2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oglan mi anormal 3 saate bir 2 memeninde belini kirmadan uyumuyor bazen 3 saate bile kalmiyo sonrada gtüyle malamat kaka yapamiyo catlicak gibi oluyo emzirmeyim diyorum bas bas bagriyo
Gaz sancısı olunca da napacagini şaşırıp iki de bir emmek istiyrolar

Ah bu gazlar mahvediyor bebisleri. Keske pırt pırt çıksa hepsi kolayca

Süper birde doktor bana dedi ki 2saatten önce emzirme çünkü sürekli emmek aşırı gaz yapıyormus. Birde gazları varken 1çekip 2 bağırıyorlar. Çok hava yutuyorlarmıs ağlarken. Gazı olunca emip rahatlamak istiyorlar çünkü bu sıralarda emzik veriyorum ben. 2saatten önce emzirmiyorum kesinlikle. Sütü de midenin sindirmesi gerekiyormus. Sürekli beslenme halinde olunca sindirmeye hiç vakşt kalmadan sürekli tok kalıyormus buda gaz ve kusmaya sebep oluyormus. Doktorumun yararlı söylediği tek şey sanırım bunlar

Sizin alerji olup olmadığı nasıl bir testle anlaşılmıştı

Ben de bu sabah kimyon içtim burda biri paylaşmıştı. Her yolu deneyeceğiz o zaman

Benimki de ayni doktor normal dedi canim
Kızlar sab simplexi günde 1 kere 15 damla mı kullanıyoruz
6 saatte bir 10 damla veriyorum ben canim
Benim oglan mi anormal 3 saate bir 2 memeninde belini kirmadan uyumuyor bazen 3 saate bile kalmiyo sonrada gtüyle malamat kaka yapamiyo catlicak gibi oluyo emzirmeyim diyorum bas bas bagriyo
Anaa keske benimki de oyle olsa saat basi uyaniyor 10 dk emdigi icin gece agzima ediyorbasiyprjm mamayi
Aahh allah yardimcimiz olsun benim de annem gitti emzirip emzirip uyuyodum hadi gelde uyu camasir bulasik derken aksam oluyor gecede bebem uyumuyor uykular haram oldu gençliğim talan oldu
Emzik candir daya gitsin hepsini tek tek giden paralara yazik emziklerde uçuk geçen 3 paket yedek aldim aventin zamlanip duruyor

Kizlar bebişlerin yüzündeki isilikler nasil geciyor ya sinir olmaya basladim çogaliyor sanki vucudunda yok kalin giydirmiyorum emerken kafasi terliyor kafasinda var azcik yanaklarinda var diger yanaginda daha çok surekli yuzunu yikiyorum gecsin diye

Eklentiler

• 1662972647475567376776504752542.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 60
Aaaa teşekkürler bu bilgi için ben de surekli emziriyodum rahatlasin aglamasin diye

Ah bu gazlar mahvediyor bebisleri. Keske pırt pırt çıksa hepsi kolayca
Geçen bı masaj gördüm YouTube da onu yapınca birt birt yapiyo benimki ama bi saati var böyle sakin anında yapıyorum bırakıyor kendini karnından aşağıya iki elinle sırayla aşağıya doğru indiriyorsun s10 kere fon sonra ayakları kırıp toplayıp sağa daire şeklinde 3 kere sonra sola daire şeklinde sonra karnına doğru tutunca alttan gidiyo aralıklarla yapıyorum yapıyor benimki

40ı cıkan hanimlar tam 40 gunlukken mi abdestlendiniz yoksa 41de mi yapmak lazim bunda kimseyi cagirmak istemiyorum kndim cıkaricam 40ı ne zman yapsam acaba yarın mi carsamba mi arada kaldim

Ben dayanamıyorum çok ağlıyor. Hemen meme veriyorum ama ağrıdan ememiyor bu sefer de. Bugğnde öyle oldu. Sütüm var ama meme alamıyor. Nedense biberon ile çok güzel emiyor. Bekliyorum yine de 2 3 saat. Eğer uyuyorsa ne zaman uyanırsa o zaman emziriyorım. Diğer türlü hiç uyuyamıyor uyandırırsam
Ben de bu sabah kimyon içtim burda biri paylaşmıştı. Her yolu deneyeceğiz o zaman
Her gün sabah akşam içiyorum bende
Ay zor oluyor ama alışacağız

40ı cıkan hanimlar tam 40 gunlukken mi abdestlendiniz yoksa 41de mi yapmak lazim bunda kimseyi cagirmak istemiyorum kndim cıkaricam 40ı ne zman yapsam acaba yarın mi carsamba mi arada kaldim
Ben hala abdestlenemedim. Kanama az da olsa devam ediyor.

Sizin alerji olup olmadığı nasıl bir testle anlaşılmıştı
Alerji testte çıkmadı canım negatif çıktı. Ben 10gün diyet yaptım. Hiç bir fark olmadı ağlamasında gazında kakasında. Diyeti bıraktım alerji olabilecek şeyleri tükettim bebeğin genel hali kötüye değil aksine iyiye gitti şaka gibi. Alerjisi falan yok bence

Nasıl bi test alerji testi kandan mı bakılıyor y

Çünkü memeden süt emerken bir horman salgılanıyor adını hatırlamıyorum bir yerde okudum bu horman bebek memeyi emerken gaz ve kaka yapmasını sağlıyormus. O yüzden memede iyice kıvranıyorlar gaz olunca ememiyorlar iyice bağırıyorlar süt boğazlarına kaçıyor saçma şeyler yaşanıyor☹ ama emzik verince emip rahatlıyorlar

Benim kızımda boynunu hep tek tarafa tutmak istiyor damağını kontrol edeyim neye dikkat etmem gerekiyor
Kulaklarinin altina boynuna bakin. Zeytin tanesi gibi sert bir sey var mi, hep sectigi tarafin tam aksi tarafindaki kulakta. Supheleniyosaniz doktora gidin. Beninki de hala suphe, doktora gidemedim henuz. Kesin tani ultrasonla koyuluyor. Ultrasona giricez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…