2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kız ne kadar şanslısın öyle. Ben de tan taşçı hayranıyım sağolsun eşim kıskançlığından konserine götürmeyi geçtim beraber şarkı dinlediğimizde aç derim kesinlikle açmaz Bebiş konusunda haklısın ayrı kalmak zor olur ama sana da çok iyi motivasyon olur kesinlikle gitmelisin

Ben bu şekillerde yaptığından beri yapıyorum çıkarıyor rahatlıyor sesi içine kaçmıyor kuzumun bağıra bağıra ayak kasmasi da olmuyor onun canıni.avitacak sertlikte değil tabi rahatlatacak kadar elimizin hızını da ona göre ayarlanabilir

Kızlar size bi sorum olucak. Bebeğimizin doğduğu günü 1. Gün diye mi hesaplıyoruz yoksa bi gün sonra mı 1. Gün oluyo?
25 ağustos sabah saat 9 buçuk doğumlu bebeğim kaçıncı günü oluyor yani bilen yazablir mi?
25 ağustos 1. Gün mü oluyor direk yoksa 26 ağustos mu?

Evet nasıl ayrı kalacağım diye çok korkuyorum mesafe de uzak korkuyorum çok ağlar mı diye valla o konuda eşim anlayışlıdır liste yapmış sırayla götüreceğim hepsine diyor

25 agustos 0 inci gun 24 saat sonra 26 agustosta 1. Gun.. bence yani :)

hamilelik zordu lohusalik da zormus. Havalar sogudu ama ben hala ismail turut gibi terliyorum. 17 gundur ped takmaktan pisik oldum dikislerin acisi gecti derken pisik acisi basladi

Aventi tutmadı ki boşa almısım ben cok cabaladım tutsun diye ama her defasında öğürüyor. bibsi denicem o da olmazsa mam emziği denicem en pahalısı birde onuda tutmazsa yandım
Kız nuk denedin mi? Ben nuk almıştım plastik olanı tuttu şükür ilk denemede genelde tutuyormuş heralde bebekler seviliyor çok pahalı da değil. Valla bebelere belli olmuyor en pahalısını tutmayıp marketten alınan en dadik olanı bile tutabiliyolar benimki öyle emzik delisi bi bebek değil canı isterse bikaç dk keyiflik emip atıyor ama bazen uykuya geçemediğinde mama arkasına veriyorum ağzında emzikle uyuyor

Aa öyle mi? Tamam o zaman aman ne bileyim ben bitmesi gerekiyor diye biliyordum.
Yok canım mezhepten mezhebe de değişiyor hanefilerde böyle 40 gün sonra özür kanı sayılır tr de hanefilik yoğunlukta olduğu için direkt onu söyledim mezhebin farklıysa değişir

Aa öyle mi? Tamam o zaman aman ne bileyim ben bitmesi gerekiyor diye biliyordum.
Yok canım mezhepten mezhebe de değişiyor hanefilerde böyle 40 gün sonra özür kanı sayılır tr de hanefilik yoğunlukta olduğu için direkt onu söyledim mezhebin farklıysa değişir
Ya benim de 3 gündür gelmiyordu dün abdest aldım.herhalde bitti dedim.az önce yine gelmiş bugün 37 gün
40 a tammalayınca tekrar almak lazım ya bende aldım 40 ta ama hala geliyor ara ara öyle lekelenme gibi de değil bildiğin kan geliyor tek seferlik arkası yok. Bir iki gün sonra bi daha ne bitmez şeymiş arkadaş bıktım beh

Valla vücudumuz şekilden şekile girdi hormonlar horon hem fiziksel hem psikolojik depiyo

Dogdugu gun sifir gunluk olur. Ertesi gun 1 gunluk bebek dersin. 13 eyluldeyiz 19 gunluk bebegin

Hmm hanefiyim yani ama bilmiyordum. Ben regl gibi düşündüm. Hani kanama bitince gir abdest al çık gibi. Annem yıkan dedi ama sadece yıkamazsınız sandım meğer kadın bunu kastediyormuş

Ya bu oksizinc krem ne iğrenç bi şeymiş. Midem alt üst oldu iğrenç kokuyor. Bildiğin balık gibi. İnşallah şu pişik iyi olurda çektiğimiz çileye değer. Kusacağım yoksa

Hmm hanefiyim yani ama bilmiyordum. Ben regl gibi düşündüm. Hani kanama bitince gir abdest al çık gibi. Annem yıkan dedi ama sadece yıkamazsınız sandım meğer kadın bunu kastediyormuş
Be kadın sende söylesene 40 çıkınca yıkanman lazım diye regl dönemi de en fazla 10 gün bu arada 10. Günden sonra kanama devam etse de abdestlenmek lazım sonrası özür kanı oluyor o da şeyolsun aklının bi köşesinde bulunsun uzun uzadıya bi regl dönemi olursa lazım olabilir

Wee bile 10 tl degil 40 tlye aldim onu tuttu ama oyle surekli emmiyor cani isterse bi yere giderken ozellikle aglicagi sira veriyorum emiyo o yeter bana

Benimde var canım doktor birşey yapmayın dedi eldiven taktik ellerine elini yüzüne götürüp cizmeyince azaldı
Birde opunceoluyor diyorlar
Öpmeden nasil durcam bilmiyorum
Memeye filan temas etmekten kabarıyor minik suratları, hicbisey yapmadım ben. Benimkinde asırı derecede cok vardı hem de buyuktü. Kafasında bile cıktı bunlardan saclarının dibinde zamanla gecti ama.
Kafasinda da var emerken terliyor cunku
hamilelik zordu lohusalik da zormus. Havalar sogudu ama ben hala ismail turut gibi terliyorum. 17 gundur ped takmaktan pisik oldum dikislerin acisi gecti derken pisik acisi basladi
Off bende ayniyim ya
Ya bu oksizinc krem ne iğrenç bi şeymiş. Midem alt üst oldu iğrenç kokuyor. Bildiğin balık gibi. İnşallah şu pişik iyi olurda çektiğimiz çileye değer. Kusacağım yoksa
Yok kiz bana öyle kokmuyor

Sudocrem kullandin mi hic ben dogdugundan beri kullaniyorum her alt degismede suruyorum surekli pisik olmadik hic buyuk oglumdan beri her cocukta kullandim

Bu gece cok zor bir geceydğ valla saat 12 den beri yarım saatte bir aglamayla homurdanmayla uyandık. Yarım saate bir o meme bir bu meme dolaşto durdu 10 saniye gec vereyim memeyi ortalığı yıktı. Pert oldum valla, neydi bu böyle dogdugundan bu yana en zor geceydi

Sudocrem kullandin mi hic ben dogdugundan beri kullaniyorum her alt degismede suruyorum surekli pisik olmadik hic buyuk oglumdan beri her cocukta kullandim
Bizde pisik ile ek gida doneminde Karsilasmistik.
Of cok zordu. Sudocrem kullanmistim ama nemli kaldikca daha kotu olmustu.
Surekli altini yikayip kurulugundan emin olup bez degisikligine gittikten sonra anca gecmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…