Aaa öyle mi? İşk defa duyuyorum. Emzik hiç düşmüyor zaten ağzımızdan. Sürekli cuk cuk emiyor. Hatta acıkınca aman yarabbi emziği yiyecek gibi emiyor. Ama memeye gelince işte dediğim gibi oluyor. Çok üzülüyorum meme reddi olır diye korkuyorumÇünkü memeden süt emerken bir horman salgılanıyor adını hatırlamıyorum bir yerde okudumbu horman bebek memeyi emerken gaz ve kaka yapmasını sağlıyormus. O yüzden memede iyice kıvranıyorlar gaz olunca ememiyorlar iyice bağırıyorlar süt boğazlarına kaçıyor saçma şeyler yaşanıyor☹ ama emzik verince emip rahatlıyorlar
Kimse kırkı beklemeden buyurur geldi valla o yüzden kırk için davet edeceğim kimse kalmadı su virüs zamanı mieti toplamakta istemiyorum birinci derece geldi gördü o yüzden kırkından ben evden çıkıp.gezicem40ı cıkan hanimlar tam 40 gunlukken mi abdestlendiniz yoksa 41de mi yapmak lazim bunda kimseyi cagirmak istemiyorum kndim cıkaricam 40ı ne zman yapsam acaba yarın mi carsamba mi arada kaldim
Benim kalmadi arada sırada bi geliyo ama yinede 40lanıp abdestlenmek lazimBen hala abdestlenemedim. Kanama az da olsa devam ediyor.
Ben istemedim kimseyi pek disarida cikmadim acil bisey olmadikca oglumda 40inda pis gelen olmuş hastalandi yuzunde yaralar cikti ben bu kırklıyken basina gelen herseye inaniyorm Allah pis nefisli insanlardan korusun cunlemizin evlatlarini hayirlisyla kırklansaydık bi ..Kimse kırkı beklemeden buyurur geldi valla o yüzden kırk için davet edeceğim kimse kalmadı su virüs zamanı mieti toplamakta istemiyorum birinci derece geldi gördü o yüzden kırkından ben evden çıkıp.gezicem
Bizimde alnimizda cok oluyo genelde uzerini cok sıkı giydirince ve örtünce erkek bebekler sıcagı pek sevmez .. cokta öpmemek lazimKizlar bebişlerin yüzündeki isilikler nasil geciyor ya sinir olmaya basladim çogaliyor sanki vucudunda yok kalin giydirmiyorum emerken kafasi terliyor kafasinda var azcik yanaklarinda var diger yanaginda daha çok surekli yuzunu yikiyorum gecsin diye
Çok öpüyorum ondan mi ki ya havalsr biraz sogumustu ya bi kat arttirmistim geri azalttim 1 kat normalde sadece zihinla duruyordu ama annem tüm penceleri dayiyor cereyan yapiyor gelde bunu menapozlu kariya anlat ben kapatiyorum o aciyorBizimde alnimizda cok oluyo genelde uzerini cok sıkı giydirince ve örtünce erkek bebekler sıcagı pek sevmez .. cokta öpmemek lazim
Ben zibin, tulum uzerine bi battaniye o kadar anana ben bile anlatamam bende bi menopozlu kari gibiyim yaniyorum normalÇok öpüyorum ondan mi ki ya havalsr biraz sogumustu ya bi kat arttirmistim geri azalttim 1 kat normalde sadece zihinla duruyordu ama annem tüm penceleri dayiyor cereyan yapiyor gelde bunu menapozlu kariya anlat ben kapatiyorum o aciyor
Link ver bacim allah askina bebem gazdan cildiriyoGeçen bı masaj gördüm YouTube da onu yapınca birt birt yapiyo benimki ama bi saati var böyle sakin anında yapıyorum bırakıyor kendini karnından aşağıya iki elinle sırayla aşağıya doğru indiriyorsun s10 kere fon sonra ayakları kırıp toplayıp sağa daire şeklinde 3 kere sonra sola daire şeklinde sonra karnına doğru tutunca alttan gidiyo aralıklarla yapıyorum yapıyor benimki
Ben 28. Gun aldim abdesti. Kirkta da usulen oglani yikadim sonra da kendim yikandim abdest aldim bitti gitti. Yani 40. Gun al40ı cıkan hanimlar tam 40 gunlukken mi abdestlendiniz yoksa 41de mi yapmak lazim bunda kimseyi cagirmak istemiyorum kndim cıkaricam 40ı ne zman yapsam acaba yarın mi carsamba mi arada kaldim
Arada bi gelseydi yapardım ama normal devam ediyor. Anlamadım bu işi. Böyle devam ederse doktora gideceğim işk önceBenim kalmadi arada sırada bi geliyo ama yinede 40lanıp abdestlenmek lazim
Benimde böyle oldu. Dayanamıyorum öpüyorum ondan herhalde. Her gün dişimi sıkmaktan kırılacak ama artık dayanmak lazım. Çok hashaslar hemen isilik oluyor ciltleriKizlar bebişlerin yüzündeki isilikler nasil geciyor ya sinir olmaya basladim çogaliyor sanki vucudunda yok kalin giydirmiyorum emerken kafasi terliyor kafasinda var azcik yanaklarinda var diger yanaginda daha çok surekli yuzunu yikiyorum gecsin diye
Kıııııızzz link paylaş noolur bende bakıyım çok gazlı benimki bikaç gündür acı çekiyor yavrum üzülüyorumGeçen bı masaj gördüm YouTube da onu yapınca birt birt yapiyo benimki ama bi saati var böyle sakin anında yapıyorum bırakıyor kendini karnından aşağıya iki elinle sırayla aşağıya doğru indiriyorsun s10 kere fon sonra ayakları kırıp toplayıp sağa daire şeklinde 3 kere sonra sola daire şeklinde sonra karnına doğru tutunca alttan gidiyo aralıklarla yapıyorum yapıyor benimki
Biz tam 40 ta yaptık sonuçta dolan gün söyleniyor ya 40 dolmuş oluyor40ı cıkan hanimlar tam 40 gunlukken mi abdestlendiniz yoksa 41de mi yapmak lazim bunda kimseyi cagirmak istemiyorum kndim cıkaricam 40ı ne zman yapsam acaba yarın mi carsamba mi arada kaldim
Canım 40 dolunca abdestlenmek lazım 40 dan sonrası artık özür kanı oluyor bekleme hiç bitmesini benim de gelip gelip gidiyor tam anlamıyla bitmedi ne zaman bitecekseBen hala abdestlenemedim. Kanama az da olsa devam ediyor.
Biri buKıııııızzz link paylaş noolur bende bakıyım çok gazlı benimki bikaç gündür acı çekiyor yavrum üzülüyorum
Diğeri de buBiri bu
Bizim evler sıcak olunca gelen direk balkona çıkıyor oğlum da beşiğinde yatiyo öyle kimse ile.temas ettirmedimBen istemedim kimseyi pek disarida cikmadim acil bisey olmadikca oglumda 40inda pis gelen olmuş hastalandi yuzunde yaralar cikti ben bu kırklıyken basina gelen herseye inaniyorm Allah pis nefisli insanlardan korusun cunlemizin evlatlarini hayirlisyla kırklansaydık bi ..
Bu hormon da dost mu düşman mı belli değilÇünkü memeden süt emerken bir horman salgılanıyor adını hatırlamıyorum bir yerde okudumbu horman bebek memeyi emerken gaz ve kaka yapmasını sağlıyormus. O yüzden memede iyice kıvranıyorlar gaz olunca ememiyorlar iyice bağırıyorlar süt boğazlarına kaçıyor saçma şeyler yaşanıyor☹ ama emzik verince emip rahatlıyorlar
Aventi tutmadı ki boşa almısım ben cok cabaladım tutsun diye ama her defasında öğürüyor.Benimki de ayni doktor normal dedi canim
6 saatte bir 10 damla veriyorum ben canim
Anaa keske benimki de oyle olsa saat basi uyaniyor 10 dk emdigi icin gece agzima ediyorbasiyprjm mamayi
Aahh allah yardimcimiz olsun benim de annem gitti emzirip emzirip uyuyodum hadi gelde uyu camasir bulasik derken aksam oluyor gecede bebem uyumuyor uykular haram oldu gençliğim talan oldu
Emzik candir daya gitsin hepsini tek tek giden paralara yazik emziklerde uçuk geçen 3 paket yedek aldim aventin zamlanip duruyor
Aa öyle mi? Tamam o zaman aman ne bileyim ben bitmesi gerekiyor diye biliyordum.Canım 40 dolunca abdestlenmek lazım 40 dan sonrası artık özür kanı oluyor bekleme hiç bitmesini benim de gelip gelip gidiyor tam anlamıyla bitmedi ne zaman bitecekse
Yarin hallediyim o zman bende aldim onden ama yinede almak iyi olur saol yavruLink ver bacim allah askina bebem gazdan cildiriyo
Ben 28. Gun aldim abdesti. Kirkta da usulen oglani yikadim sonra da kendim yikandim abdest aldim bitti gitti. Yani 40. Gun al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?