2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa öyle mi? İşk defa duyuyorum. Emzik hiç düşmüyor zaten ağzımızdan. Sürekli cuk cuk emiyor. Hatta acıkınca aman yarabbi emziği yiyecek gibi emiyor. Ama memeye gelince işte dediğim gibi oluyor. Çok üzülüyorum meme reddi olır diye korkuyorum

40ı cıkan hanimlar tam 40 gunlukken mi abdestlendiniz yoksa 41de mi yapmak lazim bunda kimseyi cagirmak istemiyorum kndim cıkaricam 40ı ne zman yapsam acaba yarın mi carsamba mi arada kaldim
Kimse kırkı beklemeden buyurur geldi valla o yüzden kırk için davet edeceğim kimse kalmadı su virüs zamanı mieti toplamakta istemiyorum birinci derece geldi gördü o yüzden kırkından ben evden çıkıp.gezicem

Ben istemedim kimseyi pek disarida cikmadim acil bisey olmadikca oglumda 40inda pis gelen olmuş hastalandi yuzunde yaralar cikti ben bu kırklıyken basina gelen herseye inaniyorm Allah pis nefisli insanlardan korusun cunlemizin evlatlarini hayirlisyla kırklansaydık bi ..

Bizimde alnimizda cok oluyo genelde uzerini cok sıkı giydirince ve örtünce erkek bebekler sıcagı pek sevmez .. cokta öpmemek lazim

Bizimde alnimizda cok oluyo genelde uzerini cok sıkı giydirince ve örtünce erkek bebekler sıcagı pek sevmez .. cokta öpmemek lazim
Çok öpüyorum ondan mi ki ya havalsr biraz sogumustu ya bi kat arttirmistim geri azalttim 1 kat normalde sadece zihinla duruyordu ama annem tüm penceleri dayiyor cereyan yapiyor gelde bunu menapozlu kariya anlat ben kapatiyorum o aciyor

Çok öpüyorum ondan mi ki ya havalsr biraz sogumustu ya bi kat arttirmistim geri azalttim 1 kat normalde sadece zihinla duruyordu ama annem tüm penceleri dayiyor cereyan yapiyor gelde bunu menapozlu kariya anlat ben kapatiyorum o aciyor
Ben zibin, tulum uzerine bi battaniye o kadar anana ben bile anlatamam bende bi menopozlu kari gibiyim yaniyorum normal cok öpme ondan tabi

Link ver bacim allah askina bebem gazdan cildiriyo
40ı cıkan hanimlar tam 40 gunlukken mi abdestlendiniz yoksa 41de mi yapmak lazim bunda kimseyi cagirmak istemiyorum kndim cıkaricam 40ı ne zman yapsam acaba yarın mi carsamba mi arada kaldim
Ben 28. Gun aldim abdesti. Kirkta da usulen oglani yikadim sonra da kendim yikandim abdest aldim bitti gitti. Yani 40. Gun al

Benimde böyle oldu. Dayanamıyorum öpüyorum ondan herhalde. Her gün dişimi sıkmaktan kırılacak ama artık dayanmak lazım. Çok hashaslar hemen isilik oluyor ciltleri

Kıııııızzz link paylaş noolur bende bakıyım çok gazlı benimki bikaç gündür acı çekiyor yavrum üzülüyorum

Ben hala abdestlenemedim. Kanama az da olsa devam ediyor.
Canım 40 dolunca abdestlenmek lazım 40 dan sonrası artık özür kanı oluyor bekleme hiç bitmesini benim de gelip gelip gidiyor tam anlamıyla bitmedi ne zaman bitecekse

Bizim evler sıcak olunca gelen direk balkona çıkıyor oğlum da beşiğinde yatiyo öyle kimse ile.temas ettirmedim

Bu hormon da dost mu düşman mı belli değil benimki gazı varken emzik almıyor atıp bağırıyor meme veriyodum mama veriyim bari

Aventi tutmadı ki boşa almısım ben cok cabaladım tutsun diye ama her defasında öğürüyor. bibsi denicem o da olmazsa mam emziği denicem en pahalısı birde onuda tutmazsa yandım

Canım 40 dolunca abdestlenmek lazım 40 dan sonrası artık özür kanı oluyor bekleme hiç bitmesini benim de gelip gelip gidiyor tam anlamıyla bitmedi ne zaman bitecekse
Aa öyle mi? Tamam o zaman aman ne bileyim ben bitmesi gerekiyor diye biliyordum.

Link ver bacim allah askina bebem gazdan cildiriyo

Ben 28. Gun aldim abdesti. Kirkta da usulen oglani yikadim sonra da kendim yikandim abdest aldim bitti gitti. Yani 40. Gun al
Yarin hallediyim o zman bende aldim onden ama yinede almak iyi olur saol yavru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…