık emiyorlar arada es verse yeter sana
Amacı kucakta durmak zaten sürekli emmiyor meme boşalınca ağzından çıkartmadan uyuyor çıkardığı zaman yerine yatırıyorum çünkü o da çığlığı basıyor ten tene temas için ben üstümü çıkarıyorum ama bebişi üşütürüm diye onu soymuyorum baya serinledi buralar elleriyle yüzünü değdirmesi yetmez mi ki

Kolay değilmiş gerçekten bebek bakmak, en sıkıntısızı bile zorken bi de yeme içme problemi olunca dayanılmaz olabilir. Geçici olduğunu düşünüp kendimizi de çok hırpalamasak. En kötü mama verilir mesela… sen nasıl daha mutlu olacaksan öyle olmalı bence. Biraz bencilce gelebilir ama mutlu anne mutlu bebe demişler

Doğum kilona düşmen de harikaymış ben 13-14 kilo aldım ama henüz sadece 7kilosu gitti umarım kalanı da kendiliğinden gider.

Bu bebeler sanırım en çok ana kucağında yatmayı seviyor bizim ki de yatağına yatınca gündüz hemen uyanıyor ama onun içindeyken uyuyor gece yatağıyla ilgili sıkıntı yok ama gündüz böyle
Hele bazen ne bunu istiyor ne beşiği kucakta uyumak istiyo. Diyorum sefillik ruhumuzda var

Yeniden kanama oldu mu

Nurse harvays cold şurup şeklinde bir çay kaşığı veriyoruz etkili oldu baya bizde kendi kendine geğiirp gaz çıkarabiliyor sıkılması %70 azaldı bu denediğimiz 5. Gaz icin olan ürün
Relamax da iyi diyorlar memnun kalmadınız mi

Günde üç kez mi
Ay mide kalmaz insanda
Ya ben günde 1 kere içiyorum Suya karıştırıp kafama dikiyorum direkt içimi zor oluyor biraz ama napalım gaz çıksın yeter ki diyorum. Son birkaç gündür yaptığım hiçbir şey işe yaramıyor sanki sürekli gaz var bebede napıcam şaşırdım

Daha önce bahsetmiştim burada. Bizim doktor kan sayımında eos diye bi değer var o bi raz yüksek cıkınca alerjik bir bebek olabilir bir ihtimal demişti. Sonradan ortaya da cıkabilir demişti bize. Belki o değeri değerlendirmiştir Doktoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…