2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Emzik maceramız kisa surdu ya. Sinirleniyor itiyor diliyle olmayinca olmuyor isinmiyor demek ki.
Benim bebe de arada sinirlenip itiyor. Israr ediyorum vermekte emiyor sonra, her bebek aynı olmaz ama sem de ısrar et belki tutar

Nice kırklara insallah biizmki de dün cıktı cok sukur insan bi rahatlıyor buyuyor bebe diye
Gercekten de oyle. Soyle bi bakiyorum 40 gun once mini mini tutmaya korktugum bir bebekken simdi algisiyla ve ele dolu dolu gelen tombisligiyle tam bir bebek. Allah bebeklerimizi korusun.

1 haftadir kapali bizim gobek baya iceri girmis 2 3 gundur kabizlik yasiyoruz o yuzden aşırı ıkınmasi var para oldugu halde bile gobek kismi cıkıyor.. ben kizimda cok faydasini gordum o yuzden yuzde yuz eminim faydasindan

Kullandigim bitkiyi soran olmustu sabah aksam gunde 2 defa iciyorum hem sütüm arttı hemd4 süt kalitesini artırıyomus 2. Paketim baya memnunum kizlar .

Eklentiler

• 20220909_140342.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 43
  • 20220909_140353.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 49
Kizlar bebekleriniz kaç dk emiyor tek memeyi benimki 10 dk sonra uyuyor asla emmiyor o memeyi
Benim oglan mi anormal 3 saate bir 2 memeninde belini kirmadan uyumuyor bazen 3 saate bile kalmiyo sonrada gtüyle malamat kaka yapamiyo catlicak gibi oluyo emzirmeyim diyorum bas bas bagriyo

Günaydınnn
Eşim işe başladı aşırı gerginim. Akşama kadar bebemle tek başımayım. Ay inşallah güzel geçer bu günlerim.

Kızlar çocum gerçekten doymuyor benim dün anladım. Mama aldığımızdan beri ağlamaları azaldı. Rahat kaka yaparken oldu. Çocuk emiyor evet sütüm var ama gaz ağrısından sürekli emdiği için göğüste süt birikmiyordu. Şimdi ardına hemen mama veriyorum hem ağlamıyor hem kaka yapıyor rahatça.

Geçmiş olsun valla bende öyle asla kendime bakamıyorum. Sabah yüzümü yıkamaya zor vakit buluyorum

Sizde laktoz intoleransımı çıktı? Bende şüphe ediyorum onnan

Bence bendede bu sorun var. Nasıl hall ettiniz? Bugün doktora gidicem. Benim neler yapmam gerekiyo?

Günaydın mutlu haftalar, kızım gaz sancısından öyle ağlıyor ki asla dayanamıyorum. Daha dünya üzerindeki 17. Günü bugün doktora gidicez size verilen damlalardan verir belki ben de tabii ne yedim diye düşünüp duruyorum

Biz kaç defa bu faz kaka için gittik. Doktor bakmadan feri gönderiyor 3 4 ay sabredeceksiniz bağırsakları yeni yeni düzeliyor ve ısınmayı yeni yemi öğreniyorlar diyor. Benim Aldığım ya da kullandığım damlaların hiç birini doktor vermedi bana. Biz kendimiz netten araştırıyoruz sürekli ne iyi gelir falan diye.

Bebişim Parsım sabah aşıya babasıyla gitti Büyük oğlan uyanmayınca ben evde kaldım. Hiç ağlamamış kuşum ablalarını üzmemiş. 4.950kg 56cm olmuş. Bu ay 1.5 kilo almıs gelişimini çok beğenmişler ateş olursa calpol ver demisler 1 çay kaşığı insallah ateşi çıkmaz

Klasik türk milleti ben kimseye bunları demem ama diyen ne düşünceyle diyor cok merak ediyorum. Herkesin hayatına kimse karısamaz diye düşünen cok azınlıkta kişiyiz
Diyenlerin agzina kürekle vurasım varb

Kızlar günaydın benim bebiş 2 gündüe gözlerini şaşı ediyor korkuyor sıpa sizde de var mı böyle bı durum napiyim ya neden ki

Kızlar benım kız philips avent emziği tutmadı malesef ya. Resmen öğürüyor emzik tutmayacak diye korkmaya basladım çünkü resmen temas bagımlısı ve benden hiç ayrılamıyor hep memede kalmak istiyor. Evde bitanese bibs emzik var onuda denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…