- 22 Ocak 2015
- 1.206
- 842
- 123
- 33
Gaz sancısı olunca da napacagini şaşırıp iki de bir emmek istiyrolarBenim oglan mi anormal 3 saate bir 2 memeninde belini kirmadan uyumuyor bazen 3 saate bile kalmiyo sonrada gtüyle malamat kaka yapamiyo catlicak gibi oluyo emzirmeyim diyorum bas bas bagriyo
Ah bu gazlar mahvediyor bebisleri. Keske pırt pırt çıksa hepsi kolaycaGünaydın mutlu haftalar, kızım gaz sancısından öyle ağlıyor ki asla dayanamıyorum. Daha dünya üzerindeki 17. Günü bugün doktora gidicez size verilen damlalardan verir belki ben de tabii ne yedim diye düşünüp duruyorum
SüperGünaydınnn
Eşim işe başladı aşırı gerginim. Akşama kadar bebemle tek başımayım.Ay inşallah güzel geçer bu günlerim.
Kızlar çocum gerçekten doymuyor benim dün anladım. Mama aldığımızdan beri ağlamaları azaldı. Rahat kaka yaparken oldu. Çocuk emiyor evet sütüm var ama gaz ağrısından sürekli emdiği için göğüste süt birikmiyordu. Şimdi ardına hemen mama veriyorum hem ağlamıyor hem kaka yapıyor rahatça.
Benim kızımda boynunu hep tek tarafa tutmak istiyor damağını kontrol edeyim neye dikkat etmem gerekiyorSag ol, insallah gecer. Sag ol teyzesi ya. Tam bir pamuk gercekten. Cok tatli bir bebek. Tutamiyorum kendimi bol bol opuyorum
Sizin alerji olup olmadığı nasıl bir testle anlaşılmıştıSüperbirde doktor bana dedi ki 2saatten önce emzirme çünkü sürekli emmek aşırı gaz yapıyormus. Birde gazları varken 1çekip 2 bağırıyorlar. Çok hava yutuyorlarmıs ağlarken. Gazı olunca emip rahatlamak istiyorlar çünkü bu sıralarda emzik veriyorum ben. 2saatten önce emzirmiyorum kesinlikle. Sütü de midenin sindirmesi gerekiyormus. Sürekli beslenme halinde olunca sindirmeye hiç vakşt kalmadan sürekli tok kalıyormus buda gaz ve kusmaya sebep oluyormus. Doktorumun yararlı söylediği tek şey sanırım bunlar
Ben de bu sabah kimyon içtim burda biri paylaşmıştı. Her yolu deneyeceğiz o zamanBiz kaç defa bu faz kaka için gittik. Doktor bakmadan feri gönderiyor 3 4 ay sabredeceksiniz bağırsakları yeni yeni düzeliyor ve ısınmayı yeni yemi öğreniyorlar diyor. Benim Aldığım ya da kullandığım damlaların hiç birini doktor vermedi bana. Biz kendimiz netten araştırıyoruz sürekli ne iyi gelir falan diye.
Benimki de ayni doktor normal dedi canimKızlar bide oğlum uykularında bazen nefesi kesilir gibi hııııııhhhh diye uyanıyor normal mi bu. Mesela benim babamda uykusundan öyle uyanır uyku apnesi mi ne var onda. Bebekler de normal mi böyle uyanmak korkarak uyanıyor öyle oldumu
6 saatte bir 10 damla veriyorum ben canimKızlar sab simplexi günde 1 kere 15 damla mı kullanıyoruz
Anaa keske benimki de oyle olsa saat basi uyaniyor 10 dk emdigi icin gece agzima ediyorbasiyprjm mamayiBenim oglan mi anormal 3 saate bir 2 memeninde belini kirmadan uyumuyor bazen 3 saate bile kalmiyo sonrada gtüyle malamat kaka yapamiyo catlicak gibi oluyo emzirmeyim diyorum bas bas bagriyo
Aahh allah yardimcimiz olsun benim de annem gitti emzirip emzirip uyuyodum hadi gelde uyu camasir bulasik derken aksam oluyor gecede bebem uyumuyor uykular haram oldu gençliğim talan olduGünaydınnn
Eşim işe başladı aşırı gerginim. Akşama kadar bebemle tek başımayım.Ay inşallah güzel geçer bu günlerim.
Kızlar çocum gerçekten doymuyor benim dün anladım. Mama aldığımızdan beri ağlamaları azaldı. Rahat kaka yaparken oldu. Çocuk emiyor evet sütüm var ama gaz ağrısından sürekli emdiği için göğüste süt birikmiyordu. Şimdi ardına hemen mama veriyorum hem ağlamıyor hem kaka yapıyor rahatça.
Emzik candir daya gitsin hepsini tek tek giden paralara yazik emziklerde uçuk geçen 3 paket yedek aldim aventin zamlanip duruyorKızlar benım kız philips avent emziği tutmadı malesef ya. Resmen öğürüyoremzik tutmayacak diye korkmaya basladım çünkü resmen temas bagımlısı ve benden hiç ayrılamıyor hep memede kalmak istiyor. Evde bitanese bibs emzik var onuda denicem
Aaaa teşekkürler bu bilgi için ben de surekli emziriyodum rahatlasin aglamasin diyeSüperbirde doktor bana dedi ki 2saatten önce emzirme çünkü sürekli emmek aşırı gaz yapıyormus. Birde gazları varken 1çekip 2 bağırıyorlar. Çok hava yutuyorlarmıs ağlarken. Gazı olunca emip rahatlamak istiyorlar çünkü bu sıralarda emzik veriyorum ben. 2saatten önce emzirmiyorum kesinlikle. Sütü de midenin sindirmesi gerekiyormus. Sürekli beslenme halinde olunca sindirmeye hiç vakşt kalmadan sürekli tok kalıyormus buda gaz ve kusmaya sebep oluyormus. Doktorumun yararlı söylediği tek şey sanırım bunlar
Geçen bı masaj gördüm YouTube da onu yapınca birt birt yapiyo benimki ama bi saati var böyle sakin anında yapıyorum bırakıyor kendini karnından aşağıya iki elinle sırayla aşağıya doğru indiriyorsun s10 kere fon sonra ayakları kırıp toplayıp sağa daire şeklinde 3 kere sonra sola daire şeklinde sonra karnına doğru tutunca alttan gidiyo aralıklarla yapıyorum yapıyor benimkiAh bu gazlar mahvediyor bebisleri. Keske pırt pırt çıksa hepsi kolayca
Seytan kulagina kursun diyim cok sancili gazli degiliz 2 gundur kabizlik var en fazla 2 bezi kakasiz oluyo ama sonunda kurtariyo yani gazinida kakasinida kolay yapiyo sukurGaz sancısı olunca da napacagini şaşırıp iki de bir emmek istiyrolar
Ben dayanamıyorum çok ağlıyor. Hemen meme veriyorum ama ağrıdan ememiyor bu sefer de. Bugğnde öyle oldu. Sütüm var ama meme alamıyor. Nedense biberon ile çok güzel emiyor. Bekliyorum yine de 2 3 saat. Eğer uyuyorsa ne zaman uyanırsa o zaman emziriyorım. Diğer türlü hiç uyuyamıyor uyandırırsamSüperbirde doktor bana dedi ki 2saatten önce emzirme çünkü sürekli emmek aşırı gaz yapıyormus. Birde gazları varken 1çekip 2 bağırıyorlar. Çok hava yutuyorlarmıs ağlarken. Gazı olunca emip rahatlamak istiyorlar çünkü bu sıralarda emzik veriyorum ben. 2saatten önce emzirmiyorum kesinlikle. Sütü de midenin sindirmesi gerekiyormus. Sürekli beslenme halinde olunca sindirmeye hiç vakşt kalmadan sürekli tok kalıyormus buda gaz ve kusmaya sebep oluyormus. Doktorumun yararlı söylediği tek şey sanırım bunlar
Her gün sabah akşam içiyorum bendeBen de bu sabah kimyon içtim burda biri paylaşmıştı. Her yolu deneyeceğiz o zaman
Ay zor oluyor ama alışacağızBenimki de ayni doktor normal dedi canim
6 saatte bir 10 damla veriyorum ben canim
Anaa keske benimki de oyle olsa saat basi uyaniyor 10 dk emdigi icin gece agzima ediyorbasiyprjm mamayi
Aahh allah yardimcimiz olsun benim de annem gitti emzirip emzirip uyuyodum hadi gelde uyu camasir bulasik derken aksam oluyor gecede bebem uyumuyor uykular haram oldu gençliğim talan oldu
Emzik candir daya gitsin hepsini tek tek giden paralara yazik emziklerde uçuk geçen 3 paket yedek aldim aventin zamlanip duruyor
Ben hala abdestlenemedim. Kanama az da olsa devam ediyor.40ı cıkan hanimlar tam 40 gunlukken mi abdestlendiniz yoksa 41de mi yapmak lazim bunda kimseyi cagirmak istemiyorum kndim cıkaricam 40ı ne zman yapsam acaba yarın mi carsamba mi arada kaldim
Alerji testte çıkmadı canım negatif çıktı. Ben 10gün diyet yaptım. Hiç bir fark olmadı ağlamasında gazında kakasında. Diyeti bıraktım alerji olabilecek şeyleri tükettim bebeğin genel hali kötüye değil aksine iyiye gitti şaka gibi. Alerjisi falan yok benceSizin alerji olup olmadığı nasıl bir testle anlaşılmıştı
Nasıl bi test alerji testi kandan mı bakılıyor yAlerji testte çıkmadı canım negatif çıktı. Ben 10gün diyet yaptım. Hiç bir fark olmadı ağlamasında gazında kakasında. Diyeti bıraktım alerji olabilecek şeyleri tükettim bebeğin genel hali kötüye değil aksine iyiye gitti şaka gibi. Alerjisi falan yok bence
Çünkü memeden süt emerken bir horman salgılanıyor adını hatırlamıyorum bir yerde okudumBen dayanamıyorum çok ağlıyor. Hemen meme veriyorum ama ağrıdan ememiyor bu sefer de. Bugğnde öyle oldu. Sütüm var ama meme alamıyor. Nedense biberon ile çok güzel emiyor. Bekliyorum yine de 2 3 saat. Eğer uyuyorsa ne zaman uyanırsa o zaman emziriyorım. Diğer türlü hiç uyuyamıyor uyandırırsam
Her gün sabah akşam içiyorum bende
Ay zor oluyor ama alışacağız
AmiiinGercekten de oyle. Soyle bi bakiyorum 40 gun once mini mini tutmaya korktugum bir bebekken simdi algisiyla ve ele dolu dolu gelen tombisligiyle tam bir bebek. Allah bebeklerimizi korusun.
Evet kandan canım total ige adında. Bu test pozitif çıkarsa süt buğday yumurta testleride pozitif çıkıyor. Bu test negatifse diğerleride negatif çıkıyorNasıl bi test alerji testi kandan mı bakılıyor y
Kulaklarinin altina boynuna bakin. Zeytin tanesi gibi sert bir sey var mi, hep sectigi tarafin tam aksi tarafindaki kulakta. Supheleniyosaniz doktora gidin. Beninki de hala suphe, doktora gidemedim henuz. Kesin tani ultrasonla koyuluyor. Ultrasona giricez.Benim kızımda boynunu hep tek tarafa tutmak istiyor damağını kontrol edeyim neye dikkat etmem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?