Benim bebe de arada sinirlenip itiyor. Israr ediyorum vermekte emiyor sonra, her bebek aynı olmaz ama sem de ısrar et belki tutarEmzik maceramız kisa surdu ya. Sinirleniyor itiyor diliyleolmayinca olmuyor isinmiyor demek ki.
Klasik türk milleti
Nice kırklara insallahBugun 40miz cikti. Bu 40 gun yasadigim en hizli 40 gundu.
Gercekten de oyle. Soyle bi bakiyorum 40 gun once mini mini tutmaya korktugum bir bebekken simdi algisiyla ve ele dolu dolu gelen tombisligiyle tam bir bebek. Allah bebeklerimizi korusun.Nice kırklara insallahbiizmki de dün cıktı cok sukur insan bi rahatlıyor buyuyor bebe diye
Aslinda sadece golge etmeseler bile yeter
1 haftadir kapali bizim gobek baya iceri girmis 2 3 gundur kabizlik yasiyoruz o yuzden aşırı ıkınmasi var para oldugu halde bile gobek kismi cıkıyor.. ben kizimda cok faydasini gordum o yuzden yuzde yuz eminim faydasindanBiz Kosova'da geldik 3 gün oldu, her gün dışarda geziyoruz. Bebekler bence dışarda daha çok uyuyor. Aşırı gazlı ve kolik bir bebek değilse emzir, yatır safhasindayken gezmek bana ayaklandiklari dönemde gezmekten daha kolay geliyor. Hele emekleme dönemi arabasında durmayan bir bebekse aman aman evlerden ırak
Ben de mi para koysam acaba yaa. 2 senede geçiyormuş kendi halinde kalırsa o zamana kadar geçti mi geçmedi mi cerrahi müdahale mi gerekecek aman ağladı da arttı mı falan diye stres olacağıma para koymanın bir zararı olmaz faydası olursa ne ala. Annem oğluma göbek bağı diye uzun bir şey yapmışti Müslin kumaştan oğlumda da kızımda da kullanmamıştık. Para koyup onunla sarayım ben en iyisi
CipisS oksizinc çok iyi baya hızlı iyileştiriyor pişiği. Hatta ben 3 tane daha aldım Cezayir'e giderken götürmek için.
Su içmek için pipetli suluk alın emzirirken gecede gündüzde yatar pozisyonda bile tek elle su icmenizi sağlar
Benim oglan mi anormal 3 saate bir 2 memeninde belini kirmadan uyumuyor bazen 3 saate bile kalmiyo sonrada gtüyle malamat kaka yapamiyo catlicak gibi oluyo emzirmeyim diyorum bas bas bagriyoKizlar bebekleriniz kaç dk emiyor tek memeyi benimki 10 dk sonra uyuyor asla emmiyor o memeyi
Geçmiş olsunCilt bakımlarım hayal oldu hamile iken ne kada güzelleşti idim cildim vallahi nefes alamaz oldumAlerjik nezlem coştu durmuyor burnum dudaklarım burun çevrem kurudu aciyor silmekten ben napsam nereye gitsem be kullansam çok kötüyüm yıllardır bıktırdı beni bu burun
Sizde laktoz intoleransımı çıktı? Bende şüphe ediyorum onnanYok olay sivi kaka degil. Bizde laktoz intoleransi oldugundan kakada asit oluyor. Sivi kaka da durumu zorlastirmis oluyor dolayli olarak. Sik kaka yapiyor, kici islak ve asitli kalinca pisik oluyor. Bizim asil sorunumuz sadece kakanin sivi olmasi degil yani. Laktoz intoleransinin belirtileri; Kusma gaz pişik memeye yerleşememe emerken huzursuzlanma falan olabilir
Bence bendede bu sorun var. Nasıl hall ettiniz? Bugün doktora gidicem. Benim neler yapmam gerekiyo?Oo masallah cok iyi emzirmissin. Ben 16. Ayda birakmistim bunu da ayni zamanlar birakmayi istiyorum. Yeter bana o kadar.Relactoz mamadaki laktozu anne sutundeki laktozu parcaliyormus. Bugun doktorla konustum test yapmiyolarmis burda. Laktozu kesjnce sorun duzeldiyse dedigin gibi laktoz intoleransidir dedi. Sag olsunlar teshisimi kendim koymus, cozumu kendim bulmus oldun yine. Kendim derken, sizin sayenizde bu forum sayesinde ogrendim, laktozu kesince sikayetlerinin duzeldigini fark ettim. Ben anlamasaydim buyuk ihtimalle gazli cocuktur normaldir diyeceklerdi. Bir test yapacaklar diye akillari cikiyor. Cok ilgincler.
Belki intoleransin seviyeleri farklidir bilmiyorum ama Turkiyeden bir doktor laktozu tamamen birakmasin dedi. Sonrasinda daha ciddi alerjilere sebep olabilirmis. Az az yesin ve damlayi versin beslemeden once dedi. Arkadasim bahsetmisti kulak arkasi pullanmasindan. Surekli bakiyorum su an icin normal.
Biz kaç defa bu faz kaka için gittik. Doktor bakmadan feri gönderiyor 3 4 ay sabredeceksiniz bağırsakları yeni yeni düzeliyor ve ısınmayı yeni yemi öğreniyorlar diyor. Benim Aldığım ya da kullandığım damlaların hiç birini doktor vermedi bana. Biz kendimiz netten araştırıyoruz sürekli ne iyi gelir falan diye.Günaydın mutlu haftalar, kızım gaz sancısından öyle ağlıyor ki asla dayanamıyorum. Daha dünya üzerindeki 17. Günü bugün doktora gidicez size verilen damlalardan verir belki ben de tabii ne yedim diye düşünüp duruyorum
Diyenlerin agzina kürekle vurasım varbKlasik türk milletiben kimseye bunları demem ama diyen ne düşünceyle diyor cok merak ediyorum. Herkesin hayatına kimse karısamaz diye düşünen cok azınlıkta kişiyiz
Başka emzik dene senEmzik maceramız kisa surdu ya. Sinirleniyor itiyor diliyleolmayinca olmuyor isinmiyor demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?