2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim de alerjik durumdan dolayı sma laktozsuz denedik aşırı iştahlı icti hatta şaşırdım doğduğunda da ilk 15 gün normal sma vermiştik o ara bide bebelac denemiştik içmemişti sma baya seviyor
Aynen benimki de öyle aptamil kullanırken yemek istemiyordu . Bunda durmuyor meme üstüne illa yiyor mamayı .

Laktoz icin test yapmiyolar burda. Sadece sut alerjisi testi var. Yaptiricam bakalim, haber veririm. Kan mi aliyolar bakarken ya, nasil okcak acaba? Laktozu kesmene ragmen anne sutu alinca mukuslu mu kakasi?

Kizlar günaydin bebişinizin burnunu nasil temizliyorsunuz göktuğ sümüklenmiş biraz burun aspiratörunu ilk ay kullanmayi onermiyorlar ya napcam bilemedim

Aspiratör kullanmadım daha, serum fizyolojik sikip sonra bununla burnundakileri aliyorum, kolay oluyor

Emzirme dsnismani mamayi azalırken sütü daha sık ver, mamayi azalt. Aciksin yine meme ver, alisiyirlar demisti

Kerem kolik sanırım gece 3te uyandı ağlaya ağlaya bi hal oldu sesi kısıldı. Memede bile sakinleşmiyor sancı vurduğu an çığlık kopuyor kimse susturamıyor. Sancılardan uyuyamadı sabah 6da anca gözünü kapattı uyumalarda en fazla yarım saat 1 saat sürüyor nasıl olacak böyle o ağladıkça giden sesini duydukça içim gidiyor sabah en sonunda bende ağladım dayanamadım. Çok canı yanıyor kasıyor kendini gazı çıkaramıyor değil çıkarıyor ama bitmiyor ne gazı ne sancısı

Sanirim Danir de oyle. Dun gece aglarken aynilarini düşündüm. Ne bitmeyen gazmis. Surekli gazli surekli agliyor. Gunduz 3-4 saat iyi uyuyor. Tam o siralardayiz. Ama icinden hicbir sey yapmak gelmiyor. Yorgunum.

Meme hep ağzımızda onuda yiyor mamayı da yiyor obur oldu cocum bide gece uykusuna 2 de yatıyor sabah 7 de uyanıyor beşikte oyalanıyor yedirmeye çalışıyorum yemiyor geri uyuyor 8-8 bucuk gibi kalkıp yiyor gece uykusunu bu kadar çok uzun uyuması normal mi ya . Uyumaya yakın çok yiyor ama gecede altını alıyorum meme vermeye çalışıyorum kalkmıyor

Süt az geliyorsa doymadigindan yapıyor çekip gelmeyince sinirleniyordur benimki de öyle yada altta gaz sancısı vardır dikkat toplayamiyordur memeye
Evet var bir sıkıntısı, öncdden mama verdiğimde 2 3 saat uyuyordu, mama verdim bana mısın demedi yine mızıranmaya devam

Ayyy kırktan sonra değişir derler ya öyle bişi değildir insallah. Bizimki hemen değişti oyleyse

Sanirim Danir de oyle. Dun gece aglarken aynilarini düşündüm. Ne bitmeyen gazmis. Surekli gazli surekli agliyor. Gunduz 3-4 saat iyi uyuyor. Tam o siralardayiz. Ama icinden hicbir sey yapmak gelmiyor. Yorgunum.
İnşallah 1-2 günlük bişeydir diyip duruyorum. 2 gecedir uykusuzuz. Gaz çıkıyor göbeği sert değil rahat ama sancı gaz bitmiyor bende dikkat ediyorum yediklerime kimyon yiyorum içiyorum. İnşallah kurtuluruz günlüktür(

Tunaydin kizlar. Benim bebisin kakasi sari ama kopuklu neden olabilir bilginiz var mi?

Battaniye arasında sallayın susuyo,bizimkide öyle çok ağlıyo sallayınca susuyo yoksa sesi kısılıyor kıpkırmızı oluyor ağlamaktan ne zaman geçecek bu bilmiyorum

Ben bildiğim senin uyandırman lazım cnm, bebe icin 5 saat açlık çok fazla.

Battaniye arasında sallayın susuyo,bizimkide öyle çok ağlıyo sallayınca susuyo yoksa sesi kısılıyor kıpkırmızı oluyor ağlamaktan ne zaman geçecek bu bilmiyorum
Kaç günlük sizin? Kırkta huy değişir derlermiş umarım kalmaz kolik molik

40ı cıkan hanimlar tam 40 gunlukken mi abdestlendiniz yoksa 41de mi yapmak lazim bunda kimseyi cagirmak istemiyorum kndim cıkaricam 40ı ne zman yapsam acaba yarın mi carsamba mi arada kaldim
Özel bir ritüeli mi var ya? Ben 40.gün abdest aldım, sonra da bebemi yıkadım
40.gün birileri geliyo bebek beraber mi yıkanıyo? Pis gelen nası abdestsiz mi demek? Ay çok cahilim anlamadım

Kizlar günaydin bebişinizin burnunu nasil temizliyorsunuz göktuğ sümüklenmiş biraz burun aspiratörunu ilk ay kullanmayi onermiyorlar ya napcam bilemedim
Ben el pompası almıştım eczaneden 24 günlükken onunla çekmiştim birkaç damla serum fizyolojik damlatıp, şimdi de onunla yapıyorum ama tam temizlenmiyor, genzinden bi hırıltı geliyo bazen otribebe ağızla çeken aldım onla da çıkmadı, nasıl temizlenecek bilemedim

Normalde mustela kullanıyorum her alt açmada ama tam popo yanaklarının birleştiği yer kızardı birkaç gündür de geçmiyo bi türlü, ben de tedavi edici bir şey süreyim diye sudocrem sipariş vermiştim bugün gelecek
Birkaç sefer iyileşene kadar kullansam mı kararsız kaldım şimdi ya

Uzun dönem kullanmamış olursun en azından cnm

Özel bir ritüeli mi var ya? Ben 40.gün abdest aldım, sonra da bebemi yıkadım

40.gün birileri geliyo bebek beraber mi yıkanıyo? Pis gelen nası abdestsiz mi demek? Ay çok cahilim anlamadım
Islamda aslinda boyle bisey yok ben her banyoda zaten abdestlendim bundada adi 40 diye bi dus alip abdestlenip cikicam ozel bisey yok dua etmek yeterli sadece .. pis derken adet goren 40li bebege gelmemeli onu dedim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…