- 9 Kasım 2018
- 453
- 454
- 103
- 29
Kız ne kadar şanslısın öyle. Ben de tan taşçı hayranıyım sağolsun eşim kıskançlığından konserine götürmeyi geçtim beraber şarkı dinlediğimizde aç derim kesinlikle açmazKızlar ben gebeliğim boyunca oğlana hep inşirah suresini ve tan taşçı dinletmiştim kendim sevdiğim içinŞimdi oğlan uykuya dalmak için illa ya inşirah suresini istiyor yada tan taşçı şarkılarını Bizim ayın 8 nde evlilik yıldönümümüz dü eşim sadece bir pastayla geçiştirmiş ti birde üstüne kuzenim le beraber bizde fenerin maçını izlemiştiler aşırı ayar olmuştum meğer ayın 30 nda tan geliyormuş buraya ona bilet almış bize süpriz yapmış bana konsere gideceğiz çok mutlu oldum çünkü ne zaman heveslensek birşeyler oldu gidemedik. Ama şimdi de benim karnıma ağrılar giriyor şimdiden oğlanı nasıl bırakacağım diye rahat 5-6 saat yokuz annemle aynı apartmanda oturuyoruz güzel ilgileniyor bakıyor ama gitmek istemiyorum ama çokta gitmek istiyorum lütfen bana akıl verin ayrıca çokta bunaldım çünkü eşim hastane dışında beni asla dışarı çıkarmadı
Ben bu şekillerde yaptığından beri yapıyorum çıkarıyor rahatlıyor sesi içine kaçmıyor kuzumun bağıra bağıra ayak kasmasi da olmuyor onun canıni.avitacak sertlikte değil tabi rahatlatacak kadar elimizin hızını da ona göre ayarlanabilirBu biraz vahsi duruyor. Size bi tuyo vereyim. Tam uyanirken gaz cikarmaya calisiyorlar. Uyur uyanik halde miyk miyk yapmaya gaz cikarmaya calistiginda bacaklarini hafifce göbeğine dogru ittirin. Epey pirtliyolar. Bu kadar gazi olur mu el kadar bebenin diyorsunuz
İçme şişe suyunu kaynatıp kullanabilirsin canım. Ben öyle yapıyorum
Tamam kızlar teşekkür ederimKaynatıp soğutup kullanabilirsin canım
Evet nasıl ayrı kalacağım diye çok korkuyorum mesafe de uzak korkuyorum çok ağlar mı diyeKız ne kadar şanslısın öyle. Ben de tan taşçı hayranıyım sağolsun eşim kıskançlığından konserine götürmeyi geçtim beraber şarkı dinlediğimizde aç derim kesinlikle açmazBebiş konusunda haklısın ayrı kalmak zor olur ama sana da çok iyi motivasyon olur kesinlikle gitmelisin
25 agustos 0 inci gun 24 saat sonra 26 agustosta 1. Gun.. bence yani :)Kızlar size bi sorum olucak. Bebeğimizin doğduğu günü 1. Gün diye mi hesaplıyoruz yoksa bi gün sonra mı 1. Gün oluyo?
25 ağustos sabah saat 9 buçuk doğumlu bebeğim kaçıncı günü oluyor yani bilen yazablir mi?
25 ağustos 1. Gün mü oluyor direk yoksa 26 ağustos mu?
Kız nuk denedin mi? Ben nuk almıştım plastik olanı tuttu şükür ilk denemedeAventi tutmadı ki boşa almısım ben cok cabaladım tutsun diye ama her defasında öğürüyor.bibsi denicem o da olmazsa mam emziği denicem en pahalısı birde onuda tutmazsa yandım
Yok canım mezhepten mezhebe de değişiyor hanefilerde böyle 40 gün sonra özür kanı sayılır tr de hanefilik yoğunlukta olduğu için direkt onu söyledim mezhebin farklıysa değişirAa öyle mi? Tamam o zaman aman ne bileyim ben bitmesi gerekiyor diye biliyordum.
Yok canım mezhepten mezhebe de değişiyor hanefilerde böyle 40 gün sonra özür kanı sayılır tr de hanefilik yoğunlukta olduğu için direkt onu söyledim mezhebin farklıysa değişirAa öyle mi? Tamam o zaman aman ne bileyim ben bitmesi gerekiyor diye biliyordum.
40 a tammalayınca tekrar almak lazımYa benim de 3 gündür gelmiyordu dün abdest aldım.herhalde bitti dedim.az önce yine gelmiş bugün 37 gün
Valla vücudumuz şekilden şekile girdi hormonlar horon hem fiziksel hem psikolojik depiyoYok canım mezhepten mezhebe de değişiyor hanefilerde böyle 40 gün sonra özür kanı sayılır tr de hanefilik yoğunlukta olduğu için direkt onu söyledim mezhebin farklıysa değişir
40 a tammalayınca tekrar almak lazımya bende aldım 40 ta ama hala geliyor ara ara öyle lekelenme gibi de değil bildiğin kan geliyor tek seferlik arkası yok. Bir iki gün sonra bi daha ne bitmez şeymiş arkadaş bıktım beh
Dogdugu gun sifir gunluk olur. Ertesi gun 1 gunluk bebek dersin. 13 eyluldeyiz 19 gunluk bebeginKızlar size bi sorum olucak. Bebeğimizin doğduğu günü 1. Gün diye mi hesaplıyoruz yoksa bi gün sonra mı 1. Gün oluyo?
25 ağustos sabah saat 9 buçuk doğumlu bebeğim kaçıncı günü oluyor yani bilen yazablir mi?
25 ağustos 1. Gün mü oluyor direk yoksa 26 ağustos mu?
Aynen valla normalleşmek istiyorum artık gerçi biraz psikolojim düzelmeye başladı ama bebe gazlanıp bağırmaya başlayınca yine bozuluyoValla vücudumuz şekilden şekile girdi hormonlar horon hem fiziksel hem psikolojik depiyo
Hmm hanefiyim yani ama bilmiyordum. Ben regl gibi düşündüm. Hani kanama bitince gir abdest al çık gibi. Annem yıkan dedi ama sadece yıkamazsınız sandım meğer kadın bunu kastediyormuşYok canım mezhepten mezhebe de değişiyor hanefilerde böyle 40 gün sonra özür kanı sayılır tr de hanefilik yoğunlukta olduğu için direkt onu söyledim mezhebin farklıysa değişir
Be kadın sende söylesene 40 çıkınca yıkanman lazım diyeHmm hanefiyim yani ama bilmiyordum. Ben regl gibi düşündüm. Hani kanama bitince gir abdest al çık gibi. Annem yıkan dedi ama sadece yıkamazsınız sandım meğer kadın bunu kastediyormuş
Wee bile 10 tl degil 40 tlye aldim onu tuttu ama oyle surekli emmiyor cani isterse bi yere giderken ozellikle aglicagi sira veriyorum emiyo o yeter bana
Öpmeden nasil durcam bilmiyorumBenimde var canım doktor birşey yapmayın dedi eldiven taktik ellerine elini yüzüne götürüp cizmeyince azaldı
Birde opunceoluyor diyorlar
Kafasinda da var emerken terliyor cunkuMemeye filan temas etmekten kabarıyor minik suratları, hicbisey yapmadım ben. Benimkinde asırı derecede cok vardı hem de buyuktü. Kafasında bile cıktı bunlardan saclarının dibinde zamanla gecti ama.
Off bende ayniyim yahamilelik zordu lohusalik da zormus. Havalar sogudu ama ben hala ismail turut gibi terliyorum. 17 gundur ped takmaktan pisik oldum dikislerin acisi gecti derken pisik acisi basladi
Yok kiz bana öyle kokmuyorYa bu oksizinc krem ne iğrenç bi şeymiş. Midem alt üst oldu iğrenç kokuyor. Bildiğin balık gibi. İnşallah şu pişik iyi olurda çektiğimiz çileye değer. Kusacağım yoksa
Sudocrem kullandin mi hic ben dogdugundan beri kullaniyorum her alt degismede suruyorum surekli pisik olmadik hic buyuk oglumdan beri her cocukta kullandimYa bu oksizinc krem ne iğrenç bi şeymiş. Midem alt üst oldu iğrenç kokuyor. Bildiğin balık gibi. İnşallah şu pişik iyi olurda çektiğimiz çileye değer. Kusacağım yoksa
Bizde pisik ile ek gida doneminde Karsilasmistik.Sudocrem kullandin mi hic ben dogdugundan beri kullaniyorum her alt degismede suruyorum surekli pisik olmadik hic buyuk oglumdan beri her cocukta kullandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?