- 22 Ocak 2015
- 1.206
- 842
- 123
- 33
Ya benim de 3 gündür gelmiyordu dün abdest aldım.herhalde bitti dedim.az önce yine gelmiş bugün 37 günCanım 40 dolunca abdestlenmek lazım 40 dan sonrası artık özür kanı oluyor bekleme hiç bitmesini benim de gelip gelip gidiyor tam anlamıyla bitmedi ne zaman bitecekse
Babybjornler 0 24 ay arasi kullanim diye geciyo. Yani dogar dogmaz kullanilabilirkızlar merhaba, hamileliğimin başından beri takip ediyordum başlığı ama yazmak bugüne kısmet oldu :) bebeğim 27 günlük, ben babybjörnün ev tipi ana kucağını aldım ama ne zaman kullanmaya başlamalıyım pek kestiremedim, ana kucaklarını kullanmaya ne zaman başladınız
Bu biraz vahsi duruyor. Size bi tuyo vereyim. Tam uyanirken gaz cikarmaya calisiyorlar. Uyur uyanik halde miyk miyk yapmaya gaz cikarmaya calistiginda bacaklarini hafifce göbeğine dogru ittirin. Epey pirtliyolar. Bu kadar gazi olur mu el kadar bebenin diyorsunuzBiri bu
40i cikinca baslanir geneldekızlar merhaba, hamileliğimin başından beri takip ediyordum başlığı ama yazmak bugüne kısmet oldu :) bebeğim 27 günlük, ben babybjörnün ev tipi ana kucağını aldım ama ne zaman kullanmaya başlamalıyım pek kestiremedim, ana kucaklarını kullanmaya ne zaman başladınız
2. Videodaki masaja bir sey eklemek istiyorum. Saat yonu dogru ama bitisi bagirsagin cikis yonunde olmali masajin. Sonunda bi soru isareti yapmis gibi duz inmesi gerekiyor. Tasidigi gazi anuse dogru ittirerek bitirmeliDiğeri de bubu ikisiyle iki gündür kendim çıkarıyorum kuzum akşamları birikiyor gaz bu şekilde de toplu çıkım yapıyorum ıkindigi zaman
Ben kullanıyorum ayarları var altında yatar pozisyona getirip kullanmaya baslayabilirsinixkızlar merhaba, hamileliğimin başından beri takip ediyordum başlığı ama yazmak bugüne kısmet oldu :) bebeğim 27 günlük, ben babybjörnün ev tipi ana kucağını aldım ama ne zaman kullanmaya başlamalıyım pek kestiremedim, ana kucaklarını kullanmaya ne zaman başladınız
Ben zibin, tulum uzerine bi battaniye o kadar anana ben bile anlatamam bende bi menopozlu kari gibiyim yaniyorum normalcok öpme ondan tabi
Bende ayni zibin tulum battaniye seklinde müslindi normal penye battaniyeye gectim annem ki kışin 1 metre karda cam açik yatar bi de benim ev çati kati güney cephe tüm gün güneş evde deliriyorBenimde böyle oldu. Dayanamıyorum öpüyorum ondan herhalde. Her gün dişimi sıkmaktan kırılacak ama artık dayanmak lazım. Çok hashaslar hemen isilik oluyor ciltleri
Sen bi 10 tllik wee dene benceAventi tutmadı ki boşa almısım ben cok cabaladım tutsun diye ama her defasında öğürüyor.bibsi denicem o da olmazsa mam emziği denicem en pahalısı birde onuda tutmazsa yandım
Wee bile 10 tl degil 40 tlye aldim onu tuttu ama oyle surekli emmiyor cani isterse bi yere giderken ozellikle aglicagi sira veriyorum emiyo o yeter banaBende ayni zibin tulum battaniye seklinde müslindi normal penye battaniyeye gectim annem ki kışin 1 metre karda cam açik yatar bi de benim ev çati kati güney cephe tüm gün güneş evde deliriyor
Sen bi 10 tllik wee dene bence
Yok bunu kullanabilirsin dedi. Aktardaki rezeneyo içme dediBu marka zararlı mı yani?başka biri daha dedi gaz yapıyor bebeğime diye Şüphe ettim ama ne bilim saçma geldi sonuçta gaz gidersin diye kullanım amaçlı. Birde bu markanın süt artırıcısı var oda mı sıkıntı acaba
Ucuz meme dene birdeAventi tutmadı ki boşa almısım ben cok cabaladım tutsun diye ama her defasında öğürüyor.bibsi denicem o da olmazsa mam emziği denicem en pahalısı birde onuda tutmazsa yandım
Benimde var canım doktor birşey yapmayın dedi eldiven taktik ellerine elini yüzüne götürüp cizmeyince azaldıKizlar bebişlerin yüzündeki isilikler nasil geciyor ya sinir olmaya basladim çogaliyor sanki vucudunda yok kalin giydirmiyorum emerken kafasi terliyor kafasinda var azcik yanaklarinda var diger yanaginda daha çok surekli yuzunu yikiyorum gecsin diye
İçme şişe suyunu kaynatıp kullanabilirsin canım. Ben öyle yapıyorumKızlar bu ebebek te bebek suları var ya onlardan aldım da mamayı onla yapıp vermemde bir sakınca olmaz demi. Arıtmam tadını değiştirdi ustanında geleceği yok çocuğa ondan yapmak istemiyorum.
Benim bebem de ilk verdiğimde ögürdü. Baska damaklı emzik verdim onu da tuttu ama babası ben bunu tutturucam dwdi 2 hafta sonra denedi, bu sefer tuttu memeyi midesini bulandırmadı. Alıştırarak agzına sokacaksın emziğiKızlar benım kız philips avent emziği tutmadı malesef ya. Resmen öğürüyoremzik tutmayacak diye korkmaya basladım çünkü resmen temas bagımlısı ve benden hiç ayrılamıyor hep memede kalmak istiyor. Evde bitanese bibs emzik var onuda denicem
Memeye filan temas etmekten kabarıyor minik suratları, hicbisey yapmadım ben. Benimkinde asırı derecede cok vardı hem de buyuktü. Kafasında bile cıktı bunlardan saclarının dibinde zamanla gecti ama.Kizlar bebişlerin yüzündeki isilikler nasil geciyor ya sinir olmaya basladim çogaliyor sanki vucudunda yok kalin giydirmiyorum emerken kafasi terliyor kafasinda var azcik yanaklarinda var diger yanaginda daha çok surekli yuzunu yikiyorum gecsin diye
Doğar doğmaz kullanabilirsin bende baş edemeyince 4moms aldım ikisi arasında kalmıstımkızlar merhaba, hamileliğimin başından beri takip ediyordum başlığı ama yazmak bugüne kısmet oldu :) bebeğim 27 günlük, ben babybjörnün ev tipi ana kucağını aldım ama ne zaman kullanmaya başlamalıyım pek kestiremedim, ana kucaklarını kullanmaya ne zaman başladınız
Kaynatıp soğutup kullanabilirsin canımKızlar bu ebebek te bebek suları var ya onlardan aldım da mamayı onla yapıp vermemde bir sakınca olmaz demi. Arıtmam tadını değiştirdi ustanında geleceği yok çocuğa ondan yapmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?